homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-10

#172 2009-07-31 14:41:42

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: SEX ORAL 2

BratzG a scris:

pai nu voi  ziceati la un moment dat ca daca iti iubesti partenerul,iubesti fiecare particica din el?

ba da,chiar eu am zis'o... si m'am referit la oral smile

#173 2009-07-31 14:49:02

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

``tocmai mi'am adus aminte de un filmxxx pa care l'am vazut cu iubi,in care una ii facea oral dupa ...anal ``,pai din ce ai afirmat(adica fiecare particica) nu vad unde ti`ar fi scarba..

p.s:eu tot raman la ale mele,nu ma intelegeti gresit.da` una spuneti,alta faceti:))

eu,tu si restul lumii...

#174 2009-07-31 14:54:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

BratzG a scris:

``tocmai mi'am adus aminte de un filmxxx pa care l'am vazut cu iubi,in care una ii facea oral dupa ...anal ``,pai din ce ai afirmat(adica fiecare particica) nu vad unde ti`ar fi scarba..

pai a zis fiecare particica din el, nu din ea lol

#175 2009-07-31 14:57:41

BratzG
Sr. member

heimdall a scris:

BratzG a scris:

pai a zis fiecare particica din el, nu din ea lol

atunci si mai trist,ca doar e din ea:)))

eu,tu si restul lumii...

#176 2009-07-31 15:02:56

BratzG
Sr. member

si dupaia sa`mi pun capat zilelor?nu mersi:))
v`am zis,eu raman strict la ale mele smoke2

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:03:23)

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#177 2009-07-31 15:03:57

Divya
Hero member

BratzG a scris:

si dupaia sa`mi pun capat zilelor?nu mersi:))
v`am zis,eu raman strict la ale mele smoke2

si care's " ale tale"?

#178 2009-07-31 15:13:55

BratzG
Sr. member

daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele big_smilee unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci!
apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om!
eu sunt deschisa la minte,si vorbesc orice,dar unele chestii le ocolesc,pentru ca nu sunt de mine.

...si pentru asta viata noastra sexuala nu are deloc de suferit!e din ce in ce mai bine.
...si daca nu prestez serviciu complet,el tot pe mine ma vrea big_smile

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:15:29)

eu,tu si restul lumii...

#179 2009-07-31 15:16:19

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

BratzG a scris:

daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele big_smilee unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci!
apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om!
eu sunt deschisa la minte,si vorbesc orice,dar unele chestii le ocolesc,pentru ca nu sunt de mine.

iti provoc scarba nu-i asa? nu-ti place deloc de mine lol
afla ca pentru oameni ca tine s-a inventat inselatul din partea barbatului din dotare...no offence

LE: partea bolduita mi-a placut la nebunie  rotfl
guess what: animalele fac doar sex normal. pentru reproducere big_smile daca intelegi ce vreau sa spun...

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:33:23)

#180 2009-07-31 15:17:34

Divya
Hero member

big_smile

#181 2009-07-31 15:20:32

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

anabella, subscriu ce ai spus smile
fara suparare BratzG, atata timp cat nu ai "gustat" asa ceva nu poti sa stii ce gust are si cum e... toti suntem predispusi sa spunem: n-as face niciodata asa ceva, in relatia mea nu e nevoie de asa ceva... insa lucrurile vin din urma si nu sunt intotdeauna chiar asa; nu vad de ce nu ai incerca, macar de curiozitate... si dupa te decizi daca iti place sau nu, daca e de tine sau nu smile asta e parerea mea, si n-am spus-o ca sa jignesc pe cineva sau sa instig la ceva...
in alta ordine de idei, si mie sexul anal mi se pare foarte scarbos si riscant din multe puncte de vedere; insa nu exclud ca peste ceva timp, in viata asta sa incerc si asa ceva... sa stiu cum e; in principiu nu sunt de acord, insa daca voi avea sansa si ma voi simti ok facand asta, voi incerca;

Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-31 15:24:01)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#182 2009-07-31 15:29:27

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

dupa un oral de 5 min., al meu ma nenoroceste!!!!!!!!!!!!!!!! am parte de preludiu jumate de ora!!!!!!!! are niste buze...wowww...si o limbaa, ah....sa vedeti acolo orgasme clit.....si pana nu sunt  ca o leoaica, nu ma ...patrunde....uffffff...si atunci sa vedeti voi orgasm vaginal!!!!!!!!!!....ah....bine ca nu-i acasa acum, ca o puneam de-o sexinpat  ...demonstratie rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:30:20)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#183 2009-07-31 15:36:53

annna
Hero member
Site

lol ce tare esti andora big_smile si ai dreptate hjarta daca stim sa-i intaratam, sa-i urcam pe pereti, recompensa e pe masura hjarta oo daaa  sexinpat  stim foarte bine ce urmeaza dupa big_smile
scorpionul meu, mi-a si zis... dupa ce am ajuns sa ne cunoastem mai bine, ca pana nu i-am facut un oral asa din tot sufletul cu pasiune si tupeu si tot tacamul big_smile nu m-a  sexinpat  la randament maxim, n-a dat tot ce-a avut mai bun rotfl

Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-31 15:39:30)

#184 2009-07-31 15:38:59

BratzG
Sr. member

anabella_n a scris:

BratzG a scris:

iti provoc scarba nu-i asa? nu-ti place deloc de mine lol
afla ca pentru oameni ca tine s-a inventat inselatul din partea barbatului din dotare...no offence

LE: partea bolduita mi-a placut la nebunie  rotfl
guess what: animalele fac doar sex normal. pentru reproducere big_smile daca intelegi ce vreau sa spun...

nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul  te`ar  insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero

anna,nu sunt curioasa crede`ma.ne este foarte bine. patfierbinte

p.s.nu imi e scarba de tine,deloc.e alegerea ta ce vrei sa faci cu viata ta.am invatat sa ignor intre timp.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:40:04)

eu,tu si restul lumii...

#185 2009-07-31 15:40:22

anabella_n
Hero member

BratzG a scris:

nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul  te`ar  insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero

exact asa ziceam si eu ca vei raspunde rotfl

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:41:39)

#186 2009-07-31 15:43:33

annna
Hero member
Site

daca va e bine asa si niciun dintre voi nu vrea mai mult, e perfect smile hjarta  insa eu raman la ideea mea ca barbatii sunt barbati...

#187 2009-07-31 15:44:45

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

annna a scris:

lol ce tare esti andora big_smile si ai dreptate hjarta daca stim sa-i intaratam, sa-i urcam pe pereti, recompensa e pe masura hjarta oo daaa  sexinpat  stim foarte bine ce urmeaza dupa big_smile
scorpionul meu, mi-a si zis... dupa ce am ajuns sa ne cunoastem mai bine, ca pana nu i-am facut un oral asa din tot sufletul cu pasiune si tupeu si tot tacamul big_smile nu m-a  sexinpat  la randament maxim, n-a dat tot ce-a avut mai bun rotfl

imi place privirea pe care o are ...doar la gandul ca ii cobor pe.....il subjugi totalllllllllll!!!! e valabil pt. toti barbatii!!!!...sunt o femeie foarte afurisita!!! pretentioasa!!!!!!!! uf, de abia ma suport eu pe mine cateodata la ce fitze am rotfl dar, cand incearca sa-mi reproseze ca ma gandesc doar la mine, de nu ti-l potolesc imediat sexinpat dupa....simte nevoia sa ma resfete si mai si bis

BratzG a scris:

draga mea, cred ca el a fost singurul barbat din viata ta...sincer, nu te baza atat de mult pe el, ca intr-o zi ai sa descoperi ca...e cu totul alta persoana, iar tu ai sa disperi ca ai avut atata inceredere in el...e pacat...

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:52:42)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#188 2009-07-31 15:45:03

BratzG
Sr. member

anabella_n a scris:

BratzG a scris:

bravo,ai un os:))

eu,tu si restul lumii...

#189 2009-07-31 15:46:35

anabella_n
Hero member

BratzG a scris:

anabella_n a scris:

BratzG a scris:

bravo,ai un os:))

ai vrea sa stau in patru labe pentru tine in timp ce-l rod? big_smile

eu ma opresc aici, hai, peace si multa fericire!

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:48:59)

#190 2009-07-31 15:48:39

Divya
Hero member

annna a scris:

daca va e bine asa si niciun dintre voi nu vrea mai mult, e perfect smile hjarta  insa eu raman la ideea mea ca barbatii sunt barbati...

mda,si femeile sunt femei asa ca daca vreau sa fac sex oral fac tummenupp .iubesc sa fac si sa mi se faca smile ,ce mai?
...chiar e asa de greu de inteles ca sexul oral poate fii al naibii de placut wink ?
nu incerc sa conving pe nimeni..dar unii asa vorbesc de parca pentru o femeie nu'i ceva placut....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.