homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-6

#96 2009-06-23 15:36:19

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)

Finesse a scris:

Mi se pare total deplasată şi stupidă observaţia lui Pink

Taci tu... ca unora li se pare "gluma"  hmm

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#97 2009-06-23 15:37:41

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Complet nesavurabilă sad
mai ales că tu eşti acum ?n Grecia, şi probabil ştii istoria evreilor de acolo

Goodnight moon

#98 2009-06-23 15:37:47

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Si din nou se deviaza cu mare stil de la subiect.
Sa imi dau si eu cu parerea: intre evrei si tigani nu exista grad de comparatie. Atat smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#99 2009-06-23 15:41:00

sunshine16
Banat
Site

Pai se deviaza.. la astfel de comparatii..
Finesse, prea multe nu stiu, dar stiu suficient ca sa nu ii bag in aceeasi oala cu tiganii. Pur si simplu nu poti sa faci astfel de comparatie!

#100 2009-06-23 15:47:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Lasand la o parte comparatia rromi - evrei, care nu-si are rostul, mi se pare aberant pentru o fiinta umana sa fie de acord cu exterminarea alteia... cu genocidul...indiferent ce fel de oameni sunt (ok, as avea si eu multe de comentat la adresa rromilor)! Nu stiu ce drept de viata si de moarte ar putea avea o rasa umana asupra alteia...

a, si aici nu vorbesc de dreptul omului de a-l condamna pe altul pentru o infractiune pe care a comis-o...dar nu sa extermini un om doar pentru ca s-a nascut rrom, evreu, cu ochi caprui sau cu picioare scurte...

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-23 15:50:14)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#101 2009-06-23 15:48:25

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Shine cand vine vorba de un cutit bagat in burta, sau de un pumn ce cauzeaza hemoragie nu se mai pune problema de vezi Doamne mandria ta. SI ce ai sa faci , vei mergi cu bodyguardzi toata viata ta ?
Desi nu imi place sa recunosc, ca detesc sa ma las calcata in picioare de niste oameni inferiori mie, stiu ca ma asteapta oameni dragi acasa si dintr-un conflict stupid, in care imi apar onoarea cu niste specimene care nu vor intelege conceptul, nu mi-as dori sa ajung mai rau, in spital cand as fi putut pur si simplu sa trec mai departe.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#102 2009-06-23 16:37:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

love_t a scris:

[Eeeei, acum nu cred ca are rost sa ne luam de fiecare natie in parte... in fond si la urma urmei... ce v-au facut evreii?
Pai asa hai sa zicem si de noi romanii ca suntem o natie cam puturoasa, nu prea ne place noua munca.. mai bine stam la bere si seminte in fata blocului... prostia e in floarea, atunci cand nu ai 10 lei in buzunar dar ai metzan la care platesti rate pana mori... salariile sunt mici si orele de munca sunt prea multe dar neah... nu conteaza... nu iese nimeni in strada... iesim in strada sa protestam despre 666 care o sa fie pe pasapoarte  yikes
Si mai pot da exemple daca vreti..
Asa ca hai sa ne vedem lungul nasului si sa nu ne credem cei mai tari...

bine zis...

#103 2009-06-23 16:48:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Gugulik a scris:

Shine cand vine vorba de un cutit bagat in burta, sau de un pumn ce cauzeaza hemoragie nu se mai pune problema de vezi Doamne mandria ta. SI ce ai sa faci , vei mergi cu bodyguardzi toata viata ta ?
Desi nu imi place sa recunosc, ca detesc sa ma las calcata in picioare de niste oameni inferiori mie, stiu ca ma asteapta oameni dragi acasa si dintr-un conflict stupid, in care imi apar onoarea cu niste specimene care nu vor intelege conceptul, nu mi-as dori sa ajung mai rau, in spital cand as fi putut pur si simplu sa trec mai departe.

Complet de acord cu tine,dar... daca nu esti tu,sunt altii. Si daca nu sunt aia,sigur ca fi alta serie de persoane. Chestia e ca astia tot fac ce vor ei cu cine le trece prin fata. Si reputatia si frica fata de ei va creste cu fiecare bataie,cu fiecare intamplare trista. Si vom ajunge,in timp,in extrema in care ne va fi frica sa iesim din case... in propria tara. Ne va fi frica de niste intrusi mult inferiori noua. Daca noi vom ajunge sa traim asa,cand vom avea copii,ii vom educa in stilul asta. Si vor ajunge imaginea tipica a tocilarului american: bullied around de toti cei de care ii este frica. Am ajunge o natie ca romanii din Transilvania,din secolul 18-19,cand milioane de romani erau subjugati de 500 000 de unguri.

#104 2009-06-23 16:59:05

sunshine16
Banat
Site

ShineOfBlood a scris:

Am ajunge o natie ca romanii din Transilvania,din secolul 18-19,cand milioane de romani erau subjugati de 500 000 de unguri.

Suntem deja... de cativa boi si cateva pitzipoance de la conducere  big_smile

#105 2009-06-23 17:00:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da... da' aia sunt hardly 500 000. Asteapta intariri din randul 'publicului'. Pe care natia noastra le ofera. Sub forma brutelor astora fara creier.

#106 2009-06-23 17:04:18

sunshine16
Banat
Site

Pai Shine... ce vrei sa faci?
Atunci cand Marean Vanghelie... care este... in loc sa ii trimita la scoala si la munca, imparte telefoane mobile sa primeasca voturile lor?
S-au invatat... ca si aia din Franta... francezii le da bani de buzunar, le platesc biletele sa se intoarca in Romania. Astia vin.. isi fac vacanta si se intorc iar in Franta...
Hai ca am dat-o in politica si sunt chiar off topic  lol

#107 2009-06-23 17:06:35

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai sunt constienta ca nu am prea multe de facut. Dar militez impotriva fricii asteia bolnavicioase,care ne va transforma in ceea ce am zis eu,situatie in care vom fi chiar mai rau decat suntem acum.

#108 2009-06-23 17:11:17

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Well..nu prea cred ca vom ajunge sa fim milioane sup papucul a sute de mii. Stii de ce?
Eu sau tu facem unu-doi copii ei fac sapte. Zicea sefa mea ca ar trebui sa mai mearga si in Franta, Anglia muulti sa  le "improspateze" alora sangele lol Ca cica sunt buni de samantza
Dar sa ramana si sa stea acolo. Si acolo sa declare ce sunt exact ca atunci cand se plang ca te "iei" de ei.

I love you. Remember. They cannot take it

#109 2009-06-23 19:17:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Maine ma duc dupa spray... ce ma intereseaza: cele care ati folosit,care e mai bun - NATO sau KO? Ca am citit pe alt forum cum ca NATO ar fi apa de ploaie... nu prea vreau sa cred,dar cer si o a2a opinie.

#110 2009-06-23 19:18:36

sunshine16
Banat
Site

Crede-ma ca nu e apa de ploaie... l-am incercat in scara blocului  big_smile

#111 2009-06-23 19:18:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

shine,evntual intrebi de unde il iei.oricum cred k ambele au efecte pe moment big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#112 2009-06-23 19:21:30

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu am nato. intr`o seara stateam noi la scara si s-a gandit unul sa dea putin pe un perete (deci nu in aer langa noi sau ceva) la vreo 2 m de noi. si pe toti ne usturau ochii, imagineaza`ti daca da cineva direct in fata cum e ... ah si eu o data din greseala am pus degetele acolo unde e fas-fasul ala,era putin umed si am uitat si am dus la ochi si s`a facut rosu si s`a umflat instant lol noroc ca aveam in casa niste picaturi pt conjunctivita si mi`am pus repede si mi-a trecut in vreo ora..am zis ca mor naibii atunci, ma manca, ma ustura , ma durea, nu mai vedeam ,toate la un loc lol e nasol

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-06-23 19:22:35)

Dragostea nu se stă, se face.

#113 2009-06-23 19:23:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ok,deci NATO it is. smile imi place cum arata ambalajul lol big_smile

#114 2009-06-23 19:23:54

sunshine16
Banat
Site

Auzi... daca ai bani poti sa cumperi un taser  cool http://youredge.wordpress.com/2008/06/0 … ell-do-ya/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.