homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-12

#210 2009-06-03 22:08:44

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: lectie de stil

eu am avut toate culorile posibile tongue (in suvite)si cand zic toate atunci kiar toate smile

#211 2009-06-04 00:54:38

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

un_gandacel fata care a deschis topicul a spus ca ar vrea sa auda pareri despre ceea ce nu e ok sa adopti in stilul vestimentar.....fiecare cu parerea lui daca tu ai alta parere si alte sfaturi dc nu le scrii?
in primul rand ca fiecare persoana are un alt stil, are alte gusturi vestimentare nu pot fi 2 pers la fel....si in al doilea rand nu tb sa faci ce-ti spune x sau y....daca spune x ca nu e bine asa sau y ca e un must have sa porti nu stiu ce tu sa te apuci sa urmezi sfatul ala
fiecare persoana adopta stilul care i se potriveste si cu care se identifica...te imbraci cum iti place, cum iti sta bine.
daca se poarta fustele si rochiile lungi in vara asta si tu nu te poti adapta nu tb sa cumperi, logic nu?
sau daca tie ti se pare ok sa te imbraci in nspe mii de culori ai dreptul s-o faci...
eu de ex mai citesc pe net despre tendinte, din reviste mai aflu cate ceva de la tv, ma uit prin magazine cam ce se poarta, probez daca-mi place cumpar, daca nu ma duc in alt magazin...
eu adopt stilul casual si elegant....nu prea sunt cu stilul sport, rar ma imbrac sport. imi plac hainele feminine, imi place sa port rochii, fuste
nu imi plac in schimb hainele astea largi....bluzele care se poarta acum super lungi si mai largi de la sani in jos, nu-mi cumpar asa ceva....
stiu ce ma avantajeaza si merg pe piesele alea vestimentare....sunt multe chestii misto pe piata dar nu pe oricine avantajeaza.
stilul vestimentar tb descoperit nu furat de la altii si tb sa ai atitudine atunci cand porti ceva sa se vada ca te simti bine si te identifici cu ceea ce imbraci

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-06-04 00:55:15)

#212 2009-06-04 01:20:37

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

andrulina, sunt de acord cu ce spui tu, nu ma astept sa -mi spuna cineva ce sa pun pe mine, dar ar fi bine daca as auzi lucruri de genul materialul x nu merge cu materialul y pentru ca... sau culoarea x nu merge langa culoarea y decat daca... vreau o garderoba noua si ar fi super daca as auzi de la voi lucruri de genul asta, vreau sa fiu imbracata corect, nu doar cu personalitate.

#213 2009-06-04 01:28:35

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai in ceea ce priveste materialele si mai ales ca acum e vara poti purta la bluze bumbac, in, maieutze si bluzite gen ie, bluzite sau maieutze dintr-un fel de matase, vaporoase asa si toate astea le poti purta fie cu jeansi fie cu fuste de blugi, fie cu fuste dintr-un material ca docul...nu stiu exact cum ii spune...sunt multe fuste si pantaloni din baterial din ala...
http://www.121.ro/articole/art2521-comb … riale.html uite si aici un link util

#214 2009-06-04 04:49:20

Divya
Hero member

eu ma gandeam sa'mi cumpar niste rochite de vara,dar cum pe strada nu prea vad(deocamdata)habar nu am ce modele sa'mi cumpar...plus ca nu am prea purtat pana akm smile
poate ma ajutati cu ceva idei smile

Ultima oara a fost editat de divya (2009-06-04 08:19:42)

Publicitate

loading...

#215 2009-06-04 07:51:08

skumpi
Vizitator

un_gandacel a scris:

andrulina, sunt de acord cu ce spui tu, nu ma astept sa -mi spuna cineva ce sa pun pe mine, dar ar fi bine daca as auzi lucruri de genul materialul x nu merge cu materialul y pentru ca... sau culoarea x nu merge langa culoarea y decat daca... vreau o garderoba noua si ar fi super daca as auzi de la voi lucruri de genul asta, vreau sa fiu imbracata corect, nu doar cu personalitate.

da tzi se pare ca cineva de aici e designer vestimentar sau cu cunostiinte f mari in lumea modei ?
vorbim si noi...ca sa vorbim lol
daca vrei sa gasesti astfel de informatii cauta pe site`urile de specialitate smile

#216 2009-06-04 09:42:25

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Eu recunosc ca nu am cunostinte vaste de stil vestimentar si in nici un caz nu le pot spune altora ce sa faca si ce nu... insa daca tot s-a deschis un asemenea topic, de ce sa nu invatam cu toatele ceva? Intr-adevar, poate nu sunt mari creatoare de moda printre noi, dar poate sunt fete care au gust, pe care le pasioneaza moda, se intereseaza in mod constant de trenduri etc si ne pot impartasi si noua din cunostintele lor... poate sunt fete care practica modelling si mai stiu una alta din secretele vestimentare....s-ar putea pune poze cu tinute de pe podiumuri sau nu care ne plac si pe care le consideram stilate...  ar trebui sa fie un topic util, nu? ca daca e un alt topic in care sa vorbim doar ca sa vorbim, puteam face asta si la offtopic, zic eu smile.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#217 2009-06-04 10:05:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mie imi plac f mult combinatiile portocaliu-maro, turcoaz-maro big_smile nu prea am haine maro, dar imi place sa vad
sau gri-roz; gri-mov smile
voua?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#218 2009-06-04 10:12:38

Divya
Hero member

carmen_21 a scris:

mie imi plac f mult combinatiile portocaliu-maro, turcoaz-maro big_smile nu prea am haine maro, dar imi place sa vad
sau gri-roz; gri-mov smile
voua?

gri metalizat(dar nu strident,nu argintiu) arata bine cu orice culoare wink

#219 2009-06-04 11:24:14

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

divya a scris:

eu ma gandeam sa'mi cumpar niste rochite de vara,dar cum pe strada nu prea vad(deocamdata)habar nu am ce modele sa'mi cumpar...plus ca nu am prea purtat pana akm smile
poate ma ajutati cu ceva idei smile

Mie mi-e frica de rochitele de vara k am burta rotfl

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#220 2009-06-04 11:26:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ia-ti rochite gen babydoll, pink... inca sunt pline magazinele de ele

#221 2009-06-04 11:29:35

Divya
Hero member

heimdall a scris:

am una babydoll portocalie,pana la genunchi...si mie imi ascunde burtica tongue

#222 2009-06-04 11:29:39

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

heimdall a scris:

mie mi se pare k astea park iti fac burta si mai mare,eu am probat una si ziceai k sunt in 7luni lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#223 2009-06-04 11:31:13

heimdall
Diamond member

asta pentru ca tu nu ai, ramo smile
eu am o gramada, fiindca numai din astea gaseam intr-o vreme... acum parca au mai aparut rochite cu talie

#224 2009-06-04 11:32:55

rrammonna
Diamond member

doamne ajuta,bine k d-aia nu am,se poate sa ai dreptate si de asta sa imi fi stat urat.dar simteam k imi ascund soldurile si era un + big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#225 2009-06-04 11:33:22

Divya
Hero member

rrammonna a scris:

heimdall a scris:

mie mi se pare k astea park iti fac burta si mai mare,eu am probat una si ziceai k sunt in 7luni lol

depinde si ce croi are,a mea ii foarte stramta pe sani ...in jos mai larguta...dar nu ma arata grasa deloc smile

#226 2009-06-04 11:35:29

heimdall
Diamond member

de ex cum e ultima rochita luata de andru, la shopping  hjarta

#227 2009-06-04 11:36:47

rrammonna
Diamond member

e foarte frumoasa,superba,dar nu ma vad in ea,eu mica si slaba ,park e prea mult material sad

#228 2009-06-04 12:19:07

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

heimdall a scris:

da big_smilehjarta babydoll

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.