homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-94

#1768 2011-01-12 19:51:54

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Re: SEX ORAL 2

pai normal ca nu ai ajuns la orgasm. nu te'ai relaxat destul. ai stat tot timpul stresata cu gandul aoleu ma linge...aoleu imi da limbi...aoleu are gura plina de secretii...aoleu ii place si o sa vrea sa'i fac si eu....aoleu mai insista mult...aoleu n'a terminat?...etc. daca te relaxezi total si te lasi pe mana lui nu o sa regreti. daca o fi si el incepator in domeniul asta si tu prima careia ii face intelege'l si tu pe el. e prima data...nu este expert. nu mai sta stresata ca doar i'ai spus ca nu'i intorci favorul. lasa'l sa te multumeasca asa...sa'si faca damblaua. relaxeaza'te...ajuta'l cu indrumari.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1769 2011-01-12 20:29:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

happydance

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 18:22:37)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1770 2011-01-12 21:22:17

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Alina97 a scris:

Oricum nu prea mai e nimic de spus. Pur si simplu nu pot si nu vreau... GATA! Ce tot atata teoria chibritului? Nu ma poate convinge nimeni si nimic(nici voi, nici EL,nimeni). O seara frumoasa tuturor.
Fratilor, eu n-am cerut sfaturi si incurajari "fa-o"! E asa greu de priceput? eu vroiam doar sa rezolv pb asta cu iubi, fara sa fac sex oral. va Eu NU VREAU SA MA DESPART DE EL, vreau doar sa-l fac sa uite de subiectul asta.....tampit! sad

sincer, nu m`am putut abtine. ai zis de atatea ori ca lasi balta discutia, dar vad ca tot raspunzi. da esti fff enervanta, stii asta ?
am inteles ca nu esti de acord cu membrii forumului, daca nu esti de acord, ia`ti jucariile si pleaca, ce tot zici de noi ca nu terminam discutia, cand tu nu termini ? vezi ca nimeni nu e de acord cu tine, de ce persisti in prostie ? daca esti asa grozava cum te lauzi, nu mai raspunde nimanui si gata, pe bune ca esti ff enervanta.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1771 2011-01-12 23:20:56

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

Legat de sexul oral..ati auzit voi de vorba aia intre baieti ceva de genu pupi o fata pe gura si pupi totodata p**a nu stiu cator baieti? lol
sincer..n-as putea fi in veci cu aproape niciuna din voi la cate am citit pe forumul asta...iar daca baietii vostri stau cu voi ori va iubesc mult prea mult ori pur si simplu nu le pasa si tot ce ii intereseaza e sexul.

#1772 2011-01-12 23:22:30

Soulshard
Banat
Site

cum poti sa spui asa ceva? esti idiot? crezi toate prostiile din jur?

neutral doamne ce oameni.

Publicitate

loading...

#1773 2011-01-12 23:29:00

Pacpac
New member

nu..nu sunt idiot..pur si simplu is constient de ce se intampla in jurul meu..daca tu nu ai scarba de nimic si te doare undeva de cineva inteleg ca poti trece cu vederea peste niste chestii...in fine...pacat ca se ajunge din ce in ce mai rau..pacat de oamenii care merita cu adevarat..o seara faina.

#1774 2011-01-12 23:32:25

Soulshard
Banat
Site

pai in cazul asta cum poti sa spui asa ceva? si sa jignesti niste persoane pe care nu le cunosti? nu e treaba ta ce gandeste unu si altu sau una si alta si ce fac ei. nici a mea. nu ma intereseaza pe mine in ce pozitii sau cum ii dai limbi partenerei tale. dar nu veni tu aici sa spui ca: iti dai seama ca odata prin oral dai limbi si altor nu stiu cati baieti?

hai nu zau? really? exact genul asta de gandire se practica in haita. in grupuri. in gasca. si nu'mi spune mie ce se vorbeste si ce nu. pentru ca din cauza asta am renuntat la 2 grupuri mari de "prieteni". ca incercau sa'mi induca aceasta gandire de baiat de cartier...

#1775 2011-01-12 23:39:34

Pacpac
New member

n-am treaba eu cu baiatul de cartier si alea alea..considera-ma un simplu baiat care s-a ferit cat a putut de mult de anturaje fel si fel..n-am idei preconcepute,n-am nu stiu ce mentalitate...dar am niste limite in fata carora daca as fi pus nu as putea sa trec..gandim diferit..nu acuz pe nimeni de ce face sau nu face..suntem diferiti ca oameni..eu doar mi-am expus parerea..nu inseamna ca trebuie sa o si bagati in seama..ideea a ceea ce zic eu nu e sa jognesc pe unul pe altul...ci sa scot la iveala niste observatii care se vad din exterior..nu o sa mai zic nimic de acum..pentru ca din cate se pare ofensez diferite persoane...insa o ultima chestie mai zic..mai ganditi-va si la demnitatea voastra si la faptul ca ceea ce faceti poate in viitor va avea intr-un fel sau altul repercursiuni asupra voastra..nu se stie cand,cum,unde..si asta e valabil pentru noi toti

Va salut pe toti!Nu o sa ma mai vedeti postand aici.

#1776 2011-01-12 23:44:59

Soulshard
Banat
Site

lol what? altu nene? de unde rasariti? zau. cu ce ma injosesc daca fac ceva ce imi place? tu poate nu ai vrut sa jignesti dar daca citesti mai atent iti dai seama mai bine ca ai fost chiar contra. asa cum tu esti pe ideile si conceptiile tale asa e si altu. o mai mare prostie ca asta n'am auzit in viata mea. ah ba da....daca sugi sau dai limbi esti curva respectiv limbist. si te denigrezi ca om...ca persoana...iti pierzi demnitatea. ca faci ceva din placere si intim...persoanei iubite. te pomenesti ca de'asta nu'mi gasesc eu de munca....pentru ca as fi in stare sa fac oral prietenei mele. neutral

inca ceva. EU nu reprezint majoritatea. ci doar pe mine. atat. ce spun aici e ce gandesc eu.

#1777 2011-01-13 00:28:14

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pacpac, vrei sa spui ca tu, atunci cand cunosti o fata care e pe aceeasi lungime de unda cu tine, in loc sa te bucuri de niste momente frumoase alaturi de ea te apuci sa te gandesti da' oare cate p*** o fi supt asta, da' oare cati or fi f****-o s.a.m.d.? smile in cazul asta pacat de viata ca trece si nu iti dai seama!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1778 2011-01-13 09:31:26

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Alina97 a scris:

Detzy a scris:

dap.. ai dreptate.. haideti sa nu mai hranim trollii big_smile

Ideea e ca nu sunt troll(nici nu stiu exact ce inseamna, ma rog). Nu ma pot abtine cand vad asemenea mistouri. Adica daca cineva intra si spune ca nu e de acord cu asa ceva e troll sau mai stiu eu ce??? Si ok, nu sunteti curve.. n-ar fi trebuit sa zic asta. ..am exagerat si imi cer scuze.Eu insa asa m-as considera daca as face vreodata...
Si pt @ your love: sa stii ca fac destule in pat cu iubi, chiar daca nu sex oral. Nu mi se pare injositoare pozitia. roll

draga mea daca nu stii ce inseamna troll... de unde stii ca nu esti? big_smile orice troll raspunde negand ca ar fi rotfl...
nu suntem curve???? hai maaa.. si noi care tocmai incepusem sa ne obisnuim cu noul statut dat de tine... pacat...
hai ca ne pierdem timpul... daca nu ai de gand sa faci sex oral atunci inseamna ca nu prea ai ce cauta pe topicul asta... asa ca te salutam din mers!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#1779 2011-01-13 10:13:12

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Detzy: nu,nu sunt troll,sunt o persoana reala,nu vreo clona sau altceva. Si,da,recunosc ca am exagerat ,mi-am cerut scuze pt asta. N-aveti decat sa faceti ce va place in intimitate,eu insa nu voi accepta niciodata sa fac sex oral si nu-mi va schimba nimeni hotararea. Punct. N-aveti decat sa continuati cu mistourile. Enjoy!  @Coraline:nu sunt de la tara,sunt dintr-un orasel,in care toata lumea stie ce face vecinul,de ex.   as aprecia daca subiectul s-ar inchide aici. Mersi.

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-13 10:16:05)

#1780 2011-01-13 10:20:49

coraline
Addicted member

coffestudiu

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 18:22:46)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1781 2011-01-13 10:24:54

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

aaaa is daca afla vecinul ca ai facut oral....afla tot oraselul si de asta ti-e frica tie...dar daca afla ca ai primit oral....nu tot asa o sa fie???probabil ca pe aici este problema...ai niste prietene care au patit asta si acum ele te invata sa nu faci asa...probabil ca alea au iesit in plina strada si au inceput sa se laude cu ce au facut,crezand ca o sa fie ceva bun,dar in schimb au fost criticate de peste tot si le-a parut rau ca au zis...tu ce faci in casa cu prietenul tau nu trebuie sa stie tot orasul,sa povestesti la nu stiu cine...tineti doar pt voi si o sa fie bine.

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#1782 2011-01-13 10:28:23

coraline
Addicted member

andutu este greu in asa orasele pentru ca fiind mic, toti au fost combinati cu... toti. parca se face rocada la un moment dat. plus ca ai o prietena buna, hai doua, le povestesti, alea sunt combinate cu cineva, le povestesc alora, aia merg mai departe la prietenii lor, asa intr-o zi deja se afla si in ce pozitie ai stat lol
daca ea nu zice, nu garanteaza ca el nu zice si asa mai departe.

Dar gata subiectul e fumat. sa fie ea sanatoasa si virtuoasa, hai sa incheiem o data

#1783 2011-01-13 10:33:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

coraline, nu e chiar asa chestia cu oraselul. daca amandoi isi tin gura, nu o sa stie nici naiba ce fac ei in pat. iar daca nu si-o tin, halal relatie.

Pacpac, succes la gasit virgine! chicot

cat despre alina, e clar ca-i clona pusa pe scandal si distractie prosteasca: e cand online, cand offline. probabil intra si de pe contul original si isi raspunde singura chicot.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-01-13 10:35:58)

#1784 2011-01-13 10:38:39

coraline
Addicted member

anca, da, asa este, daca ei tac, totul e perfect big_smile insa teama ei cred ca apare gandindu-se daca ajung sa se desparta, ca atunci cine ii garanteaza ca el isi va tine gura? plus alte mii de povestiri afla de la prietenele ei.

daca ea nu are incredere in prietenul ei, nu o sa ii oferim noi increderea pe tava. totul de aici pleaca, nu de la oras, nu de la prietene, de la incredea ei in el si in ei. noi nu vom putea in veci sa ii oferim acest sentiment, daca ea nu il are

#1785 2011-01-13 10:39:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai dreptate

#1786 2011-01-13 10:40:15

coraline
Addicted member

anca90 a scris:

coraline, nu e chiar asa chestia cu oraselul. daca amandoi isi tin gura, nu o sa stie nici naiba ce fac ei in pat. iar daca nu si-o tin, halal relatie.

Pacpac, succes la gasit virgine! chicot

cat despre alina, e clar ca-i clona pusa pe scandal si distractie prosteasca: e cand online, cand offline. probabil intra si de pe contul original si isi raspunde singura chicot.

rotfl2  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.