homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina-3

#39 2009-06-19 12:33:48

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Test de sarcina

neraida

gravida or not?

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#40 2009-06-19 12:35:33

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu inainte sa aflu ca sunt gravida am avut sinuzita, ma durea capul, imi curgea nasul, am luat sinupret vreo 2 zile. Dar pus-o pe seama frigului de afara.
Apoi pe mine la ciclu incepeau dureri mai ascutite cu cateva zile inainte, cand am ramas nu prea am avut decat usoare dureri de mijloc si putin burta...dureri de sani nu aveam nici inainte si nici atunci nu am avut nimic. Dupa cateva saptamani s-au marit si au inceput sa doara, deja stiam de sarcina.
Starile de greata nu se instaleaza asa devreme, dupa vreo 6-7 saptamani.

Succes!

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#41 2009-06-19 14:22:02

Neraida
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Am uitat sa va spun fetelor ca de vreo doua zile am o secretie incolora ca cea de la ovulatie, desi, ovulatia e terminata demult, in trei zile ar trebui sa vina CM. Ce Dumnezeu mai poate fii  si asta? Are cineva idee? Nu ma doare nimic, e doar asa ca si cum secretiile ar fi crescut in abundenta. A! Si simt o usoara tensiune in ovare, uneori. Catalina, tare mi-as dori sa fiu gravida Dar...Deocamdata, doar Dumnezeu stie! Aflu si eu saptamana viitoare! va pup pe toate!

#42 2009-06-19 18:19:42

Juli
Hero member

Nu stiu ce ar putea fi cu secretia aia.
Eu nu am mai avut de cand am ramas. Adica am avut dar nu ca cea de la ovulatie si nici in cantitate mai mare.
Tensiunile din ovare pot fi si SPM si sarcina. Eu la inceputul sarcinii am avut dureri de ovare, dar ma dureau si la ciclu.

Bafta  goodluck

#43 2009-06-21 13:09:56

Neraida
New member

Buna, din nou, fetelor! Ieri, adica 3 zile inainte de CM am facut un alt test de sarcina Barza (stiu ca ele spun sa-l faci la 7 zile de la intarziere, dar nerabdarea asta...) si la vreo 5-6 minute a aparut si o a doua linie, mai stearsa decat prima, dar clar vizibila fara efort . Acum, semne de CM nu am, deact sani fff durerosi si ceva crampe foarte usoare in intensitate si destul de rar. CM ar trebui sa vina marti sau miercuri, cel tarziu. Am uneori stari de voma, dar nu intense, mai degraba intoleranta la anumite mirosuri si gusturi, dar cam atat. Ce credeti? O fi sau nu? Acum, imi mai e frica si de ceea ce am citit pe multe site-uri referitor la avortul menstrual, dar am intrebat un ginecolog si a spus ca o femeie tanara, clinic sanatoasa si fara antecedente, are "sanse" foarte mici sa pateasca asa ceva. Acum, voi ce credeti? La voi cum a fost? Daca a aparut linia asta a doua, inseamna ca zigotul s-a implantat?  Va multumesc mult si va urez o duminica minunata! puss

Publicitate

loading...

#44 2009-06-21 13:12:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Aparitia celei de-a 2a linii, fie si ea foarte putin vizibila, inseamna pozitivarea testului, fara doar si poate.
Dar daca tot vrei bebe, mergi si fa-ti o analiza Beta HCG, si vezi cum stai.
Bafta !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#45 2009-06-21 13:49:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

neraida, iti recomand sa mai faci un alt test, orice inafara de barza la care apar deseori rezultate fals pozitive.

#46 2009-06-21 14:01:29

kdeea
Platinum member

Eu n-am auzit de fals pozitiv neutral
Oricum, decat un munte de teste si nesiguranta, fa-ti un Beta HCG ... ca e 100 % sigur.

#47 2009-06-21 14:11:15

gargarita
Moderator

kadea, la barza exista... iti spun nu numai din experienta mea ci si a altora. este vorba de asa-numita liniuta de uscare dar este vizibila si in timpul recomandat de citire.

#48 2009-06-21 14:21:31

Neraida
New member

Va multumesc mult fetelor. Testul de sange nu-l pot face decat cand ma intorc in tara si asta e dupa ziua in care trebuie sa vina CM, si asta pentru ca nici nu stiu la ce cabinet sa merg, nu stiu ce sa cer (nu vorbesc germana) si nu am alta solutie decat sa astept. Cert e ca daca CM nu vine pana la sfarsitul saptamanii viitoare, e de bine, eu neavand niciodata intarzieri nici macar de o zi. Oricum, miercuri sau joi, cumpar de aici un Clear Blue care am inteles ca ar fi cel mai bun! Acum, cu Dumnezeu inainte! va pup.

#49 2009-06-21 14:25:44

kdeea
Platinum member

gargarita a scris:

kadea, la barza exista... iti spun nu numai din experienta mea ci si a altora. este vorba de asa-numita liniuta de uscare dar este vizibila si in timpul recomandat de citire.

Aha, am inteles, deci se poate

Neraida a scris:

Va multumesc mult fetelor. Testul de sange nu-l pot face decat cand ma intorc in tara si asta e dupa ziua in care trebuie sa vina CM, si asta pentru ca nici nu stiu la ce cabinet sa merg, nu stiu ce sa cer (nu vorbesc germana) si nu am alta solutie decat sa astept. Cert e ca daca CM nu vine pana la sfarsitul saptamanii viitoare, e de bine, eu neavand niciodata intarzieri nici macar de o zi. Oricum, miercuri sau joi, cumpar de aici un Clear Blue care am inteles ca ar fi cel mai bun! Acum, cu Dumnezeu inainte! va pup.

Saau ... Sure Check.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-06-21 14:27:44)

#50 2009-06-21 15:12:18

gargarita
Moderator

si eu recomand sure ceck daca se gaseste la tine acolo, sau, si mai bine, first response.

#51 2009-06-21 17:49:27

Neraida
New member

Din nefericire, fetelor, aici nu au decat Clear Blue, care te rupe ca pret! 18 euro!!!! Pai, daca iau vreo 2-3, ajung la pepeni, inseamna aproape de 200 de ron! Marturisesc ca nu prea stiu ce altceva sa cer, ca si asa am stat la farmacie vreo 20 de minute pana sa ii explic la tanti, in engleza,ca vreau sa stiu cat costa un test de sarcina! Ca in faza din Bridget Jones! rotfl Am avut vreo 2 Barza Gold de la testele de ovulatia, de-asta le-am folosit. Cert e ca ieri, a doua linie la barza gold nu era nici subtire, nici firava, ci doar mai putin intensa. Am inteles ca linia de uscare e subtire si apare dupa 15 minute. La mine a aparut in mai putin de 10. Nu stiu. Va trebui sa astept pana vineri, la cateva zile de cand trebuie sa vina CM, sa fac un Clear Blue. Sper sa fie de bine! Va pupic!

#52 2009-06-21 18:17:14

gargarita
Moderator

suna bine ce povestesti despre liniuta aia big_smile tin pumnii sa fie cu ochisori smile

#53 2009-06-21 18:34:49

kdeea
Platinum member

Bafta !
Eu inclin sa cred, insa, ca e cu ochisori.
Sa ne tii la curent.

#54 2009-06-21 18:39:10

Neraida
New member

Va multumesc mult, fetelor! Sunteti niste scumpe!  puss Sigur ca va tin la curent! La cat v-am stressat! Daca da Dumnezeu sa fie  bebe il fac si pe el membru! Ca numai despre el am dezbatut pe aici!!! big_smile Va pup si sa dea Dumnezeu la toate ce ne dorim!

#55 2009-06-21 22:23:02

kdeea
Platinum member

puss

#56 2009-06-22 09:43:54

Juli
Hero member

Cred ca e bebe la orizont  big_smile  bebe
Si intr-adevar, daca pana acum nu ai depistat vreo problema la tine (gen ureaplasma, clamidia, toxoplasma, sau alte probleme hormonale - care pot provoca avorturi) stai linistita. Nu vad de ce sa ai probleme.
Eu nu am avut nimic si mai luasem si antibiotice si antiinflamatoare fara sa stiu ca sunt gravida...dar nu am avut alte probleme de sanatate......decat unele inventate de o doctora care probabil vroia sa ma stoarca de bani  big_smile

#57 2009-06-22 11:53:45

Neraida
New member

Dragele mele, pana acum nu am avut nicio problema. Am facut un control ginecologic amanuntit in aprilie si mi s-a pus diagnosticul de clinic sanatos. Nu am avut nicio sarcina pana acum, nici dusa la termen, nici pierduta. Analizele de sange au fost super ok, doar ceva lipsa de calciu si o hipoglicemie pe care o car dupa mine de ani de zile. In rest, un CM ceas, cu dureri destul de mari, ce-i drept, fara vreo infectie majora sau semnificativa. Azi sunt cam la o zi, doua de CM (ar fi sa vina maine sau poimaine), dar tot nu am semnale. Adica, simt uneori usoare intepaturi, mai ales in ovare si in zona ombilicului, dar in rest, cam nimic. Mi-am gasit aici intr-un supermarket teste de sarcina produse local (sunt in Berlin acum), dar banuiesc ca sunt ok, toate am inteles ca functioneaza dupa acelasi principiu, si anume ca daca e ceva de detectat, detecteaza, daca nu,nu. Astept pana maine dimineata si fac unul, sa vedem asta cum iese. Inca o data, va multumesc din sulfet. Sincer, departe de casa, doar cu sotul saracul, care nu se pricepe la chestii "muieresti", e greu sa nu poti vorbi cu nimeni. Va multumesc ca v-am gasit si ca imi sunteti aproape! Va pup si o saptamana minunata! Si poate o sa fie o noua burtica la orizont!!!! gravida  majoreta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.