homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-12

#210 2009-07-31 17:31:47

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: SEX ORAL 2

Deschisa la minte la ce? Ca tot ce zici indica fix pe dos asta.

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#211 2009-07-31 17:36:40

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

de unde stii ca n-a facut-o? smile

problema mea cu tot ce ai scris tu e ca te declari deschisa intr-ale sexului si tot ceea ce faci e sex vaginal si atat; e ca te declari deschisa mental catre sex, dar nici in teorie nu vrei sa accepti ca poate oralul sau analul e misto. nu te obliga nimeni sa practici daca nu vrei, e treaba ta. eu nu am nimic cu faptul ca nu vrei sa incerci si ca asta e parerea ta, dar ma irita pareri fondate pe fantasme si nu bazate pe realitate... cel putin intr-ale sexului.
si in ceea ce priveste deschiderea ta la nou in alte domenii: nu despre asta de vorbeste aici.

#212 2009-07-31 17:41:22

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

mary1979eu a scris:

in viata numa sexu conteaza?eu cred ca nu ma cunosti ca persoana si ce fel de idei am..

lady:pentru mine sexu nu ii o prioritate .adica ma doare`n cot ce credeti voi despre mine ca is open-minded sau nu la capitolu sex.-ca daca eram chiar asa,vb ta din misionaru nu o scoteam,dar cand voi nu stati langa mine cand fac sex..eu zic sa nu va pripiti la concluzii-si credeti ce vreti ,ca ma insala zi de zi,ca sunt  o frigida sau  cine stie ce.mie imi pasa de relatia mea,pe care o cunosc mult mai bine decat voi,totusi:))oricum NOUA ne este foarte bine ,cu sau fara oral/anal.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-07-31 17:51:24)

eu,tu si restul lumii...

#213 2009-07-31 17:45:15

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

BratzG a scris:

mai,ma intelegeti gresit.nu am treaba cu nimeni.e viata ta ,e viata mea ,e viata ei etc. am spus nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu judec.ceea ce ma revolta pe mine e ca voi nu acceptati alte pareri.consider ca am dreptul la o parere.
si am precizat in general sunt f deschisa la minte.doar ca definitiile vad ca sunt tare relative.lady, ti ti se pare ca sunt o incuiata deaia intr`ale sexului,pentru ca nu vreau sa incerc niste chestii.dar asta nu inseamna ca in alte domenii nu sunt deschisa la nou.

si la faza cu tot pe mine ma vrea,a avut n ocazii in care ma putea insela linistit,dar nu a facut`o.

aici e topicul pt. "sex oral"!!! cele care intram aici suntem interesate de acest subiect...daca tu nu esti de acord cu el, nu mai posta aici!!! noi, chiar daca nu suntem open mind ca tine chicot,  nu condamnam si nu judecam, sau nu negam starile adecvate subiectului....daca doresti, poti face tu un alt topic ( "impotriva sexului oral") unde poti sa-ti exprimi toata abnegatia...scarba...sau ce vrei tu...referitor la acest subiect..... rotfl

PS: grijaaaa ca esti...OFF TOPIC....rauuuuuu de tottttttttttt rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 17:46:50)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#214 2009-07-31 17:46:12

andeea 24
New member
Inregistrat: 2009-03-13

Buna.am tot stat si am citit opiniile voastre despre acest subiect care tine mortis sa ramana unul tabu,adica sexul oral.la inceput pana sa nu-l cunosc pe actualul meu iubit nu eram deacord cu acest subiect,dar de cand l-am cunoscut viata mea sexuala s-a imbunatatit enorm,acum am un partener deschis,facem tot ce ne trecem prin cap,chiar si sex oral,nu mi-e rusine sa spun asta ptr ca imi place si lui ii place.innainte poate simteam sa fac asta dar imi era frica ptr ca fosti mei parteneri considerau sexul oral ceva scarbos si pe fetele care il practicau le considerau curve.ei bn nu-i asa ,nu suntem curve daca facem asta,vrem doar sa ne fie bn alaturi de cei pe care ii iubim si sa fim amandoi multimiti.si eu eram capoasa si priveam lucrurile la fel ca cele care nu sunt deacord dar ceva in mintea mea parca isi dorea sa experimenteze .si am facut-o cu pers iubita cea care ma ajutat sa scap de acele inhibiti si ii multumesc,acum nu mai am nici o retinere si imi este bn,asa ca fiecare e liber sa faca ce vrea.

Publicitate

loading...

#215 2009-07-31 17:52:12

BratzG
Sr. member

andora a scris:

BratzG a scris:

mai,ma intelegeti gresit.nu am treaba cu nimeni.e viata ta ,e viata mea ,e viata ei etc. am spus nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu judec.ceea ce ma revolta pe mine e ca voi nu acceptati alte pareri.consider ca am dreptul la o parere.
si am precizat in general sunt f deschisa la minte.doar ca definitiile vad ca sunt tare relative.lady, ti ti se pare ca sunt o incuiata deaia intr`ale sexului,pentru ca nu vreau sa incerc niste chestii.dar asta nu inseamna ca in alte domenii nu sunt deschisa la nou.

si la faza cu tot pe mine ma vrea,a avut n ocazii in care ma putea insela linistit,dar nu a facut`o.

aici e topicul pt. "sex oral"!!! cele care intram aici suntem interesate de acest subiect...daca tu nu esti de acord cu el, nu mai posta aici!!! noi, chiar daca nu suntem open mind ca tine chicot,  nu condamnam si nu judecam, sau nu negam starile adecvate subiectului....daca doresti, poti face tu un alt topic ( "impotriva sexului oral") unde poti sa-ti exprimi toata abnegatia...scarba...sau ce vrei tu...referitor la acest subiect..... rotfl

PS: grijaaaa ca esti...OFF TOPIC....rauuuuuu de tottttttttttt rotfl

cum zici tu,uite cat imi pasa:))

eu,tu si restul lumii...

#216 2009-07-31 17:52:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

BratzG a scris:

mary1979eu a scris:

in viata numa sexu conteaza?eu cred ca nu ma cunosti ca persoana si ce fel de idei am..

daca vorbesti la un topic care se intituleaza SEX ORAL despre cat de deschisa la minte esti, m-as gandi ca te referi la sex... nu la viziunile tale asupra medicinei orientale. asta asa, ca fapt divers  smoke2 si sexul e al naibii de important, in special intr-o relatie; cand sexul se duce naibii, relatia ii va urma cel mai probabil... mai devreme sau mai tarziu. ori asta, ori complacerea in ceva ce devine din ce in ce mai anost si mai lipsit de viata.

andeea, ma bucur ca prietenul tau a reusit sa te faca mai 'curajoasa' si poti sa te bucuri de sex oral. bravo tie ca ai depasit ideea de tabu (de ce naiba mai e considerat sexul oral tabu?!?) wink

#217 2009-07-31 17:53:26

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

BratzG a scris:

mary1979eu a scris:

nu numai sexul conteaza...dar pentru toate celelalte lucruri ,in afara de sex,exista mii de topicuri la diverse,unde ne poti da gata cu ideile tale,si nu o zic cu rautate smile
fetele care posteaza aici sunt fete care fac sex  oral sau vor sa faca....tu nu faci,nu vrei sa faci,ti'e scarba,n'ai nimic de zis dar totusi jignesti....

#218 2009-07-31 17:57:21

BratzG
Sr. member

divya a scris:

BratzG a scris:

mary1979eu a scris:

nu numai sexul conteaza...dar pentru toate celelalte lucruri ,in afara de sex,exista mii de topicuri la diverse,unde ne poti da gata cu ideile tale,si nu o zic cu rautate smile
fetele care posteaza aici sunt fete care fac sex  oral sau vor sa faca....tu nu faci,nu vrei sa faci,ti'e scarba,n'ai nimic de zis dar totusi jignesti....

daca o faceam cu intentie eram mult mai acra!imi cer scuze,dar nu cu intentie.

si pentru restul fetelor:chill,dragile mele,nu mai postez la topicu asta

eu,tu si restul lumii...

#219 2009-07-31 17:58:49

andora
Full member

cred ca a inteles Bratz...sper..ca doar de aceea e ..open mind rotfl
....sexul oral o excitase prea mult...pe baza nervoasa.......i-as recomanda eu ceva, dar pt. asta are nevoie de o p**a rotfl

PS:.....pana..... chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 18:00:42)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#220 2009-07-31 18:09:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mai, eu nu inteleg care e sensul aici, e un dialog de surzi
e ca si cum m-as duce eu pe un topic despre zacusca sa spun ca n-o sa mananc niciodata asa ceva... ok, who cares ?
eu una pot dormi la fel de linistita noaptea si stiind ca exista persoane care nu fac sex oral sau anal, si persoane care fac... problema lor, nu e treaba mea in viata sa conving pe nimeni de nimic
eu te cred, Bratz, ca esti fericita si asa, dar in general (ca tot vorbim la modul general) e mai bine sa incerci ceva inainte de a decide daca-ti place sau nu, daca traiesti in viata asta reala si nu in carti experienta te ajuta sa evoluezi si sa decizi
eu sunt pe principiul : never say never... ma fereste de surprize neplacute
nu are sens sa ajungem la poale puse-n cap doar fiindca experientele noastre de viata sunt incompatibile... eu nu pot sa ma pun in locul lui Bratz si nici ea in locul nostru (ea ar putea, daca ar vrea)... deci sa facem pace, ca nu e nimic de facut

#221 2009-07-31 18:13:00

BratzG
Sr. member

andora a scris:

....sexul oral o excitase prea mult...pe baza nervoasa.......i-as recomanda eu ceva, dar pt. asta are nevoie de o p**a rotfl

vai draga,mersi.eu tac,ca doar cel mai destept cedeaza

eu,tu si restul lumii...

#222 2009-07-31 18:16:10

andora
Full member

BratzG a scris:

andora a scris:

vai draga,mersi.eu tac,ca doar cel mai destept cedeaza

rotfl  rotfl  rotfl  tummenupp  applause  applause si open mind si desteapta buga  buga  buga

#223 2009-07-31 18:24:05

BratzG
Sr. member

in_love a scris:

de ce aveti impresia ca absolut toti barbatii sunt nebuuuuuuni dupa oral?...uniii au o pofta mai mare intr-adevar,dar altii isi indreapta atentia mai mult spre partenera,sa se simta ea bine

daca bratz e multumita de relatia ei asa cum e acum nu vad de ce ar trebui sa faca si pasul asta...oricum toate la timpul lor,poate peste ceva timp va gandi altfel si va dori pana la urma sa experimenteze...asta ramane la alegerea ei

in sfarsit! applause

eu,tu si restul lumii...

#224 2009-07-31 18:31:17

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

asta cel mai destept cedeaza e valabila cand se intampla la inceput nu cand e invins rotfl

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#225 2009-07-31 19:05:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai vezi, in_love, tu cu atat mai mult nu aveai motiv s-o faci, al tau era refractar, puteai sa stai linistita... dar tu ai fost curioasa  applause ai facut-o pentru tine de fapt, ca sa inveti ceva
e cu totul alta atitudine

#226 2009-07-31 19:06:18

Divya
Hero member

andora a scris:

unde,andora?k in gura nu cred .... big_smile

#227 2009-07-31 19:09:13

andora
Full member

divya a scris:

andora a scris:

...sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit si eu rotfl....eu ma refeream la "pana" chicot ....sensibilizeaza si destreseaza rotfl

#228 2009-07-31 19:17:17

Divya
Hero member

andora a scris:

divya a scris:

andora a scris:

...sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit si eu rotfl....eu ma refeream la "pana" chicot ....sensibilizeaza si destreseaza rotfl

mda...sa'mi fie rusineee... rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.