homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-13

#229 2009-06-04 12:58:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: lectie de stil

heimdall a scris:

eu am o gramada, fiindca numai din astea gaseam intr-o vreme... acum parca au mai aparut rochite cu talie

uuundeee? lol chiar azi am intrat intr-un magazin cu sperante mari... ce-i drept, era una faina cu talie, da' avea un decolteu de care nu ma puteam atinge sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#230 2009-06-04 13:01:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ei, pai crezi ca eu ma pot atinge ? oricum imi sunt mari, dar am vazut oarece tentative de talie la rochii prin magazine... nu-mi vine un nume acum in minte

#231 2009-06-04 14:09:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aaa, nu creream nume... eu ziceam despre o bomba de asta cu totu' sub 50 lei (sunt si unele care au si tzoale dragute printre tiganisme)... aveau rochii faine, dar toate fara talie...

acu nici nu-mi permit sa dau mult pe o rochie cu talie... pt o luna max lol (ma rog, eu cred in "there is life after..." si ca voi slabi la loc, dar..... totusi nu e loc de investitii majore lol )

Ultima oara a fost editat de katami (2009-06-04 15:33:39)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#232 2009-06-04 15:52:10

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

divya a scris:

eu ma gandeam sa'mi cumpar niste rochite de vara,dar cum pe strada nu prea vad(deocamdata)habar nu am ce modele sa'mi cumpar...plus ca nu am prea purtat pana akm smile
poate ma ajutati cu ceva idei smile

da tu iti faci o parere dupa ce vezi pe strada?
ar tb sa mergi prin magazine si sa te uiti cam ce au si daca e ceva pe gustul tau probezi vezi daca te avantajeaza si iei....asa fac eu cel putin.
eu nu imi fac o idee despre ce se poarta uitandu-ma la alte fete pe strada...

#233 2009-06-04 16:34:28

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

la rochite am vz ca anul asta se poarta mai mult imprimeurile cu flori stilizate sau forme geometrice. Poti sa optezi pentri o rochita cu diferite tonuri de pink, albastru, verde..depinde de ce culoare te avantajeaza. Mie imi plac mult rochitele in tonurile marii...mai multe nuante de albastru si verde. Imi plac pe talie si jos mai largute, ca valurile marii hjartahjartahjarta ... asta pt un look romantic..si cu pletele in vant...wild   chicot

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Publicitate

loading...

#234 2009-06-04 19:12:52

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Hai ca pana acum n=am facut decat sa ma plang, e cazul sa fiu si on topic.
Nu-mi place sa vad:

-sacouri, indiferent de material, purtate cu adidasi; oricat de casual ar fi sacoul, combinat cu adidasi o sa para elegant si o piesa ce pare eleganta pur si simplu nu poate sa fie purtata cu una sport, zgarie retina.

-sacouri purtate cu blugi de culoare albastra (culoarea clasica de blugi) sau purtate cu blugi clasici, indiferent de culoare; din aceleasi motive de mai sus.

-bluze mulate combinate cu sutiene cu dantela sau multe cusaturi; cand porti o bluza mulata nu trebuie sa se vada ca ai sutien pe tine.

-bluza larga cu pantaloni largi eventual si cu o jaketa larga; pot sa fie toate f frumoase, la moda s.a.m.d. nu conteaza, impreuna o sa te faca sa ai un aspect lalai, neingrijit.

-bluze din materiale finute ( dantela, casmir etc) purtate cu blugi din doc gros care eventual mai au si cusaturi grosolane (cele de blug tipic); pe acelasi principiu ca la adidasi si sacou.

-unghii f lungi, eventual false si cu modele si imbracaminte sport sau usor sport. Nici la o tinuta casual nu mi se pare ca e o combinatie reusita, dar la una sport e ca si cum ai fi in rochie de seara si ai avea adidasi. La casual se iarta ca doar nu stam sa ne facem unghiile de 5 ori pe zi.

-sandale sau pantofi cu toc din piele intoarsa purtate in plina zi, pe strada.

-oja sarita; ne facem unghiile ca sa fie frumoase, daca stam cu oja luata sau daca stam sa ajungem cu ea la jumatate caci a crescut unghia mai bine renuntam la oja, e la fel de rau ca atunci cand stai cu muradarie sub unghii.

-negru de sus pana jos la haine casual sau sport, desi nu porti doliu.

momentan atat imi amintesc....

#235 2009-06-04 19:24:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Stilul meu ... retro & hippie ;d

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#236 2009-06-04 20:19:19

un_gandacel
Full member

Imi plac japanese girls pentru cat curaj au cand se imbraca, dar unele cred ca au prea mult curaj.. din categoria asta avem asa:

stanga -rochie de vara, angelica, f dragutza, combinata cu pardesiu.. ok si el, cu blugi stil agresiv si geanta sport -> dezastru!

dreapta- cam aceasi poveste + dres care ar trebui vazut doar in dormitor

nu stiu sigur care din ele e mai rau imbracata...sau daca se poate mai rau de atat.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17357_normal_shibuya_img_0888.jpg

geaca de iarna + blugi suflecati + papuci!!!! -> deazstru la puterea a 3a lol
in plus geanta aia roz pur si simplu nu are ce sa caute acolo, nici macar la papuci nu se potriveste...

iar in stanga de tot... adidasi kaki la fusta.. NOT! dupa ce ca a pus adadasii aia, care merg purtati doar la o imbracaminte gen skate sau munte hai si army, a pus si sosete..alb cu rosu " hjarta "

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17357_normal_shibuya_img_0904.jpg

dragut in sus, oribil in jos

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17357_normal_shibuya_img_0915.jpg

trecem peste cizmele care nu aveau ce sa caute in peisaj... fusta crosetata cu geaca aia... 2 poli opusi, in schimb imi place cum vine geanta cu fusta(rochia)

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17357_normal_shibuya_img_0938.jpg

Si in final.. iata ce trebuie sa faci ca sa arati ca un copil handicapat supradimensionat:

iei rochia din imagine si iti pui niste sosete pana la ghenunchi si ...tam tam.. cireasa de pe tort.. sau mai vine zis de pe cap : o bentita cu un ornament ce seamana cu o hartie igienica folosita hjarta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17357_normal_shibuya_img_0969.jpg

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-06-04 20:19:50)

#237 2009-06-04 20:55:23

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Oh daaa... un_gandacel, ai spirit critic, nu gluma lol. Sunt de acord cu tine, exceptand parerea despre fata din stanga din prima poza. Mie imi place, dar fara geanta big_smile. Don`t shoot me, dar imi place smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#238 2009-06-04 21:06:49

un_gandacel
Full member

lala20 a scris:

Oh daaa... un_gandacel, ai spirit critic, nu gluma lol. Sunt de acord cu tine, exceptand parerea despre fata din stanga din prima poza. Mie imi place, dar fara geanta big_smile. Don`t shoot me, dar imi place smile.

lol
nu te "shoot" .. esti libera sa-ti placa orice. eu n-0am zis acolo niste adevaruri absolute, am zis ce cred eu big_smile
mie imi plac mult rochiile cu blugi..insa nu in combinatia din imagine

#239 2009-06-04 21:11:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

smile) moama ce le zici gandacel

#240 2009-06-04 21:29:41

un_gandacel
Full member

La categoria ce-mi place...   tipele din Gossip Girl au unele tinute ffff marfa.

#241 2009-06-04 21:33:19

skumpi
Vizitator

un_gandacel a scris:

La categoria ce-mi place...   tipele din Gossip Girl au unele tinute ffff marfa.

oooo da hjarta S & B ... 2 stiluri diferite dar de nota 11  smoke2

#242 2009-06-04 21:38:42

un_gandacel
Full member

skumpi a scris:

un_gandacel a scris:

oooo da hjarta S & B ... 2 stiluri diferite dar de nota 11  smoke2

mie imi place f mult si jenny

#243 2009-06-04 21:40:26

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

un_gandacel a scris:

lala20 a scris:

lol
nu te "shoot" .. esti libera sa-ti placa orice. eu n-0am zis acolo niste adevaruri absolute, am zis ce cred eu big_smile
mie imi plac mult rochiile cu blugi..insa nu in combinatia din imagine

imi place fata din stanga sus...dar fara rochie.... cu un maieu ar fi super ...imi place mai alea pardesiul.........si la ultima tipa imi place numai jerseul.....smile

a doua poza sandale(de orice tip) cu geaca de genul ala......sau tocuri la fel cu genul ala de geaca nu nu nu nu .....

update: Jenny e prea mult pentru mine.....B imi place dar nu as avea curaj .....cel mai mult imi place S    rodnar

Ultima oara a fost editat de a_d_a (2009-06-04 21:41:49)

#244 2009-06-04 21:48:12

un_gandacel
Full member

a_d_a a scris:

update: Jenny e prea mult pentru mine.....B imi place dar nu as avea curaj .....cel mai mult imi place S    rodnar

Ca B am curaj si-mi si place enorm stilul, dar imi lipsesc finantele.. nimic din ce am in sifonier nu merge pe stilul ala. Cat despre J... nu e prea mult pt mine dar.. fara un corp superb nu are sens sa ma imbrac asa. Ideal pentru mine ar fi ceva intre B si J.

#245 2009-06-04 21:50:05

skumpi
Vizitator

da...si J hjarta

#246 2009-06-04 21:52:02

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

mai fetelor,n-ar fi o idee sa punem poze(sau macar sa povestim) cu tinutele noastre dintr-o zi si sa ne dam cu parerea?Poate asa chiar invatam ceva,cum zicea gandacel...

#247 2009-06-04 22:00:38

skumpi
Vizitator

da Chick big_smile asteptam poze cu tzinutele tale big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.