|
Nu esti logat.
Cum le spun parintilor?-3#39 2009-06-04 11:21:44
Re: cum le spun parintilor?Ai mei n-au avut nimic impotriva sa ne mutam impreuna. stiau ca avem planuri de casatorie, ca vrem sa muncim si sa facem ceva impreuna...eu aveam 22, el 24. ne-au ajutat parintii foarte mult, e adevarat, insa amandoi eram deja plecati de acasa cu facultatea de la 18-19 ani, cu exceptia vacantelor... Probabil e o chestie de alegere si de matur esti...eu de cand am terminat liceul mi-am dorit sa plec de acasa...intr-adevar, nu se compara cu statul la mama acasa, insa esti liber sa faci ce vrei, pe propria raspundere. Oricata bunavointa ar avea parintii, tot mai exista frecusuri cand locuiesti la ei acasa. Noi am avut salarii foarte mici la inceput, ne-am descurcat greu si nici acum nu putem avea tot ce vrem, chiar daca am muncit si ne-am facut cateva lucrusoare... Pentru mine insa perioada cat am stat impreuna si nu aveam aproape nici un ban conteaza mai mult acum decat daca as fi avut atunci un parfum sau o rochie in plus si sa nu fi fost impreuna. De altfel, noi am stat aproape 2 ani separati din cauza serviciilor in orase diferite si nu prea ne-a incantat sistemul de "dating in weekend". "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2009-06-04 11:22:21
Re: cum le spun parintilor?
nici eu nu sunt apropiata de paritni dar daca as avea sal cat de cat decent m-as duce si le-as spune. Imi iau inima in dinti fug la ei le zic si dup-aia o iau la fuga in directia opusa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #41 2009-06-04 11:30:01
Re: cum le spun parintilor?Melany,eu cred k e cel mai important daca va iubiti si vrei intr-adevar sa faceti pasul asta.dupa cum am citit,ati avea vreo 30 mil in casa daca te-ai angaja si tu,din care v-ati descurca bine. Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-06-04 11:30:51) They can because they think they can. Offline #42 2009-06-04 11:37:21
pai la inceput le-am zis ca stau cu niste colege si nu stiu de ce dar nu m-au crezut, apoi a venit mama o data la iasi si am dus-o la prietena mea, unde bieninteles ca a vazut ca am 3 haine, si inainte sa plece mi-a zis...'' vad si eu unde stai ca sa ma linistesc?'' Ultima oara a fost editat de ionela (2009-06-04 11:39:24) Offline #43 2009-06-04 11:40:21
dap, eram deja la facultate, nu stau in acelasi oras cu ei Offline Publicitateloading...
#44 2009-06-04 13:13:13
eu sunt de acord cu tine. la fel am facut si eu si nu-mi pare rau DELOC. nu cunosti un om in momentul in care te vezi cu el... filtrat... chiar daca te vezi aproape zilnic, e distanta aia care totusi separa REALUL de un imaginar bine construit de fiecare din cei 2 (te aranjezi cand pleci la intalnire, lasi in camera ta varza dar tu esti macho tot, ai avut o zi proasta la munca/scoala, iti versi nervii pe parinti si apari ingeras de fata cu el/ea). oricat ati sta impreuna fara sa locuiti impreuna, chestiile astea apar... fara sa vreti. si nu IUBESTI PE CINEVA REAL.... ci o imagine pe care tu/el/amandoi o proiectati si o mentineti. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #45 2009-06-04 13:18:45
da, asta voiam sa spun si eu.. cand m-am mutat impreuna cu fostul meu prieten aveam impreuna 100$ pe luna si ne mai ajutau parintii cum puteau... nu prea ne permiteam multe, dar cu mana pe inima va spun ca niciodata n-am fost mai fericita ca atunci si n-am avut nicio clipa sentimentul ca ma privez de ceva. si nici nu am simtit apasarea treburilor casnice, desi nu aveam masina de spalat, de exemplu, si spalam de mana faceam totul impreuna cum puteam si ne bucuram de faptul ca suntem impreuna Offline #46 2009-06-04 13:27:17
Re: cum le spun parintilor?Eu zic ca perioadele de vacanta sau weekendul nu sunt suficiente. Noi, inainte sa ne mutam, stateam impreuna in fiecare weekend, si totusi cand am ajuns sa locuim in aceeasi casa, eu am avut un soc, exact asa cum a scris katami... Offline #47 2009-06-04 13:29:31
exactly. nu stiu cum se face, dar tare frumos a mai fost. e bine acum, caci treburile casnice de exemplu, le impartim...si daca n-am chef, nu fac nimic, pur si simplu, ma odihnesc, nu are cine sa vina sa ma puna sa fac curat ...daca sunt prea obosita sa gatesc, gateste el sau facem ceva rapid sau cumparam... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #48 2009-06-04 13:34:08
Re: cum le spun parintilor?depinde, anca...o saptamana poate sa fie indeajuns incat sa descoperiti unele chestii unul la altul...dar e altfel totusi cand stii ca saptamana aia nu e permanenta, ca nu vei fi acolo si luna viitoare, ca nu trebuie sa faceti curat saptamana dupa saptamana, sa vezi cine plateste facturile, de unde, cu ce... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2009-06-04 13:37:12
Re: cum le spun parintilor?Si eu sunt intr-o situatie destul de ciudata... cu mutatul. Offline #50 2009-06-04 13:57:42
Re: cum le spun parintilor?referitor la melany..si eu am zis ca trebuia sa aiba ceva bani inainte sa faca pasul asta sau sa o sustina parintii. am vazut ca a zis de salariu destul de maricel+ bonuri+ ce va mai lua ea si se vor descurca cu banii aia. dar sunt cazuri cand ambii castiga in jur de 15 mil pe luna sau lucreaza doar unul din ei pe 10 mil de exemplu...tre sa fii inconstient sa te muti in conditiile astea, fara sa va ajute parintii. ganditi-va ca trebuie platita o chirie, celelalte cheltuieli: lumina, apa, etc, pe mancare se duc enorm de multi bani...plus ceva cheltuieli personale...si cu 15 mil pe luna nu prea vad roz situatia in conditiile in care o chirie ajunge 7-8 milioane pe luna..poate si mai mult in functie de orase. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #51 2009-06-04 14:05:16
asa zic si eu.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #52 2009-06-04 14:19:18
Hei nu a zis nimeni sa traiesti pe picior mare, ma refeream sa nu stai si sa mananci ceai cu paine de 3 ori pe zi. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #53 2009-06-04 14:25:30
maaare adevar graiesti Ultima oara a fost editat de alinda (2009-06-04 14:30:10) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #54 2009-06-04 14:28:56
Re: cum le spun parintilor?Eu am noroc ca mi-am cam invatat ambele lectii: si ca dragostea trece prin stomac, dar si ca banii nu aduc fericirea.... da, da, stiu, nu o aduc dar o intretin insa banii...multi, putini, vin si se duc...e mai greu sa gasesti o persoana care sa fie langa tine no matter what, in cocioaba sau pe plaja in Bali. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #55 2009-06-04 14:35:27
Mie nu mi se pare ca trebuie sa astepti o viata intreaga sa ai un salariu de 20 de mil. Avand 40 de mil per familie e destul de bine. (pentru inceput) Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-04 14:38:41) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #56 2009-06-04 14:58:22
asta pe de-o parte. in cazul copiilor, tendinta e clar spre cresterea varstei potentialilor parinti si e de inteles. cresterea unui copil chiar costa multi bani, timp, etc... Ultima oara a fost editat de alinda (2009-06-04 14:58:41) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #57 2009-06-04 15:07:59
huh? nu imteleg, e cineva pe aici care are pprieten care e strungar sau lucrator la rebu? Am plecat de la premiza ca toti suntem oameni inteligenti cu anumite calificari sau studii in viata. (Nu ca as vrea sa jignesc pe cineva care are 3 clase) Dar discutia pe baza acestui fapt se face. Alinda, un salariu de 20 de mil nu prea e mare scofala, e un salariu mediu ca sa nu zic chiar mic, in anumite contexte sociale. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|