homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum v-a cerut in casatorie?

#1 2009-06-22 23:51:46

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Cum v-a cerut in casatorie?

Intrebarea asta este pentru fetele casatorite. Cum v-a cerut sotul in casatorie? Cand intreb asta ma refer la doua lucruri:

1. partea romantica, la restaurant etc.
2. partea practica, voi stiati ca va va cere, ati discutat inainte depsre asta, a adus el sau voi vorba despre asa ceva?

Intreb asta din pura curiozitate. smile

#2 2009-06-22 23:55:09

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: Cum v-a cerut in casatorie?

ce topic frumos big_smile  applause abia astept sa citesc

Dragostea nu se stă, se face.

#3 2009-06-23 00:37:43

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Uuu..Cand o sa apare raspunsuri am sa'l pun pe prieten sa se uite sa fure si el niste idei lol

We Have To Be Strong !!!

#4 2009-06-23 01:18:42

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Pai nimeni n ua fost ceruta in casatorie ? haideti fetelor nu va sfiiti ... Noi astea fetele batrane big_smile asteptam cu nerabdare sa vedem cum v-a cerut

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#5 2009-06-23 09:19:08

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Aveam vreo 4-5 luni de relatie si stateam noi in pat acasa la mine si deodata imi zice "vrei sa fii nevasta mea?" da fffff emotionat si stresat.. si eu am ramas masca cu un zambet marreee pe fata si de emotie nu am mai putut sa ii raspund, nici sa vorbesc.. chiar nu ma asteptam. Si apoi a inceput sa se agite si mai tare ca eu nu ii raspundeam si dupa ce am iesit din transa ca deja visam cum o sa fie 8-} , realizam momentul i-am raspuns ca da.. dar mi=a zgariat urechea cand mi-a zis nevasta (nu-mi place sa imi zica asa). Apoi mi-a mai trimis pe net felicitari cu cereri si de Craciun(la 6 luni) cand am mers prima data la el m-a cerut cu inel.  Bine dupa asta nu ne credea nimeni ca eram destul de mici.. 18-eu, 21-el ..  Au trecut 2 ani ne-am mutat impreuna intre timp si ne-am hotarat sa ne casatorim.. si asta a fost cea mai mare distractie.. cand i=am anuntat pe parinti .. erau sa pice toti.. mama s-a si inecat ca stateam la masa.. nu a fost cu cerut ci doar ceva de genu .. "Vrem sa va zicem ceva.. noi in iulie vrem sa ne casatorim!"... apoi a inceput familia (clanul) sa  se agite lol..

au trecut 2 ani de la nunta si chiar sunt fericita ca am luat o astfel de decizie.. fiindca m-am implinit cu el alaturi.

Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-23 09:20:59)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#6 2009-06-23 09:36:51

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Hmmm... noi eram de 1 an si jumatate impreuna.
Eu eram cu o prietena in oras, si ne-am intalnit si cu el.. mi-am luat la revedere de la prietena mea si am mers amandoi spre casa.
L-am vazut putin agitat, dar credeam ca e stresat cu munca, bla bla..
Cand am ajuns acasa, avea un zambet tamp pe fata  rotfl  vroia sa zica ceva dar nu-i ieseau cuvintele.
Intr-un final m-a pus sa inchid ochii ( eu credeam ca imi da ceva dulce  tongue  numai la asta imi era gandul  rotfl  )
Si imi ia mana, imi pune inelul pe deget si ma intreaba daca vreau sa ii fiu sotie  yikes   yikes
Nu m-am asteptat, bineinteles ca am zis da in urmatoarea secunda  big_smile  tongue

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#7 2009-06-23 09:46:57

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ce dragutttt hjarta

baby Dragos hjarta rugaciune

#8 2009-06-23 09:53:46

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

smile pe mine m-a cerut prima data dupa cateva luni(3-4 cred) cu un bilet de tramvai compostat big_smile am zis "da" in statie smile apoi am vb serios de planuri, de viitor a ramas stabilit sa facem nunta in 2009 sau 2010 si i-am zis ca astept sa ma ceara cu inel. si tot a trecut timpul, s-a terminat anul 2008, eu ma asteptam sa ma ceara...el nimic. l-am luat la o discutie ca eu deja ma gandeam ca nu mai vrea sau chestii de astea big_smile si a zis sa am rabdare. pe 24 ianuarie s-a dus repede mi-a luat inel, a ajuns in camera cand erau artificiile de la un concert si mi-a pus intrebarea...eu am sarit in gatul lui si stateam asa ca imi dadeau lacrimile si el tot astepta raspuns big_smile si cam asta a fost. (a nimerit marimea la inel super bine).el a zis ca se gandea initial sa imi ia abia in februarie cand aveam eu cursul festiv dar de la discutia aia ca eram eu sucita si ma gandeam aiurea s-a razgandit ca sa nu mai stau asa in stres big_smile si luna asta am facut 1 an si 7 luni. daca tot am vb la inceput de 2009 si 2010, ne-am intins pe 2 ani: anul asta civila in 2 saptamani jumate si la anul religioasa

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-06-23 09:55:25)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2009-06-23 11:32:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

la noi a fost ceva simplu si natural. eram impreuna de atatia ani incat stiam de la sine ca va veni ziua aceea
m-a cerut de sotie la fix o luna dupa ce ne-am cunoscut, am spus simplu da, am stiut ca va urma si evenimentul, care am tinut mortis sa se petreca in ziua aniversarii relatiei. si asa s-a petrecut. nu pot spune ca dupa prima cerere a mai urmat alta pt ca stiam amandoi spre ce ne indreptam. in 2007 am primit inelul pe care l-am cumparat impreuna deoarece imi doream un anumit model si nu tin la clisee cu cereri romantice si surprinzatoare, apoi am inceput cautarea restaurantului, iar in 2008, in ziua in care am implinit 6 ani de relatie, ne-am casatorit.
din experienta mea de femeie maritata, trecuta prin episodul nunta, cu tot ce presupune el, va pot spune ca ziua aia se poate petrece la fel de bine fara nici un fast, oricum e un lucru frumos in sine ca se petrece. cel mai misto sentiment l-am avut dupa nunta cand ne uitam unul la altul si realizam ca acum purtam acelasi nume si ca suntem o familie
nici cererea, nici nunta cu tot fastul ei si rochia de zeci de milioane, nici cel mai bun make-up artist care m-a transformat in vedeta in ziua aia nu au facut mai mult decat ce a urmat dupa ziua propriu-zisa: familia noastra, doi oameni care sunt un intreg acum.
o sa vedeti si voi cand veti trai toate lucrurile astea wink

#10 2009-06-23 11:39:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

la mine a fost cam asa : aveam aproape 6 luni de relatie si am iesit in oras cu 2 prieteni.apoi ei au plecat acasa si noi am mers inr-un restaurant.am baut noi ceva si a scos cutia si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.avea un discurs lung da s-a incurcat si i-au dat lacrimile.saracu el a fost mai emotionat ca mine.a fost cam stangaci..
dar tin minte ca  nu am spus da...am spus ceva de genu sa nu ne grabim,oricum ne intelegem ff bine si o vom lua usor.si ma bucur ca o luam usor

#11 2009-06-23 12:10:53

lyalya
New member
Inregistrat: 2008-11-03

eram impreuna de un an si noua luni( de cerut fara inel  ma mai ceruse de doua ori) dar in seara in care mi-a dat inelul si i-am dat raspunsul eram in oras intr-un  local si am vazut la tv o reclama cu o masina rosie,iar pe fundalul reclamei se auzea melodoa vitezomanul gica ,si-a luat masina mica, e rosie ca focul si iti surade norocul...................... dar si-ar dori ceva inelul de logodna........ si atunci a scos inelul si m-a cerut de sotie, anul acesta peste 2 luni facem 5 ani de cand ne-am casatorit si avem 2 bebei
bafta! fetelor care urmeaza sa fie cerute

#12 2009-06-23 12:37:51

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

applause applause applause applause applause applause applause applause
ce'mi place topicul asta hjarta cred k ar tb sa'l pun si pe B sa citeasca lol

#13 2009-06-23 13:11:04

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu cred ca am mai povestit pe undeva pe forum asta smile. Noi am inceput sa discutam despre asta mai voalat cam dupa 6-7 luni, la vreun an jumate de relatie m-a cerut si de la ai mei fara ca eu sa stiu si m-au pus in fata faptului implinit lol iar cu inelul a fost asa: el lucra in alt oras si ne vedeam doar in weekend. Intr-o seara din saptamana m-am trezit cu el la usa, imi adusese o cutie de bomboane lol. Oricat sunt  eu amatoare de dulciuri, eram asa de incantata ca il vad, incat am pus cutia deoparte, l-am luat la pupacit, am iesit in oras lol. Mai pe seara cand ne-am intors, am zis ca hai sa pap o bomboana, am deschis cutia si inelul era acolo lol. Cateva secunde m-am uitat ca tampita, am crezut ca inelul era vreun premiu ceva la ciocolata (mai ales ca in perioada aceea era o reclama cu un inel cadou la cafea sau nu stiu ce si am facut automat o analogie). Apoi l-am vazut pe el foarte emotionat, m-a intrebat, am zis da si gata smile. Inelul nu e modelul pe care mi-l doream si i-l spusesem, mi-e si mare si nu paote fi modificat lol insa per ansamblu totul a fost frumos. Ne-am casatorit la 3 ani jumate de relatie si acusica avem 3 ani de casnicie. smile

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-23 13:12:14)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#14 2009-06-23 13:38:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ce povesti mumoaseeee hjarta

Nu mai vrea nimeni sa impartaseasca si cu noi?

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-06-23 17:46:27)

#15 2009-06-23 17:47:29

persifona
Vizitator

Soleil a scris:

e am crezut ca inelul era vreun premiu ceva la ciocolata (mai ales ca in perioada aceea era o reclama cu un inel cadou la cafea sau nu stiu ce si am facut automat o analogie).

Partea asta n-o stiam, super tare  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#16 2009-06-23 18:53:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

stiu k am mai povestit multe intr-un topic asemanator.nu mai e?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#17 2009-06-23 19:09:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ce povesti frumoase hjarta

#18 2009-06-23 19:23:50

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

noi am cazut de comun acord ca e mai bine sa ne luam. nu a existat nici o cerere lol

Cu zambetul pe buze...

#19 2009-06-23 20:10:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la noi a fost cam.. grotesc lol aveam vreo 3 ani de relatie si, dupa o discutie de comun acord (ceva mai tensionata big_smile), am decis ca "e cazau" sa ne casatorim si noi. dar nu era stabilit nik... iar eu, sincer, nefiind la prima discutie de genul ala, eram cam toma nencredinciosu'.... pana nu vad, nu cred.

buun... si eram de ziua lui... eu pregateam de papa pt cheful ce avea sa vie... si ma trezesc cu ai mei la usa, veniti sa ii zica la multi ani. eu eram inainte de licenta si ai mei m-au prins cu prezentarea deschisa in calc (era inca in lucru). si mama (profesoara), cu stilul ei caracteristic, a inceput sa comenteze si sa critice prezentarea.... in fine... ne-am certat, discutia a deviat muuult de la licenta si de la ziua alui meu lol iar finalul am fost eu, bocind in bucatarie, iar al meu ramas singur cu socrii in camera (mama un pachet de draci big_smile ).

si numa ce ma cheama el un pic in camera... eu nik.. da' cand am vazut ca ma roaga asa insistent  am venit, bocita si nervoasa si fara chef... Doaaaamneee, n-am sa le uit fetele alor mei rotfl nush nici acum ce le-a zis si cum le-a zis... mama bocea, tata a reusit sa ingaime "deci intleeg ca aveti planuri mari".

oricum, cred ca privit de deasupra, a fost o scena tragico-comica... eu bocind, mama nervoasa, tata suparat ca iar ne certam, al meu sarbatorit si... zicand alor mei peste tot scandalul: "stiti, noi peste 2 luni ne casatorim" rotfl

eu eram  entuiziasmata sa cautam modele de verighete... el: "auzi, da' tu un inel de logodna NU VREI?" i-am zis ca nu, ca in traditia noastra verigheta asta inseamna si inelul ala e o simpla formalitate.... SI NENOROCITU' CHIAR M-A CREZUT rotfl asa ca inel n-am big_smile

tata m-a sunat in seara aia (dupa ore buune de rumegat problema) si mi-a zis asa: "auzi, tu sa-i zici lu' viitoru' meu ginere ca eu n-o dau pe fii-mea ASA... sa faca bine sa se preziste la mine macar cu o STICLA" rotfl (asta in conditiile in care tata nu pune gura decat pe maxim un pahar de vin rotfl ). ne-am conformat si ne-am prezentat a doua zi cu vinul... pe care l-am si baut cu ocazia cu care si=a anuntat vara-mea nunta (si mama iar a tras un rand de bocete ca ala era vinu "pt care si-a dat ea copchilu' " lol )

toata povestea s-a intamplat pe 14 iunie 2008. ne-am casatorit pe 30 august in acelasi an si... a fost totul aproape de perfect smile

(aaa... si ca sa nu fiu rea cu bunele intentii ale lu' sotzoiu'... am avut parte si de o cerere romantica, dar la vremea aia eram despartiti si n-am stiut sa o apreciez k lumea sad aia a fost pe neasteptate, pe un camp unde ieseam demult... si cu lacrimi multe smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.