homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-31

#571 2009-09-14 10:36:20

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Re: SEX ORAL 2

Multumim, multumim.

In prima noapte vreau sa mergem la hotel smile dupa o noapte intreaga d activitate o sa merg cracanata o saptamana big_smile dar ce mai conteaza?
O sa va povestesc atunci mai multe.
Ah..o sa-l mananc de tot pe "mr p" al lui..ca mi-e asa pofta..
Si..el imi spune mereu sa fiu cuminte, iar love are la semnatura ca fetele cuminti nu scuipa, inghit, asa ca o sa fiu cuminte pana la capat big_smile
(d ar sti el ce ganduri am..)

#572 2009-09-14 10:58:15

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

anabella_n a scris:

annna a scris:

Si da, am ajuns de acum ceva timp la concluzia ca sunt unele femei care au placerea de a face sex, de orice fel.. in sange big_smile

cam da! big_smile
iar barbatii lor sunt niste norocosi smile

De acord...

Eu nu prea am avut inhibitii de la inceputul inceputului. Analul mi-a ramas de incercat, dar inca nu am o curiozitate groaznica in privinta lui.

Oralul, in schimb, se invata treptat si cu fiecare partener. Nu cred ca vreo tipa a facut primul blowjob cu deep throat si terminat in gura, etc. Eu am facut progresele mai mari la cate o partida foarte incinsa, si acum m-am obisnuit cu mai tot tacamul.

Oricum, parerea mea e ca sexul este unul dintre cele mai grozave lucruri din viata. Ar fi culmea sa ma abtin si sa ma cenzurez si in pat in functie de prejudecatile sociale, gen aia e prea nush cum pt o "doamna". Stiti cum e, the perfect woman is a lady on the street and a bitch in the bed. smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#573 2009-09-14 11:12:13

Asher
Full member

Bine ai grait, Lelaina.

Eu am avut mereu ideile mele fixe. Chiar si sexul normal mi se parea ceva: "wow". Dar dupa ce am facut dragoste cu iubitul meu, n-am mai avut niciun stress, am lasat inhibitiile, complexele..si am facut de toate. (in 10 zile)
Oralul mi se parea cel mai scarbos lucru posibil si cand mi-a spus iubi ca isi doreste asta am ramas socata. Dar dupa ce am dat de gustul sexului am trecut si eu la aparat si l-am socat pe el, ca nu s astepta sa-i fac oral smile

acum sunt deschisa la orice, oricum, oricat big_smile
si abia astept sa fiu din nou calare pe situatie big_smile

#574 2009-09-14 11:32:08

Lelaina
Hero member

Asher a scris:

Bine ai grait, Lelaina.

Eu am avut mereu ideile mele fixe. Chiar si sexul normal mi se parea ceva: "wow". Dar dupa ce am facut dragoste cu iubitul meu, n-am mai avut niciun stress, am lasat inhibitiile, complexele..si am facut de toate. (in 10 zile)
Oralul mi se parea cel mai scarbos lucru posibil si cand mi-a spus iubi ca isi doreste asta am ramas socata. Dar dupa ce am dat de gustul sexului am trecut si eu la aparat si l-am socat pe el, ca nu s astepta sa-i fac oral smile

acum sunt deschisa la orice, oricum, oricat big_smile
si abia astept sa fiu din nou calare pe situatie big_smile

cool 
Of, si eu lol De n-as avea saptamana asta plina de examene

#575 2009-09-14 12:57:21

Asher
Full member

Lasa draga, ca e mai dulce apoi, dupa o mica pauza wink

Publicitate

loading...

#576 2009-09-14 18:52:06

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Tre sa recuperez si eu smile Aseara i-am propus una rapida in masina, dar era rupt de oboseala... si asa dor am sa ma insface de par si sa faca tot ce vrea cu mine...

#577 2009-09-17 15:48:15

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

LadyPink a scris:

Tre sa recuperez si eu smile Aseara i-am propus una rapida in masina, dar era rupt de oboseala... si asa dor am sa ma insface de par si sa faca tot ce vrea cu mine...

Aia rapida in masina e interesanta tongue

I don't just imitate, I become.

#578 2009-09-17 16:04:06

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mda, aşa o făceam pe la ?nceputuri. Acum alte locaţii ?n minte, alţi pitici pe creier. Maşina ne oferea un mediu de desfăşurare relativ intim, dar dacă n-a fost să fie, n-a fost să fie... next time!

#579 2009-09-17 16:06:20

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

LadyPink a scris:

Mda, aşa o făceam pe la ?nceputuri. Acum alte locaţii ?n minte, alţi pitici pe creier. Maşina ne oferea un mediu de desfăşurare relativ intim, dar dacă n-a fost să fie, n-a fost să fie... next time!

Desigur ca sunt tot felul de locuri foaaarte tentante de incercat hjarta Miaau, numai cand ma gandesc... 8-> Eventual locuri mai riscante, teama de a fi descoperit... Liftul, dar trebuie sa fie o cladire cu multe etaje rotfl

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 16:10:15)

I don't just imitate, I become.

#580 2009-09-21 16:52:51

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Mie teama de a fi prinsi/auziti/vazuti, etc imi taie toata pofta neutral Am nevoie de spatiu sa ma desfasor lol

when the pomp lights up,you shoot.

#581 2009-09-22 15:11:52

kitty_grl
New member
Inregistrat: 2009-09-14

Este o diferenta intre un sex oral bun.. si unul exceptional  ....
Care sunt secretele unui sex oral senzational oferit unui barbat..???
Trebuie sa respiri intr-un anumit fel..??
Spuneti-mi care sunt secretele voastre..!!!
Cum alternezi miscarile..etc.. vreau sa stiu tot...pt ca vreau sa ii ofer prietenului meu momente de neuitat...si eu nu sunt asa de buna la acest capitol din pacate..
Degeaba m-am uitat eu la filme xxx pentru ca acolo nu se explica si tehnica.. 
Chiar de curand i-am facut un sex oral prietenului meu.. si pur si simplu am simtit ca ma sufoc la deep... grater
In special ma intereseaza care este respiratia corecta..!!??!... neutral

Ultima oara a fost editat de kitty_grl (2009-09-22 15:14:42)

#582 2009-09-22 15:20:31

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

kitty_grl a scris:

Este o diferenta intre un sex oral bun.. si unul exceptional  ....
Care sunt secretele unui sex oral senzational oferit unui barbat..???
Trebuie sa respiri intr-un anumit fel..??
Spuneti-mi care sunt secretele voastre..!!!
Cum alternezi miscarile..etc.. vreau sa stiu tot...pt ca vreau sa ii ofer prietenului meu momente de neuitat...si eu nu sunt asa de buna la acest capitol din pacate..
Degeaba m-am uitat eu la filme xxx pentru ca acolo nu se explica si tehnica.. 
Chiar de curand i-am facut un sex oral prietenului meu.. si pur si simplu am simtit ca ma sufoc la deep... grater
In special ma intereseaza care este respiratia corecta..!!??!... neutral

.
eu n-am simtit ca ma sufoc...eu era sa ma inec si sa si vomit pe el  rotfl  ...noroc ca eram la dush  chicot

cred ca trebuie sa stii cum sa te misti,asta e tot secretul... k si eu degeaba ma uit la xxx k alea au un stil.."acum e cu ea in mana..acum a facut-o sa dispara"...  chicot

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#583 2009-09-22 15:34:32

kitty_grl
New member
Inregistrat: 2009-09-14

lol stiu cum eeee..... si mie mai imi vine sa vomit cateodata acklad .. depinde.. daca imi relaxez gatul nu mi se mai intampla asta... dar depinde si de pozitia care o ai in momentul in care o faci... rodnar

#584 2009-09-22 16:16:57

Lelaina
Hero member

Pfuai... pey ar fi multe de zis, cred...
Ideea e sa respiri constant, nu sa-ti tii respiratia prea mult, ca nu e de bine. Si la sport ni se zice sa respiram constant, cam asa e si la blowjobing lol Incearca sa-ti gasesti un ritm anume si pastreaza-l.

Senzatia aia de voma eu nu o am, poate doar un pic la deep throat, as in deeep throat.

Trebuie sa stii si ce ii place prietenului tau mai mult. Unii barbati prefera deep throat-ul, altii prefera sa te axezi pe un anumit segment smile majoritatea prefera o combinatie intre astea doua.

O alta miscare foarte buna e combinatia blow-job si hand-job smile un fel de 2 in 1. Blowjobul axat pe cap lol si handjobul pe ce ramane. Trebuie sa existe un sincron intre astea doua miscari.

Poti sa te joci si cu bijuteriile lor lol Dupa parerea mea, un blowjob reusit tine de rezistenta si viteza sau de capacitatea de multi-tasking. Daca le ai pe amandoua, suuper lol La fel, tea-bagging-ul poti sa-l combini cu blowjobul propriu zis sau cu masturbarea smile

Leaga-l la ochi, sau dimpotriva, priveste-l in ochi in timp ce... Men like to watch lol

Improvizeaza si la fata locului. O sa fii uimita cate idei traznite iti pot veni pe moment, lasa-te dusa de val. Ah, si treuie sa-ti placa ce faci. smile daca tie nu-ti place, el o sa simta si automat nici el nu o sa fie oki.

#585 2009-09-22 16:20:04

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Mai, ideea principala ar fi sa discuti cu el si in timp ce tu ii faci, el sa-ti spuna cand e mai ok, ce ii place mai mult! Altfel noi o sa iti povestim aici verzi si uscate, iar omului ii place cu totul altceva smile
Trebuie sa te inveti cu el, cu reactiile lui si in functie de ele sa alternezi miscarile, apoi sa-l atingi numai cu limbuta si mana sa-si faca treaba: mai repede, mai incet... si tot asa; Sunt cateva puncte sensibile pe care le-au tot enumerat fetele pe aici; Aaaa, sa nu uiti de alea mici, insa si asta numai daca omului ii place smile cu respiratia nu stiu ce sa-ti zic, din punctul meu de vedere respiri normal hmm
Cel mai tare pentru ei ( intr-adevar daca nu esti varza si incepi sa-i mai infigi cate un dinte sau sa te misti ataat de in reluare incat sa-l adormi pe ala mic big_smile ) este sa le arunci cate o privire in timp ce le faci oral... asta ii excita al naiba de tare smile Si probabil limbajul, sua perversitatea din tine poate face dintr-un oral bun, unul exceptional hjarta Eu ii zic dinainte de a incepe ceva ca n-am fost cumiiinte si ca merit sa fiu pedepsita, ii zic ca ma supar pe el daca se poarta frumos cu mine big_smile Iar el infige mana in mine si-mi zice sa trec in genunchi, ca acum el face ce vrea din mine big_smile etc... Bine, astea fiind cele mai "cuminti" replici big_smile Si pe fata, in dulcea limba romana.... Imi zice ca-l excita de moare angel

Eu iti sugerez cand ai tu timp sa spicuiesti: http://forum.anticonceptionale.ro/t6649-SEX-ORAL.html O sa gasesti o gramada de idei si de trucuri smile si... topicul asta te mai poate inspira: http://forum.anticonceptionale.ro/t7127 … ti--D.html
Si nu in ultimul rand, exersarea e mama perfectiunii big_smile
Bafta! puss

L.E. Si intr-adevar... sa-ti placa ce faci, sa faci cu pasiune, cu daruire, sa-i lasi senzatia ca numai lui i-ai face asa ceva, ca e numai pentru el si pt placerea lui hjarta Bine punctat, Lelaina  tummenupp

Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-22 16:22:55)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#586 2009-09-22 16:21:56

Lelaina
Hero member

Anna rotfl eu zic sa publicam un manual din toate topicurile astea rotfl2 Za bible of blowjobbing

#587 2009-09-22 16:23:42

annna
Hero member
Site

rotfl Eeeeh Lelai... eu una mai am de invatat big_smile Mai dureaza pana la manual lol
De-aia mi-e dor de mor cateodata de Janis sad

Daca stai sa te gandesti ca al meu mi-a zis de pe la inceputuri ca adooora sa i se faca ( bine, s-a exprimat mai plastic, asa cum vb noi de obicei lol ) si mi-a zis ca pana nu i se face bine, extraordinar cum a zis Kitty, parca nu-i vine sa-si satisfaca femeia la cotele lui maxime  chicot  ... si daca te gandesti ca-mi place la nebunie sa fac  drool , iti dai seama ca ma intereseaza de mor subiectul asta rotfl big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-22 16:28:46)

#588 2009-09-22 16:53:43

Lelaina
Hero member

Daaa... ce mai radeam cu Janis, Doamne rotfl

Nu cred ca exista barbat caruia sa nu-i placa asta lol e convingerea mea...

facem reseach lol studiem piata si vedem noi ce iese rotfl

#589 2009-09-22 18:10:00

annna
Hero member
Site

Exista!!! My ex-barbat e un exemplu... bine e mult zis "barbat", asta e adevarul rotfl
Sunt convinsa ca 99,999% din barbati sunt hjarta de oral, insa asta al meu e innebunit big_smile E peste limita de excitat si de incantat  disperat
Nush pe unde erau scrise tehnicile alea de deep hmm m-ar cam interesa si pe mine big_smile Sau... imi explica cineva? Cand? Cum? In ce moment? etc angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.