SEX ORAL 2-31
- Asher
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-05
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Re: SEX ORAL 2
anabella_n a scris:annna a scris:Si da, am ajuns de acum ceva timp la concluzia ca sunt unele femei care au placerea de a face sex, de orice fel.. in sange
cam da! iar barbatii lor sunt niste norocosi
De acord...
Eu nu prea am avut inhibitii de la inceputul inceputului. Analul mi-a ramas de incercat, dar inca nu am o curiozitate groaznica in privinta lui.
Oralul, in schimb, se invata treptat si cu fiecare partener. Nu cred ca vreo tipa a facut primul blowjob cu deep throat si terminat in gura, etc. Eu am facut progresele mai mari la cate o partida foarte incinsa, si acum m-am obisnuit cu mai tot tacamul.
Oricum, parerea mea e ca sexul este unul dintre cele mai grozave lucruri din viata. Ar fi culmea sa ma abtin si sa ma cenzurez si in pat in functie de prejudecatile sociale, gen aia e prea nush cum pt o "doamna". Stiti cum e, the perfect woman is a lady on the street and a bitch in the bed.
Poor is the man whose pleasure depends on another
- Asher
- Full member
- Lelaina
- Hero member
Of, si eu De n-as avea saptamana asta plina de examene
- Asher
- Full member
Lasa draga, ca e mai dulce apoi, dupa o mica pauza
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Tre sa recuperez si eu Aseara i-am propus una rapida in masina, dar era rupt de oboseala... si asa dor am sa ma insface de par si sa faca tot ce vrea cu mine...
- Elena-Octaviana
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-03-31
LadyPink a scris:Tre sa recuperez si eu Aseara i-am propus una rapida in masina, dar era rupt de oboseala... si asa dor am sa ma insface de par si sa faca tot ce vrea cu mine...
Aia rapida in masina e interesanta
I don't just imitate, I become.
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Mda, aşa o făceam pe la ?nceputuri. Acum alte locaţii ?n minte, alţi pitici pe creier. Maşina ne oferea un mediu de desfăşurare relativ intim, dar dacă n-a fost să fie, n-a fost să fie... next time!
- Elena-Octaviana
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-03-31
LadyPink a scris:Mda, aşa o făceam pe la ?nceputuri. Acum alte locaţii ?n minte, alţi pitici pe creier. Maşina ne oferea un mediu de desfăşurare relativ intim, dar dacă n-a fost să fie, n-a fost să fie... next time!
Desigur ca sunt tot felul de locuri foaaarte tentante de incercat Miaau, numai cand ma gandesc... 8-> Eventual locuri mai riscante, teama de a fi descoperit... Liftul, dar trebuie sa fie o cladire cu multe etaje
Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 16:10:15)
I don't just imitate, I become.
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
Mie teama de a fi prinsi/auziti/vazuti, etc imi taie toata pofta Am nevoie de spatiu sa ma desfasor
when the pomp lights up,you shoot.
- kitty_grl
- New member
- Inregistrat: 2009-09-14
Este o diferenta intre un sex oral bun.. si unul exceptional .... Care sunt secretele unui sex oral senzational oferit unui barbat..??? Trebuie sa respiri intr-un anumit fel..?? Spuneti-mi care sunt secretele voastre..!!! Cum alternezi miscarile..etc.. vreau sa stiu tot...pt ca vreau sa ii ofer prietenului meu momente de neuitat...si eu nu sunt asa de buna la acest capitol din pacate.. Degeaba m-am uitat eu la filme xxx pentru ca acolo nu se explica si tehnica.. Chiar de curand i-am facut un sex oral prietenului meu.. si pur si simplu am simtit ca ma sufoc la deep... In special ma intereseaza care este respiratia corecta..!!??!...
Ultima oara a fost editat de kitty_grl (2009-09-22 15:14:42)
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- kitty_grl
- New member
- Inregistrat: 2009-09-14
- Lelaina
- Hero member
Pfuai... pey ar fi multe de zis, cred... Ideea e sa respiri constant, nu sa-ti tii respiratia prea mult, ca nu e de bine. Si la sport ni se zice sa respiram constant, cam asa e si la blowjobing Incearca sa-ti gasesti un ritm anume si pastreaza-l.
Senzatia aia de voma eu nu o am, poate doar un pic la deep throat, as in deeep throat.
Trebuie sa stii si ce ii place prietenului tau mai mult. Unii barbati prefera deep throat-ul, altii prefera sa te axezi pe un anumit segment majoritatea prefera o combinatie intre astea doua.
O alta miscare foarte buna e combinatia blow-job si hand-job un fel de 2 in 1. Blowjobul axat pe cap si handjobul pe ce ramane. Trebuie sa existe un sincron intre astea doua miscari.
Poti sa te joci si cu bijuteriile lor Dupa parerea mea, un blowjob reusit tine de rezistenta si viteza sau de capacitatea de multi-tasking. Daca le ai pe amandoua, suuper La fel, tea-bagging-ul poti sa-l combini cu blowjobul propriu zis sau cu masturbarea
Leaga-l la ochi, sau dimpotriva, priveste-l in ochi in timp ce... Men like to watch
Improvizeaza si la fata locului. O sa fii uimita cate idei traznite iti pot veni pe moment, lasa-te dusa de val. Ah, si treuie sa-ti placa ce faci. daca tie nu-ti place, el o sa simta si automat nici el nu o sa fie oki.
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Mai, ideea principala ar fi sa discuti cu el si in timp ce tu ii faci, el sa-ti spuna cand e mai ok, ce ii place mai mult! Altfel noi o sa iti povestim aici verzi si uscate, iar omului ii place cu totul altceva Trebuie sa te inveti cu el, cu reactiile lui si in functie de ele sa alternezi miscarile, apoi sa-l atingi numai cu limbuta si mana sa-si faca treaba: mai repede, mai incet... si tot asa; Sunt cateva puncte sensibile pe care le-au tot enumerat fetele pe aici; Aaaa, sa nu uiti de alea mici, insa si asta numai daca omului ii place cu respiratia nu stiu ce sa-ti zic, din punctul meu de vedere respiri normal Cel mai tare pentru ei ( intr-adevar daca nu esti varza si incepi sa-i mai infigi cate un dinte sau sa te misti ataat de in reluare incat sa-l adormi pe ala mic ) este sa le arunci cate o privire in timp ce le faci oral... asta ii excita al naiba de tare Si probabil limbajul, sua perversitatea din tine poate face dintr-un oral bun, unul exceptional Eu ii zic dinainte de a incepe ceva ca n-am fost cumiiinte si ca merit sa fiu pedepsita, ii zic ca ma supar pe el daca se poarta frumos cu mine Iar el infige mana in mine si-mi zice sa trec in genunchi, ca acum el face ce vrea din mine etc... Bine, astea fiind cele mai "cuminti" replici Si pe fata, in dulcea limba romana.... Imi zice ca-l excita de moare
Eu iti sugerez cand ai tu timp sa spicuiesti: http://forum.anticonceptionale.ro/t6649-SEX-ORAL.html O sa gasesti o gramada de idei si de trucuri si... topicul asta te mai poate inspira: http://forum.anticonceptionale.ro/t7127 … ti--D.html Si nu in ultimul rand, exersarea e mama perfectiunii Bafta!
L.E. Si intr-adevar... sa-ti placa ce faci, sa faci cu pasiune, cu daruire, sa-i lasi senzatia ca numai lui i-ai face asa ceva, ca e numai pentru el si pt placerea lui Bine punctat, Lelaina
Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-22 16:22:55)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- Lelaina
- Hero member
Anna eu zic sa publicam un manual din toate topicurile astea Za bible of blowjobbing
- annna
- Hero member
- Site
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- Lelaina
- Hero member
- annna
- Hero member
- Site
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|