|
Nu esti logat.
Credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?-3#39 2009-07-04 17:19:30
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?si nu cred ca exista un "gen" care se baga peste relatii.Dragostea asta e f complicata..cat ti se pune pata pe unu/una chit ca are o relatie,e foarte greu sa-ti convingi inima sa fie controlata de ratiune.... Offline #40 2009-07-04 17:25:06
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?S-o luam logic. Tipul e cu cealalta de 4 ani, iar cu tine de 1 an. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #41 2009-07-04 18:23:08
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?
conteaza,katalina....pai azi se culca cu prietena,maine cu ea... Offline #42 2009-07-04 18:46:01Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?
o intrebam daca au relatii si daca e primul pentru ca e oarecum normala la noi, femeile legatura asta "nenorocita" care se produce intre noi si primul barbat din viata noastra; sunt multe care considera ca himenul ala le uneste pe viata de acel om si nu de multe ori fac tot ce "pot" (chiar daca asta inseamna sa-si uite de demnitate, de faptul ca sunt tinere si cu o viata inainte, ca barbati sunt carca...) sa ramana langa el... indiferent ce implica asta din pacate Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-04 18:49:00) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #43 2009-07-04 19:18:54
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?Deci nu.. nu m-am culcat cu el...! cu toate ca la celalalt topic am mentionat ca m-am culcat era doar din pura curiozitate pentru o prietena de-a mea care si-a inceput viata sexuala cam tot asa 1 an cu prietenul si se intreba daca va mai curge sau nu la al-2-lea contact si de asta am vorbit la persoana mea!!! multumesc pt sfaturi dar... eu oricum voi pleca din localitate pt o lunga perioada de timp.. si o sa imi fie usor sa il uit pt ca mintea imi va fi preocupata cu altceva..:lucruri noi... persoane noi... uite si vine bacu.. abea o sa mai pot avea timp de mine! cerandu-va sfaturile.. as fi vrut sa-l pun la incercare! adica voi.. (lasand la o parte k mai are pe altcnv) cum ati atrage un baiat mai atre.. cum sa-i captati atentia numai pt voi! cum sa-i intrati in minte..? asta as fi vrut mai mult s-a aud! ms:* Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-04 19:21:52
pai e simplu in cazul asta: culca-te cu el! (nu e un sfat, ci solutia optima, ca daca stau sa ma gandesc la situatia voastra asta e singurul lucru pe care n-ar trebui de fapt sa-l faci) Offline #45 2009-07-04 19:23:54
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?si daca tipul se poarta ca majoritatea?adica dupa ce se culca cu fata nu o sa mai prezinte un subiect interesant...se poate intampla si asa si sa se fi culcat degeaba cu el... Offline #46 2009-07-04 19:27:36
e un risc pe care fiecare femeie care se culca cu un barbat si-l asuma cu buna stiinta Offline #47 2009-07-04 19:28:11
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?mai, asta depinde de el...unora de exemplu le plac fetele cat mai naturale si mai cuminti...altora le plac tipele super aranjate kinky #48 2009-07-04 19:35:43
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?tare skumpi! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #49 2009-07-04 19:42:18
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?off greu:)) poi am incercat eu sa mai am pe cnv darr ma omoara constiinta:D adica eu nu prea pot lasa pe altcnv sa ma atinga si nc nu pot fi ca el sa mai am pe altcnv! l-am intrebat ce-ti lipseste tie din relatia ta! ce-ti place lamine? el mi-a zis ca ii plc ca sunt cuminte.. si felul meu de-a fi! nu stiu ce sa zic.... in fine!si cu ,culcatul nu prea pot face poi dupa.. eu imi plang in pumni dupa.. si e fooarte aiurea senzatia! ma gandesc acuma si mai serios la ruperea legaturii ce o am cu el.! asta este baieti mai sunt DAR niic unu nu e ca el:P! si nici una ca mine;) Offline #50 2009-07-04 19:54:00
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?pai normal k ii place ca esti cuminte ar fii culmea.... #51 2009-07-04 19:57:44
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?nu te culca cu el daca esti virgina, dar daca nu esti....culca-te cu el ca sa vada ca nu esti chiar asa de cuminte pe cat pari "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #52 2009-07-04 21:00:47
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?daca tot se vorbeste deschis aici ... si chiar imi place!.. as fi curioasa daca as incepe o relatie sexuala cu un alt baiat, demult as fi vrut sa aflu :adica ce schimbari asupra corpului tau pot avea loc? cum isi da seama cineva ca mi-am inceput viata sexuala??demult am vrut sa aflu asa pt cunostinta mea. Offline #53 2009-07-04 21:03:31
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?pai in afara de faptul ca nu mai ai himen nu se produce nicio schimbare, si singurul care isi da seama este ginecologul la control "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #54 2009-07-04 21:11:44
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?nu ma serios iti spun! sunt curiozitati ce as vrea sa le aflu! diniante de a incepe actul sexual as vrea s afiu mai documantata de asa ceva sa stiu la ce sa ma astept! si nu mi-ar fi rusine sa spun ca am inceput viata sexuala.. doar sunt curioasa d emulte chestii atita tot! Offline #55 2009-07-04 21:16:48
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?important e sa te protejezi! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #56 2009-07-04 21:29:12
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?In momentul in care un tip sta cu 2 tipe in acelasi timp in relatii de lunga durata... acest lucru spune multe despre el ca om si despre cat de multa incredere poti avea in el. Just my two cents. Offline #57 2009-07-04 23:29:07
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|