|
Nu esti logat.
Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-4#58 2009-06-22 10:32:30
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)cred k in mai toate orassele,tiganimea e pe mana cu politia Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #59 2009-06-22 10:50:48
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)ShineOfBlood unde te-au atacat ? In ce zona? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #60 2009-06-22 11:13:20
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)shine cel mai sigur e sa-ti iei spray paralizant eu am de vreo 4 5 ani mereu unul cu mine si de fiecare data cand il uit acasa simt ca am plecat fara maini, nu costa mult vreo 14 lei sa zic maxim sie foarte bun eu i-am facut o proba in curte la mine am dat in aer si crede-ma ca mi-am cam blestemat zilele apoi ca a batut putin vantul si am inhalat si eu si a fost groaznic din toate punctele de vedere, iti dai seama ce efect ar avea daca i-ai da lui unu direct in fata? Dar pana una alta daca nu te ataca nimeni nu-l folosi ca jegurile astea de tigani sunt extrem de razbunatori. Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-06-22 11:14:32) Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #61 2009-06-22 13:43:45
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Mai si de mine s-au luat niste tigani ca sa zic asa, chiar sambata intram la mine pe alee in fata blocului si veneau 3 tigani spre mine isi vedeau de drum si eram sigura k o sa se ia de mine k ocupau toata aleea si mergeam eu imi vedeam de treaba mea si dintr-o data vine o tiganca la mine sa-mi dea cu pumnu in fatza asa din senin si eu m-am ferit si trece de mine si incepe sa rada eu am trecut nu m-am uitat in spate nu am zis nimic desi ma speriase rau de tot ca nu ma asteptam. Si aia incepuse sa rada si zicea : ce s-a speriat fraiera "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #62 2009-06-22 15:29:10
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)pe mine nu ma sperie astia care trec de 18 ani...mie mi-e frica de aia de 5-6 ani am iesit odata cu colegii mei, eram peste 10 si apar 3 tiganusi, niste putzalai de 30 de kg. in fractiune de secunda au sarit pe o colega care era mai in fata, putin mai departe de restul grupului. i-au dat cateva suturi in burta de a picat din picioare si au luat-o la fuga. si nu era tocmai micuta colega mea, are 1.70 si e destul de grasa si in forta sa zic asa, face de vreo 5 ani tenis de camp. abia au ridicat-o colegii mei de jos. V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-22 15:42:22
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)si mie mi-e frica de astia micii ai naibii puradei incep cu de alea "mama ce gagica mama ce nu stiu ce" dau sa puna mana pe fund si dupa aia te scuipa Dragostea nu se stă, se face. Offline #64 2009-06-22 15:56:24
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)
stiu ca vorbeai cu altcineva dar am simtit nevoia sa raspund si eu *blushin* Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-06-22 15:57:40) I love you. Remember. They cannot take it Offline #65 2009-06-22 16:02:04
FIX la asta ma gandeam si eu; mi s-a intamplat odata sa merg spre casa si un tiganus de-asta mi-a pus mana pe fund, si maica-sa a tipat la el sa ma lase in pace Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #66 2009-06-22 16:21:42
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Mie cand eram la strand un tiganus d-asta venise sa-mi dea slipii jos de pe mine pe sub apa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #67 2009-06-22 16:25:59
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #68 2009-06-22 16:59:20Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)eu n-am avut niciodata probleme cu tiganii, mai frica imi e de baietasii de acrtier care sunt nelipsiti la fiecare scara de bloc decat de tigani... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #69 2009-06-22 20:27:34
Vitan. Concentratie mare aici... 5 tigani/cocalari (desi pana acu' n-am vazut tigan care sa nu fie cocalar...) pe metru patrat. Maine ma duc sa-mi iau spray. Offline #70 2009-06-22 20:30:49
nu sunt din Buc ...deci nu stiu ce se intampla pe`acolo... #71 2009-06-22 20:48:44
nu ma iau cu ei in gura,si nici nu ma cred cine stie ce...adica,totusi,sunt pretty small din cate v-ati prins pana acum. dar sincer,prefer sa ma bag in belele,stiind ca sunt inconstienta,decat sa-mi fie rusine de mine,daca m-as purta ca their little pet. in plus,dupa ce au aflat mai multi amici,nu se mai pune problema sa fiu prinsa singura cum speram,mi-am luat si eu 'brigada' de prajini la 2 metri that should keep me safe pe drumul spre casa. Offline #72 2009-06-22 20:53:16Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)faptul ca ei spun una alta iar tu taci si nu ii bagi in seama inseamna in primul rand k te respecti pe tine si k nu te cobori la nivelul lor, nu k esti their little pet Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #73 2009-06-22 20:53:19
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Sincer, nici eu nu agreez o parte din aceasta etnie si am motive intemeiate pt asta. Nu as dori sa insir aici povestea, dar credeti-ma, si la mine cuvatul "bataie" este inclus. Nu m-au batut pe mine, ci pe un membru al familiei pt a-i fura banii. Si consider ca asta e un motiv foarte bine- intemeiat. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #74 2009-06-22 20:56:45
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Imi pare rau ca ti s-a intamplat mizeria tocmai tie Shine si-mi mai pare rau ca traim intr-o lume in care exista posibilitatea sa i se intample asa ceva oricui. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #75 2009-06-22 20:58:59
pai,practic vorbind,in viziunea lor,asta inseamna sa nu ii bagi inseama. ei isi baga si isi scot din tine,neamu',familia ta,etc,si tu treci cu capul in pamant. asta,si pentru ei si pentru mine,inseamna umilinta. si eu nu permit nimanui sa-mi jigneasca persoanele dragi. data trecuta cand a facut cineva asta,a ramas cu o buza sparta,si degetul mare de la mana dreapta dizlocat. pur si simplu nu tolerez unele chestii. sunt facuta emo,si alte tampenii (doar pentru ca,pentru unii,rapper,rocker si emo e totuna... )si nu zic nimic. pentru ca e despre mine,si ma doare in pix.. dar cand fac referire la alte persoane,le pateaza imaginea cu agramatismul si analfabestismul lor dezgustator,si aici deja se trece limita rabdarii mele... Offline #76 2009-06-22 21:05:29
I like you The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|