SEX ORAL 2-92
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Re: SEX ORAL 2
pana la urma ai cerut sfaturi ca el sa nu te mai bata la cap cu sexul oral. noi ti-am spus ca, dupa noi, e foarte normal sa oferi sex oral. nu am putut sa dam un sfat pentru el pentru ca...dupa noi el are dreptate. tu iti mentii ideile, noi pe ale noastre. se putea incheia totul foarte usor daca nu mai continuai cu ideile de curva, umilinta, penibil, degradant. ne-am afectat toate la vazut acelor apelative.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Alina97
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-07
anca90 a scris:fii convins(a) ca daca tu incetezi cu posturile ambitioase, termina si ei cu mistourile pt ca raman fara material. acum sa vedem ce iti doresti de fapt.
nu vreau absolut nimic. de fapt nici nu voi mai posta pe acest forum. iar in privinta relatiei cu iubi, stiu exact cum trebuie sa procedez, nu e nevoie sa-mi dea nimeni idei.voi "taia raul de la radacina" si voi elimina complet sexul oral din relatia mea si.. punct!
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
inseamna ca nu te'a satisfacut destul de bine de vrei...sa..."retezi" totul.
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
pai....alina..vezi ca e contrazici...ba ceri sfaturi...ba zici ca stii ce tb facut in relatie.. ss
Ultima oara a fost editat de YourLove (2011-01-12 17:17:20)
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
Alina, sincer aqma, tu ai zis ca ai incheiat discutia...acum o ora, in schimb continui sa raspunzi si sa discuti despre asta....eu cred ca mai degraba ne tragi de limba, pentru ca (in fond) esti o mica perversa (la fel ca noi toti)...!
nebunatica mica
Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-01-12 17:20:08)
fucking perfect...
- Alina97
- Full member
Soulshard a scris:inseamna ca nu te'a satisfacut destul de bine de vrei...sa..."retezi" totul.
ba da ,sincer mi-a placut. dar nu vreau sa ma "forteze" si manipuleze prin asta sa-i fac si eu lui, asa ca mai bine sa nu fie cazul deloc....nici eu lui, nici el mie. @your love: nu ma contrazic. initial am cerut sfaturi cum sa-l fac pe iubi sa uite de ideea asta si sa nu mai insiste. @ luisjota: nu ma intereseaza ce faceti voi, nu e nevoie sa intru pe un forum ca sa aflu ca sexul oral se practica pe o scara fff larga. Ideea e ca EU NU VREAU sa fac si atat.
Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-12 17:21:00)
- Soulshard
- Banat
- Site
da tu ce crezi ca o sa se intample cand o sa'ti ceara sa'i faci? o sa te ia fortat de par sa te traga in jos sa o bage la tine in gura? ar fi in stare de asta?
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
Soulshard a scris:da tu ce crezi ca o sa se intample cand o sa'ti ceara sa'i faci? o sa te ia fortat de par sa te traga in jos sa o bage la tine in gura? ar fi in stare de asta?
doamne fereste!
fucking perfect...
- Soulshard
- Banat
- Site
eu chiar vorbesc serios si incerc sa inteleg si sa'mi dau seama ce gandeste fata. ce isi imagineaza ca se poate intampla...de ce mai exact ii este frica....
- YourLove
- Full member
ok...vrei sfaturi.. pai...vb cu el...normal k insista cand vede ca nu-i dai nici o explicatie concludenta.. zi-i de ce nu vrei sa incerci...zi-i exact ce ne-ai zis si noua.. totusi...sunt 2 ani...doar nu ti-o fi rusine sa vb despre asta..ar fi culmea..
continuati cu posturi..poate ajungem la pag 69
Ultima oara a fost editat de YourLove (2011-01-12 17:30:04)
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Alina97 a scris:voi "taia raul de la radacina" si voi elimina complet sexul oral din relatia mea si.. punct!
vaaai, am crezut ca mor de ras. Alina, stii care-i problema? S-au putea ca "raul" lui sa aiba radacini de alea ramificate pana adanc de tot si s-ar putea sa mai trebuiasca sa sapi si sa scormomensti ca sa le extragi cu totul si sa nu mai creasca alt "rau" la loc, da s-ar putea sa-l cam mutilezi pe bietul baiat. Si n-ar merita dupa ce ca s-a injosit atata pt tine, zau asa. Nu cred ca o sa poti vreodata sa-l convingi sa renunte la asta pentru tot restul vietii sale, din marea iubire ce ti-o poarta. Da acuma, raspunde sincer: daca ai afla ca el a fost la curve ca sa-i faca sex oral, l-ai ierta? Ai accepta asta?
Mi-am amintit un banc si nu ma pot abtine sa nu vi-l scriu. Sir: John, du-te te rog si vezi ce face Lady. John se intoarce dupa cateva minute: Sir, Lady e in dormitor, face sex cu Lord Nelson. Sir: John, adu-mi te rog sabia. Merge Sir sus, se aud niste urlete si se intoarce cu sabia plina de sange: - John, un doctor pt Lord si un tirbuson pt Lady, te rog!
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Alina97 a scris:angel_sweety a scris:ce faci alina bati in retragere ? ori suntem curve ori nu ? daca esti convinsa mentineti pozitia ca de nu tu vei fi cea care isi pierde respectul
In primul rand eu nu am zis ca sunteti curve ca faceti oral, voi ati inteles asta. in special yoyolina. de fapt ar fi trebuit sa precizez clar ca ma refer la situatia mea, asa s-a inteles ca generalizez....
Bai de cand sunt pacatoasa te pomenesti ca m-am si tampit... sau nu tu ai scris asta?
Alina97 a scris:Nop, eu lui nu-i voi face !E o conditie pe care i-am pus-o, altfel nu acceptam nimic. Daca va insista, nu voi ma accepta sa-mi faca nici el si gata!!! De ce sa ma injosesc facand asa ceva? Oricum pt baieti e ceva foarte obisnuit, insa pt o fata nu. Un baiat/barbat daca presteaza-e super ok, o fata daca face-e curva(chiar si daca-i face iubitului) . Asa ca eu lui-no way, never!!
Serios, luminati-ma, nu vreau sa mor analfabeta (ca se pare ca nu stiu sa citesc).
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- Soulshard
- Banat
- Site
alina imi raspunzi si mie la intrebari?
- YourLove
- Full member
- Alina97
- Full member
yoyolina a scris:Alina97 a scris:angel_sweety a scris:ce faci alina bati in retragere ? ori suntem curve ori nu ? daca esti convinsa mentineti pozitia ca de nu tu vei fi cea care isi pierde respectul
In primul rand eu nu am zis ca sunteti curve ca faceti oral, voi ati inteles asta. in special yoyolina. de fapt ar fi trebuit sa precizez clar ca ma refer la situatia mea, asa s-a inteles ca generalizez....
Bai de cand sunt pacatoasa te pomenesti ca m-am si tampit... sau nu tu ai scris asta?
Alina97 a scris:Nop, eu lui nu-i voi face !E o conditie pe care i-am pus-o, altfel nu acceptam nimic. Daca va insista, nu voi ma accepta sa-mi faca nici el si gata!!! De ce sa ma injosesc facand asa ceva? Oricum pt baieti e ceva foarte obisnuit, insa pt o fata nu. Un baiat/barbat daca presteaza-e super ok, o fata daca face-e curva(chiar si daca-i face iubitului) . Asa ca eu lui-no way, never!!
Serios, luminati-ma, nu vreau sa mor analfabeta (ca se pare ca nu stiu sa citesc).
Fata, eu m-am exprimat gresit, am uitat sa precizez ca e valabil doar in cazul meu si tu ai sarit repede in sus ca muscata de sarpe. singura mea vina e ca m-am exprimat gresit.. Mda si ca am continuat sa ma contrazic cu voi. @ Soulshard : nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta. Sincer. @orangina:da, e primul meu iubit.
Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-12 18:24:09)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
De asta m-am prins, fata
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- blue_eyes
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-21
Alina97 a scris: ba da ,sincer mi-a placut. dar nu vreau sa ma "forteze" si manipuleze prin asta sa-i fac si eu lui, asa ca mai bine sa nu fie cazul deloc....nici eu lui, nici el mie.
bietul om ....stiii la un moment dat trebuie cateodata sa mai faci si pe ,,curva,, si sa faci si cei place lui nu numai tie...dar asta e nu sti ce pierzi. sincer pentru mine e ceva normal sa faci acest gest atat timp cand iubesti o persoana..sa il descoperi si sa ii oferi placere
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|