|
Nu esti logat.
Test de sarcina-4#58 2009-06-22 12:18:59
Re: Test de sarcinaFetelor, trebuie sa impartasesc asta cu voi!!!!! Nu m-am abtinut si am facut unul dintre testele pe care le-am cumparat de aici! Si, desi nu din urina de dimineata, a aparut o a doua linie in fereastra care arata sarcina!!!!!!! Nu este de aceeasi intensitate ca prima pentru ca inca mai am o zi pana la data la care ar trebui sa vina CM, dar nu pot sa cred ca 2 teste, din 2 tari diferite si de tipuri diferite (acesta e cu ferestre, una de control, una de test, stiti voi) pot arata gresit! Nu cred ca 2 teste atat de diferite se pot pozitiva fals! Voi ce credeti? Linia asta a aparut la mai putin de 2 minute si fara prea multa urina, ca nu am prea putut sa fac. Si e clara! Nu e la fel de rosie, dar e clara! Se vede fara niciun fel de efort.Va pup! Offline #59 2009-06-22 12:22:28
Re: Test de sarcinaFelicitari ! Si eu zic ca esti insarcinata ! Offline #60 2009-06-22 14:39:44
Re: Test de sarcinaNeraida e bebeeeee Felicitari! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #61 2009-06-22 14:46:10
Re: Test de sarcinafelicitari neraida! sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! Offline #62 2009-06-22 14:57:34
Re: Test de sarcinaFelicitari... "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-22 15:09:45
Re: Test de sarcinaWai ... congrats she-dude !! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #64 2009-06-22 15:27:30
Re: Test de sarcinaDoamne, fetelor, sunt coplesita!!!! Nu stiu, inca mi-e frica sa zic "uraaa", l-am zapacit si pe sot, ce sa mai...Acuma, nu stiu daca e normal sa simt ceva presiune in uter, nu cine stie ce, dar usoare intepaturi! Si cred ca am innebunit eu, dar mi se pare ca am pofte. Au langa noi un restaurant chinezesc si fac niste taitei super si m-am dus de urgenta sa-mi iau o portie ca simteam ca mor. Parca ma durea burta mai tare!!! Sincer, nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat si m-ati incurajat! Si pentru asta...you are the best!!!!!!! You are already my friends! Offline #65 2009-06-22 16:31:02
Re: Test de sarcinaJust a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #66 2009-06-22 18:05:49
Re: Test de sarcinaNeraida, in primele saptamani, chiar luni, vei avea dureri de ovare, burta, mijloc, ca la ciclu, intepaturi in burta si ovare. Eu am avut. Poti lua no-spa de 40 mg (daca ai de unde lua) sau uscosin supozitoare. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #67 2009-06-22 19:45:19
Re: Test de sarcinaMultumesc din suflet, Juli. Cred ca o sa gasesc No-Spa,ca e destul de comun. Stiu ca e antispastic. Durerile sunt foarte tolerabile si destul de rare, mai ales cand merg mai mult sau fac ceva efort mai sustinut. Altfel, nu. Am zis sa mai astept pana miercuri, joi, sa fac un al doilea test si apoi sa-mi fac programare, ca stii cum sunt ginecologii, daca nu ai cateva zile, cel putin de la intarziere, iti spun ca nu e concludent. Pupici si burticii tale si tuturor actualelor si viitoarelor burtici! I love you, guys!!!! Offline #68 2009-06-22 20:08:41
Re: Test de sarcinaNeraida, felicitari!!! Sa fiti sanatosi tu si bebe! Offline #69 2009-06-22 22:38:03
Re: Test de sarcinaFetelor, va vine sa credeti , astia in Germania sunt de groaza! Vor reteta pentru un antispastic! Plus ca nu au No-Spa ci altceva, si substanta de baza nu e aceeasi. Asadar, am aflat de pe un forum de mamici ca la unele burtici li s-a recomandat Magneziu cu B6. Am gasit si am inceput sa iau. Rau nu are cum sa-mi faca. Sper sa fie ok. Voi stiti ceva de asta? Acum, cred ca daca durerile sunt moderate (apar doar daca ridic ceva) cred ca nu ar trebui sa ma hazardez cu antispastice. Ceva-ceva dureri sunt normale, nu? Va pupicesc! Offline #70 2009-06-23 09:11:26
Re: Test de sarcinaEu iau de mult timp Magne B6 - este un medicament la noi care are magneziu si vit B6. Dar nu este pt dureri. Pt dureri doar no-spa si supozitoare uscosin care sunt recomandate femeilor gravide. Altceva, mai ales ce nu cunosti, sa nu iei. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #71 2009-06-23 12:19:20
Re: Test de sarcinaMultumesc inca o data, Juli. Astazi, durerile s-au diminuat, aproape nu le mai simt deloc, decat usoare intepaturi in zona de jos a abdomenului si o sensibilitate, adica nu pot face miscari prea bruste, obosesc daca stau prea mult timp pe scaun sau in picioare. Sincer, imi era teama sa nu se fi intamplat ceva de au disparut durerile aproape de tot, dar nu am avut nicio sangerare, cat de mica si am facut un al doilea test care a iesit identic cu cel de ieri, poate o idee mai clar. Ma gandesc ca am avut acele dureri pana cand uterul s-a obisnuit cu noul "chirias" si nu mai simte nevoia sa-l respinga. Pentru orice eventualitate, insa, mi-am rugat prietena din Romania sa-mi trimita si o cutie de No-Spa, ca sa fie. Eu stiu, daca revin durerile, pana peste 3 saptamani cand vin eu in tara. Acum, poate pun o intrebare stupida, dar credeti ca risc ceva daca zbor? E un zbor foarte scurt, de doar 1,5 ore si avionul nu urca la mai mult de 10000 de m, deci nici presiune foarte mare nu ar fi. Nu am alta solutie, altfel fac 3 zile pe drum. Voi ce ziceti? Va pup si va imbratisez pe toate! Offline #72 2009-06-23 12:56:40
Re: Test de sarcinaNope, poti linistita sa calatorestii cu avionul, restrictii se impun cand ai deja ... nu stiu exact ... mai multe saptamani, cand esti aproape de termen. Acum nu e nicio problema. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #73 2009-06-23 13:08:26
Re: Test de sarcinaMultumesc mult kdeea!!! Stiu ca-s paranoica, sotul a zis ca ma inchide in dulap, departe de calculator , ca tot stau si scormonesc ce si cum!!! Eeeee, dar voi ma intelegeti! Va pup si eu cu drag! Ultima oara a fost editat de Neraida (2009-06-23 13:08:46) Offline #74 2009-06-23 13:25:32
Re: Test de sarcinaSper sa ai o sarcina cat mai usoara Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #75 2009-06-24 11:32:59
Re: Test de sarcinaBuna, fetelor! Si imi pare rau ca scriu tot aici, dar nu prea stiu cum sa gasesc topicul cu perioada prenatala. Astazi, am inceput sa ma simt super bine. Sunt la o zi de cand ar fi trebuit sa vina CM, nu mai am dureri deloc, ci doar stari de greata dimineata (care au inceput sa se intensifice) si oboseala. Pe langa sani, care au inceput sa-si schimbe si aspectul (mameloanele sunt muuult mai inchise la culoare si mi se pare mie ca diferite si ca forma). Acum, stiu ca sunt de-a dreptul paranoica si nebuna, dar ma obsedeaza un gand nou si anume, se poate ca o sarcina asa mica, doar 2 saptamani sa se opreasca din evolutie fara sa ai simptome de niciun fel? Adica. ma tem de faptul ca nu mai am niciun fel de durere. Dar, nu sangerez. nu ma doare nimic...Nu stiu...In aprilie am facut un Pap si a iesit perfect, doar niste bacili semn al unei usoare infectii urinare. Nu am animale de casa, acum in Berlin stam intr-un bloc unde nu ai voie sa intri cu niciun fel de animal, asadar, cred ca se elimina toxoplasmoza. Dar, in perioada asta pierderea unei sarcini ar fi echivalat cu venirea CM, nu? Hai, iertati-ma pentru prostie si stupizenie , dar e prima sarcina ever si sunt suuper stressata! Va pup pe toate!!!! Offline #76 2009-06-24 11:35:12
Re: Test de sarcinauite aici, Neraida : http://forum.anticonceptionale.ro/f18-P … atala.html Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|