|
Nu esti logat.
Test de sarcina-2#20 2009-06-12 16:55:17
Re: Test de sarcinaeste posibil sa fie vb de o continuare a menstrei...contactul cand a avut loc mai exact? in functie de perioada menstruala... happy with him...inlove with him... Offline #21 2009-06-15 10:37:56
Re: Test de sarcinaBuna, fetelor! Am revenit! Sunt la o saptamana de CM si deocamdata, in afara sanilor care sunt putin tensionati...niciun semn. Sper sa fie de bun augur, mai ales ca eu am avut intotdeauna un sindrom premenstrual destul de puternic si care se manifesta incepand cam cu 10 zile inainte. Adica sani durerosi si presiune si durere in uter si in ovare. Am inceput,insa, sa am stari de greata destul de accentuate si cam fara motiv, zilele astea mancand doar branza de vaci, iaurt si fructe pentru ca nu prea am putut manca altceva. Acum, stiu ca exista si autosugestionarea in privinta unei sarcini care te poate face sa-ti induci unele stari, dar, eu sper! Apropos, cam care au fost starile voastre care au prevestit sarcina? Stiu ca suntem diferite, dar m-ar ajuta sa ma ghidez un pic, eu nemaiavand copii pana acum si deci nu prea stiu cam ce ar trebui sa simt...Eheeee...Greu cu incertitudinile astea! Oricum, va multumesc mult ca-mi sunteti aproape, va pup si va urez o saptamana minunata! Offline #22 2009-06-15 10:48:39
Re: Test de sarcinaEu nu am avut nici un simptom, decat dupa 6-7 saptamani cand au inceput in forta greturile si sanii mi s-au marit si ma dureau Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #23 2009-06-15 11:19:56
Re: Test de sarcina
Buna, revin la subiect; imediat dupa , intretimp a incetat , a durat 3 zile dar tot nu am o explicatie la ce s-a intamplat Fericirea are ochii verzi Offline #24 2009-06-17 15:01:25
Re: Test de sarcinaBuna, din nou, fetelor si sper sa nu va plictisesc prea tare cu epopeea mea! Asadar, ieri, la 8 zile de la ovulatie, dintr-o totala lipsa de activitati mai interesante, m-am gandit eu sa ma joc cu un test de sarcina! Si...Dupa vreo 5-6 minute, langa linia de control, grasa si rosie, apare o firava si plapanda liniuta pe care a vazut-o si sotul meu fara ochelari! Ce sa cred? M-am, de fapt ne-am holbat la ea ca fraierii toata seara. Ce sa fie? CM ar trebui sa vina la inceputul saptamanii viitoare, deci mai am vreo 4-5 zile pana atunci. Mentionez ca nu am avut nicio sangerare pana acum (asta in cazul in care as fi insarcinata si s-a produs nidarea). Stie cineva daca zigotul se poate implanta si fara sangerare? Am dureri usoare de burta, o balonare constanta, sanii grei si mariti (desi simptomele astea le am si inainte de CM), mi-e somn tot timpul, duminica mi-a fost foarte rau, stari de voma, acum nu prea, asa ca nu stiu ce sa mai cred...Va pup pe toate si va urez o zi minunata! Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-17 15:18:11
Re: Test de sarcinaSe poate implantare si fara sangerare. Eu nu am avut nici un fel de sangerari. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #26 2009-06-17 15:19:30
Re: Test de sarcinaDaca vrei sa fii sigura fa un teste Beta-Hcg din sange. Are precizie mai mare decat testul din urina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #28 2009-06-17 16:30:13
Re: Test de sarcinaPai, fetelor, intai de toate va multumesc mult pentru raspunsuri. Am facut un Barza Gold si asta "se lauda" pe unele site-uri ca ar fi destul de precis. Acum, mai e o trebusoara care ma pune pe ganduri: TB nu scade sub 37 de grade, desi ovulatia s-a terminat deja si stiu ca atunci cand te apropii de CM scade. E cu incapatanare 37/37.1/37.2. Cam asa. Eu stiu ca in general am un nivel ridicat de hormoni, toata viata m-au chinuit, deci nu m-ar mira ca la mine concentratia sa fie mare, dar nu stiu daca se poate asa repede. Beta HG nu-l pot face pana peste 2 saptamani ca nu sunt in tara, dar pana atunci, vine CM sau...NU! Stiu ca am zapacit pe toata lumea si ca nu e bine sa fii chiar asa, dar sunt sigura ca voi ma intelegeti! Va pup cu drag. Offline #29 2009-06-17 16:32:11
Re: Test de sarcinavezi cala barza gold apare asa-zisa liniuta de uscare. repeta cu orice alt fel de test. Offline #30 2009-06-17 16:34:28
Re: Test de sarcinaVezi sa nu fi depasit timpul prevazut de test. La barza, la unele persoane mai apare liniuta de uscare.... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #31 2009-06-17 16:53:08
Re: Test de sarcinaAveti dreptate, fetelor! Cred ca e doar in capul meu! Dar stiti ce e ciudat? Ca liniuta aia a aparut exact in locul in care trebuie sa apara cea care spune daca esti sau nu. Si am mai facut Barza si luna trecuta si nici urma de liniuta! Oricum, pana saptamana viitoare nu mai e mult. Sper, doar, din suflet, sa nu incep sa ma bocesc pe la voi pe umar! Dar, sa fim optimisti! Are grija Doamne-Doamne sa vina si Va pup si va multumesc! You are the best! Offline #32 2009-06-17 17:13:56
Re: Test de sarcinaSperam sa fie cu ochisori Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #34 2009-06-17 19:26:36
Re: Test de sarcinatestul de sarcina poate fi influientat de antibebe?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #35 2009-06-17 19:43:54
Re: Test de sarcinaVa multumesc din tot sufletul, fetelor! Incerc sa nu ma gandesc, desi acum pare ca am si ceva febra. Tot simt ca imi arde corpul si as sta numai in pat! Oricum, asa cum mi-ati spus toate, nu pot decat astepta! Si un pic de rugaciune nu strica! Va pup si sa dea Domnul la toate ce ne dorim si ce e mai bine pentru noi! Offline #36 2009-06-17 22:55:11
nu poate fi influentat Offline #37 2009-06-18 10:01:06
Ai racit cumva? Iti curge nasul? S-ar putea sa fie cu ochisori Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #38 2009-06-19 10:48:32
Re: Test de sarcinaBuna din nou, fetelor! Mai, nu cred sa fiu racita, ca la mine racelile sunt sanatoase!!!! Cu dureri in gat, musculare, nu se incurca! Si apoi, stau aproape numai in casa,deci nu pare. Ce este ciudat e ca desi eu am avut mereu SPM foarte accentuat, cu dureri specifice de uter si ovare, acum, e pace. Seara am ceva presiune dar surda si neglijabila si pana si sanii, care, intre noi fie vorba, la mine nu prea pot sa fie un ajutor pentru ca natura m-a inzestrat cu, asa cum spune sotul, silicoane gratuite, deci ei sunt mereu mari, grei si durerosi inainte de CM, dar par sa doara un pic diferit. Nu am greturi, decat seara, miercuri vomand dupe ce am mancat supa!!!! Nu prea cred ca avea ce sa-mi provoace greata asta! E foarte grea asteptarea asta! Dar, tot citind mesajele fetelor, imi e si rusine, prin cate trec multe, cata durere si suferinta, incat nu-mi vine sa ma mai tanguiesc eu ca o baba! Oricum, mai am de asteptat pana marti!!!! Sper sa fie pozitiv!!!! Daca nu.... Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru ca imi sunteti aproape! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|