homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?-4

#58 2009-07-05 10:32:36

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: credeti ca puteti sta langa un baiat care mai are pe alcineva?

o sa regreti enorm daca te culci cu el....o sa vezi sad
sfatul meu e sa nu o faci

#59 2009-07-05 11:17:08

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

anabella_n a scris:

Chick a scris:

si daca tipul se poarta ca majoritatea?adica dupa ce se culca cu fata nu o sa mai prezinte un subiect interesant...se poate intampla si asa si sa se fi culcat degeaba cu el...

e un risc pe care fiecare femeie care se culca cu un barbat si-l asuma cu buna stiinta

in cazul asta e aproape o certitudine.....e gresit sa imi dau cu parerea daca nu cunost situatia si personele implicate.....dar eu cred :
1 - ori nu ii pasa numai de el si de nici una dintre voi....ori e frustat de ceva si are nevoie sa isi demonstreze ca poate si cu multe
2 - sau sa presupunem ca e baiat de treaba prins la mijlocul unei situatii complicate.......dar in cazul asta inseamna ca nu e decat un barbat extraordinat de slab care nu e in stare sa isi puna ordine in viata.....

avand in vedere ca are 20 de ani....deci experienta de viata zero....nu prea ma mira situatia...

sfatul meu e sa il lasi si sa iti vezi de viata ta....stiu la varta ta toate iubirile par mari.....si tot e dramatic .....been there done that....dar nu chiar asa....... o rel adevarata implica iubire + respect + multe altele.....

ai grija de tine...puss

#60 2009-07-05 11:56:46

bella11
New member
Inregistrat: 2009-04-19

parerea mea.....trimite-l la plimbare si la fel ar trebui sa faca si cealalta fata.daca poti suporta sa-l imparti si cu altcineva atunci este bine,dar gandeste-te ca poate el isi iubeste cu adevarat prietena iar cu tine isi satisface anumite ,,pofte,,

IUBESTE-MA ASA CUM SUNT...

#61 2009-07-05 12:17:36

camicaze2
New member
Inregistrat: 2009-07-02

asa am sa fac.... ms:* mi-o placut la el... ca e responsabil.. e "baiat de casa" cym se zice.. isis ajuta parintii.... oricum numai conteaza...!

#62 2009-07-05 13:29:03

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

responsabil nu prea pare

Publicitate

loading...

#63 2009-07-05 14:06:06

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Pana acum n-am vazut decat 1-2 sfaturi in "cum sa-l atraga de partea ei" - nu foarte bune, in 3 pagini - mai mult critici si comentarii pe langa.

anabella_n, cu sfaturile, eu inca ma abtin ca sper sa vad din partea voastra niste sfaturi sa stiu la ce-as putea eu sa ma astept sa mi se intample intr-o situatie de genul asta rotfl

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-07-05 14:08:13)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#64 2009-07-05 14:23:06

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai da-i tu sfaturi sioux ca pana acum esti offtopic

#65 2009-07-05 14:37:46

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

sioux a scris:

Pana acum n-am vazut decat 1-2 sfaturi in "cum sa-l atraga de partea ei" - nu foarte bune, in 3 pagini - mai mult critici si comentarii pe langa.

asta pt ca poate sfaturile despre "cum sa-l atraga de partea ei" nu sunt necesare intr-o astfel de situatie.
poate ca cel mai bun sfat in momentul asta ar fi sa-si vada de viata ei fara el.
pentru ca ma pun in locul ambelor femei si:
1. nu mi-ar placea sa zicem sa aflu ca sotul meu mai are in viata lui o alta femeie care cere la altii sfaturi despre cum sa-l atraga de partea ei ca sa ma paraseasca pe mine.
2. nu mi-ar placea sa fiu eu aceea care distruge o relatie/casnicie incercand sa iau barbatul alteia
in ambele cazuri, tot el va fi acela care decide ce vrea. ca daca asta mica s-a bagat peste relatia lor, libera fiind sa aleaga cu cine vrea sa fie (fie el si un barbat cu o relatie de 3 ani in spate in momentul ala), asta nu inseamna ca tot ea are fraiele situatiei in mana si poate, prin sfaturile noastre, sa puna mana pe el si totul va fi bine

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-05 14:43:05)

#66 2009-07-05 15:31:58

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

andrulina a scris:

pai da-i tu sfaturi sioux ca pana acum esti offtopic

Daca vrei tu neaparat si nu mai faci pe desteapta atat, uite o sa-i dau niste sfaturi la fel de folositoare ca ale tale: sa-si lase parul mai lung si sa-si faca unghiile french. Cum poti sa-mi zici tu mie ca sunt offtopic cand n-ai ajutat-o pe fata cu nimic din ce ti-a cerut ?

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#67 2009-07-05 20:53:23

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

sioux a scris:

anabella_n, cu sfaturile, eu inca ma abtin ca sper sa vad din partea voastra niste sfaturi sa stiu la ce-as putea eu sa ma astept sa mi se intample intr-o situatie de genul asta rotfl

pai ce sfaturi sa'i dam?cum sa'l faca  s'o insele pe prietena lui...cu care e de 4 ani?!?
eu una ma abtin....

#68 2009-07-05 21:32:54

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

divya a scris:

sioux a scris:

pai ce sfaturi sa'i dam?cum sa'l faca  s'o insele pe prietena lui...cu care e de 4 ani?!?
eu una ma abtin....

pai incep eu prin a sfatui-o sa il paraseasca sau sa il puna sa o paraseasca pe aia (ceea ce nu cred ac v-a face) acum 2 ani si mie mi s-a int acelasi lucru stateam cu un tip care avea o prietena de mai mult timp si el fain frumos ne tinea pe am2 si imi zicea ca nu tine la ea da na sa obisnuit si etc....cert e ca, cand iubesti iubesti numa 1 data nu de 2 ori cel putin deodata ....adika ori tu ori aia... si lasa-l acum pana nu e prea trziu si te trezesti cu buza umfata ca te lasa el pe tine si te-=a tinut sid e fraiera sa zic asa......atat timp cat u i permiti sa stea si cu cealata nu o va lasa

Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-07-05 21:34:36)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#69 2009-07-06 12:14:05

camicaze2
New member

am vorbit cu el aseara........ si i-am spus crunt ca nu mai vreau sa mai am de-aface cu el el a spus ca ramane la alegerea mea... ! cand am ajuns acasa m-a sunat si mi-a spus ca cu toate ca eu nu cred din cauza situatiei in care se afla..ma iubeste..si a spus ca ma lasa ceva timp si apoi ma va cauta el sa incerce sa puna capat relatiei cu respectiva! si cica peste un anumit timp o zis ca ma lasa sa invat sa iau bacu (dar cica in timpu asta sa mai pastram legatura) si apoi ma va cautasi imi va demonstra multe! dar nu prea cred! il las sa vad ce are in cap...si apoi oi mai vedea eu! oricum ma simt mai bine ca am facut pasul asta...... si totusi imi e gandul la el dar asta etongue!!! si faza cu bagatu in alta relatie... ei au o relatie la distanta  ea la facultate... el la alta facultate. in iasi! se vad mai rar! si acuma s afiu si eu sincera... daca o iubea asa tare numai venea la mine ... si imi spunea "imi pare rau am prietena si o iubesc" sau kestii din astea.... si tot el insista! ca oricum niic mie nu mi-ar placea sa se bage alta in relatia mea poi krek o bat:D! dar daca e una care spune"daca te desparti de mine ma omor. sau etc.." intervine altcv...........

#70 2009-07-06 12:31:20

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

camicaze2 a scris:

ei au o relatie la distanta  ea la facultate... el la alta facultate. in iasi! se vad mai rar! si acuma s afiu si eu sincera... daca o iubea asa tare numai venea la mine ... si imi spunea "imi pare rau am prietena si o iubesc" sau kestii din astea.... si tot el insista! ca oricum niic mie nu mi-ar placea sa se bage alta in relatia mea poi krek o bat:D! dar daca e una care spune"daca te desparti de mine ma omor. sau etc.." intervine altcv...........

si tu daca aveai o rel de lunga durata,ti ar fi plakut sa se bage alta in rel ta?n ai de unde sa stii daca o iubeste sau nu,banuiesc ca da,devreme ce a stat atata timp cu ea,stii cum se zice barbatul e dator sa incerce...daca femeia...si cu asta cred ca am spus tot!!!

#71 2009-07-06 13:50:04

camicaze2
New member

bine ca eram constienta de ceea ce facusem ca era total gresit! dar nu degeaba se spune ca" iubirea e oarba" !! si gata deci oricum am termintat-o cu el.. oricum multumesc pt sfaturi ,critici...tuturor era cv ce stiam doarexista vorba aia" trebuiesti impinsa de la spate" ca sa vezi mai multe...! si totusi as vrea s astiu si eu cati ani au sfatuitoarele mele si d eunde sunt ..? daca se poate stii..tongue(nu de alta dar sa skimbam subiectul! ) ma numesc un caz rezolvat:)

#72 2009-07-06 14:07:21

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

am citit topicul..si mi-a picat la fix..pt ca sunt in aceeasi situatie..numai ca acum ei s-au despartit dar el nu stie ce vrea..adica e destul de ravasit..nu stiu ce gandeste exact..poate regreta alegerea facuta..sau poate e doar impactul ca a renuntat la atatia ani..
oricum la prima vedere e usor de judecat..cand esti implicat nu mai e asa simplu

So where is the passion when you need it the most...

#73 2009-07-06 14:10:17

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

camicaze2 a scris:

bine ca eram constienta de ceea ce facusem ca era total gresit! dar nu degeaba se spune ca" iubirea e oarba" !! si gata deci oricum am termintat-o cu el.. oricum multumesc pt sfaturi ,critici...tuturor era cv ce stiam doarexista vorba aia" trebuiesti impinsa de la spate" ca sa vezi mai multe...! si totusi as vrea s astiu si eu cati ani au sfatuitoarele mele si d eunde sunt ..? daca se poate stii..tongue(nu de alta dar sa skimbam subiectul! ) ma numesc un caz rezolvat:)

esti destul de puternica daca ai reusit sa faci asta. si e un prim pas spre maturizare, sa stii.
multe fete decid sa mearga mai departe in ciuda tuturor sfaturilor si mai tarziu tot ele au de suferit. sincer, mi-ai stranit admiratia cu gestul tau de acum.

p.s: eu am 27 ani tongue

#74 2009-07-06 14:58:13

camicaze2
New member

kamesita exista si trauma aia ca a renuntat la atatia ani pt ca in anii astia ei investesc niste sentimente care apoi se transforma in prietenie.. amintiri.. si nu cred ca ai vrea nici tu sa-ti pierzi cel mai bun prieten nu?! si apoi simt la despartire ca o parte din ei s-au dus ca se simt pustiiti! la unele persoane nu s eprocedeazaasa.. unii isi fac si cruce bine ca au scapat! asa e la unii din pacate...! fa si tu ce simti:P

#75 2009-07-06 14:58:47

camicaze2
New member

appo anabella multi inainte:*

#76 2009-07-06 15:18:33

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

da..inteleg asta..dar eu sunt foarte confuza acum..nici nu stiu daca s-a despartit de ea pt mine..il vad ca se cam indeparteaza de mine..nu vreau ca la un moment dat sa regrete alegerea facuta si sa ma considere vinovata hmm

So where is the passion when you need it the most...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.