homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-32

#590 2009-09-22 18:49:10

Rays of Sunshine
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-09-17

Re: SEX ORAL 2

Lelaina a scris:

Pfuai... pey ar fi multe de zis, cred...
Ideea e sa respiri constant, nu sa-ti tii respiratia prea mult, ca nu e de bine. Si la sport ni se zice sa respiram constant, cam asa e si la blowjobing lol Incearca sa-ti gasesti un ritm anume si pastreaza-l.

Senzatia aia de voma eu nu o am, poate doar un pic la deep throat, as in deeep throat.

Trebuie sa stii si ce ii place prietenului tau mai mult. Unii barbati prefera deep throat-ul, altii prefera sa te axezi pe un anumit segment smile majoritatea prefera o combinatie intre astea doua.

O alta miscare foarte buna e combinatia blow-job si hand-job smile un fel de 2 in 1. Blowjobul axat pe cap lol si handjobul pe ce ramane. Trebuie sa existe un sincron intre astea doua miscari.

Poti sa te joci si cu bijuteriile lor lol Dupa parerea mea, un blowjob reusit tine de rezistenta si viteza sau de capacitatea de multi-tasking. Daca le ai pe amandoua, suuper lol La fel, tea-bagging-ul poti sa-l combini cu blowjobul propriu zis sau cu masturbarea smile

Leaga-l la ochi, sau dimpotriva, priveste-l in ochi in timp ce... Men like to watch lol

Improvizeaza si la fata locului. O sa fii uimita cate idei traznite iti pot veni pe moment, lasa-te dusa de val. Ah, si treuie sa-ti placa ce faci. smile daca tie nu-ti place, el o sa simta si automat nici el nu o sa fie oki.

Ai foarte mare dreptate in tot! tongue Si ar mai fi ceva de adaugat, eu nu am nici un fel de probleme cu vreo stare de voma. Nu stiu, imi place atat de mult sa-i ofer incat... o fac cu o pooofta :"> si chiar nu mi s-a intamplat sa ma simt ciudat sau sa am starea de voma de care vorbiti. Probabil ca asta si trebuie, sa simta ca e dorit, sa simta ca iti place la nebunie ceea ce-i faci si asa se va simiti si el in al 9-lea cer.

Si cum sexul oral se face din placere, nu doar ca sa-ti multumesti iubitul. Bine, si pentru asta, dar si pentru tine, trebuie sa-ti placa si tie, mi se pare si normal. Si atunci daca-ti place, n-ai sa mai ai problema cu voma.

Iar daca asta e problema, atunci cand esti cu el si vrei sa faceti asta, gandeste-te cat de mult il doresti, dezlantuie-te, nu te mai gandi decat la placerea pura. Fa-o cu pofta tonguetongue

Iar daca esti si genul care "papa"smileP), atunci la fel, daca ai probleme cu voma, gandeste-te cat de mult iti place ceea ce faci. Nici la asta n-am avut probleme pentru ca-l doresc atat de mult... incat sunt hjarta nu las nici o urma tongue

Si asa e, sunt convinsa ca nu exista barbat caruia sa nu-i placa sexul oral. La fel si al meu, il duc in al 9-lea cer cand ii ofer o partida salbatica tongue

Adevarul e ca generatiile parintilor... n-ar intelege... li se pare ca e scarbos si umilitor.

Ma uitam cu mama la o emisiune intr-o seara si era Dana Savuica lol vorbea despre sex oral, bineineles. Si mama era deja: Doamne, cum se poate asa ceva, e jenant. Si eu langa ea taceam malc big_smile rotfl Nu-s de acord cu ea, dar nici nu incep discutii pe tema asta, sunt constienta ca nu ajungem nicaieri. E totusi o diferenta intre noi big_smile

Asa ca imi vad de treaba mea cum stiu eu mai bine big_smile Acum nu incurajez lipsa discutiilor cu mama, sunt importante, mai ales pentru cele care sunteti adolescente, e important sa aveti incredere in mame. Da, sa le spuneti cu limite, bineinteles.

Si ca sa nu aberez si sa ma indepartez de subiect... gagici, faceti cu pofta tot ceea ce faceti si o sa dispara toate senzatiile ciudate, daca le aveti. tongue Va pup puss

Ultima oara a fost editat de Rays of Sunshine (2009-09-22 18:56:28)

#591 2009-09-22 19:13:23

kitty_grl
New member
Inregistrat: 2009-09-14

Merci fetelor...imi plac sfaturile voastre... puss
Sincer imi place sa-i fac sex oral.. chiar imi place doar ca problema este ca mereu nu iese cum vreau eu si chestia asta ma cam descurajeaza de fiecare data...
Simt ca el vrea mai mult chiar daca nu-mi spune acest lucru...
Mai am inca foarte multe de invatat...  bebe
O sa mai incerc sa aplic si sfaturile voastre.. si sper sa ajung sa-i ofer exceptionalul intr-o zi...
Kissy...

#592 2009-09-22 19:18:31

Rays of Sunshine
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-09-17

kitty_grl a scris:

Merci fetelor...imi plac sfaturile voastre... puss
Sincer imi place sa-i fac sex oral.. chiar imi place doar ca problema este ca mereu nu iese cum vreau eu si chestia asta ma cam descurajeaza de fiecare data...
Simt ca el vrea mai mult chiar daca nu-mi spune acest lucru...
Mai am inca foarte multe de invatat...  bebe
O sa mai incerc sa aplic si sfaturile voastre.. si sper sa ajung sa-i ofer exceptionalul intr-o zi...
Kissy...

Ai incredere in tine si da tot ce ai tu mai bun ca sa va simtiti amandoi hjarta.

#593 2009-09-23 02:09:54

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Lady mea, fetelor, cand aveti timp ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi? angel

annna a scris:

Nush pe unde erau scrise tehnicile alea de deep hmm m-ar cam interesa si pe mine big_smile Sau... imi explica cineva? Cand? Cum? In ce moment? etc angel

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#594 2009-09-23 15:23:44

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

nu va suparati ca intervine un baiat. . .nuh ? va rog spuneti-mi si mie cum as putea s o conving pe prietena mea sa-mi faca oral ? se joaca cu ea. . .ma joc printre sanii ei cu ea. . .mi-o freaca. . .frace totul mai putin oral. . .astept si eu cateva raspunsuri daca se poate. . .

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

Publicitate

loading...

#595 2009-09-23 15:36:37

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Andrew1kiss a scris:

nu va suparati ca intervine un baiat. . .nuh ? va rog spuneti-mi si mie cum as putea s o conving pe prietena mea sa-mi faca oral ? se joaca cu ea. . .ma joc printre sanii ei cu ea. . .mi-o freaca. . .frace totul mai putin oral. . .astept si eu cateva raspunsuri daca se poate. . .

dar u ei ii faci??
cred k u esti cel care sa o determini sa-si doreasca, dar asta nu inseamna sa faci presiuni, ci sa discutati si apoi...totul depinde de voi si in special de tine...important e sa o convingi sa-si doreasca sa faca asta.....k apoi...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#596 2009-09-23 15:37:17

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Nu prea ai cum sa o convingi.Poti sa'i spui ca ti'ai dori sa'ti faca insa numai cand vrea si daca vrea ea.

Cand o sa se simta pregatita o sa faca.Numai ai grija sa nu o freci la cap cu subiectul asta este de ajuns sa'i spui o singura daca ca'ti doresti si ea va sti.

Ultima oara a fost editat de life (2009-09-23 17:00:54)

We Have To Be Strong !!!

#597 2009-09-23 21:58:00

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Andrew1kiss a scris:

cel mai bine e sa o lasi pe ea sa simta ca vrea acest lucru... daca faci presiuni asupra ei e posibil sa nu vezi un oral in veci big_smile

#598 2009-09-25 16:59:04

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Andrew1kiss a scris:

Primul tip cu care am facut sex era obsedat de asta, ma batea la cap inca inainte sa o facem in modul clasic. Ma calca pe nervi cu asta asa de tare, ca nici de-a dracului nu i-as fi facut. Noroc ca a trebuit sa ne despartim ca altfel cred ca i-o taiam de tot in somn   food   diablo    rotfl2

De aici, intelegi tu ce vrei in functie de unde vrei sa ajungi cu ea (cu fata)...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#599 2009-09-25 21:05:15

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

ce sadica esti kathrynn rotfl2

#600 2009-09-26 21:48:04

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Andrew, dupa cum au spus si fetele, cel mai bine este sa discuti cu ea, sa ii spui ca iti doresti asta. si desigur, sa fii tu primul care ii faci ei.
Inainte sa imi faca iubi mie oral mi se parea lucrul asta ca fiind unul scarbos, ceva ce n-as face niciodata nimanui, oricat de mult l-as iubi si oricat de mult si-ar dori. Dar..toate astea s-au schimbat cand vedeam cu cata placere imi facea el si mai ales cand mi-a spus ca si el isi doreste asta. A fost mai greu la inceput, dar acum o fac cu mare placere smile

#601 2009-09-26 22:52:14

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Cum se aplica termenul de "salbatic" intr-o partida de oral? Mi-e imi iese... Si eu cel putin cred ca sunt pasionala cand o fac, mai ales ca o fac din dorintza si etc tongue nu ma obliga sau bazaie sa i-o fac. Dar mi-a zis odata iubi ca as putea fi mai "pasionala si salbatica"... M-a cam pus pe ganduri si descurajat chestia asta lol

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#602 2009-09-27 03:12:37

LAVINIA20
Full member
Inregistrat: 2009-01-02

hai bai k merge experimentul cu sperma,parka invatz nui asha gretzos azi am incercat, e mai mutl autosugestie de voma rotfl
in fine.. nu k am fost tare bravo dar cind se simte calda in gura offf nui simplu sa te retii.. am scuipat dar am dus-o la bun sfirsit .. off  va

#603 2009-09-27 03:54:43

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da` eu nu inteleg de ce o tineti in gura lol
mie mi se pare mult mai scarbos sa o tii in gura si sa o simti acolo...

hjarta

#604 2009-09-27 22:37:24

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

sfat pt andrew: incearca la dush! E foarte posibil sa fie mai dispusa sa incerce un BJ in conditiile alea. Fara nicio suparare, orice barbat are un miros mai mult sau mai putin puternic, mai mult sau mai putin placut, fara sa aibe vre-o vina... ca si femeile de altfel!

#605 2009-09-27 23:33:22

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

da eu ii fac ei asa ceva ! si nu o data i am facut asta ! si intr adevar s ar putea sa ai dreptate DEEPSLEEP..............o singura data a fost foarte aproape cand eram noi cam sucariti si ii reprosam ca nu ma iubeste si ca nu are incredere in me si a incercat sa mi faca da s a vazut k nu poate k parka nu o lasa ceva...si apoi i am zis k nu i nimic si k nu asa imi poate demonstra ca ma iubeste !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#606 2009-09-28 00:18:36

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

smile pai vezi! incearca ce ti-am zis. daca ea nu a zis sau nu ti-a dat de inteles niciodata ca gestul in sine i se pare inacceptabil (mai ales ca ea te lasa pe tine sa-i faci!) inseamna ca e altceva la mijloc. in plus, e destul de greu sa ii zici asa ceva partenerului, cu atat mai mult daca tii la el, de teama sa nu il jignesti!

#607 2009-09-29 10:54:53

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

imi place sa citesc ce scrieti voi aici smile eee la mine e complicat smile)) nu stiu ma visez facand oral imi doresc asta dar cand am incercat nu a fost chiar asa Pe langa strangerea aia de stomac de care nu pot sa scap si pe care o simte si el din pacate mai am si problema cu cat de adanc intra ca sa ma scot si sa salvez situatia am bagat-o paia eeee io am gura mica smile) si  inca o problema p care o am e mirosul deci vreau sa va spun ca nu suport mirosul de sperma deloooc nici cand o facem normal si incep io sa simt mirosul parca mi se intoarce stomacul Cred ca trebuie sa m a supun la o terapie cu miros de sperma ca poate scap rotfl sunt ciudata stiu

life is like a game you must be the best

#608 2009-09-29 22:49:44

Extasssy
New member
Inregistrat: 2006-03-27

Buna Fetelor,

Am tot citit ce ati scris voi pe aici, si am zis sa ma laud...
Astazi am reusit  happy  in sfarsit sa-i fac si eu prietenului meu un oral k lumea.
Mai exact pana acum nu puteam nici moarta sa il iau in gura... Pur si simplu il pupam si cam atat...
Dar dupa ce am citit atatea pe aici, am zis ca merita sa incerc... si cu toate ca de vre-o 2 ori imi mi-a cam venit sa vomit, am strans din dinti (la figurat)  rotfl2 si am reusit sa duc totul pana la capat.
Oricum l-am lasat masaca...  dance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.