homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea din tot sufletul sa ma ierte.-5

#77 2009-06-19 01:21:06

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: As vrea din tot sufletul sa ma ierte.

N-o să-ți revii prea rapid. Singura soluție e să găsești pe unul cu care să-ți petreci mult timp și... să-ți placă mult de el. Va trece mai ușor așa, muult mai ușor, dec?t să pl?ngi ca proasta și să te g?ndești la cum era și cum ar fi putut fi.

Dacă te mai caută, trimite-l să sugă organul genital al ursului. Uimește-l. Caută să o faci ?n așa fel ?nc?t să pară că nu-ți pasă, că ai altele mai bune de făcut dec?t să-l regreți pe el. Dacă de ținut la tine nu ține, ignoranța și nepăsarea tot ?l vor atinge, ?t de c?t.

Ultima oara a fost editat de James (2009-06-19 01:23:03)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#78 2009-06-19 01:23:03

angelslove
New member
Inregistrat: 2009-06-17

n-are sens sa imi fac pe altul, o sa imi bat joc de el acum si nu merita, ce vina ar avea el?

#79 2009-06-19 01:23:38

James
Banat

Ei, atunci stai și suferă. Văd că-ți place.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#80 2009-06-19 01:25:03

angelslove
New member

nu-mi place.dar nici sa imi bat joc de altul nu pot.

Pai cred ca de aia s-a intors la mine dupa ce m-a prins cu ala. A vazut ca sunt indiferenta cu el si l-a durut  roll

Ultima oara a fost editat de angelslove (2009-06-19 01:26:09)

#81 2009-06-19 01:30:30

James
Banat

Și a vrut să te pedepsească. Jalnic.

Publicitate

loading...

#82 2009-06-19 01:34:06

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

angleslove....nu merita sa suferi ...crede ma:)
eu pana la urma dupa 4 ani am reusit akm o luna sa pun stop...sau mai bine zis amandoi am pus stop...eu doar am propus...
Si ca sa nu mai simt durerea am incep sa ies aproape in fiecare seara...ba mai mult sa vb pe mess cu unu din colegii de serv care stiam ca ma place...am iesit chiar si de cateva ori la suc...dar dupa putin timp am incep sa ma simt vinovata...desi nu faceam nimic gresit...dar parca nu era corect fata de fostu...
si ca sa aflu in seara asta de la o prietena kre se intelege f bine cu el...ca i a zis ca de abia asteapta "Sa si o puna...."ca duce lipsa grav de tot...am ramas masca !!! adica trece abia o luna si ceva si tu te gand sa "ti o pui" cu alta...
Asa ca nu ti mai face tu atatea procese de contiinta..ca nu se merita. Am ajuns si eu la cl ca daca cineva merita nu te face sa suferi asa mult si nu sta departe de tine oricat ar gresii ambii smile

time is precious.....

#83 2009-06-19 01:34:24

angelslove
New member

Patetic. Josnic. sad

#84 2009-06-19 01:37:41

angelslove
New member

honeyica imi pare rau pt tine..sad barbatii(nu toti) sunt niste nemernici. aia care nu tin de ceea ce au langa ei! de cineva care chiar ii iubeste. i-am oferit tot ce a vrut el,nu ii incalcam cuvantul si tot imi facea figuri. l-am rasfatat prea mult si cred ca de aia si-a luat-o in cap si pusese stapanire pe mine. pana am explodat, ca deh sunt om, nu robot ,si am facut ce am facut....

#85 2009-06-19 01:49:40

honeyica
Sr. member

angelslove a scris:

honeyica imi pare rau pt tine..sad barbatii(nu toti) sunt niste nemernici. aia care nu tin de ceea ce au langa ei! de cineva care chiar ii iubeste. i-am oferit tot ce a vrut el,nu ii incalcam cuvantul si tot imi facea figuri. l-am rasfatat prea mult si cred ca de aia si-a luat-o in cap si pusese stapanire pe mine. pana am explodat, ca deh sunt om, nu robot ,si am facut ce am facut....

imi pare rau, angelslove...si stii mai ales ptr ce? ca indiferent ce o sa ti zicem noi aici...nu o sa ti treaca? de ce? ptr k la 19 ani si eu eram ca tine si am fost asa crek pana la 21-22!! orbita de dragostea pe care i o purtam! la fel...mi a indepartat prietenii din gelozie..desi erau prieteni comuni...ne certam fff des si isi inkidea tel desi stia k eu nu o sa dorm toata noaptea si o sa plang...da ptr el conta sa se calmeze el:)...iar eu ca proasta il iubeam ,....doamne cand imi dau seama ce copil am fost...nu zic ca eu nu greseam...ptr k nu e adev...dar eram in stare de orice ptr el si baiatu s a prins de asta si ....exact a fost prea rasfatat ,
3 ani am tinut o asa...pana cand in ultimul ne am racit treptat...si am ajuns la sf...au fost multe zile in kre eu una i am zis si in fata ca poate intr o buna zi ajung sa l insel fara sa vreau tocmai datorita atitudinii lui...si ma simteam f aiurea doar gandind asa ceva...si akm knd ma gand k desi am propus sa ne despartim ptr k nu mai puteam...tot nu am trecut f usor la altcineva....desi am iesit , dar nu am avut nimic cu nimeni si tot ma simteam vinovata...si knd colo el....hmmm dk am zis ca ramanem prieteni...crek m am razgandit...dk intr o luna am aflat cam cum gand el si ce au repr 4 ani ptr el...cu siguranta nu s a meritat...asa k din experienta iti zic...mergi mai departe...stiu k ti e greu, te cred...eu crek eram in stare sa mor la varsta ta (copil prostut)...si sper ca tu sa fii mai matura decat mine...caci eu am fost in multe matura..dar nu si knd era vb de el smile

time is precious.....

#86 2009-06-19 01:58:06

James
Banat

Vă dedic o melodie... una anti-emo. Subliniez refrenul. big_smile

B.U.G. Mafia - C?t A Trăit (cu Puya) -

P.S. Genul muzical nu e tocmai ok, dar pentru niște analfabeți care ?njură ?ntr-una, e chiar ok melodia.

Ultima oara a fost editat de James (2009-06-19 01:58:19)

#87 2009-06-19 01:59:17

honeyica
Sr. member

by the way ..james, ai revenit?:)cum s a intamplat asta?
welcome back smile

time is precious.....

#88 2009-06-19 02:10:45

James
Banat

Well, sunt mai ocupat ca niciodată și... na, oleacă și pe aici. C?t e lejer, stau departe de tot, relaxare totală. Acum... well... am venit să mai r?d puțin, să mai socializez cu alea c?teva femei ?ntregi la cap... big_smile

#89 2009-06-19 02:42:10

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

James a scris:

P.S. Genul muzical nu e tocmai ok, dar pentru niște analfabeți care ?njură ?ntr-una, e chiar ok melodia.

Bagi genul in oala cu formatia, dai cu cola prin fanta si tarkan prin manele. N-au a face smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#90 2009-06-19 02:46:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

sioux a scris:

dai cu cola prin fanta

nice one rotfl 
cat despre angelslove... imi pare rau ca ai pierdut 4 ani cu asa o persoana. sincer,nu stiu cum ai suportat... omul ala chiar stie definitia termenului 'posesiv'. sa spun ca mi se pare exagerat ar fi an understatement. keylogger,beep de pe fix neutral doamne,pana unde pot ajunge unii...

#91 2009-06-19 02:52:05

angelslove
New member

James imi place melodia.

Shine da, am suportat..multe! dar ce sa fac. nu pot sa zic ca nu am fost fericita. pentru ca as minti. au fost multe clipe frumoase de care imi este dor...clipe pe care doar noi le stim. alea rele si urate le stiu cei carora ma plang. asta mi-a zis el mereu, ca lumea stie numai raul dintre noi, iar atunci cand primesc sfaturi ,le primesc pe baza povestirilor negative, pe baza certurilor, pentru ca nimeni nu stie de fapt toata relatia noastra, ci doar relele din ea....

prefer sa raman cu amintirile frumoase si ATAT

Ultima oara a fost editat de angelslove (2009-06-19 02:54:48)

#92 2009-06-19 02:53:16

James
Banat

sioux a scris:

James a scris:

Bagi genul in oala cu formatia, dai cu cola prin fanta si tarkan prin manele. N-au a face smile

Iar tu te bagi ?n seamă aiurea, ?n ?ncercarea de a deveni masculul alfa. Bag ce vreau, unde vreau.  wink

#93 2009-06-19 02:54:31

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Stii ce-i nasol? Cu timpul o sa-ncepi sa le uiti pe alea urate si sa-ti vina in cap doar alea frumoase. Si-atunci sa te tii ! Asa ca, pregateste-te psihologic si gaseste-ti ceva de umplut timpul in mod constructiv, ca vin vremuri grele.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#94 2009-06-19 02:55:51

angelslove
New member

sioux a scris:

Stii ce-i nasol? Cu timpul o sa-ncepi sa le uiti pe alea urate si sa-ti vina in cap doar alea frumoase. Si-atunci sa te tii ! Asa ca, pregateste-te psihologic si gaseste-ti ceva de umplut timpul in mod constructiv, ca vin vremuri grele.

deja am inceput....

#95 2009-06-19 02:57:38

James
Banat

Toate sfaturile astea-s fix... vax albina crema puca. Nimic nu merge, niciun sfat nu are efect c?nd suferi. Știi ce trebuie să faci, ce ar fi mai bine să faci, ce te va ajuta... dar nu, stai și suferi. Dar trece... toate trec. Mai devreme sau mai t?rziu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.