homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gelozie....-3

#39 2009-09-27 13:39:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Gelozie....

Zizika, se vede treaba ca lui ii cam place situatia...
Nu vrea sa fie cu ea, dar ii place ca insista, ca il cauta.
Si pana la urma, oricat de insistenta ar fi ea, daca vezi o data, de doua ori ca insisti degeaba pana la urma renunti... Asa ca probabil si el ii da apa la moara.
Ar putea foarte bine sa ii bata un apropo usor, sa o faca sa se simta putin aiurea pentru ca il cauta asa in disperare si aia ar inceta.
Acum nu stiu ce sa zic... Eu in locul tau nu as arata ca ma intereseaza treaba asta asa de mult, dar in schimb as intoarce placa cu el. I-as da atat cat da, i-as platii cu aceeasi moneda, si daca s-ar plange i-as zice ca el a vrut asa.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#40 2009-09-27 13:43:12

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Eu nu i-as permite sa se vada cu aia. Cu ce motiv adica?! Dupa ce i-a si trimis mesaje din alea e clar ca ea il vrea si nici el nu ii spune clar sa se opreasca... Vorbeste-i cu el si spune-i clar ca nu iti place situatia asta, si ca nu vezi de ce prostii din astea sa va afecteze voua relatia, cand va puteti lipsi total de ele.

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-09-27 13:46:40)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#41 2009-09-27 13:56:07

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Situaţia la mine: unul dintre foşti era foarte gelos. Era panicat rău că ?l voi ?nşela cu un anume individ (nu cred că avea o teamă generală că ?l ?nşel c?t una direcţionată doar către o anume persoană - fără să aibă vreun motiv ?ntemeiat, doar nişte răutăţi auzite de la "prieteni" comuni pe care le-a pus mai presus de cuv?ntul meu ?n 95% dintre cazuri). Mă verifica la fiecare pas, c?nd ?i spuneam că eram cu o prietenă, nu o dată m-a pus să o dau şi pe ea la telefon ca să se asigure el că aşa e cum spun eu. Urmarea, după c?teva luni de relaţie: l-am ?nşelat cu cea mai mare plăcere exact cu individul de care ?i era at?t de teamă (şi care s-a dovedit şi superior lui din foarte mult puncte de vedere), niciodată nu m-a prins oric?t m-a verificat şi ne-am despărţit pentru că nu se mai putea convieţui cu el. Nici p?nă ?n ziua de azi nu a primit o confirmare cum că l-am ?nşelat.

Morala: de ce ţi-e at?t de teamă, nu scapi! Aviz tuturor persoanelor care nu-şi pot controla gelozia!
Şi nu, nu este doar un caz izolat care s-a terminat prost. Cu gelozie excesivă şi maladivă nu controlezi ci ?ndepărtezi. ?nvăţaţi să vă controlaţi sau să ascundeţi pentru că şansele să răm?neţi fără obiectul obsesiei creşte direct proporţional cu gradul geloziei voastre.

#42 2009-09-27 14:03:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

perfect adevarat ce a scris lady...
poate ca voi credeti ca gelozia face parte din algoritmul..dragoste...FALS
se poate iubi si fara gelozie,ptr ca vezi doamne...trebuie sa-i arat un pic ca sunt geloasa,ptr ca altfel crede ca nu-l iubesc...FALS
normal ca nu trebuie sa fii indiferent la ceea ce ,,vine din afara,,dar gelozia este o ,,boala,,ptr mine,care de cele mai multe ori se transforma in obsesie.
am fost cu un personaj de felul asta...mi-a ajuns..nu mai vreau sa cunosc asa ceva
austriacul meu...spune ca ,,nu ma iubeste,,dar tine mult la mine..insa niciodata nu a facut vreo scena...ptr ca e f diplomat...observa de pe margine si chiar daca spune ca nu e gelos...sta atent la tot ce misca...deci nu ii e indiferent..
si eu sunt la fel....ne intrebam cine e persoana...ce voia...dar de aici si pana la gelozie......
asta inseamna incredere si respect intre parteneri

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#43 2009-09-27 14:26:41

LadyPink
Platinum member
Site

Un pic de gelozie ocazională poate face bine, dar ştiţi şi voi cum e cu excesul... şi da, se aplică şi ?n cazul geloziei smile

Şi apropo de chestia asta cu datul apei la moară: p?nă să o faceţi pe aia nebună şi obsedată, asiguraţi-vă că chiar nu i se dă apă la moară. C?nd vezi doar o parte a situaţiei, e normal să tragi - de cele mai multe ori - concluzii pripite. Pentru că nu ştiu c?t de norocoase sunteţi să daţi peste una nebună cu acte ?n regulă care poate insista şi 5 ani fără niciun răspuns din partea respectivului smile Şi am ?nt?lnit destule femei la viaţa mea care insistă mai mult dec?t trebuie... dar absolut toate s-au oprit dupa vreo ... 20 de mesaje trimise şi niciun reply smile
Dacă e să fiţi ?nşelate, veţi fi ?nşelate, cu toate eforturile astea disperate (asta dacă nu tocmai eforturile astea ?l vor ?mpinge să o facă) de a ţine situaţia sub control.

Publicitate

loading...

#44 2009-09-27 14:31:09

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

aadriana a scris:

Eu nu i-as permite sa se vada cu aia. Cu ce motiv adica?! Dupa ce i-a si trimis mesaje din alea e clar ca ea il vrea si nici el nu ii spune clar sa se opreasca... Vorbeste-i cu el si spune-i clar ca nu iti place situatia asta, si ca nu vezi de ce prostii din astea sa va afecteze voua relatia, cand va puteti lipsi total de ele.

Am vorbit cu el, insa degeaba, i-am spus ca ar fi bine pt noi daca i-ar spune ei sa inceteze, insa el vede asta ca si cum i-as impune sa faca ceva. Si nu va ganditi ca i-o spun pe un ton autoritar, din contra, vb cu el frumos.

#45 2009-09-27 15:16:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

un_gandacel a scris:

offtopic
exista masaj erotic pt femei? wow

o doamne... rotfl2  rotfl  normal ca existasi inca multe altele...ori crezi ca doar barbatii au parte de ce ce bun??? rotfl2

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#46 2009-09-27 15:59:11

skumpi
Vizitator

alexsandraa a scris:

As  vrea sa va cer parerea cu privire la o situatie de ieri care m-a facut sa ma enervez la maxim.Am fost cu prietenul meu la o petrecere  si m-am enervat f tare cand a inceput sa vorbeasca cu o colega,cu care stiu ca ii facusem cunostinta o data. Mi s-a parut ciudat faptul ca a intrebat-o daca are prieten ca sa-i faca -spune el- cunostinta cu un amic de-al lui si foarte modest fiin evident tot scoate in evidenta ca prietenul lui este foarte de treaba si simpatic asa ca el...si ca sa tot sa fie perfect se uita la ea intr-un anume fel de  imi venea sa ma duc sa-i trag doi pumni in moaca... I-am spus ca nu mi-a placut cum s-a comportat si zice ca mi se pare mie. Spuneti-mi ce parere aveti oare exagerez sunt eu prea geloasa?

In locul tau l`as fii lasat sa stea de vorba cu ea si as fii iesit afara la o gura de aer...sa vezi cum uita el de tipa asta si venea dupa tine sa vada care`i pb... si tu ii spuneai linistita ca nu e nik puiu  va  am iesit si eu la o gura de aer` forgetit

#47 2009-09-27 16:08:17

skumpi
Vizitator

Zizika a scris:

La noi e o problema mai veche, sa zic, adica din prima luna in care am fost impreuna. Inainte de a fi cu mine, el a fost cu o fata de 17 ani, el avand 21. Din spusele lui, el nici nu considera ca au fost impreuna pt ca practic el nu mai scapa de ea... Tipa ii trimitea mesaje indecente sau nici nu stiu cum sa le zic... Cert e ca era prea directa, ca sa zic asa smile Dupa acea saptamana in care a "fost" cu ea, ne-am combinat noi, iar ea inca il mai suna, ba sa iasa la o tigare cu ea, ba ca s-a plictisit si nu are ce face si ca vroia sa vada ce face el.... In fine, am tacut primele zile, n-am zis nimic, insa cand am vazut ca ea continua iar el nu-i spune nimic, am rabufnit si i-am spus lui sa-i zica ei sa inceteze cu telefoanele. Zis si facut, apoi ea a plecat toata vacanta de vara in strainatate si s-a intors acum... in septembrie, cand iar a inceput cu telefoanele si mesajele. I-am spus lui ca ma deranjeaza pt ca nu vad ce legatura ar mai avea cu ea, mai cu seama ca tipa nu e nici chiar asa cumintica (nu mi se pare normal sa trimiti mesaje indecente unui baiat pe care abia l-ai cunoscut, sa te autoinviti la el acasa etc), dar el zice ca sunt eu nebuna si geloasa. Ne-am certat de 3 ori pe tema asta pana acum, si de fiecare data a iesit ca el. El zice ca ii interzic eu sa se vada cu o amica si chiar de ar fi sa se vada cu ea, ar tine-o la distanta. Dar mie mi-e ca incepe iar stresul, pt ca ea e genul de persoana caruia daca i=ai dat un deget iti ia toata mana.... Voi ce parere aveti?

cum au zis fetele, l`as lasa sa iasa cu ea daca asta vrea ca doar nu o sa`i interzic dar la fel m`as intalni si eu cu amicii mei daca asta se face in relatia asta` forgetit

#48 2009-09-27 17:58:45

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

uofff...eram prea nervoasa si inca mai sunt si in momentul ala ma gandeam doar cat de departe o sa mearga discutia aia....

#49 2009-10-10 03:38:13

Elsa
Membru
Inregistrat: 2009-10-06

O Doamne...si eu sunt geloasa si posesiva si nu mai pot scapa de asta...Stiu ca e pentru ca nu am eu in mine niciun pic de incredere. Am tot incercat sa ma incurajez, dar nu am ajuns niciunde. E tot mai rau...si nu mai pot

#50 2009-10-10 03:43:30

skumpi
Vizitator

te`ai gandit sa apelezi la un psiholog ???

#51 2009-10-10 10:11:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

skumpi a scris:

te`ai gandit sa apelezi la un psiholog ???

da, e o idee buna
sau macar sa citesti ceva carti de specialitate.
era una pe care eu am mai recomandat-o "iubirea non posesiva si exuberanta" hjarta
e micuta dar plina de intelesuri.

problema cu posesivitatea o am si eu, si nu cred ca o s-o rezolv fara psiholog...
e f naspa, dar tot in copilarie sunt cauzele...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#52 2009-10-10 10:35:58

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

LadyPink a scris:

Aviz tuturor persoanelor care nu-şi pot controla gelozia!
Şi nu, nu este doar un caz izolat care s-a terminat prost. Cu gelozie excesivă şi maladivă nu controlezi ci ?ndepărtezi. ?nvăţaţi să vă controlaţi sau să ascundeţi pentru că şansele să răm?neţi fără obiectul obsesiei creşte direct proporţional cu gradul geloziei voastre.

Clar nu e un caz izolat,si mie mi s-a intamplat sa am parte de un om extrem de gelos.Iar gelozia oomoara toata iubirea si orice urma a ei pt k la un momenet dat ajungi pur si simplu sa nu-l mai suporti pe cel gelos,sa nu mai vrei sa auzi de el,sa-l vezi sau sa stii orice de el.
Asa k...ochii mari si controlati-va gelozia!

They can because they think they can.

#53 2009-10-10 10:50:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

la inceput si eu si iubi eram extremi de gelosi, EXTREMI. dar, dupa aproape 3 ani, ne`a trecut gelozia, ne`am vindecat. am capatat incredere unul in celalalt, ne iubim si nu lasam ca gelozia sa ne "invadeze relatia prea mult". si e bine asa.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#54 2010-02-28 21:03:56

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

roll stiu ca sunt exagerata...dar cand ma gandesc ca prietenul meu a mai facut sex cu altele inainte sa fie cu mine  ma apuca asa o stare  de gelozie si chiar daca vreau sa ma prefac ca nu am nimic nu pot ...stiu ca nu ar trebui sa fie asa,pentru ca nu era cu mine atunci,dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fiu prima pt el asa cum a fost si el pt mn(asta e..mai rar baieti virgini)..
mai sunt sau au fost  fete in situatia mea?cum ati trecut peste? sad

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#55 2010-02-28 22:11:03

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

parca mai citisem o chestie asemanatoare pe aici.
nu cred ca sentimentul care te incearca pe tine e "gelozie", ci mai degraba nesiguranta. nici nu ar trebui sa te gandesti la ce a fost inaintea ta, dar o faci poate pt ca nu esti sigura pe tine. s-a intamplat sa te gandesti ca poate celelalte erau mai bune, mai pricepute in pat? daca ti-a trecut asta prin minte, fie si numai o data, fie si numai pt cateva secunde, inseamna ca ti-e teama ca cele de dinaintea ta s-au descurcat mai bine decat o faci tu.

bebe V., soarele si luna

#56 2010-02-28 22:21:48

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

nu e neaparat vb de asta..pt ca el mereu zice ca e ca si  cum as fi fost prima ,cu celelalte(niste panarame...practic el a avut doar vreo 3 4 contacte inainte mea)nu prea a simtit nimic ca era beat si abia isi aduce aminte ce a facut lol
nu vreau sa ma mai gandesc la asta..dar mereu cand vine vb de chestiile astea nu-mi convine..

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-28 22:22:06)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#57 2010-02-28 22:24:23

LadyPink
Platinum member
Site

Si daca te gandesti, ce rezolvi? In afara de faptul ca iti faci tu zile amare? Ca ala oricum e trecut si nu ai cum sa mai schimbi ce s-a intamplat. Fiecare are istoria lui in spate, asta ar mai lipsi acum, sa mai fim gelosi si pe cineva care a fost acum 5 ani si cu care nu mai avem nicio treaba!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.