homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condoleante Michael Jackson-5

#77 2009-07-08 01:09:17

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Condoleante Michael Jackson

puffball a scris:

Alina Delia a scris:

deci ceremonia tribut a lui MJ de asta seara a fost frumoasa frumoasa....am palns mult grater
Sa te odihnesti in pace Michael!

foarte frumoasa si emotionanta. Am izbucnit in lacrimi cand a vb Paris Jackson, saracuta sad

grater  si momentul cu Usher a fost emotionant cand a plans la sicriu si in genunchi in fata mamei lui MJ  grater
si ddin nou a lui Jermaine Jackson care a palns in timp ce canta

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2009-07-08 01:10:10)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#78 2009-07-08 01:12:28

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eu nu prea m-am uitat ... n-am prins nimic.
Oare nu dau in reluare sau ceva ? big_smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-07-08 01:12:55)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#79 2009-07-08 02:01:10

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

am vazut acum niste filmulete si am izbucnit in plans.....nu am crezut niciodata toate minciunile care s-au spus despre el...avea un suflet mult prea inocent.....RIP Micheal....datorita melodiilor tale copilaria mea a fost si mai frumoasa!!!

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-07-08 02:04:52)

#80 2009-07-08 08:40:29

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

me 2 sad

#81 2009-07-08 09:45:28

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

si eu am plans...mi-am amintit ca aveam in generala un coleg care pur si simplu il idolatriza...era asa slab si semana bine cu el. purta pantalonii de uniforma mai scurti de glezna, cu ciorapi scurti, exact ca Michael...isi lasase parul sa creasca si toti profesorii il persecutau, dar nu se tundea. ii imita genial miscarile de dans...fura bani de la parinti sa-si cumpere albumele in original...la vremea aia radeam de el, dar acum imi dau seama ca asta inseamna sa fii fan adevarat.

Publicitate

loading...

#82 2009-07-08 09:49:00

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

m-am bocit de n-am mai putut...minunata ceremonie...ii datoram mult omului asta... sper ca e fericit acolo unde e ... oricum Michael Jackson e ...pentru totdeauna!!!
pe mine m-a marcat cu muzica lui..mi-a marcat copilaria, adolescenta...si voi ramane cu el in suflet si cu muzica lui totdeauna hjarta

baby Dragos hjarta rugaciune

#83 2009-07-08 10:53:20

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

eu nu am crescut lu mizica lui eram cam micuta dar  mi.au placut mel lui ... mel mele pref sunt you are not alone, earth song, heal the world  gone too soon.......  s.a dovedit inca odata k omul pretuieste cu adevarat p cineva atunci knd el nu mai este printre noi .........

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#84 2009-07-08 11:44:27

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

eu m-am uitat pe CNN ca acolo a fost lasata de la cap la coada integral faraalte interventii si comentarii

cica primul baiat care la-r fia czuat prima oara impreuna cu tac-su de pedofilie ar fi negat acum taote acuzatiile dupa moarte lui Michael...si a zis ca a mintit doar fiindca lu tata-su ii trebuiau banii lu MJ  skitarg

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2009-07-08 11:45:43)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#85 2009-07-08 12:55:50

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

da alina ...am auzit si eu...sa le fie rusine oricum pt tot raul care i l au facut ...si e pacat ...acum e prea tarziu pt michael ...dar macar nu se mai chinuie si nu mai e batjocorit de toti sad

one day we're gonna get somehow...rodnar

#86 2009-07-08 13:21:19

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Mi-au dat lacrimile aseara. Am urmarit ceremonia atat de pe CNN cat si pe antena3. Sunt speechless. neutral

Sim y 

#87 2009-07-08 13:57:26

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Shi eu m-am uitat aseara la ceremonie...a fost ceva.....de nemaipomenit.....niste momente extraordinar de emotionante si asa mai departe.....
Nu am fost fan MJ dar acum imi  dau eu seama defapt cine a fost el.....Inainte nu ascultam nici o melodie de-a lui dar acum....numai MJ am in play list-ul de la winap shi in i-pod.Dumnezeu sa-l ierte!

#88 2009-07-08 20:49:18

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

kdeea a scris:

Eu nu prea m-am uitat ... n-am prins nimic.
Oare nu dau in reluare sau ceva ? big_smile

mi se pare ca e pe www.stirileprotv.ro

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#89 2009-07-08 22:05:58

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

stiti ce ma intriga? ca toata lumea il judeca ca dc s-a albit ....dar pe pitipoancele ce merg la solar si la mare sa se inegreasca nu el mai judeca nimeni ca isi schimba culoarea:D nu sunt fan a lu MJ, dar mai nou de cand a murit ma atrag melodiile lui, ca artist ca voce si ca show din partea mea nota 10, pe plan personal fiecare are viata lui , nus dac e cineva care il poate contesta ca artist

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#90 2009-07-08 23:30:23

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

sunt f de acord cu tine, oana13 !

#91 2009-07-08 23:39:06

iris2
Full member

textul de mai jos l-am primit pe email de la o prietena mai in varsta: "Eu n-am fost o fana de-a lui. Dar tare as vrea sa-l tin in brate si sa-i spun ;"ai fost  un baiat minunat, dar tu insuti nu te-ai inteles pe tine. Mergi in pace ! Hristos va primi lacrimile noastre si te va mantui !"

Tare as vrea sa-l tin in brate si eu.
Iar toate vibratiile noastre de nivel planetar vor ajunge la cer, iar copilul-zeu M.J. va ajunge cu siguranta in rai.
A dat mult mai mult decat a primit!

#92 2009-07-09 00:52:17

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Ceremonia mi-a placut mult  grater ...am plans cum n-am mai facut-o de mult timp ... sad .....dar am o intrebare : de ce cand era in viata nu a fost apreciat la justa sa valoare, ...dc familia lui nu i-a fost alturi ,...dc era atat de singur si trist, ...dc a tebuit sa apeleze la atatea medicamente periculoase ca sa poata dormi .., sa poata rezista , ...dc lumea care il inconjura nu ii vroia binele ....nu il ajuta ..dc a trebuit sa il acuze de fel si fel de atrocitati ... grater ....dc ..dc ..dc ?????????...Ei l-au omorat prin tot ce-au facut ...din cauza lor a recurs la sedative si tot felul de medicamente ....in loc sa-l iubeasca si sa-l aprecieze l-au infundat ...l-au imbolnavit ...si asa tare mi-e ciuda k le-a facut pe plac si a plecat dintre noi  grater ...am o mare durere in suflet ...il simt aproape nuj dc ...nu-mi dau seama dar il iubesc pt tot ce a fost el...vei ramane in sufeltul meu Michael  hjarta ...dormi linistit !

..be the best ...fuck the rest smile))

#93 2009-07-09 11:53:51

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

valy_creata2000 a scris:

Ceremonia mi-a placut mult  grater ...am plans cum n-am mai facut-o de mult timp ... sad .....dar am o intrebare : de ce cand era in viata nu a fost apreciat la justa sa valoare, ...dc familia lui nu i-a fost alturi ,...dc era atat de singur si trist, ...dc a tebuit sa apeleze la atatea medicamente periculoase ca sa poata dormi .., sa poata rezista , ...dc lumea care il inconjura nu ii vroia binele ....nu il ajuta ..dc a trebuit sa il acuze de fel si fel de atrocitati ... grater ....dc ..dc ..dc ?????????...Ei l-au omorat prin tot ce-au facut ...din cauza lor a recurs la sedative si tot felul de medicamente ....in loc sa-l iubeasca si sa-l aprecieze l-au infundat ...l-au imbolnavit ...si asa tare mi-e ciuda k le-a facut pe plac si a plecat dintre noi  grater ...am o mare durere in suflet ...il simt aproape nuj dc ...nu-mi dau seama dar il iubesc pt tot ce a fost el...vei ramane in sufeltul meu Michael  hjarta ...dormi linistit !

pt ca asa e totimpu.....stai sa moara madona....ca ea mai e un artist de toata lumea il cunoaste..... se  face atunci tam tam si gata big_smile eu una nu stiu nimic de viata ei, si am auzit de cand eram mica de ea.....asa si cu MJ asta e lumea....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#94 2009-07-10 23:06:21

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Madona e artist si atat ...vinde si atat ...nu se compara cu MJ ...el a vrut sa faca multe si unele lucruri chiar le-a realizat ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#95 2009-07-10 23:52:18

iris2
Full member

valy_creata2000 a scris:

Madona e artist si atat ...vinde si atat ...nu se compara cu MJ ...el a vrut sa faca multe si unele lucruri chiar le-a realizat ...

Bineinteles ca nu se compara.
Madona este o artista de succes, foarte prolifica, ambitioasa, cu multa energie si foarte muncitoare.
In schimb MJ e un Geniu... inovator, care a schimbat fata muzicii si a videoclipurilor, la care a fost tatic. Iar dansul lui e unic pe planeta Pamant.
E un privilegiu ca am fost contemporani cu viata si plecarea lui fizica.
Nici nu pot sa rostesc cuvantul moarte, atat e de nedrept si prematur in cazul lui, care nu si-a trait nici copilaria in cei 50 de ani de viata.
In schimb, ne-a facut sa cunoastem extazul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.