|
Nu esti logat.
Vacantele din trecut si din prezent-2#20 2009-06-29 12:29:24
Re: Vacantele din trecut si din prezentvad ca nu sunt singura care viseaza sa ajunga o data si o data la paris! poate in luna de miere, cine stie! Offline #21 2009-06-29 12:35:22
Re: Vacantele din trecut si din prezentsi din tara, mi-a placut mult Sighisoara si drumul pe Transfagarasean Offline #22 2009-06-29 12:50:26
Re: Vacantele din trecut si din prezentprin tara, zona ardealului e f frumoasa (deh de acolo ma trag, pe jumate ), sapanta-cimitirul vesel -desi mi se pare stupid, e amuzant si merita vazut, manastirile din moldova la fel, foarte frumoase, sibiu si sighisoara - cred ca orice roman ar trebui sa ajunga pe acolo macar o data. mai ales sighisoara e un loc atat de linistit.. Offline #23 2009-06-29 12:58:27
Re: Vacantele din trecut si din prezentin copilarie am fost in muuuuuuuuulte locuri.in fiecare an intr-un loc nou(mai ales din Moldova).manastirile, zimbraria din Neamt, Cetatea Neamtului(Acum e luminata noaptea si se vede super), casa memoriala a lui Ion Creanga din humulesti unde au facut chiar si un parc/gradina tematica unde se asculta povestile copilariei si sunt facute personajele din acea carte,Brasov cu Poiana Brasovului(si drumul cu tele-naspa) si cetatea Rasnov , Bran-Moieciu cu castelul Bran si Mausoleul, Transfagaraseanul(am fost o data si mi-a placut f mult.poate mai ajungem si vara asta); la Azuga am fost doua ierni la rand si ne-a placut f mult(plus drumul cu tele-naspa unde iarna te minunezi cand se ridica ceata si norii par ca vata de zahar ), Vatra Dornei cu tele-ski si ajungi intr-un loc fffff frumos, Sinaia, Slanic Moldova cu pastravaria si cele cateva sute de trepte si pesteri, Borsec cu pesterea Ursului(si inca una), Maramures cu Sapanta si obiceiurile pe care inca le pastreaza oamenii de acolo(erau nuntasi care mergeau la miri acasa pe cai maaaaari si impodobiti de de abia le vedeai ochii Ultima oara a fost editat de annabel (2009-06-29 16:43:39) Offline #24 2009-06-29 19:55:40
Re: Vacantele din trecut si din prezentla mijlocul lui iulie s-ar putea sa mergem de vineri pana duminica in Delta.am auzit ca sunt casute..plaja..dar cica mncare doar pe baza de peste.voi stiti ceva?ati fost pe acolo? Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-29 20:15:50
Re: Vacantele din trecut si din prezent
ahh si eu tot in sunny beach merg....deci la ce sa ma astept? sper doar sa nu fie ca in romania pt ca atunci stiu ca are sa imi placa Offline #26 2009-06-29 20:48:57
Re: Vacantele din trecut si din prezentin delta e f frumos, depinde unde va duceti.. din cate stiu, mancarea da, mai mult peste pentru ca asta fac oamenii acolo-pescuiesc. dar banuiesc ca exista si locale care servesc orice... Offline #27 2009-06-29 21:06:36
uof, sorry... m-am exprimat io gresit... era ideea "nu radeti DE MINE ca mi-am luat concediu cu scandal de la serviciu ca sa merg la... harlau". Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2009-06-29 21:43:10
Re: Vacantele din trecut si din prezentEu nu m-am plimbat asa muult ca voi ...am fost asa in Romania in : Ploiesti , Valea Prahovei , Bucuresti , Constanta ,Brasov , Rasnov , Sibiu , Deva , Timisoara, Caransebes , Oradea, Buzau ,Focsani ....atat k nu mai tin minte ....apoi in Spania am stat in Logrono si am vizitat mai multe orase ca Zaragoza , Madrid dar f putin , Barcelona , am mai stat in Girona , ...si in Italia am stat in Trieste , am vizitat Udine , in treacat prin Roma .....atat ..be the best ...fuck the rest )) Offline #29 2009-06-29 21:48:59
pe mine personal nu m-a impresionat f tare sunny beach.. e mai ok decat la noi, asta e adevarat, in sensul de conditiile din hoteluri.. arata bine statiunea e luxoasa, dar nu peste tot... Offline #30 2009-06-29 22:27:08
Re: Vacantele din trecut si din prezentMie imi place ca cele mai multe dintre voi nu prea ati vizitat cine stie ce tara ... in schimb ati cochetat de numa cu alte tari ale mapamondului Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #31 2009-06-29 23:26:08
aha, ok am inteles, oricum tind sa cred ca are sa imi placa mai ales ca mergem doar noi doi oricum pt el cel mai mult ar conta mancarea pt ca e un mare mancacios pt mine ar conta restul:statiunea, hotelul, plaja, etc mergem la un hotel de 4 stele, sper sa isi merite stelele Offline #32 2009-06-30 00:43:08
Re: Vacantele din trecut si din prezento sa si le merite puffball.. eu am stat la unul de 3 stele si a fost mai mult decat ok.. oricum eu zic ca o sa ti se para mai ok decat mamaia Offline #33 2009-06-30 07:48:51
Re: Vacantele din trecut si din prezenteu as vrea sa merg prin multe parti ale Romaniei dar cum eu sunt intr-un capat si celelalte "obiective"in alt capat fac o multime cu masina.si cum concediul se da o data pe an si atunci mergem la mare..mai ramane doar varianta de week-end.am mai facut noi o data prostia sa plecam de vineri dupa-amiaza la sapanta si pot sa zic ca numai in masina am stat.doar seara cand am facut cortul si mancarea si cand vizitam..in rest masina zburda pe strazi Offline #34 2009-06-30 08:57:17
Re: Vacantele din trecut si din prezentrecent am fost la gura humorului!si a fost tare frumos! mai ales daca e vremea frumoasa sunt niste privelisti minunate, merita! Offline #35 2009-07-28 23:52:14
Re: Vacantele din trecut si din prezentvoi mai mergeti in vacantze cu parintii? Ultima oara a fost editat de piie (2009-07-28 23:55:30) Offline #36 2009-07-28 23:57:45
Re: Vacantele din trecut si din prezenteu am mai mers si cu parintii pana acum 2 ani, dar venea si iubitul cu noi, de 2 ani nu am mai fost cu ei, dar o sa merg cu mama toamna asta la tara si in strainatate cu ai mei pt ca toate prietenele mele nu pot sa mearga din cauza ca iubitii lor muncesc si decat sa stau in orasul asta mai bine ma plimb. Offline #37 2009-07-29 00:05:49
Re: Vacantele din trecut si din prezentyo tocmai m;am intors din vacanta cu ei. am fst 4 zile la munte, m;am simtit super. daca era si iubi in tara mergea si el. da cum nu a fost am fost cu ei... da a fost f bine Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-08-07 13:09:09) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #38 2009-07-29 00:08:29
doar in strainatate! sunt o oportunista! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|