|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Yaz-25#457 2011-07-08 09:26:36
Re: Anticonceptionale YazIn primul rand, ac-urile sunt mai ieftine decat prezervativele. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-08 09:27:45) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #458 2011-07-08 11:36:18
Re: Anticonceptionale Yazeu le-am gasit undeva la 50 de ron... si nici macar nu mi-a pus intrebari doctorul... acum chiar nu stiu ce sa fac... Offline #459 2011-07-08 14:00:22
Re: Anticonceptionale Yazsi cu ce te ajuta daca iti zicea concentratia? stiai sa o analizezi singura? o gasesti si pe net daca vrei. analize nu se fac pentru ac, doar un control. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #460 2011-07-08 14:29:00
Re: Anticonceptionale Yaz
#461 2011-07-08 14:31:52
Re: Anticonceptionale Yaznu judec farmacistii, decat pe cei care se dau destepti. ca si eu am prieteni la farmacie, si sunt f ok. insa de multe ori dau sfaturi de te doare capul. si unii medici sunt prosti, dar si unii farmacisti dau pe dinafara... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#462 2011-07-08 14:33:57
Re: Anticonceptionale Yazda cora ai dreptate.eu in general am dat peste farmacisti foarte bine pregatiti si care m-au ajutat cu un sfat pertinent.dar am mai dat si peste cate unu de #463 2011-07-08 14:55:18
Re: Anticonceptionale Yaz
unde ai gasit cu 28? Ca eu numai 47 dau. "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline #465 2011-07-08 20:05:17
Re: Anticonceptionale Yazda stiu ca e aiurea sa asculti de farmaciste... dar ideea e ca sunt destul de paralela cu ce tine de acest subiect... ideea e ca chiar vreau sa incep sa iau ac, dar eventual sa le gasesc si mult mai ieftin:| Offline #466 2011-07-08 20:08:00
Re: Anticonceptionale Yazvictorai mergi la un medic de planning.el poate sa te lamureasca mai bine are rabdare sa #467 2011-07-09 12:16:48
Re: Anticonceptionale Yazsunt la a 8-a pastila de yasmin, daca le opresc acum e vreu risc (inafara k nu o sa mai fiu protejata)?si mentruatia ar veni in zilele urmatoare? Offline #468 2011-07-09 12:31:17
Re: Anticonceptionale Yazo sa iti vina menstruatia si e posibil sa fie destul de abundenta.. du folia pana la capat si mergi la planning sa-ti recomande altceva www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #469 2011-07-09 12:39:46
Re: Anticonceptionale Yaze o farmacie mica de cartier langa munca si acolo am vazut, ca si-a luat o colega de munca acum... poate o fi farmacia aia mai speciala, nu stiu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #470 2011-07-09 12:54:11
Re: Anticonceptionale Yazsau o fi aproape termenul de expirare.. gen o luna-doua www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #471 2011-07-11 10:13:01
Re: Anticonceptionale YazBuna . Ultima menstra am avut`o pe 25 iunie,iar astazi de dimineata,11-iulie m`am trezit cu o scurgere,un fel de spotting cred,sincer nici nu stiu ce e. Iau yaz de 1 an si ceva si in afara de cele 2-3 luni de spotting de la inceputul perioadei nu am avut nicio problema. Oare ce sa fie? Pastilele le iau in fiecare zi in jurul orei 20,nicio pastila uitata,si nici antibiotic nu am luat ,Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Multumesc pentru atentie Offline #472 2011-07-11 18:29:32
Re: Anticonceptionale Yazse mai intampla.. daca se repeta luna viitoare mergi la planning sa ti le schimbe, e posibil sa nu ti se mai potriveasca www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #473 2011-07-12 23:09:01
Re: Anticonceptionale Yazbuna. acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu o pata neasteptata de culoare maronie. Apoi nimic,nici ieri,nici azi pana in seara asta cand iar s`a intamplat. Pastilele sunt luate corect ,la aceeasi ora si menstra imi vine mereu cam pe 25 ale lunii. Oare ce sa fie? Mentionez ca ma duc la dentist dar nu iau niciun fel de pastile suplimentare pe langa AC. imi face doar anestezie locala pentru a`mi pune o plomba. Este cazul sa`mi fac probleme? Exista posibilitatea sa fie vreo dereglare in organismul meu sau ca anestezicul de la dentist sa interactionze cu YAZ`ul? Va multumesc:* Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2011-07-12 23:12:10) Offline #474 2011-07-12 23:21:05
Re: Anticonceptionale Yazeu zic sa nu iti faci griji ca e normal sa ai acea pata. dupa ce faci pauza, oricat de scurta, si reiei aceleasi pastile, corpul tau va reactiona ca si cum ai lua prima data. deci in primele 3 luni, ar fi normal sa apara acele pete (spotting). When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #475 2011-07-17 19:17:57
Re: Anticonceptionale YazBuna! Am sh eu o intrebare. In mod normal iau pastila yaz la 20.00. Ieri seara am uitat sa o iau si am luat-o azi dim la 9. Trebuia neaparat sa o iau impreuna cu cea de la 20.00? Acum trebuie sa ma protejez 7 zile nu? Si are vreo legatura uitarea pastilei cu relatiile sexuale dinainte?, ca in carticica scrie ca daca ai uitat pastila si inainte de ziua asta ai avut relatii neprotj sa te adresezi medicului. Ms "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|