|
Nu esti logat.
Gelozie....-2#20 2009-06-14 00:29:32
Re: Gelozie....
n=ai pt ce, cand mai ai nevoie, aici ne gasesti Offline #22 2009-06-14 09:05:31
Re: Gelozie....ale_eu nici eu nu dorm noaptea pana nu il stiu acasa in pat. dar asta nu inseamna ca am o problema, ci ca vreau sa stiu ca nu a patit nimic. bine, al meu nu iese noaptea fara mine niciodata, dar ajunge noaptea acasa din cauza locului de munca... Offline #23 2009-06-14 09:18:13
Re: Gelozie....ale_eu.nu vad care e problema.cred ca e absolut normal sa-ti faci griji ptr omul pe care il iubesti.cred ca el isi da seama ca nu din gelozie il chemi uneori mai devreme ci ptr ca vrei sa-l stii intreg si nevatamat langa tine.ar fi o problema daca atunci cand ar fi plecat fara tine ti-ai imagina ca cine stie ce face dar asa... Offline #24 2009-06-14 11:46:57
Re: Gelozie....Eu tocmai vb cu el pe mess dupa nunta la care a fost.. si mi`a zis k l`am surprins placut k nu l`am stresat.. si cand i`am zis ca s`a dus acolo sa se distreze nu sa stea sa`mi scrie mie msg ..mi`a zis k incep sa gandesc Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-14 11:57:57
Crezi ca iti interzice careva sa te duci? Am vazut la unele saloane un pachet promotional: tu + el. Offline #26 2009-06-14 12:10:44
bv Offline #27 2009-06-14 18:02:08
Nu credeam ca-mi interzice cineva, doar ca nu stiam ca au si femeile unde sa mearga Offline #28 2009-09-27 08:50:59
Re: Gelozie....As vrea sa va cer parerea cu privire la o situatie de ieri care m-a facut sa ma enervez la maxim.Am fost cu prietenul meu la o petrecere si m-am enervat f tare cand a inceput sa vorbeasca cu o colega,cu care stiu ca ii facusem cunostinta o data. Mi s-a parut ciudat faptul ca a intrebat-o daca are prieten ca sa-i faca -spune el- cunostinta cu un amic de-al lui si foarte modest fiin evident tot scoate in evidenta ca prietenul lui este foarte de treaba si simpatic asa ca el...si ca sa tot sa fie perfect se uita la ea intr-un anume fel de imi venea sa ma duc sa-i trag doi pumni in moaca... I-am spus ca nu mi-a placut cum s-a comportat si zice ca mi se pare mie. Spuneti-mi ce parere aveti oare exagerez sunt eu prea geloasa? Offline #29 2009-09-27 09:05:39
asa as fi reactionat si eu,poate eram inca foarte suparata (din fericire,nu sunt pusa in situatii de genul) Offline #30 2009-09-27 10:48:38
Re: Gelozie....da ai dreptate ca scenele de gelozie distrug relatia, dar cand ma vad pusa in situatii dastea parca nu ma mai pot controla si rabufnesc...Daca as fi fost in locul lui si as fi vorbit cu un prieten de-al lui la fel cum a facut el sunt sigura ca nu i-ar fi convenit. Diferenta dintre noi e ca el se abtine sa faca scene de gelozie... Offline #31 2009-09-27 10:59:14
gandeste'te la tine,in primul rand.ce rost are sa te tot stresezi,pentru o discutie?daca era un sarut sa zicem,aveai tot dreptul,dar asa... Offline #32 2009-09-27 11:21:00
Re: Gelozie....Multumesc pentru sfat, asa o sa si fac. O sa port o discutie cu el sa-i spun ca nu mi-a placut ce a facut si sa nu se mai repete faza asta... Offline #33 2009-09-27 11:55:35Re: Gelozie....Eu i-as da gluma asta sa o citeasca. O sa prinda mesajul. Offline #34 2009-09-27 12:02:17
Re: Gelozie....Si eu as fi reactionat ca tine alexsandraa.Nu as face o scena acolo dar sigur as vorbi cu el sa'i spui ca nu'mi convine cum a vorbit cu fata aia,ca a fost asa apropiat de ea.Nu stiu cum este prietenul tau dar poate asa e genul lui sa fie vorbaret cu fetele. We Have To Be Strong !!! Offline #35 2009-09-27 13:01:24
Re: Gelozie....Eu chiar sunt geloasa, dar mimez ca n-as fi Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #36 2009-09-27 13:15:25
uau! asa ceva n'as putea,poate doar pentru cateva minute,dupa care imi arat coltii Offline #37 2009-09-27 13:30:16
Nu pot nici eu prea mult, dar cand e momentul culminant par a nu fi geloasa:)) Imi iau o imagine de indiferenta, dupa... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #38 2009-09-27 13:30:36
Re: Gelozie....La noi e o problema mai veche, sa zic, adica din prima luna in care am fost impreuna. Inainte de a fi cu mine, el a fost cu o fata de 17 ani, el avand 21. Din spusele lui, el nici nu considera ca au fost impreuna pt ca practic el nu mai scapa de ea... Tipa ii trimitea mesaje indecente sau nici nu stiu cum sa le zic... Cert e ca era prea directa, ca sa zic asa Dupa acea saptamana in care a "fost" cu ea, ne-am combinat noi, iar ea inca il mai suna, ba sa iasa la o tigare cu ea, ba ca s-a plictisit si nu are ce face si ca vroia sa vada ce face el.... In fine, am tacut primele zile, n-am zis nimic, insa cand am vazut ca ea continua iar el nu-i spune nimic, am rabufnit si i-am spus lui sa-i zica ei sa inceteze cu telefoanele. Zis si facut, apoi ea a plecat toata vacanta de vara in strainatate si s-a intors acum... in septembrie, cand iar a inceput cu telefoanele si mesajele. I-am spus lui ca ma deranjeaza pt ca nu vad ce legatura ar mai avea cu ea, mai cu seama ca tipa nu e nici chiar asa cumintica (nu mi se pare normal sa trimiti mesaje indecente unui baiat pe care abia l-ai cunoscut, sa te autoinviti la el acasa etc), dar el zice ca sunt eu nebuna si geloasa. Ne-am certat de 3 ori pe tema asta pana acum, si de fiecare data a iesit ca el. El zice ca ii interzic eu sa se vada cu o amica si chiar de ar fi sa se vada cu ea, ar tine-o la distanta. Dar mie mi-e ca incepe iar stresul, pt ca ea e genul de persoana caruia daca i=ai dat un deget iti ia toata mana.... Voi ce parere aveti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|