homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacantele din trecut si din prezent-3

#39 2009-08-06 20:54:42

persifona
Vizitator

Re: Vacantele din trecut si din prezent

Anul asta nu, dar in general da si imi place. E altfel de vacanta smile

#40 2009-08-06 20:57:34

skumpi
Vizitator

si eu merg cu ai mei....n`am mai fost toti impreuna de ani buni sad de`abia astept ;x mai mult pt ei sa se mai destinda...ca eu m`am destins destul chicot

#41 2009-08-06 22:27:50

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

eu din Romania n`am vazut aproape nimic ;doar aeroporturile:)))
din afara am vazut:Ungaria,Austria,Suedia,Danemarca,Italia,Cehia,Slovacia
urmeaza:Germania,Rusia,Olanda hjarta

eu,tu si restul lumii...

#42 2009-08-07 00:24:43

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

eu am fost anul asta in concediu la mare si parintii mei (si nu pe interes  rotfl ) si m-am simtit foarte bine. am avut o perioada aglomerata (licenta, master plus niste probleme de sanatate) si mi-a placut ca m-am putut relaxa.

a fost placut, pacat ca s-a terminat repede  sad

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#43 2009-08-07 00:27:12

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

alexutza12345 a scris:

(si nu pe interes  rotfl ) (

rodnar  tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#44 2009-08-07 10:30:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu ma duc mereu cu ai mei... il mai luam si pe iubi big_smile
o sa am timp toata viata sa ma duc singura
eu vreau sa vizitez intai tara calumea, apoi paris, londra,italia, egipt hjarta si ar mai fi...
iubi e mai "patriot" asa, el vrea sa ajungem neaparat in bucovia smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#45 2009-08-07 10:41:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eh, sa scriu si eu aci ca am mai inceput o data si n-a mai vrut forumul sa imi mai posteze big_smile

eu din tara am vazut destul de multe, doar maramuresul, bucovina si delta dunarii pot spune ca mi-au scapat. si sighisoara. si as mai vrea sa mai ajung la Piatra Neamt, sibiu si targu mures. astea ultimele le-am vazut pe la vreo 15 ani si e un must sa mai ajung pe acolo.
din afara am vazut Budapesta, Lacul Balaton- Ungaria, Graz, Viena- Austria, Venetia si alte orase mai micute dar foarte pitoresti de prin tarile astea.
Eu zic ca fiecare loc are frumusetea sa, pe care trebuie doar sa vrei sa o vezi. Am vazut in Ro lucruri pe care prin alta parte nu mi-a fost dat sa le vad, dar sunt convinsa ca te pot lasa mut de admiratie.
Cat despre ce as mai vrea sa vad....lumea intreaga! de la tarile sarace, pana la destinatiile luxoase, as vrea sa am ocazia sa merg pe acolo.
Iar ca un must in viata asta: Croatia, Barcelona, Paris, Istanbul, Munchen-Berlin, Innsbruck, Maroc, Africa de sud....si mai oprste-te domne ca iti faci sange rau rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#46 2009-08-19 16:37:30

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Vara aceasta am facut un traseu de 1600km.
am fost la mare(Eforie Sud-nu s-a schimabt cu nimic de acum 3-4 ani)si am ramas tare dezamagita.
am fost la munte(traseul Constanta-autostrada Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Cetatea Poienari-lacul Vidraru-Transfagarasanul&Balea Lac-Cheile Bicazului-Lacul Rosu-Home)unde mi-a placut f mult si pacat ca am stat doar 2 nopti(la cort).mai rau m-am descurcat cu serpentinele dar tot raul din lume iti trece cand ai de urcat 1480 de trepte spre cetatea Poienari si o data ce ai ajuns sus ai in fata ta peisaje superbe. Merita vazute cetatea si Curtea de Arges

#47 2009-08-19 17:38:22

alexutza12345
Sr. member

Abia am ajuns si eu din Corfu de vreo cateva ore. A fost extrem de frumos iar apa e superba.

Din pacate nu am putut vizita toata insula pentru ca abia am reusit sa inchiriem o masina pentru o zi (toti aveam sub 23 de ani si nu au vrut sa ne dea) iar ATV-uri nu gaseam nicicum 3.

Oricum, am stat in Ipsos (de fapt in Pirgi langa Ipsos), am vizitat Sidari, Agios Stefanos (o mancare buuuuna acolo). Agios Georgios, Paleokastrita si multe alte zone in ratacirile noastre  big_smile am gresit drumul si am ajuns undeva sus de sus cam pe la tara  tongue . Am fost de 2 ori si in Corfu Town, nu mi s-a parut nimic extraordinar acolo (fortareata veche e draguta) in rest magazine scumpe si caldura maaaare 37 de grade la umbra. aaaa...si sa nu uit de bazarul cu tot felul de suveniruri si prostioare simpatic dar extrem de obositor.

La fel ca anul trecut, Grecii mi s-au parut foarte simpatici si prietenosi  smile

#48 2009-08-19 17:54:38

annabel
Diamond member

alexuta tare ciudat la faza cu inchiriatul masinii si varsta.noi anul trecut(aveam amandoi 20 ani)n-am avut probleme in paleokastritsa cu asa ceva

#49 2009-08-19 18:42:35

alexutza12345
Sr. member

nu stiu, dar de la inceput ne-a zis ghida ca o sa avem probleme si asa a fost.  neutral

#50 2009-08-19 18:55:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

annabel a scris:

alexuta tare ciudat la faza cu inchiriatul masinii si varsta.noi anul trecut(aveam amandoi 20 ani)n-am avut probleme in paleokastritsa cu asa ceva

nu e ciudat deloc, nici noi cand aveam rent a car nu dadeam la sub 23 de ani... nu pt ca nu voiam, ci pt ca e nush ce lege cu asigurarile... nu prea cunosc detalii, ideea e ca la sub 23 de ani nu asigura masina sad asa ca voi ati avut bafta big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#51 2009-08-19 19:01:31

annabel
Diamond member

da am avut bafta.citisem si eu inainte pe forumuri ca s-ar putea sa avem "probleme"

#52 2009-08-19 21:03:48

alexutza12345
Sr. member

katami a scris:

annabel a scris:

nu e ciudat deloc, nici noi cand aveam rent a car nu dadeam la sub 23 de ani... nu pt ca nu voiam, ci pt ca e nush ce lege cu asigurarile... nu prea cunosc detalii, ideea e ca la sub 23 de ani nu asigura masina sad asa ca voi ati avut bafta big_smile

asa ni s-a spus ca daca soferul are sub 23 de ani asigurarea nu este valabila si ca in caz de ceva el plateste pentru ca a dat masina.

#53 2009-08-29 12:42:58

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

As vrea sa trag o fuga de vreo 3 zile la Venetia, dar nu reusesc sa gasesc o cazare acatarii. Dintre cei ce au mai vizitat , aveti ceva sfaturi ?

CA sa fiu si ontopic, eu am vazut Spania de vreo 7 ori, aici includ Barcelona de 2 ori , Valencia, Alicante, Benidorm  .. superba tara.
In Italia am vazut putin Milano, in timpul unei escale de 8 ore, si anul trecut am vazut Roma, care nu m-a impresionat pe cat as fi dorit, mai ales ca am reusit sa stau 28 ore in aeroport, dormind pe benzile ce conduc bagajele big_smile.
Germania de 2 ori, anul trecut pt. prima oara, si anul asta am strabatut-o cu masina , din Berlin pana la Baden Baden  chicot  (vi-l recomand), apoi Alpii si apoi Elvetia, in Geneva. Din Geneva am facut o mica escala la Mont Blanc, in Franta unde va recomand cu toata caldura un raclette ca la mama lui .

Si trecand oceanul putin, am ajuns si in Mauritius, o insula din Africa, langa Madagascar.O  insula de vis, dar la care se ajunge cu greu, si datorita preturilor ridicate la transport dar si pt. ca a durat 17 ore drumul pana acolo cu avionul.  box

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#54 2009-08-30 08:37:52

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

alexutza12345 a scris:

Abia am ajuns si eu din Corfu de vreo cateva ore. A fost extrem de frumos iar apa e superba.

Din pacate nu am putut vizita toata insula pentru ca abia am reusit sa inchiriem o masina pentru o zi (toti aveam sub 23 de ani si nu au vrut sa ne dea) iar ATV-uri nu gaseam nicicum 3.

Oricum, am stat in Ipsos (de fapt in Pirgi langa Ipsos), am vizitat Sidari, Agios Stefanos (o mancare buuuuna acolo). Agios Georgios, Paleokastrita si multe alte zone in ratacirile noastre  big_smile am gresit drumul si am ajuns undeva sus de sus cam pe la tara  tongue . Am fost de 2 ori si in Corfu Town, nu mi s-a parut nimic extraordinar acolo (fortareata veche e draguta) in rest magazine scumpe si caldura maaaare 37 de grade la umbra. aaaa...si sa nu uit de bazarul cu tot felul de suveniruri si prostioare simpatic dar extrem de obositor.

La fel ca anul trecut, Grecii mi s-au parut foarte simpatici si prietenosi  smile

zi-mi si mie te rog cu ce agentie si unde v-ati cazat, daca e aproape de plaja si daca plaja e frumoasa..vrem si noi sa plecam sapt viitoare si nu vreau sa -mi iau vreo teapa..
mersi

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#55 2009-08-30 18:47:29

alexutza12345
Sr. member

Am fost prin Christian Tour si am fost cazati la Eleni (o vila destul de ok, cu piscina faina si chicineta in camera). Cazarea a fost ok exceptand un miros de canalizare care se simtea seara pentru ca stateam fix langa aerisirea de la piscina. Nu era departe de plaja - nu ma pricep la apreciat sa spun distante insa in 5-7 minute ajungeam.

Plaja nu era urata  lol dar depinde care este pentru tine definitia frumosului  tongue. Daca in aceasta nu se gasesc urmatoarele cuvinte: ingusta, bolovani atunci nu era. big_smile

Ca sa iti dai seama mai bine:

Plaja din Ipsos:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/11144_img_002.jpg

Plaja din Sidari:
*****888
Plaja din Agios Stefanos:
Plaja din Agios Georgios:
cu cea din Paleokastritsa vad ca nu am - insa acolo sunt pietre ca in Ipsos numai ca mai ascutite si mici

apa este foarte limpede in special in statiunile cu pietris - cam asa
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/11144_img_850.jpg

cea mai urata apa a fost in Sidari insa si cea mai calda (se adancea extrem de greu - mergeai de te plictiseai si abia iti ajungea pana la genunchi si plina de tot felul de ierburi nasoale)

sper sa iti fie de folos  smile

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-09-01 14:16:37)

#56 2009-08-30 19:08:47

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

mersi mult de tot alexutza  cool
te pupik acum ma interesez  happydance  si sper sa plec si eu pe 7 cam asa big_smilebig_smile

am gasit "appartments Eleni" ..si vazusem oferta mai inainte dar mi s-au parut camerele cam naspa pentru un hotel din asta de 3 stele..tie cum ti s-a parut?

Ultima oara a fost editat de deea_si (2009-08-30 19:16:52)

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#57 2009-08-31 11:45:06

annabel
Diamond member

in week-end am fost in Agapia[tot Neamt] si mi-a placut ff mult.de asemenea am trecut si pe la Cetatea Neamtului care arata superb[au restaurat-o/reconditionat-o in 2007-2008]

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.