SEX ORAL 2-10
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
Re: SEX ORAL 2
BratzG a scris:pai nu voi ziceati la un moment dat ca daca iti iubesti partenerul,iubesti fiecare particica din el?
ba da,chiar eu am zis'o... si m'am referit la oral
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
``tocmai mi'am adus aminte de un filmxxx pa care l'am vazut cu iubi,in care una ii facea oral dupa ...anal ``,pai din ce ai afirmat(adica fiecare particica) nu vad unde ti`ar fi scarba..
p.s:eu tot raman la ale mele,nu ma intelegeti gresit.da` una spuneti,alta faceti:))
eu,tu si restul lumii...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
BratzG a scris:``tocmai mi'am adus aminte de un filmxxx pa care l'am vazut cu iubi,in care una ii facea oral dupa ...anal ``,pai din ce ai afirmat(adica fiecare particica) nu vad unde ti`ar fi scarba..
pai a zis fiecare particica din el, nu din ea
- BratzG
- Sr. member
heimdall a scris:BratzG a scris:``tocmai mi'am adus aminte de un filmxxx pa care l'am vazut cu iubi,in care una ii facea oral dupa ...anal ``,pai din ce ai afirmat(adica fiecare particica) nu vad unde ti`ar fi scarba..
pai a zis fiecare particica din el, nu din ea
atunci si mai trist,ca doar e din ea:)))
eu,tu si restul lumii...
- BratzG
- Sr. member
si dupaia sa`mi pun capat zilelor?nu mersi:)) v`am zis,eu raman strict la ale mele
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:03:23)
eu,tu si restul lumii...
- Divya
- Hero member
BratzG a scris:si dupaia sa`mi pun capat zilelor?nu mersi:)) v`am zis,eu raman strict la ale mele
si care's " ale tale"?
- BratzG
- Sr. member
daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele e unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci! apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om! eu sunt deschisa la minte,si vorbesc orice,dar unele chestii le ocolesc,pentru ca nu sunt de mine.
...si pentru asta viata noastra sexuala nu are deloc de suferit!e din ce in ce mai bine. ...si daca nu prestez serviciu complet,el tot pe mine ma vrea
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:15:29)
eu,tu si restul lumii...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
BratzG a scris:daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele e unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci! apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om! eu sunt deschisa la minte,si vorbesc orice,dar unele chestii le ocolesc,pentru ca nu sunt de mine.
iti provoc scarba nu-i asa? nu-ti place deloc de mine afla ca pentru oameni ca tine s-a inventat inselatul din partea barbatului din dotare...no offence
LE: partea bolduita mi-a placut la nebunie guess what: animalele fac doar sex normal. pentru reproducere daca intelegi ce vreau sa spun...
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:33:23)
- Divya
- Hero member
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
anabella, subscriu ce ai spus fara suparare BratzG, atata timp cat nu ai "gustat" asa ceva nu poti sa stii ce gust are si cum e... toti suntem predispusi sa spunem: n-as face niciodata asa ceva, in relatia mea nu e nevoie de asa ceva... insa lucrurile vin din urma si nu sunt intotdeauna chiar asa; nu vad de ce nu ai incerca, macar de curiozitate... si dupa te decizi daca iti place sau nu, daca e de tine sau nu asta e parerea mea, si n-am spus-o ca sa jignesc pe cineva sau sa instig la ceva... in alta ordine de idei, si mie sexul anal mi se pare foarte scarbos si riscant din multe puncte de vedere; insa nu exclud ca peste ceva timp, in viata asta sa incerc si asa ceva... sa stiu cum e; in principiu nu sunt de acord, insa daca voi avea sansa si ma voi simti ok facand asta, voi incerca;
Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-31 15:24:01)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
dupa un oral de 5 min., al meu ma nenoroceste!!!!!!!!!!!!!!!! am parte de preludiu jumate de ora!!!!!!!! are niste buze...wowww...si o limbaa, ah....sa vedeti acolo orgasme clit.....si pana nu sunt ca o leoaica, nu ma ...patrunde....uffffff...si atunci sa vedeti voi orgasm vaginal!!!!!!!!!!....ah....bine ca nu-i acasa acum, ca o puneam de-o ...demonstratie
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:30:20)
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- annna
- Hero member
- Site
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- BratzG
- Sr. member
nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul te`ar insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero
anna,nu sunt curioasa crede`ma.ne este foarte bine.
p.s.nu imi e scarba de tine,deloc.e alegerea ta ce vrei sa faci cu viata ta.am invatat sa ignor intre timp.
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 15:40:04)
eu,tu si restul lumii...
- anabella_n
- Hero member
BratzG a scris:nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul te`ar insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero
exact asa ziceam si eu ca vei raspunde
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:41:39)
- annna
- Hero member
- Site
daca va e bine asa si niciun dintre voi nu vrea mai mult, e perfect insa eu raman la ideea mea ca barbatii sunt barbati...
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
imi place privirea pe care o are ...doar la gandul ca ii cobor pe.....il subjugi totalllllllllll!!!! e valabil pt. toti barbatii!!!!...sunt o femeie foarte afurisita!!! pretentioasa!!!!!!!! uf, de abia ma suport eu pe mine cateodata la ce fitze am dar, cand incearca sa-mi reproseze ca ma gandesc doar la mine, de nu ti-l potolesc imediat dupa....simte nevoia sa ma resfete si mai si
BratzG a scris:
nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul te`ar insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero
draga mea, cred ca el a fost singurul barbat din viata ta...sincer, nu te baza atat de mult pe el, ca intr-o zi ai sa descoperi ca...e cu totul alta persoana, iar tu ai sa disperi ca ai avut atata inceredere in el...e pacat...
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:52:42)
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- BratzG
- Sr. member
anabella_n a scris:BratzG a scris:nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul te`ar insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero
bravo,ai un os:))
eu,tu si restul lumii...
- anabella_n
- Hero member
BratzG a scris:anabella_n a scris:BratzG a scris:nu stiu cum sa`ti spun.dar ``credintele tale`` privind inselatul ma lasa rece.eu stiu ce am acasa. fiecare relatie e diferita.daca pe tine sotul te`ar insela daca nu ai face sex oral sau altele eu zic imi pare rau pentru persoanele ca tine.si nu ma intereseaza orice ai zice. eu consider ca imi cunosc relatia foarte bine,si afirmatiile tale total nefondate=zero
bravo,ai un os:))
ai vrea sa stau in patru labe pentru tine in timp ce-l rod?
eu ma opresc aici, hai, peace si multa fericire!
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 15:48:59)
- Divya
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|