homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-4

#58 2009-06-22 10:32:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)

cred k in mai toate orassele,tiganimea e pe mana cu politia sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#59 2009-06-22 10:50:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ShineOfBlood unde te-au atacat ? In ce zona?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#60 2009-06-22 11:13:20

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

shine cel mai sigur e sa-ti iei spray paralizant eu am de vreo 4 5 ani mereu unul cu mine si de fiecare data cand il uit acasa simt ca am plecat fara maini, nu costa mult vreo 14 lei sa zic maxim sie  foarte bun eu i-am facut o proba in curte la mine am dat in aer si crede-ma ca mi-am cam blestemat zilele apoi ca a batut putin vantul si am inhalat si eu si a fost groaznic din toate punctele de vedere, iti dai seama ce efect ar avea daca i-ai da lui unu direct in fata? Dar pana una alta daca nu te ataca nimeni nu-l folosi ca jegurile astea de tigani sunt extrem de razbunatori.

Urasc natia asta si eu, de ar fii mai trait vlad tepes! Pe toti i-as ucide nici unul nu l-as lasa in viata.  skitarg  skitarg

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-06-22 11:14:32)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#61 2009-06-22 13:43:45

pink_martini
Hero member
Site

Mai si de mine s-au luat niste tigani ca sa zic asa, chiar sambata intram la mine pe alee in fata blocului si veneau 3 tigani spre mine isi vedeau de drum si eram sigura k o sa se ia de mine k ocupau toata aleea si mergeam eu imi vedeam de treaba mea si dintr-o data vine o tiganca la mine sa-mi dea cu pumnu in fatza asa din senin si eu m-am ferit si trece de mine si incepe sa rada eu am trecut nu m-am uitat in spate nu am zis nimic desi ma speriase rau de tot ca nu ma asteptam. Si aia incepuse sa rada si zicea : ce s-a speriat fraiera neutral

#62 2009-06-22 15:29:10

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

pe mine nu ma sperie astia care trec de 18 ani...mie mi-e frica de aia de 5-6 ani rotfl am iesit odata cu colegii mei, eram peste 10 si apar 3 tiganusi, niste putzalai de 30 de kg. in fractiune de secunda au sarit pe o colega care era mai in fata, putin mai departe de restul grupului. i-au dat cateva suturi in burta de a picat din picioare si au luat-o la fuga. si nu era tocmai micuta colega mea, are 1.70 si e destul de grasa si in forta sa zic asa, face de vreo 5 ani tenis de camp. abia au ridicat-o colegii mei de jos.
oricum la mine in oras, tiganii se bat intre ei, sunt niste conflicte serioase, nici politia nu are tupeu sa se bage, se bat, se tortureaza si se omoara in plina zi pe strada unii pe altii. dar pe de o parte e bine, macar ne lasa pe noi, ceilalti in pace.

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#63 2009-06-22 15:42:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

si mie mi-e frica de astia micii lol ai naibii puradei incep cu de alea "mama ce gagica mama ce nu stiu ce" dau sa puna mana pe fund si dupa aia te scuipa  popa

Dragostea nu se stă, se face.

#64 2009-06-22 15:56:24

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

deci tu le`ai comentat lor sau ai avut ceva treaba cu ei sau pur si simplu din senin s`au luat de tine ???

stiu ca vorbeai cu altcineva dar am simtit nevoia tongue sa raspund si eu *blushin*
Incearca sa circuli de exemplu  in superbul cartier Garcini al orasului Sacele. Asa le e soiul. Se iau de tine, te lovesc din senin, din plictiseala sa zicem tongue .  Si nici macar tzigani nu sunt, desi incearca sa se dovedeasca cum ca ar fi(pentru ca asa  e trendy smile
N.B. Cu tziganii aceia cu palarii-ei si ele cu fuste nu am avut absolut niciodata probleme, desi sunt insistenti, dar nu sunt agresivi.

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-06-22 15:57:40)

I love you. Remember. They cannot take it

#65 2009-06-22 16:02:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

april sunset a scris:

pe mine nu ma sperie astia care trec de 18 ani...mie mi-e frica de aia de 5-6 ani rotfl

Deuzza a scris:

si mie mi-e frica de astia micii lol ai naibii puradei incep cu de alea "mama ce gagica mama ce nu stiu ce" dau sa puna mana pe fund si dupa aia te scuipa  popa

FIX la asta ma gandeam si eu; mi s-a intamplat odata sa merg spre casa si un tiganus de-asta mi-a pus mana pe fund, si maica-sa a tipat la el sa ma lase in pace lol
Nu mereu, dar uneori, asta mici sunt mai ai naibii.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#66 2009-06-22 16:21:42

pink_martini
Hero member
Site

Mie cand eram la strand un tiganus d-asta venise sa-mi dea slipii jos de pe mine pe sub apa

#67 2009-06-22 16:25:59

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

pink_martini a scris:

Mie cand eram la strand un tiganus d-asta venise sa-mi dea slipii jos de pe mine pe sub apa

lol
Imbecil neutral

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#68 2009-06-22 16:59:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu n-am avut niciodata probleme cu tiganii, mai frica imi e de baietasii de acrtier care sunt nelipsiti la fiecare scara de bloc decat de tigani...
si shine eu zic sa iti vezi de treaba ta sa nu mai fii tare in gura cu ei k niciodata nu stii ce se poate intampla...orice ar spune orice ar striga dupa tine pune capul in pamant si mergi mai departe, nu iti pune mintea cu ei k poti sa ai serios de suferit...
stiu k esti la varsta la care te crezi cea mai tare si viteaza vitezelor dar sa stii k ei asta asteapta sa le dai replica...asa ca paza buna trece primejdia rea, din pacate astea sunt vremurile in care tram de am ajuns sa ne fie frica sa scoatem nasul pe usa

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#69 2009-06-22 20:27:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

pink_martini a scris:

ShineOfBlood unde te-au atacat ? In ce zona?

Vitan. Concentratie mare aici... 5 tigani/cocalari (desi pana acu' n-am vazut tigan care sa nu fie cocalar...) pe metru patrat. Maine ma duc sa-mi iau spray. smile

#70 2009-06-22 20:30:49

skumpi
Vizitator

ani88 a scris:

skumpi a scris:

deci tu le`ai comentat lor sau ai avut ceva treaba cu ei sau pur si simplu din senin s`au luat de tine ???

stiu ca vorbeai cu altcineva dar am simtit nevoia tongue sa raspund si eu *blushin*
Incearca sa circuli de exemplu  in superbul cartier Garcini al orasului Sacele. Asa le e soiul. Se iau de tine, te lovesc din senin, din plictiseala sa zicem tongue .  Si nici macar tzigani nu sunt, desi incearca sa se dovedeasca cum ca ar fi(pentru ca asa  e trendy smile
N.B. Cu tziganii aceia cu palarii-ei si ele cu fuste nu am avut absolut niciodata probleme, desi sunt insistenti, dar nu sunt agresivi.

nu sunt din Buc ...deci nu stiu ce se intampla pe`acolo...
dar din cate am inteles ea vorbea despre alt cartier....

#71 2009-06-22 20:48:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Wildhoney a scris:

eu n-am avut niciodata probleme cu tiganii, mai frica imi e de baietasii de acrtier care sunt nelipsiti la fiecare scara de bloc decat de tigani...
si shine eu zic sa iti vezi de treaba ta sa nu mai fii tare in gura cu ei k niciodata nu stii ce se poate intampla...orice ar spune orice ar striga dupa tine pune capul in pamant si mergi mai departe, nu iti pune mintea cu ei k poti sa ai serios de suferit...
stiu k esti la varsta la care te crezi cea mai tare si viteaza vitezelor dar sa stii k ei asta asteapta sa le dai replica...asa ca paza buna trece primejdia rea, din pacate astea sunt vremurile in care tram de am ajuns sa ne fie frica sa scoatem nasul pe usa

nu ma iau cu ei in gura,si nici nu ma cred cine stie ce...adica,totusi,sunt pretty small din cate v-ati prins pana acum. dar sincer,prefer sa ma bag in belele,stiind ca sunt inconstienta,decat sa-mi fie rusine de mine,daca m-as purta ca their little pet. in plus,dupa ce au aflat mai multi amici,nu se mai pune problema sa fiu prinsa singura smile cum speram,mi-am luat si eu 'brigada' de prajini la 2 metri smile that should keep me safe pe drumul spre casa.

#72 2009-06-22 20:53:16

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

faptul ca ei spun una alta iar tu taci si nu ii bagi in seama inseamna in primul rand k te respecti pe tine si k nu te cobori la nivelul lor, nu k esti their little pet

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#73 2009-06-22 20:53:19

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Sincer, nici eu nu agreez o parte din aceasta etnie si am motive intemeiate pt asta. Nu as dori sa insir aici povestea, dar credeti-ma, si la mine cuvatul "bataie" este inclus. Nu m-au batut pe mine, ci pe un membru al familiei pt a-i fura banii. Si consider ca asta e un motiv foarte bine- intemeiat.
Imi provoaca nervi si mi se ridica tensiunea cand aud de ei. Nu ma intelegeti gresit, nu am ceva cu toti tiganii de pe pamant. De exemplu, tiganii aceia palariosi nu se leaga de nimeni din cate stiu eu, au familie si copii, se ocupa cu strangerea fierului vechi, s.a.m.d.
Am ceva doar cu cei care cersesc sau fura desi sunt apti de munca, care te bat pe motiv ca sunt "smecheri", care ne fac de rusine pe teritoriul UE, care baga frica-n tine de nu iti vine sa mai iesi nici in plina zi afara.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#74 2009-06-22 20:56:45

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Imi pare rau ca ti s-a intamplat mizeria tocmai tie Shine si-mi mai pare rau ca traim intr-o lume in care exista posibilitatea sa i se intample asa ceva oricui.

Nici cartierul meu nu e mai breaz din punctul asta de vedere dar din fericire eu am avut cum sa ma descurc in situatii de-astea, ca tot din fericire sunt fricosi, daca darami unul-doi, restul fug. Asta se intampla mai demult, acum parca s-au mai potolit sau poate doar fac eu o treaba mai buna in incercarea de-ai ocoli.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#75 2009-06-22 20:58:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Wildhoney a scris:

faptul ca ei spun una alta iar tu taci si nu ii bagi in seama inseamna in primul rand k te respecti pe tine si k nu te cobori la nivelul lor, nu k esti their little pet

pai,practic vorbind,in viziunea lor,asta inseamna sa nu ii bagi inseama. ei isi baga si isi scot din tine,neamu',familia ta,etc,si tu treci cu capul in pamant. asta,si pentru ei si pentru mine,inseamna umilinta. si eu nu permit nimanui sa-mi jigneasca persoanele dragi. data trecuta cand a facut cineva asta,a ramas cu o buza sparta,si degetul mare de la mana dreapta dizlocat. pur si simplu nu tolerez unele chestii. sunt facuta emo,si alte tampenii (doar pentru ca,pentru unii,rapper,rocker si emo e totuna... )si nu zic nimic. pentru ca e despre mine,si ma doare in pix.. dar cand fac referire la alte persoane,le pateaza imaginea cu agramatismul si analfabestismul lor dezgustator,si aici deja se trece limita rabdarii mele...

#76 2009-06-22 21:05:29

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

ShineOfBlood a scris:

Wildhoney a scris:

pai,practic vorbind,in viziunea lor,asta inseamna sa nu ii bagi inseama. ei isi baga si isi scot din tine,neamu',familia ta,etc,si tu treci cu capul in pamant. asta,si pentru ei si pentru mine,inseamna umilinta. si eu nu permit nimanui sa-mi jigneasca persoanele dragi. data trecuta cand a facut cineva asta,a ramas cu o buza sparta,si degetul mare de la mana dreapta dizlocat. pur si simplu nu tolerez unele chestii. sunt facuta emo,si alte tampenii (doar pentru ca,pentru unii,rapper,rocker si emo e totuna... )si nu zic nimic. pentru ca e despre mine,si ma doare in pix.. dar cand fac referire la alte persoane,le pateaza imaginea cu agramatismul si analfabestismul lor dezgustator,si aici deja se trece limita rabdarii mele...

I like you  tummenupp
Si in plus, pana cand ar trebui sa ne purtam noi ca niste minoritati pe teritoriul nostru? Cred ca e si vina noastra intr-o oarecare masura ca actioneaza asa, fiindca le-am permis prea multe pana acum.  Ne-am lasat umiliti si calcati in picioare ca deh, sunt minoritati si nu avem dreptul sa le jignim sau sa actionam contra lor. Din cauza supra-tolerantei am ajuns unde am ajuns neutral. Parerea mea!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.