homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea din tot sufletul sa ma ierte.-3

#39 2009-06-18 02:53:00

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

Re: As vrea din tot sufletul sa ma ierte.

Cauta in Start->Settings->Control Panel->Add or Remove Programs. Vezi ce aplicatii de-acolo ti se par suspecte si eventual enumera-le aici sa vedem daca ai ceva ciudat sau nu. Cauta si pe google sa vezi ce keyloggere sunt mai des folosite si vezi daca le gasesti prin aplicatii. Mai sunt si alte cai dar mai complicate.

Vezi si aici http://www.tech-faq.com/remove-keylogger.shtml

Mai cauta si pe google, ca si altii au avut aceeasi problema smile

#40 2009-06-18 07:37:01

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Angel da-l naibii scumpo..un barbat care se apuca sa iti puna conditii, sa te urmareasca si sa se comporte in asa fel incat tu sa te simti ultimul om (beep-uri de pe tel mamei ca sa vada ca esti in casa, dear lord), si sa se foloseasca de prostii gen :"ma droghez din vina ta honey" nu merita nimic din partea ta.
Iesi, distreaza-te cu fetele (doar e vara) si o sa cunosti sigur un altul, fara atatea basini (scuza-mi exprimarea) in cap.Atunci o sa il uiti, ba mai mult...o sa te intrebi :"ce-a fost doamne in capul meu de am fost atat de oarba?", you'll see.
Pe mine ma dezgusta genul asta de barbati care fac pe mironositele... skitarg  skitarg  skitarg
Hai capul sus puss. O sa vezi ca iti va fi muuuult mai bine fara el wink

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-18 07:42:25)

#41 2009-06-18 11:31:17

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

angel fata.. ai trait intr-o colivie si nici nu mai esti capabila sa distingi raul de bine...
Iubitul asta al tau ti-a distrus cei mai frumosi ani din viata ta, iar tu te simti vinovata pentru ceva ce trebuia sa faci demult!
AI creierul spalat, toate ideile pe care ni le expui noua aici sunt de fapt ideile pe care ti le-a bagat el in cap!
Am trecut si eu prin ce treci tu si nici eu nu realizam ca trebuie sa fug cat mai departe posibil de omul ala... te inteleg foarte bine.... si iti spun ca daca nu te va ierta si nu va veti mai impaca va fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ultimii 4 ani. Dar asta vei realiza mai tarziu....

#42 2009-06-18 14:26:37

angelslove
New member
Inregistrat: 2009-06-17

alexia a scris:

angel fata.. ai trait intr-o colivie si nici nu mai esti capabila sa distingi raul de bine...
Iubitul asta al tau ti-a distrus cei mai frumosi ani din viata ta, iar tu te simti vinovata pentru ceva ce trebuia sa faci demult!
AI creierul spalat, toate ideile pe care ni le expui noua aici sunt de fapt ideile pe care ti le-a bagat el in cap!
Am trecut si eu prin ce treci tu si nici eu nu realizam ca trebuie sa fug cat mai departe posibil de omul ala... te inteleg foarte bine.... si iti spun ca daca nu te va ierta si nu va veti mai impaca va fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ultimii 4 ani. Dar asta vei realiza mai tarziu....

Da ma simt vinovata si imi vine sa mor pentru ca m-am culcat cu ala...asta nu trebuia sa fac niciodata!! E numai vina mea. Simt ca am innebunit, asa este, nu mai pot distinge raul de bine, nu imi dau seama daca el imi face rau sau bine, uneori cand e bine imi vine sa il strang in brate si sa nu-i mai dau drumul niciodata, iar atunci cand e rau imi vine sa o iau la fuga. Nu mai stiu ce sa fac. EL nu ma suna. Nu m-a sunat de atunci deloc... Ma doare indiferenta lui, inca tin f mult la el si nu o sa trec peste prea curand  grater  grater simt ca vreau sa mor, sincer

#43 2009-06-18 14:35:31

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

angelslove a scris:

(recitind ce am scris parca si mie mi se face scarba)

De cin e iti e scarba de tine sau de el? Tu nu aigresit cu nimica fata mea el e un ... posesiv... drogat din ce imi descrii tu , alaturi de care ai pierdut timp pretios life goes on! esti tanara invata sa te faci singura fericita invata ce iti place si fa doar lucrurile care iti plac ...restul vine de la sine!

when god made man she was only kidding.

Publicitate

loading...

#44 2009-06-18 14:37:09

angelslove
New member

De mine imi e scarba..pentru ca am gresit

#45 2009-06-18 14:40:17

mimoo
Sr. member

angelslove a scris:

Da ma simt vinovata si imi vine sa mor pentru ca m-am culcat cu ala...asta nu trebuia sa fac niciodata!!

Exagerezi rau! mare branza asta a fost decizia ta de moment s afaci sex cu respectivu. Daca atunci te-ai simti bine si ti-a placut gata frate cu reprosurile asta e o aventura de o seara treci peste !! Fi mai atenta insa data viitoare pentru ca e periculos cu bolile, sper ca te-ai protejat. a face sex cu un tip dupa 5 zile nu inseamna ca esti c::va sau mai stiu sunt aici fete care sunt si acum cu aventurile lor de o noapte....

angelslove a scris:

De mine imi e scarba..pentru ca am gresit

de tine nu ai de ce!!! nu ai gresit cu nimic sexul nu e o greseala !! ai 19 ani rotfl cu ce sa gresesti? bang  bang  am ajuns s acred ca multe fete din romania sunt incuiate din punct de vedere sexual au ochelari de cal  nu vad decat in fata. nici eu nu am afcut sex decat cu un singur baiat dar daca maine ma supara cu ceva pa si ce crezi ca dupa despartire o sa imi cos himenu la loc e...cacatzica have fun viata e scurta!

Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-06-18 14:45:51)

#46 2009-06-18 15:00:04

angelslove
New member

El asa vede toate femeile! Niste c urve... Si acum ma vede si pe mine la fel. sad

#47 2009-06-18 15:03:11

mimoo
Sr. member

angelslove a scris:

El asa vede toate femeile! Niste c urve... Si acum ma vede si pe mine la fel. sad

of tuu fetitza tu nu esti o curva treazeste-te nu iti mai pierde timpuuu doamne dumnezeule .... de ce nu deschizi ochii? ia petrece tu un timp cu ideile tale da ale tale nu ale lui ia gandeste-te tu la ce iti place la ce simti la ce nu iti place la viitor il vezi si pe omu asta? itiplac drogurile furia scandalul vorbele urate?

#48 2009-06-18 15:13:56

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

In primul rand sa iti intre in cap un lucru : NU ESTI IN NICI UN CAZ CURVA! in al 2 lea rand clar nu te merita si el e cel care a gresit si-a dus la cea fost, stii tu: CAUZA si EFECT! Daca nu`ti facea fazele pe care le-a facut, daca nu te tinea sub papuc nu te desparteai de el si nu se ajungea aici. Concluzia: e vina lui, avea dreptate cand zicea asta smile
Nu te mai simti vinovata ca nu ai de ce si vezi-ti de viata ta, fara el !Nu lasa lucrurile frumoase sa treaca pe langa tine ...

You can’t live a positive life with a negative mind.

#49 2009-06-18 15:48:19

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

angel, subscriu la tot ce au zis fetele mai sus.

daca el nu era atat de posesiv, nu s-ar fi ajuns in situatia asta... inteleg mai, il iubesti, dar nu poti continua asa o viata intreaga ! revino-ti, ca el nu te merita. da-l incolo smile

cuc.

#50 2009-06-18 15:55:07

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

si eu sunt de acord cu fetele....atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa lasi de le tine....eu una urasc posesivii....eu cred k intro relatie de iubire posesiile nu ar trebui sa existe...amenintarile si alte chestii imi par lipsa de imaturitate...sincer uita treci peste ....este o vorba "Nu plange ca sa terminat , zambeste ca sa intamplat"...cu putin ajutor mai ales din partea ta vei trece cu bine peste deziulziile astea:*

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#51 2009-06-18 16:19:33

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

angelslove a scris:

fetito trezeste'te la realitate ... nu te m'ai lasa imbrobodita asha ...e/a fost doar iubitul tau nu este stapanul tau....sa'ti fie si sot si tot nu are astfel de drepturi asupra ta ...nu m'ai fi prostuta si nu'l m'ai lasa sa'si bata joc de tine...eu cred ca la 19 ani esti destul de matura ca sa stii ce'i m'ai bine pt tine...

#52 2009-06-18 17:11:44

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

NU mai zi atat ca ai gresit ca te-ai culcat cu celalalt tip. Erati despartiti. Daca ar fi fost dupa mine ma desparteam de mai mult timp. Daca ai fi fost fericita langa el nu iti doreai atat de mult sa il uiti cu altul .
Si gandeste-te ca relatia voastra oricum nu are nici un viitor. Ce fel de om ameninta ca se drogheaza, ca bate pe alti oameni pe strada.. ca face lucruri nesabuite? Nu e intreg la minte.Ai gandit matur atunci cand ai decis sa te desparti de el.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#53 2009-06-18 17:12:15

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...hey viata e mult mai frumoasa fara un bodyguard dupa tine...nu crezi ca meriti sa afli cum e sa fii iubita,respectata, sa fii intr-un cuplu o jumatate nu o prizoniera...asa am patit si eu cand eram tot prin clasa a 9 a...eram fata cuminte intr-un cartier de golani...ehee ce sa vezi...mi-ai gasit si un tip de care m-am indragostit prosteste...el ma vroia langa el...si cand zic langa el inseamna langa el si atat...impreuna nu se putea sa fim pentru ca el e golan si se culca cu fetele si eu sunt fata cuminte...dar eu in schimb nu aveam voie sa vorbesc sau sa ies cu cineva...de fapt eu aveam...dar tipul ala lua la nicio saptamana o bataie zdravana...sau eram eu magulita si cuprinsa de el pana ce nu mai ieseam la niciun suc cu nimeni...iar numai cu el...in discoteci...in oras...el...si o gasca de baieti mereu dupa mine...ca sa fiu in siguranta vezi Doamne nu de alta...
...pana cand din iubirea si lacrimile acelea pe care le aveam mereu (vreo doi ani asa) a ramas un dezgust total...si o indiferenta de neimaginat...nu mai puteam...nu mai vroiam...eram prea obosita sa mai iubesc si sa fiu iubita asa...am lasat tot in urma...si revenirile lui...gesturile lui de iubire...nu au mai reprezentat nimic...ma lasau atat de rece ca nici mie nu-mi venea sa cred
...apoi l-am cunoscut pe prietenul meu de acum...am inchis ochii la scandalurile aluia(izbit mese prin restaurante, crize de isterie, telefoane la o bucata de noapte etc)...am mai fost despartita si de prietenul meu actual...caci era distanta mare si noi eram prea "mici"ca sa ne descurcam cu ea...insa acum suntem de 9 luni impreuna...ne-am ciondanit cam de vreo 4 ori adunat...si ne-am impacat in aceeasi zi...am vazut si eu ce inseamna cu adevarat sa iubesti si sa fii iubita, respectata, sa fie cineva langa tine...sa nu mai fii doar tu...si el...ci doi...sa nu mai fii tu prizoniera si el un bodyguard...te rog!!...nu rata o asemenea sansa...un crezi ca meriti mai mult daca ai fost devotata atata timp unui barbat in aceste conditii?...ce ai zice ca in loc sa te gandesti cum sa te impaci cu el sa iti cauti "tarfele"care ti-au fost prietene candva si sa vezi ca viata poate fi roz si din afara coliviei...cred ca toate fetele...si mai ales eu care am patit cv asemanator...asteptam de la tine vesti cu decizia cea buna... tongue ... puss

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#54 2009-06-18 17:36:31

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

angel nu te supara ca ti zic, dar nu prea gandesti ca o femeie moderna, a zilelor noastre.
parca am fi pe timpul comunismului...nu te judeca atat de aspru, nu ai facut o crima, nu ai dat in cap nimanui...si totusi daca te ai culcat cu acel baiat putina atractie tot a fost la mijloc big_smile
nu te simti ca o curva ca nu esti.si daca el gandeste asa...sa-si gaseasca alta prizoniera.
cu timpul o sa treci peste si o sa cunosti si alti baieti...atunci o sa faci diferenta..in rest..sunt total de acord cu ce au spus fetele mai sus...
toate am trecut prin situatii asemanantoare, toate am avut dezamagiri din partea celui de langa noi... si toate am trecut peste puss

Ultima oara a fost editat de maryu (2009-06-18 17:37:36)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#55 2009-06-18 18:40:15

skumpi
Vizitator

angelslove a scris:

alexia a scris:

Da ma simt vinovata si imi vine sa mor pentru ca m-am culcat cu ala...asta nu trebuia sa fac niciodata!! E numai vina mea. Simt ca am innebunit, asa este, nu mai pot distinge raul de bine, nu imi dau seama daca el imi face rau sau bine, uneori cand e bine imi vine sa il strang in brate si sa nu-i mai dau drumul niciodata, iar atunci cand e rau imi vine sa o iau la fuga. Nu mai stiu ce sa fac. EL nu ma suna. Nu m-a sunat de atunci deloc... Ma doare indiferenta lui, inca tin f mult la el si nu o sa trec peste prea curand  grater  grater simt ca vreau sa mor, sincer

cu atitudinea asta nu faci decat sa`ti ingreunezi de 10 ori situatia  roll si numai bine nu o sa iasa  signof10

#56 2009-06-18 18:43:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfff, mai fata.. tind sa cred ca tie iti place situatia in care esti. Iti place sa fi tinuta intr-o colivie.
Nu ai respect fata de tine, deloc?? Cum poti sa stai langa un om care pretinde ca te iubeste dar te considera curva?!?!
Doamne fereste!! Ce e in capul tau?
Lasa-l Doamne iarta-ma sa isi caute pe alta si vezi-ti de viata ta.
Nu iti mai umple capul cu prostii!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#57 2009-06-18 19:13:09

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

love_t a scris:

Pfff, mai fata.. tind sa cred ca tie iti place situatia in care esti. Iti place sa fi tinuta intr-o colivie.
Nu ai respect fata de tine, deloc?? Cum poti sa stai langa un om care pretinde ca te iubeste dar te considera curva?!?!
Doamne fereste!! Ce e in capul tau?
Lasa-l Doamne iarta-ma sa isi caute pe alta si vezi-ti de viata ta.
Nu iti mai umple capul cu prostii!

asa zic si eu  huh .. fericirea nu o vei gasi niciodata langa un om posesiv..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.