homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacantele din trecut si din prezent-2

#20 2009-06-29 12:29:24

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Vacantele din trecut si din prezent

vad ca nu sunt singura care viseaza sa ajunga o data si o data la paris! poate in luna de miere, cine stie!

#21 2009-06-29 12:35:22

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si din tara, mi-a placut mult Sighisoara si drumul pe Transfagarasean

#22 2009-06-29 12:50:26

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

prin tara, zona ardealului e f frumoasa (deh de acolo ma trag, pe jumate lol ), sapanta-cimitirul vesel -desi mi se pare stupid, e amuzant si merita vazut, manastirile din moldova la fel, foarte frumoase, sibiu si sighisoara - cred ca orice roman ar trebui sa ajunga pe acolo macar o data. mai ales sighisoara e un loc atat de linistit..
am mai fost la tg mures, mi s`a parut frumos, dar nu e special prin nimic(sau poate nu am vazut eu ce trebuie).
tara asta are atatea de oferit dc stii unde sa te duci hjarta

#23 2009-06-29 12:58:27

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

in copilarie am fost in muuuuuuuuulte locuri.in fiecare an intr-un loc nou(mai ales din Moldova).manastirile, zimbraria din Neamt, Cetatea Neamtului(Acum e luminata noaptea si se vede super), casa memoriala a lui Ion Creanga din humulesti unde au facut chiar si un parc/gradina tematica unde se asculta povestile copilariei si sunt facute personajele din acea carte,Brasov cu Poiana Brasovului(si drumul cu tele-naspa) si cetatea Rasnov hjarta hjarta, Bran-Moieciu cu castelul Bran si Mausoleul, Transfagaraseanul(am fost o data si mi-a placut f mult.poate mai ajungem si vara asta); la Azuga am fost doua ierni la rand si ne-a placut f mult(plus drumul cu tele-naspa unde iarna te minunezi cand se ridica ceata si norii par ca vata de zahar hjarta hjarta), Vatra Dornei cu tele-ski si ajungi intr-un loc fffff frumos, Sinaia, Slanic Moldova cu pastravaria si cele cateva sute de trepte si pesteri, Borsec cu pesterea Ursului(si inca una), Maramures cu Sapanta si obiceiurile pe care inca le pastreaza oamenii de acolo(erau nuntasi care mergeau la miri acasa pe cai maaaaari si impodobiti de de abia le vedeai ochii
am mai fost la Baile Herculane si Drobeta Turnu Severin si Portile de Fier si mi-a placut ff mult
la mare la noi cam in toate statiunile
inafara am fost in Turcia in Kusadasi acum ceva ani si a fost o experienta f frumoasa si in Grecia-Corfu-Paleokastritsa unde a fost, de asemenea, superb si fffffff cald si am venit cu amintiri f frumoase
am mai fost in Ungaria la Debrecen si mi-au placut doar strazile si cat de curat si de frumos era pe acolo si tramvaiele care aveau usi pe ambele parti lol ; in rest nimic:mancarea, faptul ca nu erau in stare sa iti zica in engleza nimic(mai ales la mancare..), faptul ca inchideau ffffff repede magazinele

Ultima oara a fost editat de annabel (2009-06-29 16:43:39)

#24 2009-06-29 19:55:40

annabel
Diamond member

la mijlocul lui iulie s-ar putea sa mergem de vineri pana duminica in Delta.am auzit ca sunt casute..plaja..dar cica mncare doar pe baza de peste.voi stiti ceva?ati fost pe acolo?

Publicitate

loading...

#25 2009-06-29 20:15:50

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ioana_4 a scris:

si eu tot Parisul imi doresc sa il vizitez.. poate ajung in toamna, dar nu sunt sigura
din ce am vizitat pana acum cel mai mult mi-a placut ca si oras si civilizatie Munchen-ul.. nu ma asteptam ca intr-un oras din Germania sa ai asa multe de vizitat.. centrul vechi este superb.. m-as muta acolo clar, cu toate ca se zice ca oamenii sunt mai reci, mai rigizi.. ca si civilizatie sunt inaintea noastra cu cel putin 50-100 de ani, parerea mea...
Pe acelasi stil ca si Munchen-ul mi s-a parut si Viena, numai ca aceasta din urma e mai pitoreasca, mai calda parca desi se simte si aici influenta nemteasca.. oricum, per total. superb
Nymphenburg, castelul din Munchen este superb, are niste gradini imense, ca si Schonbrunn-ul din Viena
Budapesta am vazut-o in trecere, deci nu stiu prea multe despre ea
in Bulgaria am fost anul trecut in Sunny Beach si mi-a placut, dar nu pot sa zic ca m-a impresionat nu stiu ce..

ahh si eu tot in sunny beach merg....deci la ce sa ma astept? sper doar sa nu fie ca in romania pt ca atunci stiu ca are sa imi placa

#26 2009-06-29 20:48:57

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

in delta e f frumos, depinde unde va duceti.. din cate stiu, mancarea da, mai mult peste pentru ca asta fac oamenii acolo-pescuiesc. dar banuiesc ca exista si locale care servesc orice...

#27 2009-06-29 21:06:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

maryu a scris:

katami a scris:

vara asta, din pacate, cred ca ma voi delecta cu practica (harlau-lacu crucii). nu radeti de harlau, va rooog, am ras eu destul lol da' asta e.... oricum, eu abia astept, stiu ca va fi frumoasa datorita oamenilor cu care merg...

iar de vizitat... hm, romania e plina de locuri faine... maramuresul... si toti muntii de la un capat la altu... preferatii mei ar fi: fagaras, piatra-craiului, bistritei, ceahlau, apuseni, vrancei.... am auzit de bine si despre parang-retezat, dar inca n-am ajuns pe acolo.... delta, unde iar inca nu am ajuns... tara asta e plina de locuri superbe... care, probabil, au ramas superbe pt simplul fapt ca nu stiu destui de ele.... big_smile

diablo  diablo  diablo  diablo  katamiiiiiiiiiii de ce mi vorbesti orasul de rau,a? lol orasul meu natal hjarta il iubesc manca l ar ciuma lol

uof, sorry... m-am exprimat io gresit... era ideea "nu radeti DE MINE ca mi-am luat concediu cu scandal de la serviciu ca sa merg la... harlau".

azi m-am intors din prima zi de practica... a fost fain, dar obositor smile si m-am bronzat ca tractoristii  grater ca ne-a tinut profu la masuratori topo si observatii intr-un soare torid.... am sosete albe pe piele sad

dar abia astept ziua de maine... si, mai ales, de miercuri cand plecam si ramanem peste noapte la cort big_smile

nu stiu de ce...dar pe mine nu ma atrage Parisul. si nici america de nord, cu orasele ei... nu visez sa ajung acolo. sunt multe alte locuri, insa, in care taaaare mi-as dori sa ajung...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2009-06-29 21:43:10

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Eu nu m-am plimbat asa muult ca voi  diablo ...am fost asa in Romania in : Ploiesti , Valea Prahovei , Bucuresti , Constanta ,Brasov , Rasnov , Sibiu , Deva , Timisoara, Caransebes , Oradea, Buzau ,Focsani ....atat k nu mai tin minte ....apoi in Spania am stat in Logrono si am vizitat mai multe orase ca Zaragoza , Madrid dar f putin , Barcelona , am mai stat in Girona , ...si in Italia am stat in Trieste , am vizitat Udine , in treacat prin Roma .....atat  neutral

..be the best ...fuck the rest smile))

#29 2009-06-29 21:48:59

ioana_4
Diamond member

puffball a scris:

ioana_4 a scris:

si eu tot Parisul imi doresc sa il vizitez.. poate ajung in toamna, dar nu sunt sigura
din ce am vizitat pana acum cel mai mult mi-a placut ca si oras si civilizatie Munchen-ul.. nu ma asteptam ca intr-un oras din Germania sa ai asa multe de vizitat.. centrul vechi este superb.. m-as muta acolo clar, cu toate ca se zice ca oamenii sunt mai reci, mai rigizi.. ca si civilizatie sunt inaintea noastra cu cel putin 50-100 de ani, parerea mea...
Pe acelasi stil ca si Munchen-ul mi s-a parut si Viena, numai ca aceasta din urma e mai pitoreasca, mai calda parca desi se simte si aici influenta nemteasca.. oricum, per total. superb
Nymphenburg, castelul din Munchen este superb, are niste gradini imense, ca si Schonbrunn-ul din Viena
in Bulgaria am fost anul trecut in Sunny Beach si mi-a placut, dar nu pot sa zic ca m-a impresionat nu stiu ce..

ahh si eu tot in sunny beach merg....deci la ce sa ma astept? sper doar sa nu fie ca in romania pt ca atunci stiu ca are sa imi placa

pe mine personal nu m-a impresionat f tare sunny beach.. e mai ok decat la noi, asta e adevarat, in sensul de conditiile din hoteluri.. arata bine statiunea e luxoasa, dar nu peste tot...

#30 2009-06-29 22:27:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mie imi place ca cele mai multe dintre voi nu prea ati vizitat cine stie ce tara ... in schimb ati cochetat de numa cu alte tari ale mapamondului lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#31 2009-06-29 23:26:08

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ioana_4 a scris:

puffball a scris:

ioana_4 a scris:

pe mine personal nu m-a impresionat f tare sunny beach.. e mai ok decat la noi, asta e adevarat, in sensul de conditiile din hoteluri.. arata bine statiunea e luxoasa, dar nu peste tot...

aha, ok am inteles, oricum tind sa cred ca are sa imi placa mai ales ca mergem doar noi doi hjarta  oricum pt el cel mai mult ar conta mancarea lol pt ca e un mare mancacios yikes pt mine ar conta restul:statiunea, hotelul, plaja, etc rodnar  mergem la un hotel de 4 stele, sper sa isi merite stelele lol

#32 2009-06-30 00:43:08

ioana_4
Diamond member

o sa si le merite puffball.. eu am stat la unul de 3 stele si a fost mai mult decat ok.. oricum eu zic ca o sa ti se para mai ok decat mamaia

#33 2009-06-30 07:48:51

annabel
Diamond member

eu as vrea sa merg prin multe parti ale Romaniei dar cum eu sunt intr-un capat si celelalte "obiective"in alt capat fac o multime cu masina.si cum concediul se da o data pe an si atunci mergem la mare..mai ramane doar varianta de week-end.am mai facut noi o data prostia sa plecam de vineri dupa-amiaza la sapanta si pot sa zic ca numai in masina am stat.doar seara cand am facut cortul si mancarea si cand vizitam..in rest masina zburda pe strazi

#34 2009-06-30 08:57:17

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

recent am fost  la gura humorului!si a fost tare frumos! mai ales daca e vremea frumoasa sunt niste privelisti minunate, merita!
in rest, de prin tara Brasovul mi-a placut destul de mult si partile de prin Vest adica Timisoara si chiar Moldova Noua. e un orasel mic dar imbina muntele cu Dunarea si e frumos

#35 2009-07-28 23:52:14

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

voi mai mergeti in vacantze cu parintii?

Ultima oara a fost editat de piie (2009-07-28 23:55:30)

#36 2009-07-28 23:57:45

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu am mai mers si cu parintii pana acum 2 ani, dar venea si iubitul cu noi, de 2 ani nu am mai fost cu ei, dar o sa merg cu mama toamna asta la tara si in strainatate cu ai mei pt ca toate prietenele mele nu pot sa mearga din cauza ca iubitii lor muncesc si decat sa stau in orasul asta mai bine ma plimb.

#37 2009-07-29 00:05:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo tocmai m;am intors din vacanta cu ei. am fst 4 zile la munte, m;am simtit super. daca era si iubi in tara mergea si el. da cum nu a fost am fost cu ei... da a fost f bine smile

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-08-07 13:09:09)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#38 2009-07-29 00:08:29

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

piie a scris:

voi mai mergeti in vacantze cu parintii?

doar in strainatate! sunt o oportunista! tongue lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.