|
Nu esti logat.
Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-2#20 2009-06-21 21:24:24
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Hmmm... puteti sa ma numiti rasista, dar eu nu ii suport pe astia. Offline #21 2009-06-21 21:24:56
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Shine, nu stiu de ce imi lasi impresia ca si tu te bagi in d-astea. Adica si eu sunt mica si se mai comenteaza de mine, dar niciodata nu s-a ajuns la mai mult pentru ca am ignorat. Ceea ce ar trebui sa faci si tu. Nu sa ii arunci in lac sau sa sari in spatele lor. Dumnezeule, ti-o si cauti cu lumanarea. Daca oamenii aia n-au minte tu de ce te cobori la nivelul lor? Lasa doamne iarta-ma cutitele, briceagu si orice alta chestie de "razbunare" si vezi-ti de ale tale. Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2009-06-21 21:28:36) Sim y Offline #22 2009-06-21 21:25:08
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)geez...cum sa te bagi mai fata in batai cu tziganii ? #23 2009-06-21 21:25:35
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Eu m-am legat si de etnie pentru ca,de cele mai multe ori,persoanele astea sunt de etnie rroma. Adica,eu numai asa am vazut. Sunt si altii violenti... oameni de orice etnie,orice natie...Da' astia parca fac mai rau decat oricare altii. Offline #24 2009-06-21 21:26:12
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)asa shine, ia un briceag ca sa aiba cu ce sa te taie un psihopat ca poate pe al lui l-a uitat aksa.. Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-21 21:26:45
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)
Subscriu. Cred ca e ceva ce tine si de varsta. Nah, la 15 ani vezi altfel lumea. Sim y Offline #26 2009-06-21 21:27:15
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)La cate chestii am patit eu, mi`am dat seama ca cel mai folositor este un spray paralizant, il port in buzunar sau in poseta de unde sa il pot scoate usor daca vad ceva dubios, iar daca se intampla sa fiu dupa lasarea serii singura, sau pe undeva si sa nu fie lume in jur il tin in mana. e de ajuns sa dai oriunde ptc se ridica in aer, nu numai sa il indrepti spre el, un fas si gata, ai timp sa fugi ca ala moare de ochi acolo.. cu un briceag nu faci mare lucru Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-06-21 21:29:03) Dragostea nu se stă, se face. Offline #27 2009-06-21 21:29:06
Nu e razbunare,e protectie. Bratarile si zgarda le port de placere. Iar ala a ajuns in lac pt ca i-am pus piedica atunci cand a vrut sa ma loveasca. Si,am mai zis,s-au luat de mine si cand am ignorat. Daca ar fi dupa mine,as pretinde ca nici nu exista. Dar ei tin sa se faca remarcati. Offline #28 2009-06-21 21:30:00
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)exact cum zice love..crede-ma k ei nu se sperie la vederea unui briceag ..si poate scot si ei unu mai mare.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #29 2009-06-21 21:33:57
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Acu' vazui varianta cu spray-ul... ma tenteaza mai mult decat briceagul,caci sunt aihmofoba (fobie de obiecte ascutite/taioase). Unde gasesc si cat e? Offline #30 2009-06-21 21:34:09
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)nu am incredere in adulti ; iar copiii lor sunt egali cu ai nostri in mintea mea; spun din convingere; incerc, atunci cand am la clasa, sa ii educ la fel de bine; nu au o vina ca s-au nascut in astfel de comunitati; si eu as fi vrut sa ma nasc la Paris si am nimerit in Romania; asta e! bine ca nu traim in Patagonia .... indemn la toleranta; Offline #31 2009-06-21 21:35:38
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)apropo de cutite, vezi cazu marian cozma, si el nu avea 1,60. nu te pune cu astfel de oameni, ca deobicei vezi ca atata sunt de "tupeisti" ca ataca 4 oameni o fata de 38 de kg, ca sa-si demonstreze lor cat sunt de tari Offline #32 2009-06-21 21:38:05
Tocmai am terminat clasa a8a. Am avut colegi rromi,am fost draguta cu ei,i-am ajutat 3 ani la rand sa treaca clasa la jumatate din materii. Scuze ca spun,dar oricata toleranta si buna vointa li se arata,nu apreciaza. De mici sunt crescuti in spiritul pe care il adopta parintii lor,deci nu e asa o mare diferenta intre adultii rromi si copiii lor. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-21 21:38:49) Offline #33 2009-06-21 21:38:34
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)ti-am zis shine, vb cu tatal tau, astia la politie au unele mai bune decat cele din comert (in comert nu-s paralizante, ca sunt interzise, sunt d0alea cu piper) si ai grija ca pe oameni isterici sau nebuni n-au efect. cel mai bine e sa te uiti bine unde sa dai cu el, apesi butonu si fugi. Offline #34 2009-06-21 21:39:50
Will do that. Cry,motha' f*cker,cry Offline #35 2009-06-21 21:41:20
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)ei tin sabii prin pantaloni...colega mea de banca din liceu era o tigancusa romanizata(nimeni nu vroia sa stea cu ea asa k m-am oferit eu )...intr-o zi s-a luat unu de ea in liceu (ala tot tigan) si ea de frica l-a sunat pe fratisu sa vina sa o ia de la scoala dar ea nu vroia sa iasa din clasa...m-am dus si l-am luat eu pt k el nu stia unde era liceul...si in interiorul pantalonilor prin captusala, cred ,avea ditamai sabiile(eu asta cred k erau) cand mergea scoteau niste sunete, zdranganeau...cred k avea in jur de 3 pe un crac...nu le-a folosit dar nu stiti niciodata ce au prin buzunare asa k stati in banca voastra si treceti pe celalalt trotuar daca vedeti un grup de tigani... Offline #36 2009-06-21 21:43:24
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)ink ceva, daca iti iei unul sa ai mereu grija sa nu stai in directia vantului ca dupa vine pe tine tot lichidul ala. Offline #37 2009-06-21 21:51:22
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Zi-mi,daca stii,un posibil magazin de unde sa-mi iau Ma duc si maine. Mi se pare solutia perfecta. Si daca mi se pare greu de folosit,vorbesc cu tata Offline #38 2009-06-21 21:55:10
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)cum a mai zis cineva, se gasesc la magazinele cu arme. Poti sa cauti si pe google, dai peste destule site-uri care comercializeaza asa ceva. Acum nu stiu sigur cum e cu vanzarea lui spre minori.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|