homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacantele din trecut si din prezent

#1 2009-06-27 00:55:36

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Vacantele din trecut si din prezent

angel

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-06-29 11:46:17)

#2 2009-06-27 18:43:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Vacantele din trecut si din prezent

vara asta, din pacate, cred ca ma voi delecta cu practica (harlau-lacu crucii). nu radeti de harlau, va rooog, am ras eu destul lol da' asta e.... oricum, eu abia astept, stiu ca va fi frumoasa datorita oamenilor cu care merg...

iar de vizitat... hm, romania e plina de locuri faine... maramuresul... si toti muntii de la un capat la altu... preferatii mei ar fi: fagaras, piatra-craiului, bistritei, ceahlau, apuseni, vrancei.... am auzit de bine si despre parang-retezat, dar inca n-am ajuns pe acolo.... delta, unde iar inca nu am ajuns... tara asta e plina de locuri superbe... care, probabil, au ramas superbe pt simplul fapt ca nu stiu destui de ele.... big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2009-06-28 22:36:16

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Eu am colindat toata Romania aproape, in vest mai tb sa ajung, dar in rest peste tot am fost....
cel mai des am fost in Vrancea ca acolo am bunicii...de obicei dupa terminarea concediului trag o fuga si pe la ei. E f frumoasa zona. 
Am fost in Romania la Tusnad, Olanesti, Sovata, Sighisoara hjarta...Durau, Oglinzi, Targu Secuiesc, Valea Prahovei, Poiana Brasov, Arieseni, Voineasa, Sambata de Sus, Moeciu-Bran, Vatra Dornei, Paltinis....si mai sunt atatea statiuni in care am stat. Le-am enumerat pe astea unde am fost cazata si bineinteles ca de aici cutreieram imrpejurimile si vizitam tot ce se putea...am urcat si pe munte, am cules si bureti, am pescuit, am tras cu pusca de vanatoare hjarta f multe peripetii.
In afara de Romania am mai fost in Bulgaria intr-o statiune super frumoasa facuta de austrieci Duni se numeste, am vizitat Nessebar, Sozopol. Nessebar e in genul Sighisoarei mi-a placut f mult. Si in statiunea unde am fost nu mai zic cat de frumi a fost.
Am in plan ca din toamna sa incep sa calatoresc in strainatate....cred ca o sa incep cu Grecia, iar la iarna vreau sa ajung in Austria.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-06-28 22:37:34)

#4 2009-06-28 23:02:54

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

katami a scris:

vara asta, din pacate, cred ca ma voi delecta cu practica (harlau-lacu crucii). nu radeti de harlau, va rooog, am ras eu destul lol da' asta e.... oricum, eu abia astept, stiu ca va fi frumoasa datorita oamenilor cu care merg...

iar de vizitat... hm, romania e plina de locuri faine... maramuresul... si toti muntii de la un capat la altu... preferatii mei ar fi: fagaras, piatra-craiului, bistritei, ceahlau, apuseni, vrancei.... am auzit de bine si despre parang-retezat, dar inca n-am ajuns pe acolo.... delta, unde iar inca nu am ajuns... tara asta e plina de locuri superbe... care, probabil, au ramas superbe pt simplul fapt ca nu stiu destui de ele.... big_smile

diablo  diablo  diablo  diablo  katamiiiiiiiiiii de ce mi vorbesti orasul de rau,a? lol orasul meu natal hjarta il iubesc manca l ar ciuma lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#5 2009-06-28 23:23:07

puffball
Sr. member

andrulina a scris:

Eu am colindat toata Romania aproape, in vest mai tb sa ajung, dar in rest peste tot am fost....
cel mai des am fost in Vrancea ca acolo am bunicii...de obicei dupa terminarea concediului trag o fuga si pe la ei. E f frumoasa zona. 
Am fost in Romania la Tusnad, Olanesti, Sovata, Sighisoara hjarta...Durau, Oglinzi, Targu Secuiesc, Valea Prahovei, Poiana Brasov, Arieseni, Voineasa, Sambata de Sus, Moeciu-Bran, Vatra Dornei, Paltinis....si mai sunt atatea statiuni in care am stat. Le-am enumerat pe astea unde am fost cazata si bineinteles ca de aici cutreieram imrpejurimile si vizitam tot ce se putea...am urcat si pe munte, am cules si bureti, am pescuit, am tras cu pusca de vanatoare hjarta f multe peripetii.
In afara de Romania am mai fost in Bulgaria intr-o statiune super frumoasa facuta de austrieci Duni se numeste, am vizitat Nessebar, Sozopol. Nessebar e in genul Sighisoarei mi-a placut f mult. Si in statiunea unde am fost nu mai zic cat de frumi a fost.
Am in plan ca din toamna sa incep sa calatoresc in strainatate....cred ca o sa incep cu Grecia, iar la iarna vreau sa ajung in Austria.

si cum e litoralul bulgaresc fata de cel romanesc? big_smile  intreb pt ca si noi in august mergem in bulgaria, dar in alta statiune (sunny beach) cica e super statiunea, acum vom vedea noi.

Publicitate

loading...

#6 2009-06-28 23:32:02

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu se compara....noi cred ca nici peste 10 ani n-o sa ajungem ca ei. e diferenta mare. nu stiu cum o fi in celelalte statiuni, eu vb unde am fost eu si ce-am vazut asa in trecere.
unde am stat eu totul era super amenajat, plaja f curata, nisipul altfel, pana si marea e mai curata erau lebede o gramada hjarta
de servicii nu mai vb....mancarea de o mie de ori mai buna decat a noastra eu cu prietenul meu am zis ca nu o sa mai mancam asa carne ca acolo...si el a putut face comparatie ca naviga si a mancat diverse chestii.
cei de la hotel veneau zilnic si faceau curat, totul impecabil, oamenii aia parca erau teleghidati fiecare stia ce tb sa faca, erau f amabili...se merita sa mergeti nu e nici scump noi am dat 95 de euro 4 zile, dar puteam manca si bea de mai mult...plus ca e altceva decat aici.
ce nu mi-a placut mie a fost ca sunt super multi romani....si cum sunt majoritatea romanilor fitosi, de uita de unde au plecat....asta nu mi-a placut. dar na nu aveam ce face...

#7 2009-06-29 00:56:15

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

in retezat e minunat hjarta merita. am fost acum vreo 2 luni, am stat din pacate 4 zile dar as mai fi stat o luna..

in bulgaria am fost acum vreo 3 sapt. e f frumos, cum a spus si andrulina, servicii impecabile si marea foarte curata. preturile mi s`au parut cam ca in romania.. mancarea la restaurant e intr`adevar mai ieftina dar in rest, preturile la supermarketuri mi s`au parut la fel ca aici.

anul trecut am fost in belgia(bruxelles). a fost f dragut. am prins festivalul berii si desi nu sunt o fana, am baut o bere cu cirese si alcool 15% => m`am facut critza. plus, nu am putut sa ma abtin sa nu cumpar tone de ciocolata de la trilioanele de magazine cu astfel de delicatese lol . pe urma, in centru, in fiecare sambata si duminica se fac targuri cu tot felul de antichitati ( de la ceasuri vechi la viniluri la cutii de tabla cu imprimeuri dragute, la palarii minunate cu 3eur/buc, etc etc. de fapt toate chestiile de acolo sunt extrem de ieftine si frumoase).

pe urma am luat trenul si am plecat in olanda (amsterdam). o nebunie de la un capat la altul. nu o sa uit prea curand acel oras. pe mine m`a impresionat prin nonconformismul lui. si chiar dc e legalizata iarba, oamenii de acolo nu sunt in niciun caz disperati/psihopati/ruptzi tot timpul. sunt oameni normali. tone de biciclete, nu dau masinile peste tine dc te plimbi(ca prin romania)..
pe urma, muzee f interesante, cum ar fi muzeul de ceara, muzeul sexului (nebunie curata lol )si altele la fel de interesante.
m`am plimbat cu un fel de autobuz-barcutza (nu stiu cum se cheama exact) pe toate canalele din amsterdam- pretul a fost mic (vreo 5eur, fata de venetia unde o plimbare cu gondola e 100eur).
in rest, multe chestii de vazut, zici ca e un oras rupt de lume, are o personalitate aparte..tocmai prin nonconformismul lui care nu da in excese. eu zic ca merita vazut.

pe 4 august plec in new york unde o sa stau o luna (ma duc sa imi vad parintii care stau acolo). nu stiu exact CE e de vizitat, daca e ceva... statuia libertatii e prima si singura chestie care imi vine in minte (si nu ma incanta ca sa spun sincer lol ) deci nu stiu cum o sa fie.. sper totusi sa nu ma plictisesc prea tare.

si mi`ar placea sa merg in india, pt cultura lor si tot ce reprezinta ei in lumea asta. mi se pare o tara unica si vreau neaparat sa ajung acolo macar o data.

#8 2009-06-29 01:13:00

skumpi
Vizitator

well...in Romania n`am vizitat f multe lol adica asa ca oras : Cluj, Bucuresti deci nu se pune lol
Ungaria : Debrecen si Budapesta ( in trecere )
in Bulgaria am fost la mare in Albena...au zis fetele mai sus...nu se compara cu litoralul nostru, super ingrijit, oamenii ospitalieri, mancarea muulta si buna la preturi acceptabile, conditiile la fel...intr`un cuvant stiu sa faca turism !
Austria - Viena hjarta o data in viata trebuie vizitata Viena...superba, o arhitectura minunata, stradutele alea inguste hjarta civilizatie, curatenie... totu la superlativ
Franta - Paris hjarta cred ca nu mai e nevoie de cuvinte lol a fost hjarta hjarta hjarta am vizitat turnu big_smile si ziua si noaptea hjarta , Arcu de triumf, Notre Dame , Louvre, Sena hjarta , Gradinile din Luxemburg, Versailles, orasu nou Defence ... atat imi amintesc acum lol
Franta - Marea Manecii
peste o saptamana urmeaza Grecia big_smile

iar peste 3 again Paris...sa mai vizitam ce n`am apucat big_smile

ce`mi doresc sa mai vad inainte sa mor lol : Manhattan hjarta, Germania - Munchen, Italia - Roma, Milano hjarta , Spania - Madrid & Barcelona , Anglia.... si Bora Bora big_smile

#9 2009-06-29 01:35:54

puffball
Sr. member

Alex2 a scris:

in retezat e minunat hjarta merita. am fost acum vreo 2 luni, am stat din pacate 4 zile dar as mai fi stat o luna..

in bulgaria am fost acum vreo 3 sapt. e f frumos, cum a spus si andrulina, servicii impecabile si marea foarte curata. preturile mi s`au parut cam ca in romania.. mancarea la restaurant e intr`adevar mai ieftina dar in rest, preturile la supermarketuri mi s`au parut la fel ca aici.

anul trecut am fost in belgia(bruxelles). a fost f dragut. am prins festivalul berii si desi nu sunt o fana, am baut o bere cu cirese si alcool 15% => m`am facut critza. plus, nu am putut sa ma abtin sa nu cumpar tone de ciocolata de la trilioanele de magazine cu astfel de delicatese lol . pe urma, in centru, in fiecare sambata si duminica se fac targuri cu tot felul de antichitati ( de la ceasuri vechi la viniluri la cutii de tabla cu imprimeuri dragute, la palarii minunate cu 3eur/buc, etc etc. de fapt toate chestiile de acolo sunt extrem de ieftine si frumoase).

pe urma am luat trenul si am plecat in olanda (amsterdam). o nebunie de la un capat la altul. nu o sa uit prea curand acel oras. pe mine m`a impresionat prin nonconformismul lui. si chiar dc e legalizata iarba, oamenii de acolo nu sunt in niciun caz disperati/psihopati/ruptzi tot timpul. sunt oameni normali. tone de biciclete, nu dau masinile peste tine dc te plimbi(ca prin romania)..
pe urma, muzee f interesante, cum ar fi muzeul de ceara, muzeul sexului (nebunie curata lol )si altele la fel de interesante.
m`am plimbat cu un fel de autobuz-barcutza (nu stiu cum se cheama exact) pe toate canalele din amsterdam- pretul a fost mic (vreo 5eur, fata de venetia unde o plimbare cu gondola e 100eur).
in rest, multe chestii de vazut, zici ca e un oras rupt de lume, are o personalitate aparte..tocmai prin nonconformismul lui care nu da in excese. eu zic ca merita vazut.

pe 4 august plec in new york unde o sa stau o luna (ma duc sa imi vad parintii care stau acolo). nu stiu exact CE e de vizitat, daca e ceva... statuia libertatii e prima si singura chestie care imi vine in minte (si nu ma incanta ca sa spun sincer lol ) deci nu stiu cum o sa fie.. sper totusi sa nu ma plictisesc prea tare.

si mi`ar placea sa merg in india, pt cultura lor si tot ce reprezinta ei in lumea asta. mi se pare o tara unica si vreau neaparat sa ajung acolo macar o data.

wow, acum as merge in new york daca as avea ocazia lol visez la asta tongue cat despre venetia, cand am fost eu tin minte ca era 200 euro cu gondola yikes exagerat

#10 2009-06-29 01:39:30

puffball
Sr. member

skumpi a scris:

well...in Romania n`am vizitat f multe lol adica asa ca oras : Cluj, Bucuresti deci nu se pune lol
Ungaria : Debrecen si Budapesta ( in trecere )
in Bulgaria am fost la mare in Albena...au zis fetele mai sus...nu se compara cu litoralul nostru, super ingrijit, oamenii ospitalieri, mancarea muulta si buna la preturi acceptabile, conditiile la fel...intr`un cuvant stiu sa faca turism !
Austria - Viena hjarta o data in viata trebuie vizitata Viena...superba, o arhitectura minunata, stradutele alea inguste hjarta civilizatie, curatenie... totu la superlativ
Franta - Paris hjarta cred ca nu mai e nevoie de cuvinte lol a fost hjarta hjarta hjarta am vizitat turnu big_smile si ziua si noaptea hjarta , Arcu de triumf, Notre Dame , Louvre, Sena hjarta , Gradinile din Luxemburg, Versailles, orasu nou Defence ... atat imi amintesc acum lol
Franta - Marea Manecii
peste o saptamana urmeaza Grecia big_smile

iar peste 3 again Paris...sa mai vizitam ce n`am apucat big_smile

ce`mi doresc sa mai vad inainte sa mor lol : Manhattan hjarta, Germania - Munchen, Italia - Roma, Milano hjarta , Spania - Madrid & Barcelona , Anglia.... si Bora Bora big_smile

eu bahamas si brazilia imi doresc sa vad inainte sa mor si bineinteles new york, sau california (LA in special) hjarta...dar cu siguranta am sa merg cu aceste dorinte in mormant lol
si eu am vazut viena, oricum austria mi se pare o tara prea frumoasa cu atatia munti hjarta

#11 2009-06-29 01:45:23

skumpi
Vizitator

nu se stie niciodata unde te duce viata so...speranta moare ultima lol

#12 2009-06-29 02:07:59

Alex2
Sr. member

woa,as vrea sa fiu la fel de incantata de new york ca voi lol numai eu am impresia ca nu e nimic de vizitat ? adica, in afara de aglomeratie si multe lumini si multitudinea de natii unite la un loc, nu vad prin ce se remarca.
probabil o sa merg si in las vegas, dar cum nu am 21 de ani nu o sa am voie sa intru nicaieri.. aceeasi problema o s`o am si cu barurile/cluburile si cu tigarile lol
singura parte buna pe care o vad este partea cu hainele lol cred ca o sa imi umplu 15 geamantane intr`o luna lol
in rest, o sa imi vad parintii.. desi nu ard de nerabdare. sper sa rezist o luna lol

#13 2009-06-29 02:09:03

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

Alex2 a scris:

.

daca ar sta si parintii mei in new york ..
sunt atatea de vizitat, iti recomand Central Park, Upper East Side, Grand Central Station, apoi mai sunt si magazinele 8-> barney`s..

sunt putin pe langa.. imi cer scuze big_smile

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#14 2009-06-29 02:18:02

Alex2
Sr. member

smile cred ca o sa imi cumpar un ghid . multumesc oricum star.child pt informatii..

cat despre paris hjartahjarta sper sa ajung si eu in curand ca tot verific cat costa biletele la low cost, poate poate reusesc sa strang niste bani sa merg macar pentru 3-4 zile ca tare mult mi`as dori

#15 2009-06-29 11:40:07

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu imi doresc foarte mult sa vad Parisul...pana acum am fost doar in Portugalia in afara tarii...nu am vazut mare lucru...decat Porto si un orasel mai mic...dar mi-a placut foarte mult...e o tara civilizata,curata,oamenii sunt foarte sociabili,e o tara in care mi-ar placea sa locuiesc...saptamana asta o sa plecam iar acolo...si o sa vizitam si alta zone asa ca revin peste ceva timp cu detalii big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#16 2009-06-29 11:44:27

puffball
Sr. member

pink_butterfly a scris:

si eu imi doresc foarte mult sa vad Parisul...pana acum am fost doar in Portugalia in afara tarii...nu am vazut mare lucru...decat Porto si un orasel mai mic...dar mi-a placut foarte mult...e o tara civilizata,curata,oamenii sunt foarte sociabili,e o tara in care mi-ar placea sa locuiesc...saptamana asta o sa plecam iar acolo...si o sa vizitam si alta zone asa ca revin peste ceva timp cu detalii big_smile

te asteptam!  wink

#17 2009-06-29 11:45:29

puffball
Sr. member

skumpi a scris:

nu se stie niciodata unde te duce viata so...speranta moare ultima lol

asa e...dar speranta va muri odata cu mine lol

#18 2009-06-29 11:52:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si eu tot Parisul imi doresc sa il vizitez.. poate ajung in toamna, dar nu sunt sigura
din ce am vizitat pana acum cel mai mult mi-a placut ca si oras si civilizatie Munchen-ul.. nu ma asteptam ca intr-un oras din Germania sa ai asa multe de vizitat.. centrul vechi este superb.. m-as muta acolo clar, cu toate ca se zice ca oamenii sunt mai reci, mai rigizi.. ca si civilizatie sunt inaintea noastra cu cel putin 50-100 de ani, parerea mea...
Pe acelasi stil ca si Munchen-ul mi s-a parut si Viena, numai ca aceasta din urma e mai pitoreasca, mai calda parca desi se simte si aici influenta nemteasca.. oricum, per total. superb
Nymphenburg, castelul din Munchen este superb, are niste gradini imense, ca si Schonbrunn-ul din Viena
Budapesta am vazut-o in trecere, deci nu stiu prea multe despre ea
in Bulgaria am fost anul trecut in Sunny Beach si mi-a placut, dar nu pot sa zic ca m-a impresionat nu stiu ce..

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-06-29 11:52:36)

#19 2009-06-29 12:01:24

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

din pacate prin tara nu m-am prea plimbat, adica am fost in alba-iulia, sibiu, brasov, tg mures, sighisoara, dar nu am putut vizita f mult.
acum 13 ani am plecat cu ai mei in chisinau cu masina, ne-am oprit la manastiri in moldova si a fost super. acolo chiar imi doresc sa ajung din nou.

in strainatate am fost in chisinau: din cate tin minte mi-a placut destul de mult

italia: milano: nu am fost chiar in milano, am stat undeva langa, in legniano, dar era un oras superb, nu ma asteptam sa fie asa de linistit si de frumos

franta, coasta de azur: eu am stat in nissa, dar am fost si la cannes, monaco. a fost o vacanta superba si anul acesta voi merge din nou acolo

spania, palma de mallorca: nu pot sa zic decat ca m-as muta acolo definitiv, mi-a placut extraordinar de mult

imi doresc sa vizitez venetia, egipt, paris

Ultima oara a fost editat de maryahs (2009-06-29 12:02:04)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.