|
Nu esti logat.
Cum v-a cerut in casatorie?#1 2009-06-22 23:51:46Cum v-a cerut in casatorie?Intrebarea asta este pentru fetele casatorite. Cum v-a cerut sotul in casatorie? Cand intreb asta ma refer la doua lucruri: Offline #2 2009-06-22 23:55:09
Re: Cum v-a cerut in casatorie?ce topic frumos abia astept sa citesc Dragostea nu se stă, se face. Offline #3 2009-06-23 00:37:43
Re: Cum v-a cerut in casatorie?Uuu..Cand o sa apare raspunsuri am sa'l pun pe prieten sa se uite sa fure si el niste idei We Have To Be Strong !!! Offline #4 2009-06-23 01:18:42
Re: Cum v-a cerut in casatorie?Pai nimeni n ua fost ceruta in casatorie ? haideti fetelor nu va sfiiti ... Noi astea fetele batrane asteptam cu nerabdare sa vedem cum v-a cerut "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2009-06-23 09:19:08
Re: Cum v-a cerut in casatorie?Aveam vreo 4-5 luni de relatie si stateam noi in pat acasa la mine si deodata imi zice "vrei sa fii nevasta mea?" da fffff emotionat si stresat.. si eu am ramas masca cu un zambet marreee pe fata si de emotie nu am mai putut sa ii raspund, nici sa vorbesc.. chiar nu ma asteptam. Si apoi a inceput sa se agite si mai tare ca eu nu ii raspundeam si dupa ce am iesit din transa ca deja visam cum o sa fie 8-} , realizam momentul i-am raspuns ca da.. dar mi=a zgariat urechea cand mi-a zis nevasta (nu-mi place sa imi zica asa). Apoi mi-a mai trimis pe net felicitari cu cereri si de Craciun(la 6 luni) cand am mers prima data la el m-a cerut cu inel. Bine dupa asta nu ne credea nimeni ca eram destul de mici.. 18-eu, 21-el .. Au trecut 2 ani ne-am mutat impreuna intre timp si ne-am hotarat sa ne casatorim.. si asta a fost cea mai mare distractie.. cand i=am anuntat pe parinti .. erau sa pice toti.. mama s-a si inecat ca stateam la masa.. nu a fost cu cerut ci doar ceva de genu .. "Vrem sa va zicem ceva.. noi in iulie vrem sa ne casatorim!"... apoi a inceput familia (clanul) sa se agite .. Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-23 09:20:59) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-23 09:36:51
Re: Cum v-a cerut in casatorie?Hmmm... noi eram de 1 an si jumatate impreuna. Offline #7 2009-06-23 09:46:57
Re: Cum v-a cerut in casatorie?ce dragutttt baby Dragos Offline #8 2009-06-23 09:53:46
Re: Cum v-a cerut in casatorie?pe mine m-a cerut prima data dupa cateva luni(3-4 cred) cu un bilet de tramvai compostat am zis "da" in statie apoi am vb serios de planuri, de viitor a ramas stabilit sa facem nunta in 2009 sau 2010 si i-am zis ca astept sa ma ceara cu inel. si tot a trecut timpul, s-a terminat anul 2008, eu ma asteptam sa ma ceara...el nimic. l-am luat la o discutie ca eu deja ma gandeam ca nu mai vrea sau chestii de astea si a zis sa am rabdare. pe 24 ianuarie s-a dus repede mi-a luat inel, a ajuns in camera cand erau artificiile de la un concert si mi-a pus intrebarea...eu am sarit in gatul lui si stateam asa ca imi dadeau lacrimile si el tot astepta raspuns si cam asta a fost. (a nimerit marimea la inel super bine).el a zis ca se gandea initial sa imi ia abia in februarie cand aveam eu cursul festiv dar de la discutia aia ca eram eu sucita si ma gandeam aiurea s-a razgandit ca sa nu mai stau asa in stres si luna asta am facut 1 an si 7 luni. daca tot am vb la inceput de 2009 si 2010, ne-am intins pe 2 ani: anul asta civila in 2 saptamani jumate si la anul religioasa Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-06-23 09:55:25) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2009-06-23 11:32:45
Re: Cum v-a cerut in casatorie?la noi a fost ceva simplu si natural. eram impreuna de atatia ani incat stiam de la sine ca va veni ziua aceea Offline #10 2009-06-23 11:39:15
Re: Cum v-a cerut in casatorie?la mine a fost cam asa : aveam aproape 6 luni de relatie si am iesit in oras cu 2 prieteni.apoi ei au plecat acasa si noi am mers inr-un restaurant.am baut noi ceva si a scos cutia si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.avea un discurs lung da s-a incurcat si i-au dat lacrimile.saracu el a fost mai emotionat ca mine.a fost cam stangaci.. Offline #11 2009-06-23 12:10:53
Re: Cum v-a cerut in casatorie?eram impreuna de un an si noua luni( de cerut fara inel ma mai ceruse de doua ori) dar in seara in care mi-a dat inelul si i-am dat raspunsul eram in oras intr-un local si am vazut la tv o reclama cu o masina rosie,iar pe fundalul reclamei se auzea melodoa vitezomanul gica ,si-a luat masina mica, e rosie ca focul si iti surade norocul...................... dar si-ar dori ceva inelul de logodna........ si atunci a scos inelul si m-a cerut de sotie, anul acesta peste 2 luni facem 5 ani de cand ne-am casatorit si avem 2 bebei Offline #12 2009-06-23 12:37:51
Re: Cum v-a cerut in casatorie? Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #13 2009-06-23 13:11:04
Re: Cum v-a cerut in casatorie?eu cred ca am mai povestit pe undeva pe forum asta . Noi am inceput sa discutam despre asta mai voalat cam dupa 6-7 luni, la vreun an jumate de relatie m-a cerut si de la ai mei fara ca eu sa stiu si m-au pus in fata faptului implinit iar cu inelul a fost asa: el lucra in alt oras si ne vedeam doar in weekend. Intr-o seara din saptamana m-am trezit cu el la usa, imi adusese o cutie de bomboane . Oricat sunt eu amatoare de dulciuri, eram asa de incantata ca il vad, incat am pus cutia deoparte, l-am luat la pupacit, am iesit in oras . Mai pe seara cand ne-am intors, am zis ca hai sa pap o bomboana, am deschis cutia si inelul era acolo . Cateva secunde m-am uitat ca tampita, am crezut ca inelul era vreun premiu ceva la ciocolata (mai ales ca in perioada aceea era o reclama cu un inel cadou la cafea sau nu stiu ce si am facut automat o analogie). Apoi l-am vazut pe el foarte emotionat, m-a intrebat, am zis da si gata . Inelul nu e modelul pe care mi-l doream si i-l spusesem, mi-e si mare si nu paote fi modificat insa per ansamblu totul a fost frumos. Ne-am casatorit la 3 ani jumate de relatie si acusica avem 3 ani de casnicie. Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-23 13:12:14) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2009-06-23 17:47:29
Re: Cum v-a cerut in casatorie?
Partea asta n-o stiam, super tare #16 2009-06-23 18:53:00
Re: Cum v-a cerut in casatorie?stiu k am mai povestit multe intr-un topic asemanator.nu mai e? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #19 2009-06-23 20:10:53
Re: Cum v-a cerut in casatorie?la noi a fost cam.. grotesc aveam vreo 3 ani de relatie si, dupa o discutie de comun acord (ceva mai tensionata ), am decis ca "e cazau" sa ne casatorim si noi. dar nu era stabilit nik... iar eu, sincer, nefiind la prima discutie de genul ala, eram cam toma nencredinciosu'.... pana nu vad, nu cred. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|