|
Nu esti logat.
Lectie de stil-2#20 2009-05-30 17:32:33
Re: lectie de stilacum breteaua la sutien uneori e destul de greu evitat, că au topurile astea de vară nişte forme numa bune pentru fetele care spun nu sutienului dacă se vede să fie c?t mai subţire, şi ?ntr-un ton cu una din hainele de pe tine. in schimb bretelele transparente mi se par oribile şi de 2 lei. cum să pui plastic pe tine? la ceva ce ţine de lenjeria intimă? dar deh şi mărci mai de acătării s-au conformat acestei cerinţe a populaţiei de a nu se vedea, dar ?n magazinele specializate nu am văzut. ?n fine. mi se par foarte ur?te. şi se vede care sunt de calitate şi care nu. deh sunt mici detalii. fiecare alege ce poartă şi cum ?i place Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-05-30 17:34:10) Goodnight moon Offline #21 2009-05-30 17:46:58Re: lectie de stilCe va invidies ca puteti sa purtati sandale eu orice ar purta pe piciorul gol (papuci, sandale etc) imi face nijte rani de toata frumuseatea...am incercat toate modelele posibile, inclusiv papucii de plaja imi fac rani, va dati seama? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #22 2009-05-30 17:53:20
Re: lectie de stilpe mine ma deranjeaza extraordinar de tare combinatia sport-elegant... adidasi albi-geanta de lac, hanorac-cercei lungi, adidasi-palton, ghiozdan-cizme cu toc, gluga-tocuri... Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-05-30 17:55:58) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #23 2009-05-30 17:53:43
Re: lectie de stilwild si pe mine ma bat incaltarile de vara... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #24 2009-05-30 17:55:25Re: lectie de stil
mie imi fac besici si nu pot sa mai port pentru ca ma ustura k naiba...si apoi cand imi trec si port iar...iar imi fac Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-30 17:57:28
Re: lectie de stileu pantofii nu prea ii suport... imi simt piciotrul prea strans in fata, dar ma chinui asa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #26 2009-05-30 18:15:47
Re: lectie de stilmie nu imi plac fetele care nu se stiu imbraca, in sensul ca, daca nu le avantajaza o haina, sa nu o mai poarte! A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #27 2009-05-30 18:23:58
Re: lectie de stil
honey,daca nu incepi sa-ti obisnuiesti pielea picioarelor cu baretute,nu o sa poti sa porti niciodata.Eu am monturi si din cauza lor nu puteam sa port nimic,pana nu mi-am scaldat picioarele in sange:D si am intarit pielea,n-am putut sa port sandale,pantofi(cum spui tu,nimic pe piciorul gol) Offline #28 2009-05-30 18:26:06
Re: lectie de stilsi eu fac fac buba de la pantofi sau sandale dar imi pun plasture si umblu asa k dupaia`mi trece Love. Live. Laugh. Offline #29 2009-05-30 18:51:56
Re: lectie de stileu mai am o problema si cu manichiura si pedichiura in sensul ca vara, daca se vad si una si alta sa nu fie albastru la picioare si roz la maini Offline #30 2009-05-30 19:15:55
Re: lectie de stilapropos de pedichiura....ma ia greata si ma bufneste rasul cand vad vara iesind din fel si fel de papuci si sandale unghii luungi la picioare. e jalnic si jenant! mi se pare mult mai decent ca unghiile sa fie taiate frumos ( drept, rotund ) curatate si eventual date cu un lac sau oja dar ceva nu foarte strident. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #31 2009-05-30 19:23:27
Re: lectie de stilFetelor ma inscriu pe lista cu anumite chestii care nu-mi plac , pe langa cele enumerate de voi binenteles : ..be the best ...fuck the rest )) Offline #32 2009-05-30 19:29:14
Re: lectie de stilstilul de pitzipoanca: animal print,eventual 2 imprimeuri diferite purtate simultan, pantaloni de trening purtati cu adidasi sclipiciosi si asortati cu cercei tip covrig,coada de cal facuta mai sus si intr-o parte astfel incat purtatoarea sa arate ori ca o nefericita scapata de la nebuni ori ca o copila de 4 ani care s-a juat singura cu parul dar fara oglinda,bluzele din sintetic stramte si in culori de te doare capul purtate ori cu sutien care se vede inestetic,ori de tipe cu sanii pana la burta,ori de cele care nu poseda nuri; fondul de ten cu 5 nuante mai inchis folosit doar ca sa arate mai bronzate desi diferenta in comparatie cu restul corpului e izbitoare (eu una sunt foarte alba...atat de alba,incat pe corp mi se vad venele de zici ca-s desenate cu pixul... si de la specimenele tocmai mentionate aud comentarii gen "vai doamne,parca-i moarta de 3 zile,de ce nu se duce la solar",deci,am ceva cu mersul la solar. arata fals si mi se pare o tampenie sa-ti cumperi singur cancer de piele.) si lista poate continua... Offline #33 2009-05-30 20:00:15
Re: lectie de stilnu chiar ... dar bun simt ... ma enerveaza personale care jignesc pe strada pe altii, indif cum arata mi se pare lipsa de respect sa ii vorbesti urat cand nu o cunosti, si cu atat mai mult ... nici tu nu esti mai bun A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #34 2009-05-30 20:16:30Re: lectie de stilOk, nu in afara de toate cele mentionate mai sus, eu nu sufar unghiile false. Oricat de frumos ar arata a doua zi arata fals, asa ca in general la maj persoanelor arata groaznic. Mai ales daca sunt si roz strident. Offline #35 2009-05-30 20:19:25
Re: lectie de stilcu ochelarii de soare e stas. vad saptamanal in metrou vreun smintit sau vreo smintita cu ochelari... si ma abtin eroic sa intreb: "de ce ii porti totusi aici? esti batut/a, vanat/a la ochi? " Offline #36 2009-05-30 20:22:46Re: lectie de stilA si mi-am adus aminte, cercel sclipicios in ureche la tipi. Ok, la unii arata bine, dar pe maj pe care i-am vazut imi vine sa ii intreb daca cercelul e menit sa compenseze altceva. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-05-30 20:23:08) Offline #37 2009-05-30 20:26:59
Re: lectie de stil... nu imi mai place sa vad la tipe (de obicei pitzipoance... eu am ceva cu specia asta,toate pe care le-am vazut pana acum emanau prostie si prost-gust) coafura gen bretonul dat pe spate si prins cu clama... isi mai si umfla respectiva portiune,si arata exact ca o tumoare sau deformatie a capului... in categoria de 'not' pe lista mea mai intra si incalcarea regulii de baza a machiajului: niciodata sa nu accentuezi si ochii si buzele simultan. le vad pe unele cu roz si mov si albastru strident pe la ochi,si cu ruj intr-o nuanta de roz neon,cu toate sclipiciurile posibile...si,nu stiu...pur si simplu,nu se face. ce-i drept,si eu sunt dependenta de machiaj... de obicei,am buzele rosii...da' in viata vietilor mele nu mi-am facut in acelasi timp si ceva la ochi.. nici macar o linie subtire de tus... si cand le vad pe astea,ma crucesc... Offline #38 2009-05-30 20:41:02
Re: lectie de stilio-mi prind bretonul si mi-l dau si pe spate si il si umflu si jur ca nu sunt piti Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|