|
Nu esti logat.
Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-5#77 2009-06-22 21:21:40
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)
e si parerea mea. cand te lasi calcat in picioare,pai calcat in picioare vei fi. daca nimeni nu le spune nimic,vor deveni din ce in ce mai rau. pana in '89 isi vedeau de treaba lor (spun din ce stiu ce la ai mei.. care se apropie acum de 60 de ani,deci atunci erau foarte constienti de situatia din tara),si dupa '89 au inceput sa se faca observati... prin '93,cand li s-a dat si nume,si drepturi,au devenit de-a dreptul nesimtiti...si asa au ramas,inrautatindu-se situatia pe zi ce trece,pana azi. si asa vor ramane in continuare daca lumea ii lasa sa faca tot ce le trece prin acel neuron solitar din cutia lor craniana. Offline #78 2009-06-22 22:15:13
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)N-ai ce sa le faci. In plus e la moda interculturalitatea, esti anacronic ba chiar poti fi persona non grata daca indraznesti sa sesizezi ca ei sunt foarte agresivi nu ca ar fi frumosi, dansatori, cantaretzi- in fine- cum idilizeaza europenii la moda si cum curg fondurile din toate partile pentru ei si "proecte" destinate lor. Sa-i vezi cum se bat cu cornul si laptele de exemplu...etc...etc I love you. Remember. They cannot take it Offline #79 2009-06-22 22:19:38
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Mai fetelor aveti si voi dreptate dar in ziua de azi mori cu dreptatea in mana. Ati auzit de zicala cel mai destept cedeaza? Sincer eu tin mai mult la viata si integritatea mea corporala decat sa-mi demonstrez "barbatia" cu tiganii. Sincer ma doare in pix ce zic despre mine si nu se vor opri niciodata sa fure sau sa se ia de oameni k tocmai de-aia sunt tigani. Si in plus sunt in stare sa-si dea si viata, adica sa se bata cu tine pana la moarte tocmai pentru ca au mandria aia prosteasca in ei ... pana la moarte. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-22 22:20:48) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #80 2009-06-22 22:27:04
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Cum ziceam,once upon a time (ca deh,noi deja vorbim de basme... in zilele noastre nu mai avem sperante la asa ceva) stateau la locul lor,pentru ca erau tratati ca minoritatea ce sunt. in zilele noastre,ne purtam cu minoritatea lor de parca ar fi majoritate... credeti-ma ca sunt putini atat de 'mari si tari' cum se cred... n-ati auzit niciodata de batai intre neamuri de tigani? toti cu topoare si sabii,invrajbiti,nervosi,si din 100 de persoane ajung 2 la spital,cu rani usoare? sunt doar cativa cei care se baga in batai propriu-zise.. de obicei,se inghiontesc de 2 ori cu 'oponentul' si vezi doamne ii trece cu vederea 'gresala'. numai ca romanii sunt convinsi ca toti iau la bataie... nu,nu toti iau lumea la bataie. unii sunt constienti ca daca se intampla sa se bage in bataie cu cine nu trebuie,ar putea ramane ei cu botu' umflat... dar nu se face primavara cu o floare,asa ca degeaba bat eu campii pe aici Offline #81 2009-06-22 22:30:36
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)shine, eu ii dau dreptate lui pink martini... tu o cam... ceri. lasa-i incolo, te pui cu toti tampitii? mare chestie ca striga emo dupa tine... nu mai poti tu de asta.... lasa-i sa strige, ca altceva nu ii duce capu'... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#82 2009-06-22 22:33:02
Pai am zis mai sus ca tocmai,nu zic nimic cand striga dupa mine. Eu am carabusi pe creier cand incep sa-mi injure familia,prietenii,etc. Offline #83 2009-06-22 22:35:31
aceeasi chestie... dure-te-ar undeva de ce zic ei... si ai grija, inca o data iti zic, ti se intoarce ceea ce emani... daca simti ura si agresiune fata de ei, asta vei primi din partea lor... asemenea indivizi tre' tratati cu IGNORE... si atat. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #84 2009-06-22 22:40:32
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)vaii, dar ce rele suntem. ei sunt etnie minoritara si au si ei drepturi. o lege referitoare la ei spune ca pot intra fara examen sau ceva de genul la liceu sau la facultate, dar tot ei sunt minoritarii si tot ei sunt nedreptatiti deci, de ce ne mai miram si ne enervam degeaba? noi i-am invatat asa...ma rog desteptii care ne conduc. acu vreo 2 luni parca am vazut la tv ca statul le-a oferit 1000 euro sa se intoarca in romania, ei locuind in franta. normal ca au venit cu sutele, au luat mii de euro si peste cateva zile au plecat linistiti din romania si cu banii nostri in buzunar (ca doar aia erau banii contribuabililor), dar ei sunt minoritari si nedreptatiti V., soarele si luna Offline #85 2009-06-22 22:48:29
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Ei aveau deja drepturi. Se numeau "drepturile animalelor". Offline #86 2009-06-22 22:50:20
bine zis V., soarele si luna Offline #87 2009-06-23 01:20:01
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Cred k tiganii sunt ca evreiii , da numa k pe evrei a avut cine sa-i extermineze "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #88 2009-06-23 01:22:07
Extermine. Pana acum n-am avut nicio problema cu vreun evreu,deci nu pot sa spun ca am ceva cu ei... religia mi se pare cel putin ciudata,dar in rest... toate cele bune. Offline #89 2009-06-23 01:24:12
OMG se vede k e 1 dimineata . Ma duc sa ma culc pana nu scriu alte prostii pe aici "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #90 2009-06-23 01:38:58
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Mai fetelor asemenea specimene chiar nu merita bagate in seama..si cand spun specimene nu ma refer numai la tigani..sunt multi altii cum ar fi gastile de baieti "cool" cu acelasi comportament.Acum vreo 2-3 ani eram cu verisoara mea prin timpuri noi intr-o statie de masina ratb si ne-am trezit cu cateva tiganci la cativa metri de noi care ne aratau semne obscene si ne injurau si jigneau..eu fiind mai mica nici macar nu le-am bagat in seama insa verisoara mea a fugit spre ele sa le bata si cu ce s-a ales? cu un telefon furat si o bataie.Asa ca ei nu merita decat ignoranta noastra si nimic mai mult:) sper ca nu m-am bagat si eu ca musca in lapte Offline #91 2009-06-23 09:53:11
Eeeei, acum nu cred ca are rost sa ne luam de fiecare natie in parte... in fond si la urma urmei... ce v-au facut evreii? Offline #92 2009-06-23 13:37:30
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Mie nu imi place sa stau cu bere si cu seminte in fata blocului. Mi se pare chiar scarbos obiceiul, practicat de vreo maxim 4-5 indivizi, ale caror femei probabil nu au ce sa dea de "lucru" Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-06-23 13:42:00) I love you. Remember. They cannot take it Offline #93 2009-06-23 14:43:25
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)" Draga mea " eu vorbeam cu pink_martini... si mi-am spus parerea la ce a scris mai sus.. Punct. Offline #94 2009-06-23 15:09:55
NU pot sa cred asa ceva! Offline #95 2009-06-23 15:34:19
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Plus că dacă citea măcar c?teva cărţi, aşa ca să nu mai fie ?ngrijorată că nu s-a ocupat nimeni de ei, printre exterminaţi au fost şi ţigani şi sute de mii de polonezi şi alte naţii, non iudaici, nevinovaţi, chiar arieni. Goodnight moon Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|