|
Nu esti logat.
Gelozie....#1 2009-06-13 09:31:28
Gelozie....Buna.. deci cum sa incep.. sunt cam geloasa pe prietenul meu, si nu am de ce.. nu mi`a dat niciodata motive, se poarta frumos cu mine.. mai mult eu l`am suparat si am mai calcat stramb dar nu in sensul k l`am inselat.Azi se duce la o nunta si sunt atat de stresata desi nu am de ce.. k stiu k e cuminte dar totusi sunt geloasa.. uneori ajung sa fac si urat si ne certam.. si nu stiu cum sa ma controlez.. stiu k gelozia nu e buna, in primul rand imi fac eu rau si asa il pierd si pe el.. suntem de aproape 4 ani si eu tot sunt geloasa.. spuneti voi, sunt intreaga la minte ? Nu stiu pe bune.. sunt geloasa k el se distreaza.. vreau sa fiu cu el dar nu se poate mereu k el mai sta si cu baietii.O sa ies cu fetele, dar o sa`mi zboare gandul mereu la el.. la ce face, cu cine e ... Offline #2 2009-06-13 09:49:03
Re: Gelozie....grea boala gelozia asta.... Offline #3 2009-06-13 12:33:17
Re: Gelozie....Stiu, tocmai de`aia zic.. nu imi pot da seama de ce sunt geloasa pt k si el e foarte sincer cu mine si foarte copt la minte.. mi`a explicat si el de multe ori k gelozia mea duce la despartire.. nu ii verific telefonul. o mai faceam inainte.. acum parca sunt putin mai altfel.. dar tot sunt geloasa in sensul k ma stresez cand pleaca undeva si ma gandesc numai la lucruri rele .. de asemenea mi`a zis`o si el k am numai prostii in cap.. k imi fac rau singura.. cred k numai eu pot trece peste astea.. mi`as dorii f tare sa reusesc sa nu ma mai stresez deloc. Cineva spunea k de gelozie nu te vindeci never, dar de ce anumite persoane spuneau k erau geloase iar acum e invers.. partenerul lor e gelos...De multe ori reusesc sa nu`l stresez si sa nu ma stresez nici eu prea tare.. ma gandesc ca dak reusesc uneori, as reusii mereu.. dar asta ar depinde numai de mine..greu,dar cred k as reusii Ultima oara a fost editat de bia89 (2009-06-13 12:37:18) Offline #4 2009-06-13 12:49:08
Re: Gelozie....vezi?tocmai tu spui ca gelozia ta nu are sens... Offline #5 2009-06-13 12:53:41
Re: Gelozie....Da...si el tine f mult la mine dar eu sunt si mofturoasa.. dificila.. mereu sunt nemultumita.. deci sunt convinsa k gresesc foarte mult.. cred k nu ma invat minte decat daca il pierd.. ar fi mai bine sa ma schimb, sa nu fie prea tarziu... Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-13 12:56:54
Re: Gelozie....
cred ca te'ai obisnuit sa fii asa si akm ti se pare imposibil sa fii altfel. Offline #7 2009-06-13 13:00:43
Re: Gelozie....da.. si eu cred la fel, k m`am obisnuit asa.. dar gata.. o sa incep sa fiu altfel.. nu vreau sa`mi mai fac nici eu rau si nici sa il pierd pe el.. mersi frumos pentru sfaturi .. m`ajuta f mult sa vb cu cineva Offline #8 2009-06-13 13:10:17
Re: Gelozie....
Offline #10 2009-06-13 14:48:02
Re: Gelozie....bia...rezolva pb cu neincrederea in tine si apoi ai sa vezi ca nu o sa mai ai nici o problema #11 2009-06-13 19:51:05
Re: Gelozie....Tu sigur esti geloasa? Din ce spui pari posesiva, nu geloasa. Daca e asa, am o veste buna, de posesivitate te vindeci Offline #12 2009-06-13 20:21:21
Re: Gelozie....Da.. posibil sa fie vorba si de posesivitate si de neincrederea in mine.. am mult de lucrat la asta.. dar de asemenea.. sunt sigura k pot face sa fie totul bine daca tin la mine si implicit, la el Offline #13 2009-06-13 21:52:06
Re: Gelozie....Draga mea..tu esti singura care te poti " educa" ca sa zuc asa.trebuie sa intelegi, in primul rand, ca el nu este un lucru pe care sa-l posezi, pe care sa-l ai in proprietate.e om-asadar are familie, prieteni si nu poate fi mereu numai cu tine asa incat sa nu mai fii tu invidioasa ca el are si activitati care sa nu te implice pe tine.daca ar fi mereu lg tine s-ar plictisi.cand pleaca, ocupa-ti timpul cu ceva placut. fa o baie prelungita, asculta muzica care iti place, intalneste-te cu o prietena.fa acele lucruri pe care nu ai cum sa le faci cand esti cu el.concentreaza-te asupra altor lucruri.altfel, o sa-l pierzi. Offline #14 2009-06-13 21:59:58
Re: Gelozie....Mai pe scurt, fa-ti de lucru! Offline #15 2009-06-13 22:12:57
Re: Gelozie....gandeste-te la ce iti place sa faci. la ce ti-ar capta total atentia... Offline #16 2009-06-13 22:28:51
Re: Gelozie.... Offline #17 2009-06-13 23:02:44
Re: Gelozie....si eu am o problema asemanatoare si nu stiu ce sa fac sa scap de ea.de geloasa nu pot zice ca sunt geloasa.ii mai controlez din cand in cand telefonul,dar mai mult in gluma(stiu ca daca ar avea ceva de ascuns ar putea sterge).ii stiu parolele la toate conturile posibile,dar nu am intrat niciodata pentru ca nu is curioasa.vorbim orice si avem incredere foarte mare unul in celalalt.il las sa faca ce vrea si nu ii interzic absolut nimic(iese cu baietii,merge la discoteca).de obicei cand iese fara mine e numai cu baietii,asta in cazul in care nu se trezeste prietena vreunuia dintre ei sa ii insoteasca.el tot timpu ma cheama,dar nu imi place sa il sufoc si stiu ca oricum as fi 'umplutura' eu singura intre baieti si le-as strica toata distractia(asta mi-a recunoscut-o si el).problema apare cand sta tarziu noaptea.nu pot sa dorm pana nu il stiu ajuns acasa teafar si nevatamat,bagat in pat.si ii tot dau mesaje si il bat la cap si bietu de el tace si inghite.nu ii zic niciodata sa mearga acasa,nu ii dau ora sau ceva...dar ma simt vinovata ca de multe ori am impresia ca merge acasa mai devreme doar ca sa ma linisteasca pe mine si sa dorm si eu.si nu stiu de ce reactionez asa de fiecare data.nu ma inseala,nu ma minte,imi da raportu la orice(chiar si cand nu il intreb).mi-e ciuda pentru faptul ca sunt constienta ca gresesc,dar nu ma pot corecta.ceva sfaturi? Offline #18 2009-06-13 23:07:38
Re: Gelozie....Sunt convinsa de tot ce mi`ati spus pana acum.. de`asta pun punct si vreau sa ma "educ" k inca nu e totul pierdut.. va multumesc din suflet pt sfaturi,chiar m`ajuta mult Offline #19 2009-06-13 23:12:28
Re: Gelozie....asa.fi hotarata si optimista.hai ca putem Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|