|
Nu esti logat.
Gelozie....-3#39 2009-09-27 13:39:48
Re: Gelozie....Zizika, se vede treaba ca lui ii cam place situatia... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #40 2009-09-27 13:43:12
Re: Gelozie....Eu nu i-as permite sa se vada cu aia. Cu ce motiv adica?! Dupa ce i-a si trimis mesaje din alea e clar ca ea il vrea si nici el nu ii spune clar sa se opreasca... Vorbeste-i cu el si spune-i clar ca nu iti place situatia asta, si ca nu vezi de ce prostii din astea sa va afecteze voua relatia, cand va puteti lipsi total de ele. Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-09-27 13:46:40) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #41 2009-09-27 13:56:07Re: Gelozie....Situaţia la mine: unul dintre foşti era foarte gelos. Era panicat rău că ?l voi ?nşela cu un anume individ (nu cred că avea o teamă generală că ?l ?nşel c?t una direcţionată doar către o anume persoană - fără să aibă vreun motiv ?ntemeiat, doar nişte răutăţi auzite de la "prieteni" comuni pe care le-a pus mai presus de cuv?ntul meu ?n 95% dintre cazuri). Mă verifica la fiecare pas, c?nd ?i spuneam că eram cu o prietenă, nu o dată m-a pus să o dau şi pe ea la telefon ca să se asigure el că aşa e cum spun eu. Urmarea, după c?teva luni de relaţie: l-am ?nşelat cu cea mai mare plăcere exact cu individul de care ?i era at?t de teamă (şi care s-a dovedit şi superior lui din foarte mult puncte de vedere), niciodată nu m-a prins oric?t m-a verificat şi ne-am despărţit pentru că nu se mai putea convieţui cu el. Nici p?nă ?n ziua de azi nu a primit o confirmare cum că l-am ?nşelat. Offline #42 2009-09-27 14:03:37
Re: Gelozie....perfect adevarat ce a scris lady... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #43 2009-09-27 14:26:41Re: Gelozie....Un pic de gelozie ocazională poate face bine, dar ştiţi şi voi cum e cu excesul... şi da, se aplică şi ?n cazul geloziei Offline Publicitateloading...
#44 2009-09-27 14:31:09
Re: Gelozie....
Am vorbit cu el, insa degeaba, i-am spus ca ar fi bine pt noi daca i-ar spune ei sa inceteze, insa el vede asta ca si cum i-as impune sa faca ceva. Si nu va ganditi ca i-o spun pe un ton autoritar, din contra, vb cu el frumos. Offline #45 2009-09-27 15:16:43
o doamne... normal ca existasi inca multe altele...ori crezi ca doar barbatii au parte de ce ce bun??? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #46 2009-09-27 15:59:11
In locul tau l`as fii lasat sa stea de vorba cu ea si as fii iesit afara la o gura de aer...sa vezi cum uita el de tipa asta si venea dupa tine sa vada care`i pb... si tu ii spuneai linistita ca nu e nik puiu am iesit si eu la o gura de aer` #47 2009-09-27 16:08:17
cum au zis fetele, l`as lasa sa iasa cu ea daca asta vrea ca doar nu o sa`i interzic dar la fel m`as intalni si eu cu amicii mei daca asta se face in relatia asta` #48 2009-09-27 17:58:45
Re: Gelozie....uofff...eram prea nervoasa si inca mai sunt si in momentul ala ma gandeam doar cat de departe o sa mearga discutia aia.... Offline #49 2009-10-10 03:38:13
Re: Gelozie....O Doamne...si eu sunt geloasa si posesiva si nu mai pot scapa de asta...Stiu ca e pentru ca nu am eu in mine niciun pic de incredere. Am tot incercat sa ma incurajez, dar nu am ajuns niciunde. E tot mai rau...si nu mai pot Offline #51 2009-10-10 10:11:46
da, e o idee buna Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #52 2009-10-10 10:35:58
Clar nu e un caz izolat,si mie mi s-a intamplat sa am parte de un om extrem de gelos.Iar gelozia oomoara toata iubirea si orice urma a ei pt k la un momenet dat ajungi pur si simplu sa nu-l mai suporti pe cel gelos,sa nu mai vrei sa auzi de el,sa-l vezi sau sa stii orice de el. They can because they think they can. Offline #53 2009-10-10 10:50:38
Re: Gelozie....la inceput si eu si iubi eram extremi de gelosi, EXTREMI. dar, dupa aproape 3 ani, ne`a trecut gelozia, ne`am vindecat. am capatat incredere unul in celalalt, ne iubim si nu lasam ca gelozia sa ne "invadeze relatia prea mult". si e bine asa. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #54 2010-02-28 21:03:56
Re: Gelozie.... stiu ca sunt exagerata...dar cand ma gandesc ca prietenul meu a mai facut sex cu altele inainte sa fie cu mine ma apuca asa o stare de gelozie si chiar daca vreau sa ma prefac ca nu am nimic nu pot ...stiu ca nu ar trebui sa fie asa,pentru ca nu era cu mine atunci,dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fiu prima pt el asa cum a fost si el pt mn(asta e..mai rar baieti virgini).. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #55 2010-02-28 22:11:03
Re: Gelozie....parca mai citisem o chestie asemanatoare pe aici. V., soarele si luna Offline #56 2010-02-28 22:21:48
Re: Gelozie....nu e neaparat vb de asta..pt ca el mereu zice ca e ca si cum as fi fost prima ,cu celelalte(niste panarame...practic el a avut doar vreo 3 4 contacte inainte mea)nu prea a simtit nimic ca era beat si abia isi aduce aminte ce a facut Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-28 22:22:06) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #57 2010-02-28 22:24:23Re: Gelozie....Si daca te gandesti, ce rezolvi? In afara de faptul ca iti faci tu zile amare? Ca ala oricum e trecut si nu ai cum sa mai schimbi ce s-a intamplat. Fiecare are istoria lui in spate, asta ar mai lipsi acum, sa mai fim gelosi si pe cineva care a fost acum 5 ani si cu care nu mai avem nicio treaba! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|