SEX ORAL 2-11
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Re: SEX ORAL 2
anabella_n a scris:BratzG a scris:anabella_n a scris: exact asa ziceam si eu ca vei raspunde
bravo,ai un os:))
ai vrea sa stau in patru labe pentru tine in timp ce-l rod?
eu ma opresc aici, hai, peace si multa fericire!
la fel
eu,tu si restul lumii...
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
BratzG a scris:anabella_n a scris:BratzG a scris:bravo,ai un os:))
ai vrea sa stau in patru labe pentru tine in timp ce-l rod?
la fel
mai era pe aici cineva ca tine...EXTRA...parca...
mai auzi cate un caz cam peste tot....ea, era harnica, gatea zilnic tot ce-i dorea sufletelul lui, facea zilnic curatenie...o vedeai toata ziua trebaluind prin casa...femeie cuminte....iar el a lasat-o pe drumuri intr-o zi dand-o afara si in locul ei aducand una bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .......de ce oare???
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:58:26)
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- BratzG
- Sr. member
eu,tu si restul lumii...
- BratzG
- Sr. member
andora a scris:BratzG a scris:anabella_n a scris:ai vrea sa stau in patru labe pentru tine in timp ce-l rod?
la fel
mai era pe aici cineva ca tine...EXTRA...parca...
mai auzi cate un caz cam peste tot....ea, era harnica, gatea zilnic tot ce-i dorea sufletelul lui, facea zilnic curatenie...o vedeai toata ziua trebaluind prin casa...femeie cuminte....iar el a lasat-o pe drumuri intr-o zi dand-o afara si in locul ei aducand una bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .......de ce oare???
dar u stiai problemele cuplului?traiai cu ei? oamenii nu se cearta exclusiv din cauza sexului... f superficial tre sa gandesti sa zici asa ceva
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 16:05:02)
eu,tu si restul lumii...
- andora
- Full member
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
eu una, dupa relatia pe care am avut-o analizand la rece acum... am realizat cat de important e sexul si comunicarea din punctul asta de vedere intr-o relatie; pana acum nu mi-am dat seama ca asta conteaza atat de mult si ca daca in pat lucrurile nu sunt ok, si sunt nemultumiri si neplaceri... intervin certuri, intervine o prost dipozitie a fiecaruia care aduce orice numai armonie si liniste nu; bineinteles ca pot fii alte sute de probleme in relatia lor, asta numai ei 2 stiu; insa si sexul, daca nu e ok.... poate duce la probleme mari intr-un cuplu
Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-31 16:11:03)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- BratzG
- Sr. member
a,nu.poate gresesc eu,poate tu.dar eu stiu un caz f asemanator.s`au despartit dupa ffff muuult timp.el n`a parasit`o pentru alta.s`au desp pt ca efectiv nu se mai intelegeau unul pe celalalt.
eu,tu si restul lumii...
- andora
- Full member
BratzG a scris:a,nu.poate gresesc eu,poate tu.dar eu stiu un caz f asemanator.s`au despartit dupa ffff muuult timp.el n`a parasit`o pentru alta.s`au desp pt ca efectiv nu se mai intelegeau unul pe celalalt.
era saracul excitat...pe baza nervoasa iar ea nu stia alta cale sa-l.....potoleasca... oricat s-ar uri doua persoane care s-au iubit la inceput, daca la pat totul e ok, barbatul tolereaza orice femeii!!!!!!!!!
...cum ai spus tu...e un singur caz...din pacate sunt multe alte cazuri in care tensiunile in cuplu intervin din cauza retinerilor din pat....
PS: annna...ai foarte mare dreptate!!!!!!!!!!
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 16:15:06)
- BratzG
- Sr. member
andora a scris:BratzG a scris:a,nu.poate gresesc eu,poate tu.dar eu stiu un caz f asemanator.s`au despartit dupa ffff muuult timp.el n`a parasit`o pentru alta.s`au desp pt ca efectiv nu se mai intelegeau unul pe celalalt.
era saracul excitat...pe baza nervoasa iar ea nu stia alta cale sa-l.....potoleasca... oricat s-ar uri doua persoane care s-au iubit la inceput, daca la pat totul e ok, barbatul tolereaza orice femeii!!!!!!!!!
depinde de barbat:P unii da ,unii nu
eu,tu si restul lumii...
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
bratz, esti foarte tare, ce sa mai!! my new hero da' o singura chestie nu inteleg: daca zici ca tu intelegi, de ce folosesti termeni atat de ... pretentiosi pentru a vorbi despre experientele pe care tu nu le-ai face? daca si tu esti deschisa la minte... esti deschisa la minte ca ce? ca poti sa scrii ca accepti sa faca altii ceea ce tu nu faci, dar sa ii numesti animale daca fac sex anal. Nu, deschisa la minte inseamna sa iei in considerare ca ai face si sa nu zici ca oralul nu aduce nicio placere si orice altceva ai mai amintit tu acolo in postul tau revoltat. Daca si prietenul tau e genul care zice 'nu, iubita, cum sa vreau sa-mi sugi p**a, asta-i de curve, tu esti iuby meu scump si drag, cum sa imi bag scula unde te sarut'... v-ati gasit bine de tot!! Respectele mele pentru lipsa de initiativa si pentru inchiderea in niste tabuuri de foarte mult apuse!
Asaaaa.. tipsuri pentru deep? poate sa bage si Ana aici un cuvant sau doua, ca stie si ea ce si cum dar am mai explicat eu d-astea... limba afara, ia-o incet ca nu te zoreste nimeni, bag-o treptat pana simti ca iti vine senzatia de voma si apoi scoate-o. nu forta. scoate-o, mai fa-i ce mai vrei tu sa-i faci, apoi bag-o la loc si odata la cateva 'bagari' incearca sa mai avansezi un pic cu ea... un pic, foarte putin. Incet, incet avansezi. Important e sa te simti tu confortabil si sa te lase pe tine sa o faci in ritmul tau. Cam asta imi vine acum in minte legat de deep
p.s. eu nu ma declar si nu ma consider sexperta; doar o persoana deschisa la minte care practica, experimenteaza, se bucura si repeta niste experiente sexuale perfect normale daca asta poate ajuta si pe altii, ma bucur ca pot sa dau un sfar
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
pe mine m-ai ajutat cu deep-ul ala mai greu, ca o are mare si groasa, dar mi-a iesit bine de toooooot
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Ana, dar nu vrei si o demonstratie?
- BratzG
- Sr. member
LadyPink a scris:bratz, esti foarte tare, ce sa mai!! my new hero da' o singura chestie nu inteleg: daca zici ca tu intelegi, de ce folosesti termeni atat de ... pretentiosi pentru a vorbi despre experientele pe care tu nu le-ai face? daca si tu esti deschisa la minte... esti deschisa la minte ca ce? ca poti sa scrii ca accepti sa faca altii ceea ce tu nu faci, dar sa ii numesti animale daca fac sex anal. Nu, deschisa la minte inseamna sa iei in considerare ca ai face si sa nu zici ca oralul nu aduce nicio placere si orice altceva ai mai amintit tu acolo in postul tau revoltat. Daca si prietenul tau e genul care zice 'nu, iubita, cum sa vreau sa-mi sugi p**a, asta-i de curve, tu esti iuby meu scump si drag, cum sa imi bag scula unde te sarut'... v-ati gasit bine de tot!! Respectele mele pentru lipsa de initiativa si pentru inchiderea in niste tabuuri de foarte mult apuse!
Asaaaa.. tipsuri pentru deep? poate sa bage si Ana aici un cuvant sau doua, ca stie si ea ce si cum dar am mai explicat eu d-astea... limba afara, ia-o incet ca nu te zoreste nimeni, bag-o treptat pana simti ca iti vine senzatia de voma si apoi scoate-o. nu forta. scoate-o, mai fa-i ce mai vrei tu sa-i faci, apoi bag-o la loc si odata la cateva 'bagari' incearca sa mai avansezi un pic cu ea... un pic, foarte putin. Incet, incet avansezi. Important e sa te simti tu confortabil si sa te lase pe tine sa o faci in ritmul tau. Cam asta imi vine acum in minte legat de deep
p.s. eu nu ma declar si nu ma consider sexperta; doar o persoana deschisa la minte care practica, experimenteaza, se bucura si repeta niste experiente sexuale perfect normale daca asta poate ajuta si pe altii, ma bucur ca pot sa dau un sfar
de ce experiente am vorbit,ca acolo m`ai bagat in ceata..
eu ziceam ca deschisa la minte in general,nu is o incuiata deaia..
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 17:03:04)
eu,tu si restul lumii...
- LadyPink
- Platinum member
- Site
BratzG a scris:daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele e unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci!
asta ar fi una, cu oralul
BratzG a scris:apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om!
asta ar fi a doua, cu analul
Bratz a scris:...si daca nu prestez serviciu complet,el tot pe mine ma vrea
si asta doar ma amuza.. nu zice nimeni ca nu te vrea pe tine daca nu-l scoti din misionar si din vagin, doar ca one can only wonder... unde se duce ca sa dea si de alte gauri pe care iuby a lui le tine ferecate?
BratzG a scris:eu ziceam ca deschisa la minte in general,nu is o incuiata deaia..
ba fix o incuiata deaia mi se pare mie ca esti daca nu ai incercat, nu vrei sa incerci, dar detesti de nu se mai poate niste chestii... si nici macar nu vrei sa le iei in considerare a fi deschis la minte nu inseamna sa nu iei la bataie un om care-ti vorbeste despre sex anal inseamna sa ai deschiderea mentala necesara sa nu judeci si decenta sa nu folosesti niste termeni jignitori fata de cineva doar pentru ca a indraznit sa practice ceea ce tu desconsideri cu atata patos.
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-07-31 17:08:36)
- BratzG
- Sr. member
LadyPink a scris:BratzG a scris:daca suntem la topicu sex oral.eu una nu sunt atrasa,nu vad placerea ,nu vad nimic.si cand aud pe unii/unele e unde stii daca n`ai incercat?..aaa...simplu?pentru ca ma cunosc?!..pentru ca stiu ce imi place si ce nu?!..a..si vine raspunsu penibil :e ca si cu mancarea!!da mai fratilor da e o dif.am facut si eu chestii dealea.nu mancam ceva pentru ca nu`mi placea pe moment,dar niciodata nu am zis ca no sa mananc veci!
asta ar fi una, cu oralul
BratzG a scris:apoi cu analu.fara sa jignesc pe nimeni,respect parerile tuturor,da analu e sexu animalelor:|.eu sunt om!
asta ar fi a doua, cu analul
Bratz a scris:...si daca nu prestez serviciu complet,el tot pe mine ma vrea
si asta doar ma amuza.. nu zice nimeni ca nu te vrea pe tine daca nu-l scoti din misionar si din vagin, doar ca one can only wonder... unde se duce ca sa dea si de alte gauri pe care iuby a lui le tine ferecate?
1.daca nu fac,nu fac cu un motiv-nu ma atrage,nu sunt curioasa 2.idem 1 3.chiar nu am inteles ce ai vrut sa zici,my bad
eu,tu si restul lumii...
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
macar nu mai zice la nimeni ca esti asa open minded.esti departe de asta...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
LadyPink a scris:Ana, dar nu vrei si o demonstratie?
o astept cu nerabdare
- BratzG
- Sr. member
mai,ma intelegeti gresit.nu am treaba cu nimeni.e viata ta ,e viata mea ,e viata ei etc. am spus nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu judec.ceea ce ma revolta pe mine e ca voi nu acceptati alte pareri.consider ca am dreptul la o parere. si am precizat in general sunt f deschisa la minte.doar ca definitiile vad ca sunt tare relative.lady, ti ti se pare ca sunt o incuiata deaia intr`ale sexului,pentru ca nu vreau sa incerc niste chestii.dar asta nu inseamna ca in alte domenii nu sunt deschisa la nou.
si la faza cu tot pe mine ma vrea,a avut n ocazii in care ma putea insela linistit,dar nu a facut`o.
eu,tu si restul lumii...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|