|
Nu esti logat.
Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)-3#39 2009-06-21 22:14:42
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)
Acum o saptamana stateam cu niste prieteni pe banca. Nu faceam nimic. Si o gasca de vreo 5 tipi trecea pe acolo, erau manga, cred ca erau si drogati, si l-au luat la bataie pe singurul baiat care era cu noi, in conditiile in care noi nu le-am facut nimic. Evident ca am incercat sa ii despartim, dar ce puteam sa facem mai mult decat atat ... Am sunat la 112 si treaba a ajuns la politie, ceea ce voiam eu insa sa subliniez este ca era ora 21, practic inca era lumina, iar noi eram in centrul orasului. Mai in centru de unde eram, efectiv nu am fi putut sa fim. Si lumea trecea si se uita ( ! ) la noi, se opreau si se uitau ca idiotii. Nici nu imi aduc aminte cand a fost ultima data cand am simtit atata frustrare. Eu inteleg ca unu singur ... ok ... nu se baga. Dar eram 4 fete care trageam de un betiv, si barbati in toata firea treceau pe langa noi si se uitau ... Era suficient sa vina 2 tipi de 30 - 40 de ani pe tipu asta de 20, dar nu, lumea se uita. Si eram in plin centru, in plina zi. Incredibil ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #40 2009-06-21 22:22:07
Uite, eu am si cautat la o zi dupa incidentul asta si am gasit un site care vinde astfel de spray-uri, so look: http://www.samurai-shop.ro/pageD6r.htm Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #41 2009-06-21 22:29:55
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)thanks. o sa ma duc maine sau poimaine sa-mi iau. cred ca stiu un magazin. daca nu au acolo,comand online. Offline #42 2009-06-21 23:07:12
Ti-am spus... au la magazinele cu arme.. un magazin din asta era pe undeva pe la Cismigiu.. si unul in magazinul Unirea... dar acum vreo 4-5 ani, din ce imi amintesc eu Offline #43 2009-06-21 23:17:02
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Poimaine ma duc sa ma benoclez. Maine nu cred ca pot,ca mi-e cam greu sa stau dreapta,sa nu mai zic de mers... Offline Publicitateloading...
#44 2009-06-21 23:20:00
acest fenomen se numeste dispersia responsabilitatii...si morala e ca mai bine te "ataca" cineva fata de o singura persoana decat fata de 20...ai mai mari sanse sa fi ajutata... happy with him...inlove with him... Offline #45 2009-06-21 23:23:26
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)adica,mai pe romaneste,fiecare din aia 20 considera ca trebuie sa se bage cineva din grup,dar nu el? Offline #46 2009-06-21 23:27:15
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)am invatat si eu despre fenomenu asta crys referitor la sarcini de proiecte & co... cu cat responsabilitatea e impartita la mai multi cu atat cu atat vor scadea sansele ca sarcina sa fie facuta... si asta din pacate se aplica cam peste tot... Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-21 23:27:40) #47 2009-06-21 23:28:24
cam asa ceva... #48 2009-06-21 23:30:12
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)trist... cand am vazut batai,conflicte,etc,asa micuta cum sunt,m-am bagat...pentru ca ma gandeam cum m-as simti eu in situatia aia,daca nu m-ar ajuta nimeni (eu si gandurile mele.. incep sa cred ca e gresit sa gandesti atat. ) cand a fost luat la bataie prietenul meu,acum vreo 2 luni (am postat si atunci,imi amintesc),tot asa,erau barbati in toata firea langa el si matahala care il luase la bataie,si aia stateau si se uitau,si eu m-am bagat... eu,care eram jumatate si cat era ala... Offline #49 2009-06-21 23:34:10
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)da..asa e. era cazul acela celebru al lui Kitty Genovese din New York parca sau nu mai stiu de unde...ea a fost injunghiata intr-o noapte pe la ora 3 cand se intorcea de la munca si desi 43 de oameni au recunoscut mai tarziu cand au fost interogati de politie ca au auzit strigatele femeii, niciunul n-a intervenit. De ce? pai sunt mai multe explicatii, una din ele e ca oamenii nu au fost siguri daca femeia zbiera pentru ca se certa cu iubitul ei, sau chiar avea nevoie de ajutor...si apoi mai e si ce ai zis tu, ca niciunul nu vrea sa se implice prea mult pentru ca se bazeaza pe ceilalti. Cu cat mai multi, cu atat mai mici sansele sa faca ceva. Offline #50 2009-06-21 23:42:09
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)fantastic nu stiam despre caz... #51 2009-06-21 23:54:17
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)http://video.google.com/videoplay?docid … 5983965667 cam asa a fo' situatia. Offline #52 2009-06-21 23:56:59
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)da..si sunt multe cazuri in care zicem " eu nu as proceda asa".. tu stii skumpi ca faci psiho..de ex cazul acela de simulare a unei inchisori la Stanford..sau experimentul lui Stanley Milgram acela cu socurile electrice.. Offline #53 2009-06-22 00:06:47
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)mai intai sa imi iau spray. si daca nu apuc sa-mi iau zilele astea,si ma intalnesc cu ei (ca alt drum spre casa n-am),nu prea vreau sa ma gandesc... eventual imi iau si eu vreo doua prajini la 1,90 cu mine,ca sa le mai taie din entuziasm... Offline #54 2009-06-22 00:10:00
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)ma refeream la oameni ca ei, in general..mai bine ii ignori decat sa te iei in gura cu ei. Offline #55 2009-06-22 00:16:34
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)hm...cel cu inchisoarea nu`l stiu... dar exp. lui Milgram referitor la obedienta il stiu #56 2009-06-22 00:17:51
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)Pai de obicei,ii ignor. Si cand nu ii ignor,sigur le spun ceva pe ton normal,si cu expresii deloc jignitoare. Nu sunt eu vinovata ca ei se simt lezati either way. Offline #57 2009-06-22 09:43:26
Re: Tiganii (sau rromii,cum vreti sa le ziceti)si tata si'a luat'o de la un tiganoi, l'a luat prin surprindere cand deja realizase el ce se intampla si scosese o ranga de sub scaunul masinii ala deja o luase la fuga tiganoiul stand la 2 blocuri distanta de noi, dar cu un familion destul de numeros in cartierul nostru .... declaratie a dat tata la politie si martorii la fel , faza e k nu i'au facut nimic intrucat tiganoiul era mana in mana cu seful politiei la noi iti bati capul degeaba, d'aia e bine sa n'ai conflicte cu ei k sunt razbunatori si cand ti'e lumea mai draga atunci te pocneste ... Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-06-22 09:44:14) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|