|
Nu esti logat.
Credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?-5
#77 2009-07-06 15:31:21
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?Camicaze am trecut prin aceeasi situatie..am stat cu un baiat care avea iubita de aprox. 4 ani..ca si tine. Din proprie experienta iti spun sa il lasi acum, daca nu vrei sa suferi mai tarziu mai mult, cand el se va impaca cu ea. Si mie imi spunea ca ma iubeste, ca o sa se desparta de ea..si a si facut-o, insa nu pt. mult timp pt. ca s a intors inapoi la ea si nu o data..de mai multe ori s-a despartit de ea a venit la mine pt ca apoi sa se impace din nou. Asa ca sfatul meu este sa-l lasi si sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat, sa te respecte, si sa fie doar pt tine. Offline #78 2009-07-06 22:58:11
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?
mac mac mac....da si el din gura...e usor sa zici, dar e greu sa faci ceva si pt viitor ghideaza-te dupa faptele cuiva nu dupa vorbe ca asa oricine trancane oricand si oricat...important e ceea ce-ti demonstreaza Offline #79 2009-07-07 09:42:27
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?oricum nu e de crezut... Offline #80 2009-07-07 12:47:47
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?22 jumate Offline #81 2009-07-07 12:49:55
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?camicaze, dar tie chiar iti convine sa fii a 5-a roata la caruta?.... Offline Publicitateloading...
#82 2009-07-07 15:26:03
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?care din fete a dat bacu?? Offline #83 2009-07-07 15:30:44
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?Mergi la topicul BAC, BAC, BAC si vezi acolo ce fete au dat . Sunt cateva... Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-07-07 15:30:59) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #84 2009-07-09 15:11:22
de ce te amagesti singura zicand ca nu o iubeste? dac nu o iubea si te iubea pe tine o lasa de mult crede-ma ti-am scris mai in sus ca si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, daca i pasa de tine incerca sa rezolve lucrurile sa fie bien pt voi 2 nu ca cika te lasa sa inveti si asa , din contra ar trebui sa fie acum langa tine sa te sustina moral si asa.... parerea mea ca se joaca cu am2 si ca u te amgaesti singura , nu cered ca o va lasa in plus, nu ai de unde sti cum e rel lor cand se intalnesc, poate el a zica ca relatia cu cealata e rece si asa dar tu nu ai de unde sti cum e defapt, singuru vinovate e el , si dupaia tu pt ca i faci jocul, nu te judec pt a si eu am trecut prin asta si am sperat sa o lase si pana la urma el nu s-a ales nici cu mine nici cu cealalta, daca nu tine la ea o lasa de mult Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #85 2009-07-09 19:56:15
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?ai dreptate.. dar oricum numai sunt cu el... si parca e mai frumos .. niic un stres nimic.. cu toate ca imi gasesc alta ocupatie ca s a nu-mi maif ie gandu la el ......... Offline #86 2009-07-09 20:30:40
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?f bine ca te-ai rupt de el. Offline #87 2009-07-09 22:10:00
ai facut alegerea corecta Offline #88 2009-07-10 12:01:30
akum depinde doar de tine si de vointa ta,cat o sa rezisti fara el....dar se poate! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-07-10 12:02:21) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|