homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-4

#58 2009-05-30 21:40:51

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: lectie de stil

eu ma imbrac in trening si dak nu ma duk la sala ..., imi place sa ma imbrac sport ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#59 2009-05-30 21:44:07

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

daca iti sta bine nu am nimic impotriva tongue pe mine nu ma avantajeaza ... bine, avand in vedere ca mai tre sa slabesc, nu ma avantajaza multe lucruri rotfl

dar macar imi tin kg sub hainute ... si nu ii determn pe altii sa faca soc  sm

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-30 21:45:27)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#60 2009-05-30 21:48:41

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

am adoptat stilul asta pt k nu am voie deocamdata sa port tocuri si incaltaminte stramta ....si ma axez pe adidasi si tinute sport ...ma avantajeasa cel mai bn

..be the best ...fuck the rest smile))

#61 2009-05-30 22:09:23

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

baaaiiii! cand eram studenta mi se mai intampla si mie sa merg cu ochelarii de soare in metrou si asta era din mai multe motive:
- erau mici si ii tineam mai lasati pe nas deci vedeam
- nu aveam unde sa ii pun ( de bluza nu agat, pe cap mi se incurca in par, geanta nu exista  lol  )
- in 99% din cazurile in care mergeam cu metrou gaseam un tembel sau o tembela care se holba insistent in ochii mei ( de vreo 2 ori am intrebat de ce "ca sunt albastrii si frumosi" ) si chestia asta ma enerva teribil asa ca ii aveam pregatiti sa ascund ochii  lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#62 2009-05-30 22:13:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu o singura data am mers cu ochelarii in metrou rotfl
cand am mers la scoala direct din club si am dormit un pic in spatele lor rotfl a ochelarilor lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#63 2009-05-30 22:16:10

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

rotfl ce tare esti pokemon  lol  lol

Ultima oara a fost editat de annna (2009-05-30 22:16:28)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#64 2009-05-30 23:04:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

misto topicul smile eu vreau doar sa amintesc de persoanele mai rotunjioare spre grase asa care poarta haine total nepotrivite corpului lor... am vazut o cetateanca de etnie rroma intr-o zi in masina cu fusta scurta de blugi din care ieseau mladioase 2 bulane cat 6 de-ale mele (si nu-s cea mai subtirica dintre subtirele tongue) si de sub un maieu strans sub sanii generosi se revarsau sunci si sunculite pentru toate gusturile... why? why? WHY?

aah, si apropo de aia cu ochii facuti - buzele naturale sau invers... se mai adauga si aia cu : daca dezvelesti picioarele, acoperi sanii si invers smile

#65 2009-05-30 23:07:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

anna, am facut-os i eu o data in viata si trebuia sa ma laud, nu? lol
mai, intr-un cuvant eu nu suport prostul-gust! exemple...vai acte as putea sa dau!
am vazut inclusiv cizme albe, cu toc cui si bot scutit, purtate cu fusta de blugi de o pala si maieu....asta zilele trecute....
da' pt ce sa imi incarc eu mintea cu imagini din astea lol
eu prefer sa ma uit la tipe bine imbracate si sa mai invat una- alta big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#66 2009-05-30 23:11:06

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

ma bucur ca va place topicul meu lol
chiar ma gandeam de cateva zile cum sa exprim si altora "frustrarile mele vizuale"

acum vreo 3 zile mergeam pe o strada cu diverse magazinase de haine. si in fata mea o tipa. imbracata, nu comentez, fiecare cu gusturile ei. si a vazut in vitrina o rochie oribilaaaa, galben aprins cu niste modele pe ea, ce sa mai oribila. n-as fi imbracat-o nici 5 minute prin casa. si ii zice prietenului ei "ce rochieee frumoasa! hai sa intram"
m-am abtinut din nou eroic, sa nu-mi iasa porumbelul: "te roog, nuu"
n-au intrat intr-un final datorita lui lol

#67 2009-05-31 12:12:16

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

ce am vazut azi:

- ciudat care se plimba cu ATV-ul prin oras (ATV-urile se folosec la munte)  hmm

- costum roz pal purtat cu ciorapi negri cu model......... in plus costumul era si din catifea sa ceva material raiat, care nu era un material elegant sa se poata purta cu genul ala de ciorapi....

#68 2009-05-31 12:17:31

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

diablo ce vad eu saptamanal la o tipa din vecini:blugi evazati(hai k aia n'ar fi asa mare bai)"asortati"de minune la pantofi cu vf ascutit,negri(toc micut)...si cand o geaca de trening adidas,cand una puma.uneori gentuta neagra,alteori rucsac diablo
.....minunat.... chicot

#69 2009-05-31 12:46:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

acklad

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#70 2009-05-31 19:23:40

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Well... ultimul exemplu de lipsa de stil observat pe strada a fost o tipa nu tocmai slabuta, cu un trening mulat mov, sclipicios din cap pana in picioare, adidasi albi cu o chestie rosie pe ei.Era machiata cu o tentativa dezastruoasa de smokey eyes,.. de fapt, arata de parca a fost batuta o noapte intreaga.  Si chiar de ar fi fost un machiaj reusit, nu ar fi fost potrivit pt zi roll.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#71 2009-05-31 19:37:07

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

saptamana trecuta am vazut in autobuz pe una de am ramas blocata: 1.60, 90-100 de kilograme, celulita pe picioare,colanti negri pana la jumatea pulpei, si stramti pe deasupra de ii taia grasimea de pe picior in 2 acklad maieu verde cu bretele subtiti sub care se revarsa o burta de aia de broasca raioasa de toata frumusetea...si in slapi..deci mi-a venit sa vomit instantaneu si sa o iau la mijto

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-05-31 19:46:56)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#72 2009-05-31 19:40:59

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Wow wildhoney.. that`s just nasty neutral.
Aaa.. auzi? Editeaza putin mesajul  rodnar  lol.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#73 2009-05-31 19:43:50

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

vai,wild,corecteaza faza aia cu pulpa din al doilea rand ca mor de ras rotfl

#74 2009-05-31 20:01:25

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

azi in sfarsit am vazut o tipa care purta colanti si care mi-a placut ......avea colanti gri mat....lungi pana jos....adidasi de alergare....maieu....bluza de trening din bumbac......asta cred ca e a 3-a persoana in colanti...pe care o vad si nu ma zgarie pe ochi.....smile

#75 2009-06-01 00:07:56

skumpi
Vizitator

ooo...nici mie nu`mi plac multe...cand o sa am chef o sa insir chestiile care imi zgarie retina mai ales ca am o colega care ma da pe spate rotfl

ceva frumy...am vazut la o tipa... un blug indigi inchis...aproape de negru... o ie de`aia cum se poarta acum alba... si o gecuta de piele pana sub sani neagra...cu maneci 3 sfert... o posetuta asa micuta pe parte... paru prins acolo "dezordonat"  sus... deci hjarta era atat de simpla si in acelasi tp atat de interesant hjarta m`a marcat lol in secunda 2 cautam geaca de piele pana in talie rotfl

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-01 00:08:15)

#76 2009-06-01 13:49:45

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Io cel mai mare exemplu la categoria asta as da-o pe cumnata mea ... care este dupa parerea mea cam "tzaranca" , la figurat vorbind.
Ea de cand o cunosc eu nu stie decat sa se imbrace fie vara fie iarna cu adidasi in picioare , dar model din-acela de baieti asa  acklad  cu vesnicii blugi si decat tricoul si bluza si le mai schimba , in rest e stagnanta.
Dar iarna trecuta a dat lovitura de gratie cand si-a cumparat o geaca de blana de la terranova si umbla cu geaca de blana cu adidasii evident in picioare, blugii si are tottimpul un ghiozdanel in spate de culoare army. Deci atunci cred k a ajuns la apogeul outfiturilor boooring si kitsch
Eu mai am o problema si cu parul, in afara faptului ca nu e spalat si nevopsit vizibil , ma enerveaza fetele care nu-si dau cu peria in cap si umbla cu parul nepieptanat. Deci asta e oribil
SAU toate tzarancele care se dau pe par cu spuma de-aia de 5 lei luata in piata de proasta calitate si 1 ora mai tarziu arata parul oribil li se intareste spuma aia pe suvite si ti se intoarce stomacul pe dos dk te uiti in capul lor. Frate .... ce sa le ceri

E cineva pe aici care a mentionat ca bretelele transparente de la sutien ii se pare de prost gust. Tin sa te contrazic, bretelele normale care se vad sunt de prost gust, alea transparente arata ca ai un simt al constientului si ai facut tot posibilul incercat sa-ti ascunzi bretelele sau sa remediezi situatia. Eu personal am o bluza cu spatele gol si mi-am schimbat bretelele normale cu unele transparente si nu mi se pare deloc ceva de prost gust si nici nu mi-ar placea sa ma comenteze cineva prin metrou sau pe strada ca de ce am astfel de bretele, nu mi se pare normal.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.