|
Nu esti logat.
Cum le spun parintilor?-4#58 2009-06-04 15:14:12
Re: cum le spun parintilor?pink_martini, in mod intamplator am, la randul meu, o varsta la care pot face asemenea consideratii legate de varsta "independentei" "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #59 2009-06-04 15:18:04
Re: cum le spun parintilor?
exact... cuvant cu cuvant Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #60 2009-06-04 15:18:11
Re: cum le spun parintilor?ei bine, eu nu sunt de parere ca viata se termina la 30 de ani, ci ca se poate termina si maine! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #61 2009-06-04 15:19:17
bine zis! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #62 2009-06-04 15:19:22
dar nici sa nu ai cu ce iti creste copilul sau sa nu ai bani sa il dai la gradinita din ce ai spus tu, sa ma dau pe mine ca exemplu ar trebui sa fac copil acum la 24 ani, 25 ani cand voi naste si sa il cresc in camera de camin de familisti ( pt ca din toamna voi urma si master si doctorat-3 ani si vom sta intr-o camera tip garsoniera pt a strange bani de un avans la casa, nu vreau sa dau acei bani pe chirie si sa nu am sansa sa am casa mea)...si sa il las singur in camera sa urle si sa moara de foame cand eu voi fi la facultate toata ziua...cam asa vor sta lucrurile daca fac copil acum pe principiul sa nu il fac la 30 de ani ca vai...voi fi bunica tanara. hai sa fim seriosi, ai nostri parinti lucreaza inca, sunt in orase diferite deci nici nu se pune problema de crescut ei copilul, plus ca e copilul meu si il voi face atunci cand voi fi in stare sa il cresc. dar momentan...pana in 27 de ani nu va veni vorba de copil in familia mea ( pentru ca din vara vom fi o familie in adevaratul sens al cuvantului) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-04 15:24:59
Re: cum le spun parintilor?anca, eu personal iti dau maaare dreptate (si apropo, a gasi persoana langa care sa te intregesti e mult mai mult decat o nevoie biologica)... dar fiecare are propriile prioritati si... nush daca exista unele mai "bune" decat altele.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #64 2009-06-04 15:25:54
Re: cum le spun parintilor?in discutia cu copiii nu ma bag...personal, eu nu as fi putut sa nu fiu pe picioarele mele pana la varsta de 30 de ani (si mai am un picut pana acolo). cel tarziu din momentul in care am terminat facultatea, mi s-a parut normal sa nu mai traiesc pe spinarea parintilor... ca te mai ajuta cu un pachet de mancare din cand in cand e una... insa la 30 de ani sa mai stai cu mama si tata mi se pare - mie - cam aiurea (chit ca ai o cariera, salariul tau - vorba vine, mai contribui si tu la cheltuieli, dar casa tot parintii o tin)... nici in sua nu suna bine si ei sunt genul care au decalat tot ce s-a putut Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-04 15:28:08) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #65 2009-06-04 15:35:38
Eu sunt de acord cu tine. Mai terminati cu prejudecatile astea legate de varsta, ca vezi domne sa te grabesti sa-ti faci copil cand ai 20 si ceav de ani caci altfel esti mama batrana. Ati uitat esentialul: Sa ai sa-i oferi copilului tau absolut tot ce-i mai bun dpdv sentimental dar si material. Pentru ca asta este, traim intr-o societate a banilor si a bunastarii materiale. Parerille voastre , ale fetelor care militeaza pentru "graba strica treaba" ar fi valabile io stiu in America unde banii si supravietuirea nu este o pb asa mare. Dar in Romania asa trebuiesc puse problemele. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #66 2009-06-04 15:38:36
Re: cum le spun parintilor?pink_martini, io n-am prejudecati si nici una din fete nu cred ca vb asa din cauza prejudecatilor! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #67 2009-06-04 15:42:15
Re: cum le spun parintilor?eu tot nu inteleg de ce se pune egal intre viata pe cont propriu si acceptarea maturizarii si avutul unui copil...dp meu dv, prima parte este obligatorie in viata unui individ... a doua, e la libera alegere, vrei faci, nu nu.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #68 2009-06-04 15:43:58
Re: cum le spun parintilor?iti dai seama ca nu o sa nimeresc varsta exacta nu stiu...zic maxim 27-28. eu intr-un fel sunt de acord cu voi..si eu mi-as dori acum un copil dar trebuie sa fiu realista nu e momentul. cu mutatul impreuna cu chirie..iarasi presupun ca nu e nimeni inconstient sa nu isi faca niste calcule inainte...dar daca iti da cu minus si nu iti ajung banii ce faci? tot te muti ca asa se face? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #69 2009-06-04 15:50:01
Te inteleg perfect si eu simt la fel. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #70 2009-06-04 15:57:55
asta cred si eu. imi doresc si acum, ne dorim aman2 dar stim f bine ca nu e momentul pt ca nu ne permitem sa crestem un copil acu cand nici nu am terminat facultatea.si nu-mi spuneti ca altele au facut copii si s-au tinut si de facult pt ca mie 3 ani de acum incolo imi va fi imposibil pt ca in fiecare zi voi fi la facult pana dupa amiaza. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #71 2009-06-04 19:21:05
Re: cum le spun parintilor?eu revin cu vesti...i-am spus ca sa mai asteptam sa se mi calmeze apele si a pus un botic...trompa de elefant nu altceva... Offline #72 2009-06-04 22:31:49
Re: cum le spun parintilor?mel va veni si momentul. intai sa te linistesti tu cu licenta si cand simti ca asta e ceea ce iti doresti faci si pasul. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #73 2009-06-04 23:31:31
Re: cum le spun parintilor?fetelor, daca aveti parinti care sa va ajute, atunci ok! te poti muta impreuna, te poti casatori, poti face si un copil indiferent de varsta sau venit altfel....sa fiti doar pe picioarele voastre e cam greu! din pacate am vazut mult prea multe cupluri care s-au mutat impreuna si care nu au tot ce si-ar dori si frustrarile pe care nu au avut cum sa le evite si-au spus cuvantul asupra relatiei. nu neaparat s-au despartit insa au discutii destul de dese si cam lipseste bucuria aia care ar trebui sa existe pentru ca indiferent cat de mult se iubesc micile griji si neajunsuri isi pun amprenta. nu ai cum sa fi fericita cand iti doresti sa iti cumperi ceva su sa pleci un week-end undeva dar stii ca nu poti ca e de platit chirie sau intretinere sau rata si nici de tot ce e necesar nu prea ajung banii...din pacate asta e viata reala! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #74 2009-06-05 17:50:49
cu asta de acord...
cu asta NU!! deci de asta facem copii? ca sa ne creasca NOUA inima si MANDRIA ca suntem in stare sa-i... alintam? mi se pare... trist. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #75 2009-06-05 18:02:13
Re: cum le spun parintilor?cred ca pt oricare dintre cei 2 e frustrant sa vrea sa faca pasul cel mare, iar perechea sa il refuze/amane intr-un fel mai mult sau mai putin subtil... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #76 2009-06-05 18:42:26
Re: cum le spun parintilor?da saracu s-a bagat acum intr-o carapace si sta timid si nu mai spune nimic...se vede ca e dezamagit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|