homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum v-a cerut in casatorie?-3

#39 2009-06-25 19:14:15

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Re: Cum v-a cerut in casatorie?

Pipa puss.
Anna, foarte frumos si inelul tau. Imi plac cele din aur alb sau platina la nebunie, sunt asa finutze pe deget smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#40 2009-06-25 19:20:01

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

saru'mana  puss

#41 2009-07-03 10:21:17

lizuca_teo
Membru
Inregistrat: 2009-07-03

applause  Cand imi amintesc ziua aceea ma umfla rasul  rotfl eram la munte cu foarte foarte multi prieteni (cred ca mai mult de 30) si am urcat partia mare de la Vatra Dornei. Unul dintre amici a inceput sa ii aseze in zapada pe ceilalti, in forma de litere...si eu mam gandit sa filmez, poate face o mica farza si scrie SOS rotfl pe masura ce apareau cuvintele era tot mai greu de inteles ce scrie, mai ales ca eram prea ocupata cu filmatul, nu cu cititul. Credeam ca scrie Romania... Si intr-un final, prietenul meu m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui  chicot De fapt pe zapada, daca erai atent scria clar, din amicii mei " Vrei sa fii sotia mea ? ". Am inmarmurit .... mi s-a derulat prin fata ochilor toata viatza mea care va urma (asa cum mi-o inchipuisem eu) cu copii, mancare, servici...uitasem sa zic DA ... si m-au trezit amicii care ma tot intrebau care e raspunsul?
De atunci a ramas o gluma..care se face in cercul meu de prieteni " Vrei sa fii ... ROMANIA mea? " lol
Mda..asta s-a intamplat dupa 6 ani de prietenie..am deja un an de cand sunt logodita smile la anu facem nunta

#42 2009-07-03 11:31:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Acum am vazut inelele!!
Superbe!!
Pipa imi place foarte mult inelul tau!!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#43 2009-07-03 12:23:50

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multam love puss

Publicitate

loading...

#44 2009-07-04 14:04:43

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

lizuca_teo a scris:

applause  Cand imi amintesc ziua aceea ma umfla rasul  rotfl eram la munte cu foarte foarte multi prieteni (cred ca mai mult de 30) si am urcat partia mare de la Vatra Dornei. Unul dintre amici a inceput sa ii aseze in zapada pe ceilalti, in forma de litere...si eu mam gandit sa filmez, poate face o mica farza si scrie SOS rotfl pe masura ce apareau cuvintele era tot mai greu de inteles ce scrie, mai ales ca eram prea ocupata cu filmatul, nu cu cititul. Credeam ca scrie Romania... Si intr-un final, prietenul meu m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui  chicot De fapt pe zapada, daca erai atent scria clar, din amicii mei " Vrei sa fii sotia mea ? ". Am inmarmurit .... mi s-a derulat prin fata ochilor toata viatza mea care va urma (asa cum mi-o inchipuisem eu) cu copii, mancare, servici...uitasem sa zic DA ... si m-au trezit amicii care ma tot intrebau care e raspunsul?
De atunci a ramas o gluma..care se face in cercul meu de prieteni " Vrei sa fii ... ROMANIA mea? " lol
Mda..asta s-a intamplat dupa 6 ani de prietenie..am deja un an de cand sunt logodita smile la anu facem nunta

applause  applause  nicey

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#45 2009-07-04 14:22:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

wow, asta da cerere originala smile superba

#46 2009-09-25 23:27:53

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

wow foarte foarte frumos topicul  povesti foarte frumoase si impresionante
hmmm sa povestesc si eu... bine a mea e mai mult o cerere in logodna nu am stabilit ink o data pt ca suntem in pana de bani am zis sa ne stabilim putin pe plan financiar si apoi...

big_smile noi obisnuiam sa ne vedem aproape zilnic si fuse-se o perioada de cateva zile in care imi tot spune ca nu ne putem vedea ca are treaba ca se vede cu tata(parintii lui fiind divortati) eram atat de nervoasa si suparata pe el mai ales ca se apropia ziua noastra implineam doi ani...
in ziua cu pricina eu am si uitat ca e ziua noastra pe moment deja ma conformasem ma asteptam sa imi spuna iar vreo scuza sa nu ne vedem...vine si sera si suna la usa foarte zambitor aranjat la 4ace ...hmmm sora mea ma impingea de la spate haide haide imbraca-te frumos fa-te  frumoasa ,nu mai intelegeam nimic iesim din bloc si ne oprim in dreptul unei masini noi noute cu nr rosii..eu foarte confuza yikes nu intelegeam(si-a luat masina si nu mi-a zis nimic?)
pana una alta l-am felicitat de noua achizitie m-a plimbat tot orasul ca sa ajungem la restaorantul nostru preferat unde elmi-a declarat pentru prima data sentimentele lui pentru mine...imi face semn sa ma asez la o masa rezervata insa ii atrac atentia (hey e rezervata nu vezi?!)zambeste si spune ca el a rezervat-o :-? (o masa frumos aranjata cu sfesnic)
vine chelnerul tremura din toate incheieturile intentionand sa aprinda lumanarea facem comanda dupa care incepe un arsenal de melodii romantice printre care si melodia noastra big_smile binenteles el era plin de emotii abea vb...
ne aduce comanda erau spaghete cu bacon si masline papam dupa care cere desertul papanasi(resaurantul fiind renumit pt papanasi)
suntem serviti intentionez sa tai din apanas iar el se uita fix la mine hmmm imi dadea emotii ...ta din el si ce sa vezi sclipea ceva am crezut ca e vreo bobonica din acea de ornament dau cu cutitul din nou sa vad ce e...era un inel! binenteles mi-au dat lacrimile am luat inelul l-am sters si au urmat cv magice:D

planuise totul impreuna cu sora mea isi luase si masina ca s aimi faca surpriza tongue

Sper sa va placa povestioara mea cum mi-au placut si mie ale voastre;)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#47 2009-09-26 00:26:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

4art a scris:

wow foarte foarte frumos topicul  povesti foarte frumoase si impresionante
hmmm sa povestesc si eu... bine a mea e mai mult o cerere in logodna nu am stabilit ink o data pt ca suntem in pana de bani am zis sa ne stabilim putin pe plan financiar si apoi...

big_smile noi obisnuiam sa ne vedem aproape zilnic si fuse-se o perioada de cateva zile in care imi tot spune ca nu ne putem vedea ca are treaba ca se vede cu tata(parintii lui fiind divortati) eram atat de nervoasa si suparata pe el mai ales ca se apropia ziua noastra implineam doi ani...
in ziua cu pricina eu am si uitat ca e ziua noastra pe moment deja ma conformasem ma asteptam sa imi spuna iar vreo scuza sa nu ne vedem...vine si sera si suna la usa foarte zambitor aranjat la 4ace ...hmmm sora mea ma impingea de la spate haide haide imbraca-te frumos fa-te  frumoasa ,nu mai intelegeam nimic iesim din bloc si ne oprim in dreptul unei masini noi noute cu nr rosii..eu foarte confuza yikes nu intelegeam(si-a luat masina si nu mi-a zis nimic?)
pana una alta l-am felicitat de noua achizitie m-a plimbat tot orasul ca sa ajungem la restaorantul nostru preferat unde elmi-a declarat pentru prima data sentimentele lui pentru mine...imi face semn sa ma asez la o masa rezervata insa ii atrac atentia (hey e rezervata nu vezi?!)zambeste si spune ca el a rezervat-o :-? (o masa frumos aranjata cu sfesnic)
vine chelnerul tremura din toate incheieturile intentionand sa aprinda lumanarea facem comanda dupa care incepe un arsenal de melodii romantice printre care si melodia noastra big_smile binenteles el era plin de emotii abea vb...
ne aduce comanda erau spaghete cu bacon si masline papam dupa care cere desertul papanasi(resaurantul fiind renumit pt papanasi)
suntem serviti intentionez sa tai din apanas iar el se uita fix la mine hmmm imi dadea emotii ...ta din el si ce sa vezi sclipea ceva am crezut ca e vreo bobonica din acea de ornament dau cu cutitul din nou sa vad ce e...era un inel! binenteles mi-au dat lacrimile am luat inelul l-am sters si au urmat cv magice:D

planuise totul impreuna cu sora mea isi luase si masina ca s aimi faca surpriza tongue

Sper sa va placa povestioara mea cum mi-au placut si mie ale voastre;)

foarte frumos ...emotionant ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#48 2009-10-14 01:18:00

Saphira
New member
Inregistrat: 2009-10-08

sad vreau si eu...

#49 2009-10-14 19:02:30

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

frumoase povestile, felicitari tuturor  applause

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#50 2012-01-18 23:30:27

Mischief1227
Membru
Inregistrat: 2012-01-18

As dori sa va arat cererea in casatorie pe care am pregatit-o iubitei mele. Sper sa va inspire viitori logodnici:

#51 2012-01-18 23:39:17

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

La noi era inainte de Craciun..in2010. a vrut sa mi faca o surpriza,il vedeam eu mai emotionat, mai altfel, insa ...am dat eu peste inel in casa, intr un sertar chicot . hjarta  Asta dupa 4 luni de relatie, apoi in vara mi-a ma daruit un inel, un lantic , o bratara si o pereche de cercei de aur foarte frumoase. si atunci m-a cerut, dar stiam deja, ca vorbisem inainte sa ne casatorim..ne-am casatorit la aproximativ un an de cand ne-am cunoscut. hjarta

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-01-18 23:50:49)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#52 2012-01-19 11:40:34

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ce topic frumos! Cu cereri si mai frumoase!  hjarta  grater
Eu o sa raman cu visatul.  supa

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#53 2012-01-19 15:15:42

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

ce frumos hjarta hjarta
Toriana, nu esti singura... eu te sustin puss

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#54 2012-01-19 17:51:06

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

puss

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#55 2012-01-19 20:59:41

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

oh hjarta mi-ati amintit si de cererea mea recenta :"> ce dragut hjarta

#56 2012-01-19 21:01:41

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

povesteste rodnar

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#57 2012-01-19 22:14:55

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

da, deea, spune-ne-o smile

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-01-19 22:15:35)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.