|
Nu esti logat.
Credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?-2#20 2009-07-04 01:45:59
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?noapte buna si tie Offline #21 2009-07-04 05:38:41
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?Iata in sfarsit un topic extrem de interesant. Astept cu nerabdare sa va ce sfaturi ii veti da fetei si sper sa fie mai multe decat criticile Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #22 2009-07-04 09:42:30
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?wow...eu personal nu as putea sa stau cu o asemenea persoana, sincer! mi se pare ca isi bate joc de amandoua. draga mea, sfatul meu este sa o rupi cu el imediat. Chiar nu te merita nici pe tine si nici pe cealata. Iar daca relatia lor e dusa asa cum ai spus, atunci de ce nu o lasa pe tipa si sa vina la tine? E clar ca la ea tine mai mult(mai ales daca zici ca pe tine nici nu te prea cauta) daca dupa atata timp, desi relatia lor scartaie, nu a parasit-o pt tine. Offline #23 2009-07-04 10:09:42
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?
pai poate contribui si tu la cresterea numarului sfaturilor Offline #24 2009-07-04 10:27:24
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?sincer eu nu prea cred ca il iubesti chiar asa de mult din moment ce accepti cu destul de multa usurinta faptul ca el mai are si pe altcineva....daca l-ai iubi asa de mult cum zici, nu cred ca ai putea sa suporti situatia asta, deja ar fi masochism! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-04 10:50:40
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?eu zic sa vorbesti frumusel cu el si sa`l intrebi ce vrea de la viata. daca ezita atunci pa. n`are rost, sincer. eu n`as putea sa stau asa daca as fi in locul tau. sa srau la cheremul lui, sa ma culc cu el cand vrea el si in rest, cealalta. nu`ti pierde tineretea, mai sunt baieti si sinceri pe pamant. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #26 2009-07-04 11:04:15
cred ca raspunsul..in ciuda acestor "momente" este unul singur: NU TE IUBESTE. Offline #27 2009-07-04 11:18:30Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?ce mi-as dori sa pot sa imi spu si eu parerea o sa ma rezum doar la a spune ca lucrurile nu sunt mereu numai in alb sau negru: daca nu se desparte de aia inseamna ca n-o iubeste pe ea si invers... conteaza situatiile, conteaza persoanele, conteaza ce cauta el si ce au ele de oferit, iar un an petrecut asa nu inseamna neaparat extraordinar de mult. Offline #28 2009-07-04 11:54:31
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?Eu sunt sigura ca poti sa fi cu 2 oameni in acelasi timp si sa-i iubesti pe amandoi.Fiecare iti ofera altceva... Offline #29 2009-07-04 12:19:43
se poate,intra-adevar...dar nu crezi ca la un moment dat persoana in cauza ar putea vrea sa aiba de toate intr-o singura persoana? daca trece printr-o pasa proasta,si unul/una dintre tipi/tipe e acolo,dar nu cel/cea care are calitatea de bun ascultator... adica,eu zic ca duce la frustrari. toti vrem perfectiunea,adica tot ce se poate intr-un singur loc..eu zic ca nu e totuna cand e split in half. cred ca se ajunge eventual la ganduri gen "vai,ce x si y e xulescu... pacat ca nu poate fi si z,cum e celalalt... ar fi perfect...asa,din pacate,nu e." am umblat si eu cu 2 deodata...si cam asa ceva era in capul meu...eu vroiam unul,nu doi. da' unul cu tot ce vroiam eu nu se gasea... si am incercat cu 2,and i was driving myself crazy,si pana la urma le-am zis 'pa' amandurora... adica,da,sunt chestii diferite,e placut sa stii ca poti avea pe cineva asa azi,si pe cineva altfel maine. dar ajungi sa iti doresti sa ai o singura persoana,mereu acolo,mereu disponibila,care sa poata juca ambele roluri... pentru ca e obositor sa mergi cand dupa unul,cand dupa celalalt... Offline #30 2009-07-04 12:45:45
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?camicaze2 ... maare grija ce faci ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #31 2009-07-04 14:57:58
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?ma gandesc la fata aia ce care e el de 4 ani...oare stie de situatia asta?nu cred... Offline #32 2009-07-04 15:08:48
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?poate ca voi fi considerata rea! dar eu cred ca din cauza femeilor care accepta sa fie a 3 a persoana in cuplu exista atatia barbati care inseala!uite asa!daca fetele stiu ca cel cu care incep o relatie, e deja prins intr-o alta relatie, de ce se amesteca??poate ca exista probleme in cuplu dar acestea pot fi rezolvate si daca nu se rezolva atunci se va ajunge la o despartire si barbatul va deveni liber. si vb aia, data viitoare ai putea fi tu cea care sa ai cu un barbat o relatie de nu stiu cat timp si sa se amestece o alta femeie!cum te-ai simti? Offline #33 2009-07-04 15:08:57
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?eu am fost cu un tip care avea prietena (intre timp tipa i-a devenit sotie) dar nu vroiam fidelitate din partea lui si nici nu o ofeream, ne intalneam doar ocazional pt , iar dupa ce a oficializat relatia cu tipa respectiva am terminat cu aceasta relatie , daca pot s-o numesc asa , am terminat relatia din repect pt tipa repectiva, nu imi place sa imi bag coada in relatii oficiale sau daca sunt copii la mijloc Offline #34 2009-07-04 15:15:30Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?complicata situatia... astept sa raspunzi la intrebarea pusa de divya ca sa ma pronunt... si ca s-o completez te intreb daca te-ai culcat cu el.. si e cumva primul baiat din viata ta? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #35 2009-07-04 15:21:23
Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?La acelasi lucru m`am gandit si eu divya...saraca fata cu care e de 4 ANI when the pomp lights up,you shoot. Offline #36 2009-07-04 15:22:10
nu e si cazul lui camicaze....ea spune clar in primul post ca vrea sa'l atraga spre ea,sa fie doar cu ea,sa vina mai des la ea...etc(asta zicea in primul post,din cate am inteles) Offline #37 2009-07-04 15:30:12
am inteles ca are 18 ani ... e la varsta la care vrabia viseaza malai , e drept eu am avut aproape aceeasi varsta cand eram implicat in relatia respectiva dar eu nu am fost fidela pana sa ma marit .... si priveam lucrurile altfel Offline #38 2009-07-04 17:08:43
nu?dar ce esti?pt ca asta faci acum,indiferent ca este prima sau a 20-a oara ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|