homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-30

#552 2009-09-09 22:35:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: SEX ORAL 2

Pai si cine zice ca e regula sa i-o luati in gura pe toata? Capul e ala sensibil,si mai mult de 3-4 cm n-are tongue

#553 2009-09-10 19:55:34

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

La altceva se referea. lol

#554 2009-09-10 20:50:24

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

_yohana_ a scris:

mie imi place mai mult sa mi se faca decat sa fac iar orgasmul de la oral....e absolut demential hjarta ma face sa tremur la propriu hjarta ce dor imi e....

asa si la mine big_smile

#555 2009-09-10 21:09:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Lelaina a scris:

Cred ca am o problema... mie nu mi se pare ca miroase a nimic, si nu are gust de nimic rotfl E pur si simplu... sperma? Sau ceva imi scapa? lol

Nu, nu ai o problemă  big_smile Nici eu nu am probleme de genul ăsta, foaaarte rar mi s-a ?nt?mplat să aibă poate un gust un pic mai deosebit, dar miros ciudat niciodată. Nu ştiu cum de sunt aşa de ghinioniste fetele astea... cu toate că, drept să spun, nici să te aştepţi să miroasă a trandafiri şi să aibă gust de tiramisu nu-i foarte realist   lol

#556 2009-09-10 22:01:28

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

LadyPink a scris:

Lelaina a scris:

Cred ca am o problema... mie nu mi se pare ca miroase a nimic, si nu are gust de nimic rotfl E pur si simplu... sperma? Sau ceva imi scapa? lol

Nu, nu ai o problemă  big_smile Nici eu nu am probleme de genul ăsta, foaaarte rar mi s-a ?nt?mplat să aibă poate un gust un pic mai deosebit, dar miros ciudat niciodată. Nu ştiu cum de sunt aşa de ghinioniste fetele astea... cu toate că, drept să spun, nici să te aştepţi să miroasă a trandafiri şi să aibă gust de tiramisu nu-i foarte realist   lol

cool  Si la mine e la fel, miros si gust de sperma disperat Mie chiar imi place lol Bine macar ca nu sunt singura "ciudata" applause

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Publicitate

loading...

#557 2009-09-10 22:05:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Miros nici eu n-am simtit. Gustul,though,ma deranjeaza uneori. smile

#558 2009-09-10 22:12:44

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Si cum reusiti? Asa a fost d la inceput? Mie imi venea sa vomit numai cand vedeam sperma aia si cand simteam mirosul. Ma rugase pe mine sa sterg, dar i-am aruncat servetelul sa se stearga.. Peste etapa asta am trecut..dar tot nu stiu daca o sa reusesc sa inghit. Ma mai documentez, mai astept sfaturi, iar peste 2 saptamani vreau sa-l pot termina smile
am citit la pagina 45 la "sex oral". M-a ajutat postarea lui Stef (parca). Explica mai pentru mine big_smile
dar vreau sa stiu si din experienta voastra.
Cum a fost la inceput? Cum ati reusit sa treceti peste miros, gust? Cum a fost prima oara cand ati incercat sa inghititi? Ati reusit din prima? Ce ati facut ca sa fie mai ok apoi?

#559 2009-09-10 22:14:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Am reusit din prima,a fost ok,n-am avut prea multe eforturi de facut. smile

#560 2009-09-10 22:57:26

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Ce probleme existentiale au unii!

#561 2009-09-11 01:18:30

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Asher, rabdarea si incercarile isi spun cuvantul smile Fara ele.. degeaba! Ia-o usurel, nu te grabi: azi putin, maine putin mai mult, poimaine putin mai mult decat ziua precedenta si tot asa! Eu cu fostul am incercat din curiozitate si poate pentru ca vroiam sa aduc ceva nou in relatie... Surprinzator am descoperit ca imi place, ca e mishto senzatia aia pe care o ai cand il vezi extaziat; numai ca "domnului" nu ii placea asa de tare si am renuntat. Am inghitit de palcere, mi-era indiferent daca scuip sau inghit, insa m-am gandit ca lui i-ar fi mai ok sa nu scuip; evident.. n-a fost miscat de asta lol
Cu actualul am cunoscut placerea de a face oral big_smile Poate ca suna aiurea, poate ca par vreo parasuta care numai asta face, insa va asigur ca nu e cazul smile Doar ca e bestial, senzatia pe care o am cand il vad extaziat, la mana mea cu ce pateste mai departe... daca il duc la extaz sau il mai chinui, totul e la cheremul meu big_smile E singurul moment cand fac ce vreau din el; ultima data l-am amagit de l-am innebunit, pana mi-a zis sa trecem la normal ca nu mai rezista oricat ar incerca big_smile Faptul ca e un tip deschis la minte, ca are rabdare si imi explica ce ii place cel mai mult, ca ma lauda de fiecare data cand vede ca ma straduiesc sa il innebunesc din ce in ce mai rau big_smile... ca ma rasplateste cu o parida nebuna de sex dupa lol totul ma face sa vreau sa ii fac mereu smile hjarta Si la el am inghitit din aceleasi motive, iar lui nu i-a venit sa creada... chestia asta o considera woow, pentru o tipa muult prea deschisa la minte; nu mai avusese parte decat o sg data de treaba asta si chiar a ramas uimit smile S-a mai intamplat o sg data cred... pentru ca de cele mai multe ori oralul e un preludiu pt sex si nu-si da drumul... pe principiul "acum e randul tau sa te simti bine" smile
Si toata chestia e sa faci totul cu pasiune (si nu zic cu iubire sau din suflet pt ca eu pe omul asta nu-l iubesc, insa facem totul cu pasiune si cu drag smile ); daca iti e scarba, daca faci de dragul lui sau pentru faptul ca ti-a cerut asta... mai bine nu mai faci!
Si da, am ajuns de acum ceva timp la concluzia ca sunt unele femei care au placerea de a face sex, de orice fel.. in sange big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-11 01:24:51)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#562 2009-09-11 03:20:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Anne, my kind of girl. puss puss puss

In rest, parca de-abia ce am zis mai sus ca eu nu m-am lovit niciodata de un MIROS cand vine vorba de sperma!! Nici la inceput, nici acum. Deci nu stiu cu ce sa te ajut in situatia asta. Plus ca nu te pune nimeni sa inghiti sau sa accepti sa termine in gura. Daca e asa de mare scarba... de ce naiba sa o faci de la inceput?? Nu stiu, eu nu mai pot sa mai gandesc cu mintea aia de "nu-mi place, mi se face rau, dar hai ca o fac pentru el".

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 15:05:24)

#563 2009-09-11 09:50:59

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

annna a scris:

Si da, am ajuns de acum ceva timp la concluzia ca sunt unele femei care au placerea de a face sex, de orice fel.. in sange big_smile

cam da! big_smile
iar barbatii lor sunt niste norocosi smile

#564 2009-09-13 14:52:38

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

anabella_n a scris:

annna a scris:

cam da! big_smile

Wow! a meu e innebunit! daca ar fi dupa el m-ar tine in pat zi si noapte rotfl
Cred ca lui i-ar trebui o iubita care e dependenta de sex tongue

#565 2009-09-13 15:43:12

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kat_utza a scris:

anabella_n a scris:

annna a scris:

cam da! big_smile

citeam la un moment dat un manual de sexologie si autorul respectiv spunea ceva de genul: "transforma sexul in rutina". si anume obisnuieste-te sa-l practici zilnic, indiferent de varsta, iar obisnuinta se va transforma treptat in nevoie zilnica de sex. are dreptate.
am testat-o si noi in cuplu, iar acum cu greu rezistam in zilele in care el munceste si nu e acasa 24 ore.
la noi sexul a devenit rutina. asa ca te poti educa si tu in sensul asta, nu e deloc greu si la un moment dat iti si place s-o faci zilnic. pt ca nu mai poti sta fara big_smile

#566 2009-09-13 20:51:10

kat_utza
Sr. member

anabella_n a scris:

kat_utza a scris:

anabella_n a scris:

cam da! big_smile

citeam la un moment dat un manual de sexologie si autorul respectiv spunea ceva de genul: "transforma sexul in rutina". si anume obisnuieste-te sa-l practici zilnic, indiferent de varsta, iar obisnuinta se va transforma treptat in nevoie zilnica de sex. are dreptate.
am testat-o si noi in cuplu, iar acum cu greu rezistam in zilele in care el munceste si nu e acasa 24 ore.
la noi sexul a devenit rutina. asa ca te poti educa si tu in sensul asta, nu e deloc greu si la un moment dat iti si place s-o faci zilnic. pt ca nu mai poti sta fara big_smile

faza e ca nu stam impreuna. e intr-un fel... cand am eu chef nu e langa mine iar cand are el chef n-am eu. e ciudat poate dar una e sa facem o partida mai lunga si alta e doar sex de 5 min maxim rotfl

#567 2009-09-14 09:49:32

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

drool  si ubu meu e la fel..daca s-ar putea din 15 in 15 min ar fi perfecct..spun 15min pt ca el dupa ce se termina e"terminat si el"are nevoie de putina relaxare(somn...)dar numa' sa ma misc eu cumva "ciudat "langa el in pat..sa stau cu spatele la el sau sa-l ating cumva pe "ala "mik" "  ca imd ii trezesc pofta de sex din nou.....  sexinpat 
cum spunea kat_utza :"faza e ca nu stam impreuna. e intr-un fel... cand am eu chef nu e langa mine iar cand are el chef n-am eu. e ciudat poate dar una e sa facem o partida mai lunga si alta e doar sex de 5 min maxim  rotfl  " dar atsa e..ne vedem o data de 2 ori pe sapt si at recuperam de cate ori putem big_smile  drool

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-09-14 09:50:45)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#568 2009-09-14 09:55:58

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Se vedeti ce o sa recuperam noi peste 11 zile..toate cele 8 saptamani de pauza.
Abia astept sa-l termin big_smile

am asteptat 2 ani, la sute d km distanta, ca sa putem fi impreuna in fiecare zi. Mai e putin si o sa devina realitate visul asta smile

#569 2009-09-14 09:57:27

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

goodluck  goodluck  goodluck

Asher a scris:

Se vedeti ce o sa recuperam noi peste 11 zile..toate cele 8 saptamani de pauza.
Abia astept sa-l termin big_smile

am asteptat 2 ani, la sute d km distanta, ca sa putem fi impreuna in fiecare zi. Mai e putin si o sa devina realitate visul asta smile

goodluck  goodluck  goodluck

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#570 2009-09-14 10:24:31

kat_utza
Sr. member

Toate cele bune Asher!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.