homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu chiar despre sex-5

#77 2009-06-13 16:59:45

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

Re: nu chiar despre sex

In primul rand vreau sa mentionez ca ai putea sa te apuci de scris o carte.. ai destula inclinatie spre latura aceasta..

In legatura cu faptul ca esti judecata pentru alegerile facute, asta e o dovada a faptului ca traim in Romania big_smile...(daca am fi toti perfecti si am alege numai "bine", cum ar fi?.. plictisitor, as spune eu)

Iar daca as fi in locul tau, nu cred ca as avea nici eu curajul sa-i spun adevarul iubitului, desi asta nu-i un lucru foarte bun. Dar presupunand ca la un moment dat o sa afle, cum ai spus si tu: o sa fie cuvantul tau impotriva cuvantului celuilalt..  iar daca alegi sa pastrezi secretul din momentul asta, o sa trebuiasca sa continui sa minti in continuare.
Numai bine iti doresc.

Ultima oara a fost editat de marissa (2009-06-13 17:03:26)

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#78 2009-06-13 17:24:19

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

d3vildelia a scris:

da dar minciuna are picioare scurte:|

nu neaparat
daca nu vrei sa se afle nu se afla, asta cred eu
tu l-ai ierta pe al tau daca ti-ar spune ca facut sex cu alta in timp ce nu mai era cu tine?
ai mai avea incredere in el?
eu una sigur nu
de multe ori putem cadea prada ispitei si dupa aia sa ne caim cu adevarat, de aceea cred ca nu tot timpul trebuie sa stie dreapta ce face stanga
poate ea s-a simtit data la o parte de prietenul ei, poate s-a simtit neglijata...de ce sarim toate s ao judecam cand am putea face la fel
ce de acum, daca s-a certat cu iubitul ei trebuia sa nu mai faca sex cu nimeni in ideea ca daca se va impaca cu el si se va afla?
eu nu sunt de parerea asta

Ultima oara a fost editat de ionela (2009-06-13 17:28:12)

#79 2009-06-14 04:02:04

bibi22
New member
Inregistrat: 2009-06-10

neata!
am fost la petrecere, si am avut la bombe, din fericire niciuna nu a explodat. credeam ca nu-si mai face aparitia si acela, dar a venit ceva mai tarziu, neinsotit si de cand m-a gasit cu privirea nu si-a luat ochii de pe mine. iar iubi era de nedezlipit caci am tot incercat sa-l temperez ca nu care cumva sa se simta provocat si sa riposteze, de  reusit n-am reusit deloc. parca o facea special. si colac peste pupaza matusa lui iubi s-a gasit sa arunce si un buchet simbolic, iar unchiul m-a bagat la inaintare si ghicici ce??? l-am prins, de fapt mi l-a aruncat tintit matusa. si au inceput sa strige "vrem sarut!" si s-a gasit iubi sa-mi dea un sarut al naibii de patimas, si tipul se face rosu la fata si vine langa noi cica "felicitari" si da sa ma pupe. la care eu ma trag in spate, si incep sa tusesc: "cred ca am gripa". la care se trezesc si vreo 3 pitzi ametite de prin preajma mea: "ah Doamne, dar de ce ai mai venit la party??? daca e din ala, virus de porc???". deja ma simteam ca la un stand up comedy. si una insista "si acuma luam toti daca ea are???". iubi murea de ras. si tipul a stat dupa povestea asta lipit de mine si iubi si a baut de a rupt. ii tot trancana lui iubi despre afaceri, si se uita la mine (scarbos dar isi si lingea buzele). si sta iubi si rabda el cat poate, apoi ma ia pe mine de mana si se scuza catre el cu "scuze! noi avem ceva de rezolvat!". si mergem in birou si el ca vrea sa fie singur cu mine, ca ma iubeste mult, alea-alea si ma saruta, stinge lumina, inchide usa si am lipsit ceva timp big_smile apoi iesim afara iar ala era geana pe noi. si nervos. l-a intrebat cineva  ceva si mai avea putin si urla.  mama nu ma lasa sa dorm altundeva decat acasa, asa ca ne pregateam de plecare, caci iubi desi bause vine cu mine, ca are dispensa de la mama sa doarma la mine. si urca iubi sus sa ne ia lucrurile, eu raman jos ca vroiam sa-mi iau la revedere de la lume. si ma prinde nebunul de mana si cica "ce-am facut in birou???" eu am ramas interzisa. la asa o reactie chiar nu ma asteptam. si era si lume in jurul nostru, si stiti cum e dar cand te simti cu musca pe caciula parca toti se uita numai la tine. asta nu imi dadea drumul, vroia sa ma traga, tot imi zicea ca cica "sa-i raspund". si salvarea mea a fost unchiul care a venit repede ca boul deja urla la cat de manga era facut si l-a luat. asta nimic, tot vroia sa se intoarca. l-au expediat acasa. si momentan gata. acum iubi doarme dus, iar eu tastez din baie.
cineva intreba cat timp am fost despartiti eu si iubi. e vorba de 5 luni si 10 zile, dar ne vedeam destul de des, chiar si asa. dupa o relatie de 2,5 ani si cu iubire adevarata chiar nu se poate altfel.
am decis sa-i zic totusi lui iubi ca tipul s-a dat la mine in perioada aia. el stia ca vorbim. ii povestisem . v-am zis ca il sicanam. e o simpla poza cu noi 2 la intrarea in apartament, imbracati, deci nimic care sa tipe a altceva.
cred ca putem considera subiectul inchis. pe viitor o sa gandesc mai mult iniante de a ma lega asa aiurea la cap.

#80 2009-06-14 04:17:08

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Ma bucur, bibi, ca a iesit cat de cat ok cu nunta big_smile
Sper sa ne mai povestesti cum evolueaza lucrurile cu iubi tau tongue

#81 2009-06-14 12:04:58

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

bibi, eu zic sa te abtii in ai zice ca s-a dat tipul ala la tine, ca sa nu se apuce de facut cecetari si doamne fereste sa afle
ma bucur ca a iesit totul bine

Publicitate

loading...

#82 2009-06-14 12:27:48

marissa
Sr. member

ma bucur ca ai scapat oarecum bibi smile.. si sper sa nu-l mai intalnesti prea curand pe acel tip. dar cum spune si ionela, daca ii spui ca a incercat sa sea dea la tine s-ar putea sa inceapa sa faca cercetari. si totusi, daca e un tip de calitate indoielnica, genul care-i azi cu una, maine cu alta s-ar putea sa nu-l creada nimeni. dar o sa aveti cateva discutii pe tema asta, pregateste-te.

#83 2009-06-14 19:27:40

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

bibi22 a scris:

credeam ca este ceva ce a trecut si gata. apoi m-am gandit ca nu e chiar asa. apa si sapunul nu spala tot. din pacate samponul pt suflet nu a fost inventat sad  nu m-am simtit prea bine, nici fizic, nici psihic.
am fost pe punctul sa-i spun lui iubi azi ceva, dar m-am gandit ca nu are rost. uneori minciunile ranesc mai putin decat adevarul. ma gandeam ca poate nu-i spune, oricum ar fi cuvantul lui impotriva cuvantului meu. probabil ca a vrut doar sa bifeze o cucerire. ma simt incredibil de prost si din cauza asta. am fost atat de credula incat am presupus ca genul sau de barbat ar fi disperat dupa o femeie ca mine. probabil ca nici nu avea de gand sa aiba vreodata o relatie serioasa cu mine. ar fi trebuit sa pricep asta. toate sfaturile lui prietenesti, toate sugestiile lui. imi e si mai greata de mine. in fond realizez ca am facut asta pt nimic, am lasat sa ma atinga un om care ma dezgusta pt o razbunare nula. bine ca nu a durat mai mult. probabil as fi avut si mai multe regrete. ma intreb daca o sa uit vreodata faptul ca m-am lasat pacalita de un taran analfabet si hidos, pe care se presupune ca vroiam eu sa-l imbrobodesc.

balsamul pentru suflet a fost inventat cu mult inainte. constiinta a fost lasata de Dumnezeu in om -este chiar vocea prin care El vorbeste tuturor oamenilor. ia gandeste-te daca oamenii nu ar mai avea constiinta? ce s-ar intampla? daca pentru cel care inseala(cum e cazul tau), daca pentru cel care ucide, minte, fura sau orice infractiune nu ar exista mustrari de constiinta -iti poti imagina ce haos ar fi in lume? asta daca am mai numi-o 'lume'...
pacatul -de asta te  simti vinovata -pentru ca ai incalcat legea lui Dumnezeu. cei mai multi oameni se opresc aici si raman cu aceasta vinovatie toata viata. dar Dumnezeu nu se opreste aici; El condamna pacatul, dar are mila de pacatos. de aceea trebuie sa venim inaintea Lui cu parere de rau si sa ne cerem iertare, cu credinta ca El ne iarta.

numai venind la Domnul Isus, cu credinta deplina ca El ne iarta, si, marturisindu-ne pacatele  vom fi iertati; si paceal Lui va fi aceea care v-a aduce apoi liberare sufletului impovarat. "Va las pacea, va dau pacea Mea; nu v-o dau cum o da lumea." constiinta este vocea lui Dumnezeu in om; de aceea omul se simte mustrat atunci cand face ceva rau. si de unde stie omul cand face ceva rau? pentru ca de la inceput Dumnezeu a pus in om legea Sa. "Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire." -ce fagaduinta minunata! El a spus asta in Cuvantul Lui! Dumnezeu doreste ca sa-L punem la incercare; aveti incredere in El!
nimeni sa nu se amageasca ca exista o alta cale pentru a scapa de vinovatia care impovareaza constiinta. iar daca acum cititorule te simti mustrat, este cazul sa te gandesti la bunatatea si la dragostea lui Dumnezeu. multi si-au linistit constiintele comparand faptele lor cu ale altora, si astfel, si-au oprit pur si simplu binecuvantarile pe care le puteau primi de la Dumnezeu din abundenta -iertarea de pacate si pacea -acea pace pe care numai Dumnezeu prin Fiul Sau ne-o poate da...
"...puneti-Ma astfel la incercare..., si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor, si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare."

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#84 2009-06-14 19:42:35

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Sigur printr-un astfel de discurs vei atrage enoriasi.Ideea e sa cobori la nivelul "pacatosului"...

#85 2009-06-14 20:10:26

un_gandacel
Full member

Chick a scris:

Sigur printr-un astfel de discurs vei atrage enoriasi.

applause 
rotfl

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-06-14 20:12:54)

#86 2009-06-15 04:32:35

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Chick a scris:

Sigur printr-un astfel de discurs vei atrage enoriasi.Ideea e sa cobori la nivelul "pacatosului"...

big_smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#87 2009-06-15 13:45:47

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Ma bucur pt tine, bibi smile

Iubesc si sunt iubita

#88 2009-06-15 18:34:28

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

am citit si eu ce a scris bibi..nu am sincer nimic de comentat rau la adresa ei...fiecare face cum simte in momentul acela...oricum tot ea sufera acum si trage concluziile dupa experienta asta...
da in acelasi timp ma amuza comentariile unor fete de genu : " eu in viata mea nu am sa fac asa ceva"lol
hey sa fim serioase....nu a omorat inca pe nimeni ..
si sa stiti ca vorba aia...never say never ..e al naibii de adevarata smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#89 2009-06-15 18:57:59

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

ioana.cristina83 a scris:

hey sa fim serioase....nu a omorat inca pe nimeni ..
si sa stiti ca vorba aia...never say never ..e al naibii de adevarata smile

Corect !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#90 2009-06-15 19:33:03

marissa
Sr. member

da ea practic nu a inselat pe nimeni, ca nu era impreuna cu nimeni atunci smile

#91 2009-06-15 22:15:41

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

marissa a scris:

da ea practic nu a inselat pe nimeni, ca nu era impreuna cu nimeni atunci smile

corect.si oare el nu s'o fi culcat cu alta in 5 luni jumate?  punish

#92 2009-06-17 01:16:36

bibi22
New member
Inregistrat: 2009-06-10

buna din nou!
in legatura cu Biserica, cred ca aceasta reprezinta o alegere personala. suntem entitati diferite si nu putem ca atare judeca/ actiona toti la fel. indoctrinarea fortata este un pacat.
multumesc pt vorbele frumoase smile uite ca de data asta am primit si asa ceva tongue
referitor la subiect: oligofrenul naibii m-a cautat toata duminica la telefon. am dat telefonul pe silent caci ma dispera cu apelurile si nu aveam chef sa-i raspund. mi-a trimis mesaje toata ziua "te vreau", "stii ca ti-a placut", "nu e bun pt tine, ai nevoie de un barbat". evident si astea au ramas fara raspuns. si am stat toata duminica cu iubi: am mancat cu ai mei, am facut plaja la piscina, ne-am giugiulit si i-am facut frappe. a ramas la mine si noaptea urmatoare  patfierbinte
si acum BOMBA: luni dimineata, pe racoare.... cine statea cu masina oprita in fata portii????? wtf???? nu-mi venea sa cred....... iubi inca dormea cand am coborat jos sa ii spun lui tata inainte sa plece la serviciu sa nu uite sa-mi puna niste bani pe card. cobor eu in living. si ai mei patrupezi latrau de zor in curte. mama imi zice ca e cineva oprit la poarta si cand ma uit, sa-mi pice fata. tata era la poarta, vroia sa vada ce vrea boul. si cred ca s-a cam speriat de tata (e ala mare si negru, de respira greu  cool  ) ca a plecat. exact la fix ca dupa vreo 15 minute coboara si iubi (ii cunoaste masina). urc sus sa ma schimb si verific mobilul. o avalansa de smsuri si apeluri. m-am enervat si i-am raspuns: "bre tarane, care sens al cuvantului dispari nu-l pricepi??? eu n-am vrut sa fiu bulangie cu tine, ca am zis ca saracul de tine si asa esti patit rau de la natura. eu nu vreau sa aud de tine. imi e sila de tine. libidinosule!". liniste totala.pleaca iubi la scoala, eu la fel. pe la 15 suna iubi. imi zice ca vrea sa vorbeasca cu mine. era tacut si parea f imbufnat. zic eu "ok. ne vedem diseara? vii la mine?" el cica sa ne vedem acum. ajunge in 30 de minute la mine la facultate. am mirosit ceva dubios rau. ajunge el, arata tare abatut. ma urc in masina lui si imi arata mobilul lui. primise acelasi sms pe care i-l trimisesem eu de dimineata oligofrenului. cu cateva adaugiri: "iubita ta te inseala, e o curva penala, i-am dat mu?e si i-am tras-o pe la spate pana a zbierat de placere". eu mai aveam putin si vomitam acolo instant. iubi imi ia mana, eu deja tremuram, credeam ca e gata totul, nu va vrea sa mai auda de mine niciodata. cand colo el ma intreaba de ce nu i-am spus de dementul asta. eu nu stiam ce sa spun.... nu vroiam sa-l mint, dar nici sa ii provoc suferinta. i-am spus ca am crezut ca va inceta. s-a oferit sa afle cine e. a spus ca oricum i-a trimis un sms de "drag". gata. totul era perfect.
azi dimineata imi parchez masina la SP in parcare, cobor si dau sa ma indrept spre BCU cand cineva ma prinde de mana. era oligofrenul. ma tragea ca un disperat spre masina lui. si ma smucesc eu ca sa scap. el tot dupa mine. m-am gandit: sa fug (oh shit!!! aveam platforme cu toc de 12 cm), sa-i dau un toc in gura/oo (the ultimate suggestion), sa-l iau la respect, sa ma dau la el cu tupeu, sa tip si sa depund plangere la politie (nu chiar de ocolit). ma intorc eu spre el si taranul tot indruga ceva despre noi cand incep sa i le servesc instant: "auzi da ce ai patit??? ti-au dat astia drumul de la balaceanca de ai figurile astea in tine??? probleme cu mansarda???" el "mi-am dat seama ca nu pot accepta sa te pierd. ala e un pustan fara experienta! o femeie ca tine are nevoie de un mascul ca mine care sa o faca sa-si piarda mintile in pat"
eu: "hai nu zau asa! mars in plm! si eu care  credeam ca va numiti barbati , masculi feroce si ce mai vrea capsorul tau cretin at cand treci de 180 cm." el tot indruga iubire, emotii, strong feelings. eu ii serveam  cate o replica. si ce incearca fraierul sa-mi serveasca "eu am bani, proprietati, afaceri, conduc un ??????? (o masina scumpa). poti sa ai tot ce vrei alaturi de mine". la care eu "ce conduci?" el convins ca m-a dat gata cu asta: "tocmai mi-a venit un xxxxxx. vrei sa te dau o tura??" eu: "stii ce o sa-ti fac cand ma dai o tura???" el extaziat tot "ce??? ce???" eu: "o sa ma urc pe masina ta bengoasa si o sa ma pis pe ea! fraiere! sa te speli pe cap cu ea, cu banii tai si cu imobiliarele tale! daca mai te prind o singura data ca incerci ceva cu mine: ma duc la politie si depun plangere pt hartuire. si nu ma mai deranja, ca sunt instabila psihic si te rup in bataie" a ramas interzis fraierul big_smile se uita la mine cu o mutra nedumerita. nu stia ce l-a lovit. s-a intors si a plecat. formidabil! acum sper sa fie totul ok, altfel chiar depun plangere si platesc si niste baieti sa-l aranjeze.
singurul lucru bun din tata povestea asta e ca iubi s-a mutat la mine  sexinpat . le-a spus alor mei de "admirator" si le-a cerut voie sa-l lase sa stea cu mine lol . au spus da, mai ales ca sunt si ei ingrijorati cand isi amintesc de masina de la poarta.

Ultima oara a fost editat de bibi22 (2009-06-17 01:21:56)

#93 2009-06-17 01:55:56

un_gandacel
Full member

nu mai pot!!!! rad cu lacrimi.. esti de coma bibi rotfl
al tau n-o sa creada nimic din ce zice un obsedat, asta e clar, nu ar fi primu care ar minti ca sa provoace o despartire.

sa te apuci sa scrii articole sau ceva ca povestesti savuros .

#94 2009-06-17 03:00:30

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu stii ce zic bibi? sa iti stergi poza aia daca e a ta...de la avatar... si sa stergi si posturile la un mom dat...adica tu stii...dar sa nu cumva sa afle din alte surse.. la care nu te astepti...sa dea prietenul tau din greseala peste forumul asta si sa afle povestea smile

acum ma pun si eu sa iti citesc postul

hjarta

#95 2009-06-17 08:21:45

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

minunat,bibi,cred ca l'ai rezolvat definitiv tummenupp  pe idiot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.