|
Nu esti logat.
Test de sarcina#1 2009-06-12 10:31:22
Test de sarcinaHello, tuturor! Sun noua pe site, dar tare fericita ca v-am gasit! Asadar, sunt casatorita de 2 ani, dar de luna aceasta ne-am hotarat ca vrem si nou un Asadar, mi-am facut testele de ovulatie (am un CM ceas, care nu intarzie niciodata) si ovulatia s-a petrecut exact la data preconizata (9 iunie). Ne-am pus pe treaba si as vrea sa stiu cam la cate zile as putea sa fac un test de sarcina. Un semn care ma face sa sper este ca de cateva zile temperatura bazala nu scade sub 37 de grade. Nici peste, nici sub. Stiu ca aceasta creste dupa ovulatie si se mentine cam 2 zile, dar iata ca sunt 4 deja. Sper, cumva, degeaba? Ma autosugestionez? E drept, dupa cate am citit pe forumuri, sunt fete care incearca de ani si nu sunt asa disperate ca mine, dar stiti cum e, cand e vorba despre tine.... Va pup pe toate si inca o data felicitari pentru site! Neraida Offline #2 2009-06-12 10:37:22
Re: Test de sarcinaDeocamdata eu zic sa nu te agitit. Asteapta sa vezi daca apare sau nu menstra. Apoi ... poti pune problema unei sarcini. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-06-12 10:38:20
Re: Test de sarcinadak nu vine menstra, testul il poti face la 3 sapt dupa contact sau 7 zile de la intarziere. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #4 2009-06-12 11:26:31
Re: Test de sarcinanereida, temp bazala creste dupa ovulatie si se mentine ridicata pana la menstra sau pe toata durata sarcinii. nu doar 2 zile! daca se mentine ridicata mai mult de 15-16 zile dupa ovulatie, abia atunci te poti gandi la o sarcina, altfel n-ai motive. multa bafta! Offline #5 2009-06-12 11:38:48
Re: Test de sarcinaDaca ovulatia a fost pe 9, e foarte devreme pt un test. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-12 11:40:02
Re: Test de sarcinao mik intrebare....temperatura bazala ce e ?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #7 2009-06-12 11:55:44
Re: Test de sarcinaTemperatura la nivelul organelor genitale. In mod normal, in faza foliculara si in faza luteala, ea este undeva 36.7 grade. In timpul ovulatiei si al sarcinii temperatura creste la 37 - 37.2 grade. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-06-12 11:59:26
Re: Test de sarcinaaaaa asta nu am stiut si nici nu am masurat pana aq acea temperatura:D...se poate masura cu orice fel de termometru??? Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-12 12:07:02) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-06-12 12:18:39
Re: Test de sarcinatemperatura bazala este temperatura corpului in stare de repaus complet si se ia dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a face orice altceva, mereu la aceeasi ora. se ia vaginal, da, dar nu din cauza asta se chiama bazala. Offline #10 2009-06-12 12:24:44
Re: Test de sarcinaaha am inteles deci nu are treaba cu felul de a se lua temperatura normal ....se ia numai vaginal:D Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #11 2009-06-12 12:45:25
Re: Test de sarcinaSalutare si va multumesc din suflet pentru raspunsuri! Aveti dreptate, trebuie sa astept ca altceva nu e de facut! Dar tare stau prost la capitolul asta! Si cred ca toate dintre voi care va doriti bebe stiti cum e....Parca vrei sa il tii deja in brate! Eeee...nebunii! Va pup pe toate si promit sa va tin la curent cu ce se mai intampla! Poate, cine stie, a ajuns la tinta! A! si as vrea sa va mai intreb ceva! Arsurile la stomac pe care nu le-am avut niciodata dar care au aparut de vreo 2 zile nu sunt un semn, nu? Cred, uneori, ca am luat-o razna, zau asa! Offline #12 2009-06-12 13:01:28
Re: Test de sarcinaNeraida simptomele de sarcina nu apar atat de devreme. Arsurile stomacale pot fi de la ceva ce ai mancat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2009-06-12 13:03:10
Re: Test de sarcinaStim cum e Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #14 2009-06-12 13:31:21
Re: Test de sarcinaAveti dreptate, fetelor! Cand te gandest prea mult, ti se pare ca si felul in care respiri e un semn! Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru incurajari! Chair daca nu va cunosc, Sa va dea Dumnezeu si voua numai bine si tot ce va doriti! Pupici! Offline #15 2009-06-12 13:36:29
Re: Test de sarcinamulta bafta neraida sa fie cu ochisori Offline #16 2009-06-12 15:27:17
Re: Test de sarcina
doamne cat mai putut linistie k eu in ult sapt am avut cam zilnic arsuri de stomac....si la me ult contact a fo aq 7 sapt si 3 zile si am sp k dak e a trecut destu timp sa apara la o sarcina pt k nu gasisem nikaieri la cat tp apar arsurile:D Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #17 2009-06-12 15:47:22
Re: Test de sarcinaVa multumesc mult, fetelor! E super sa ai cu cine vorbi si impartasi intrebari, nesigurante, dubii...Eu sunt inca la inceputul incercarilor, ca sa zicem asa, si sper sa nu devin veterana! Adica, sper ca in curand sa pot sa va trimit doar atat Va pup pe toate! Offline #18 2009-06-12 15:50:38
Re: Test de sarcina Nu-ti apareau asa repede. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #19 2009-06-12 15:58:05
Re: Test de sarcinaBuna! am nascut in urma cu o luna si 3 saptamani , menstruatie am avut in 27.05.09, adica la 34 de zile de la nastere, a durat 5 zile , iar de doua zile am o scurgere maro inchis la 10 zile dupa , nu am avut niciodata , nu stiu ce poate fi , si sunt igrijorata pt ca doctorul meu e in concediu pana la sfarsitul lunii , trebuie sa recunosc ca am avut si un contact neprotejat .daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii ! Fericirea are ochii verzi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|