homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condoleante Michael Jackson-7

#115 2009-07-15 20:44:23

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: Condoleante Michael Jackson

eu nu inteleg cum zic ei ca il tin asa de aproape 3 saptamani.. incepe sa putrezeaza pana ii pun creierul la loc.. nu stiu.. e aiurea..

#116 2009-07-15 22:04:50

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Oricum ar fi, nimeni nu o sa stie unde este inmormantat cu adevarat, nu de alta dar sunt sigura ca se va gasi cineva sa ii vandalizeze mormantul... probabil de aici tot misterul asta cu ingropatul sau nu...
Unii zic ca a fost ars si cenusa i-a fost raspandita peste Neverland...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#117 2009-07-15 22:22:44

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

^ da exacta asa am auzit si eu pe la stiri...

eu nu prea sunt de acord cu incineratul asta.. dar daca ei au ales sa-l arda, treaba lor.
Pe mine m-a impresionat cuvintele fiicei lui, Paris cred ca o cheama, la ceremonia aceea sad  mi-au dat lacrimile atunci :<

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#118 2009-07-15 22:57:41

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

din cate am inteles este tinut intr-o cripta secreta a nuj ce actor celebru ...ca intr-o camera frigorifica ...si normal k nu famila nu vrea sa se stie unde este sau unde va fi inmormantat pt k la cate jigodii exista pe lumea asta si multe care roiau in jurul lui MJ , sunt in stare de orice ... neutral

..be the best ...fuck the rest smile))

#119 2009-07-15 23:01:07

evans
Full member
Site

^ de acord .
ar fi instare de orice la cati mediocrii il credeau un gunoi si pedofil neutral

Click

Publicitate

loading...

#120 2009-07-15 23:05:53

You_and_Me
Diamond member

da ...k veni vorba ...am citit despre baiatul care cica il" molesta " MJ ...in afara k a recunoscut k a fost vorba doar de bani nicidecum de altceva , e bine mersi baiatul , un tanar prosper om de faceri ...o duce bine dupa urma raului facut unui om care nu merita asa ceva in veci .... skitarg ...nenorocitii  sad

#121 2009-07-15 23:09:49

evans
Full member
Site

vai si amar.
mie imi pare rau ca nu l-am apreciat pana acum.. cand am aflat cu adevarat despre el si tragedia lui.
Eram prea mica cand a venit el in Romania. Si multa vreme nu a mai fost mediatizat iar atunci cand era, spuneau doar lucruri de nimc despre el.. il vedeam ca pe un ciudat dar un cantaret bun si apreciabil pt numele de rege pop...
Niciodata nu am auzit vreun interviu cu el.. doar acum, cand a murit au dat pe protv interviul acela despre viata lui... care m-a impresionat mult..
Nu iti trebuie mult sa iti dai seama ca a fost un om prea bun si naiv... poate chiar slab uneori. sad

Click

#122 2009-07-15 23:14:42

You_and_Me
Diamond member

bine ai spus k a fost un om bun si naiv , credea prea mult in oameni ...ce sa faci ...asta e ...pai da acum il mediatizeaza cat de mult pot la fiecare jurnal de stiri pt k au de castigat de pe urma asta ....dar cand era in viata saracul si se lupta k sa dovedeasca k e nevinovat ...nimeniu nu-l asculta ...toti isi bateau joc de el ...si toate astea ..plus altele ..l-au distrus

#123 2009-07-15 23:42:17

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Intotdeauna artistii vor fi mai apreciati dupa trecerea lor in nefiinta!  sad

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-07-15 23:43:39)

#124 2009-07-15 23:56:12

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

foarte adevarat ryanna22...tot timpu se intampla asa

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#125 2009-07-15 23:56:30

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

evans a scris:

vai si amar.
mie imi pare rau ca nu l-am apreciat pana acum.. cand am aflat cu adevarat despre el si tragedia lui.
Eram prea mica cand a venit el in Romania. Si multa vreme nu a mai fost mediatizat iar atunci cand era, spuneau doar lucruri de nimc despre el.. il vedeam ca pe un ciudat dar un cantaret bun si apreciabil pt numele de rege pop...
Niciodata nu am auzit vreun interviu cu el.. doar acum, cand a murit au dat pe protv interviul acela despre viata lui... care m-a impresionat mult..
Nu iti trebuie mult sa iti dai seama ca a fost un om prea bun si naiv... poate chiar slab uneori. sad

Si eu la fel, draga Evans!
Deabia acum il descopar si eu cu adevarat- adica dimensiunea geniului lui ca interpret, dansator, compozitor, showmen, cat si dimensiunea muncii pe care a depus-o cu maxima seriozitate spre atingerea perfectiunii.
Documentarul acela cu el m-a innebunit...chiar tragedie.
Avea inocenta unui copil de 9 ani (la 44 ani el se urca in copac, invitandu-l la joaca si pe reporter), iar cei din anturaj au profitat de asta, imbogatindu-se; de ce oamenii 99% nu mai au scrupule si-si pierd complet constiinta in fata banului?

#126 2009-07-16 15:08:45

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

eu ma intreb pe unde i-au fost prietenii in timp ce unii 'oameni' il tocau de bani si-l omorau cu incetinitorul...adica, oare ne-am pierdut de tot umanitatea de vedem numai bani in loc de oameni? mi-e greu sa cred ca un om asa cum a fost MJ nu a avut prieteni..au fost multi care s-au apropiat de el si care au avut ocazia sa-l vada exact asa cum era..de ce n-au facut nimic sa-l ajute? ma rog, nu cred ca-i com afla vreodata adevarata poveste, toate sunt speculatii si zvonuri...important este ca si-a gasit linistea...pacat ca a gasit-o atat de departe de lumea pe care o iubea....

#127 2009-07-16 16:16:49

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michae … video.html
Michael cu parul in flacari....saracu...s-a ars bine.

#128 2009-07-17 22:19:56

iris2
Full member

Deeyutza a scris:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/michael-jackson-cu-parul-de-foc-la-propriu-vezi-video.html
Michael cu parul in flacari....saracu...s-a ars bine.

Ce dedicat era in ceea ce facea!
Nici n-a stiut ca i-a luat foc parul !!!

#129 2009-07-18 23:38:23

You_and_Me
Diamond member

saracul de el sad  ...cat a mai suferit   neutral ..cat a fost in viata nimeni nu s-a mai interesat de viata lui ...au stiut doar sa-l acuze . ..

#130 2009-07-18 23:59:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa e pe lumea asta daca esti bun esti luat de fraier...si lumea profita de tine inclusiv cei din familie asa cum a fost in cazul lui MJ....dar eu sunt convinsa ca tot raul pe care i l-au facut cei din familie si restul o sa se intoarca impotriva lor...intotdeauna se schimba roata si D-zeu nu doarme niciodata.
oamenii astia care profita de cei din jur, mint sis e gandesc doar la binele lor care sunt falsi si pe fata se dau vezi doamne ce oameni adevarati sunt ei si sinceri iar pe la spate ce e la gura lor....care au arta diplomatiei doar pt binele lor fac umbra pamantului degeaba.

#131 2009-07-19 02:10:22

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

?! a scris:

l-au ingropat, inainte de ceremonia de pe stadion familia a fost la cimitir pt o ceremonie privata...

nu lau  ingropat!!corpul sau este inghetat intrun sicriu sau ceva de genu au dat aici la televizor...cica  pt  probe si nu stiu ce....

#132 2009-07-19 03:13:18

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

akisandra a scris:

?! a scris:

l-au ingropat, inainte de ceremonia de pe stadion familia a fost la cimitir pt o ceremonie privata...

nu lau  ingropat!!corpul sau este inghetat intrun sicriu sau ceva de genu au dat aici la televizor...cica  pt  probe si nu stiu ce....

si ce rost ar mai fi avut ceremonia la cimitir , la cimitir se face ceromonie doar cand se ingroapa mortul .... eu ce am inteles e ca i-au oprit creierul atat

#133 2009-07-20 13:00:25

iris2
Full member

Andrulina, ce frumos si intelept ai grait: "oamenii astia care profita de cei din jur si care au arta diplomatiei doar pt binele lor fac umbra pamantului degeaba."
Si ce sublim ai gandit...bravo tie!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.