homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum v-a cerut in casatorie?-2

#20 2009-06-23 20:21:36

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: Cum v-a cerut in casatorie?

eu eram  entuiziasmata sa cautam modele de verighete... el: "auzi, da' tu un inel de logodna NU VREI?" i-am zis ca nu, ca in traditia noastra verigheta asta inseamna si inelul ala e o simpla formalitate.... SI NENOROCITU' CHIAR M-A CREZUT rotfl asa ca inel n-am big_smile

rotfl  rotfl  ei barbatii astia rotfl

imi aduc aminte ce emotii avea cand mi'a pus intrebarea asta(fara inel,nimic oficial la acel moment)el credea ca o sa zic nu rodnar ... discutia aia  a avut asupra mea un impact emotional mult mai mare decat o sa'l aiba inelul de logodna atunci cand va veni vremea tongue
iar nunta e peste 2 ani teiubesc

#21 2009-06-23 21:03:37

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ce frumos fetele.. imi place topicul hjarta
eu momentan nu prea indraznesc sa visez la momentul asta, dar toate la timpul lor smile

#22 2009-06-24 10:33:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Noi aveam 4 luni,era aniversarea noastra... mergeam la el. Ajungem noi acasa,ma fac eu comoda,el se scotocea prin buzunare si nu gasea cutiuta cu inelul big_smile era alb ca hartia la fata big_smile Intr-un final o gaseste;tremurand,se pune in genunchi si ma cere. Eu,emotionata,cu un zambet d-ala de om prost pe fata zic 'da',imi pune inelul... invers. Il scoate,il pune bine. Era un pic mare (am degete foarte subtiri)... ia-l de pe inelar,pune-l pe mijlociu... se ridica,ne imbratisam si ne sarutam. The end. Si am stabilit ca evenimentul o sa se intample cel mai probabil cand o sa termin eu liceul tongue Deja am anuntat-o pe maica-mea... a ramas speechless pt vreo 5 minute,si dupa ce si-a revenit a zis ca daca o sa mai fim impreuna si atunci si o sa fim siguri ca ne descurcam,ne doreste toate cele bune.

#23 2009-06-24 10:48:39

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ioana_4 a scris:

ce frumos fetele.. imi place topicul hjarta
eu momentan nu prea indraznesc sa visez la momentul asta, dar toate la timpul lor smile

pai de ce ioana sa nu indraznesti sa visezi ? sad

katami rotfl rotfl rotfl uite asa o sa povestesti si la nepoti big_smile

Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-06-24 10:54:10)

#24 2009-06-24 13:46:27

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

iuby meu nu cred ca are ganduri din-astea prea curand sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#25 2009-06-25 12:48:06

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Ummm...noi suntem de 4 ani jumate impreuna si nah se tt vb lately de casatorie..pana intr-o seara cand am venit de la lucru si la mine erau toti in priza..cuuuum nu ne-ai zis??????? chicot
nici eu nu stiam ce sa zic..el de fapt s-a dus si mi-a anuntat familia si acu astepta si momentul cu mine..si nah am vb am stabilkit cu familia..eu eram asa ametita de turnura..adica stiam ca va veni ziua doar ca nu credeam ca el va merge va discuta si va anunta pe toti ce si cum fara a discuta cu mine first of all..desi mi-a placut mult gestul lui...mai tz il tachinam spunanadu-i "Ce te faceai de ziceam nu? Aia nuntata ca toata familia sigur pe tine cocosule?' rotfl
Inelul insa lipsea..  stiam ca va veni... stiam ca nu s-a grabit si ca poate e vb de bani yet si de aceea nu a,m stat eu in inelul respectiv desi jur ac imi doream,  sa ma ceara clasic genunchi inel magic words etc..am stat pe pozitii smile
si uite asa trece o luna de la eveniment si vien festivitatae mea de absolvire de la faculta ..il vad agitat, zambaret  pe tip la festivitate etc... nu banuiam nimik... insa nu se intampal nimik..ajungem acasa si nah sarbatoare cu toata lumea is de la el si de la mine ca nagh am absolvit bem ceva servim ceva si asta al meu sta langa mine si dam sa ciocnim cu totii un mic lichior si dau sa ciocnesc si eu cu el si il vad ca se tot targe in spatele meu si nu intelegeam ce are frate...saracul INCERCA sa deschida cutiuta la inel cu 2 degete fara sa vad eu si sa se aseze in genunchi.....si finally when he did it s-a asezat in genunchi si a spus-o OMG...desi asteptam si eram ca si ceruta it was breathless...nu am ami avut aer ..aaaaaaa si totul a fost prins pe handy cam ca doar fratemio filma hjartahjarta..deci eu am cererea in casatorie caught on the camera hjartahjarta
Mai tarziu am aflat ca voia sa ma ceara la microfon in fata colegilor si aprofilor la festivitate OMG..bine ca nu a facut-o acolo in aula ca muream big_smile.se pare ca l-au coplesit si pe el emotiile atunci si a lasat-o balta....mai bn intim
This is my story chicot

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#26 2009-06-25 12:53:53

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

super frumos alina smile

#27 2009-06-25 14:43:27

Valentinaaa
Full member
Inregistrat: 2009-02-03

ce imi place topicul asta...pun si eu cererea in casatorie.

Pe 15 octombrie 2008 am facut 4 ani de cand suntem impreuna si i-a venit lui iubi ideea sa mergem la munte cu ocazia asta.Zis si facut,am plecat spre Sinaia, nestiind ce ma asteapta, a doua zi am urcat pe munte si la cota 2200 ne-am asezat un pik sa ne odihnim,la un moment dat a scos inelul wow ,era emotionat rau de tot,a spus cuvintele magice la care eu nu am reactionat in nici un fel pentru ca mi-a luat cateva minute sa imi revin din soc,minute in care el ma intreba: "da tu nu raspunzi" lol intr-un final mi-am revenit si i-am raspuns "da" la care el: " ok,nunta va fi pe 24 octombrie 2009, la restaurantul X" ,eu: wow,el rezervase deja si localul.A sunat-o pe mama, mi-a cerut mana prin telefon, a fost o zi de neuitat care s-a incheiat, bineinteles, cu sampanie&co.Am ajuns acasa si am inceput pregatirile.

Tin sa mentionez ca inelul l-am ales eu, dar nu pentru mine,iubi l-a pus pe un prieten de-al nostru sa ma ia cu el sub pretextul sa ii cumpere sotiei lui un inel cu ocazia zilei de nastere si eu am cazut in plasa dumbom va dati seama ce fata am facut cand am vazut inelul pe care eu l-am ales pentru prietena noastra.

Nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi.

nails

#28 2009-06-25 15:14:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce misto, valentinaa.... ai noroc cu asa un sotz grijuliu smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2009-06-25 16:47:33

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

super topicul asta...sa va spun si eu povestea mea minune

al meu locuia in alta tara si vorbeam pe mess ( am vorbit vreo 6-7 luni).....la vreo 3 luni de cand vorbeam noi imi zice intr-o seara " vrei sa te faci cu 2 soacre?"  lol  ( mai tarziu am inteles ca era propunerea ) eu raspund " nu", saracul tace si nu mai discuta subiectul  lol ......la an ne mutam amandoi si incepem sa vorbim despre copii...al meu nimic de nunta ....eu eram disperata " ba asta vrea copii dar sa se insoare nu"  lol ......in septembrie 2008 ne uitam noi la tv intr-o seara si zice asa brusc " vrei sa fi sotioara mea?"....eu masca  lol .....acu' nu stiam e gluma, e serios.....intr-un final in loc sa-i raspund il intreb " da bine mai omule inelul meu unde-i?"..... el incepe sa zambeasca si zice ca a venit asa brusc cererea si ca vine si inelulu  lol .....la doau saptamani am plecat la cumparaturi de inel  lol ......e frumos sa vina direct cu inelul dar daca nu-l nimerea sau era mare il strangeam de gat  lol   asa ca m-am dus cu el sa fiu sigura ca rezultatul e cel dorit de mine  lol ......si uite ca pe 12 sept va fi nunta

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#30 2009-06-25 16:54:34

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Frumoase povestile voastre  big_smile
Eu am uitat sa pun poza cu inelul  rodnar
Am mai pus-o la alt topic, dar nu imi amintesc unde...

http://i41.tinypic.com/30m68p3.jpg

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-25 16:55:01)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#31 2009-06-25 16:57:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

f frumos inelusul love...e din aur alb?

#32 2009-06-25 17:00:21

sunshine16
Banat
Site

Saru' mana!  big_smile
E din platina, l-am ales impreuna de pe www.bluenile.com
Dar habar nu aveam ca o sa il cumpere... noi ne uitasem la inel de logodna inca din primul an in care stateam impreuna.. credeam ca a si uitat de el  lol

#33 2009-06-25 17:17:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

platina si mai misto....mie nu-mi place aurul galben.

#34 2009-06-25 17:18:14

sunshine16
Banat
Site

Nici mie  lol
Si nici lui Taso  lol

#35 2009-06-25 17:41:45

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

super love smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17944_dscn1362.jpg
uite si inelul meu tongue

nu e nici din aur alb nici din platina ci din titaniu tongue
mi l-a luat grasu din grecia dintr-un magazin plin de cercei pt piercing etc.

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-25 18:56:21)

#36 2009-06-25 17:48:51

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Imi plac foarte mult inelusele smile. Sunt finute, iar cel din titaniu e asa... deosebit hjarta.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#37 2009-06-25 18:55:45

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multumesc lala smile

#38 2009-06-25 19:10:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

si al meu (aur alb, ca-l urasc pe ala galben), imediat dupa ce mi l-a pus pe deget, in iunie 2007:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/22863_dsc00004.jpg

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-06-25 19:11:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.