homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-93

#1749 2011-01-12 18:25:57

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Re: SEX ORAL 2

iubita mea imi face cateodata oral... si imi place mult, de ce sa mint? dar pentru faptul asta, nu o s-o consider niciodata curva sau ce ai mai zis tu inainte (foarte urat din partea ta, apropo); daca nu vrei sa faci oral, nu face, nu te omoara nimeni. dar nici nu condamna femeile care il fac. cat despre ce a zis soulshard, daca dupa 2 ani de relatie nu ai un raspuns la intrebarea asta, ar trebui sa iti pui tu singurica niste intrebari.

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#1750 2011-01-12 18:28:42

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Soulshard a scris:

da tu ce crezi ca o sa se intample cand o sa'ti ceara sa'i faci? o sa te ia fortat de par sa te traga in jos sa o bage la tine in gura? ar fi in stare de asta?

Ah , scuze, nu am vazut intrebarea. Mai, ma indoiesc sincer ca s-ar purta asa cu mine, nu e genul badaran. neutral eu vazusem doar postul ala in care te intrebai , ca de ce mi-e teama(ceva de genul).

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-12 18:29:47)

#1751 2011-01-12 18:39:35

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

de ce ti'e teama? ca o sa te ineci? bun. spui ca baiatul nu este badaran. din cate inteleg si din putin care l'ai spus e un baiat simtit. aveti parte de momente frumoase si partide excelente in celelalte categorii. atunci de ce il tii departe de tine si nu discutati omeneste? e om...nu caine sa'l tii la pres iar cand ai chef de el sa fluieri. chiar si cel mai badaran si incapatanat om e in stare sa poarte o discutie. bun. intelegem ca nu vrei. dar incapatanarea asta a ta de a lua pe nu in brate are la radacina un motiv. e primul baiat cu care ai intretinut relatii de genul. s'a ajuns la a isi dori ceva mai intim decat simplul banalul sex pe care'l faceti voi. nu stiu ce in viata voastra de zi cu zi...nu stiu ce anturaj ai. dar mentalitatea asta cum ca fetele sunt asa si pe dincolo nu te ajuta cu nimic. nu prietenele sau mama ta locuiesc cu voi....peste cativa ani daca se ajunge la logodna si la casatorie nu ele or sa locuiasca zi de zi cu el. cat despre scarba...se poate trece peste. te'a sarutat el dupa oral...e = cu exact acelasi lucru daca'l sarutai tu. nu e absolut nicio diferenta. se poate trece in timp peste teama asta de scarba. si mai gresesti la ceva. la o alta gandire. daca e incapatanat si vrea in continuare sa ii faci si tu (ceea ce e perfect normal si mai intim de atat nici ca se poate) o sa pui punct relatiei. ti'a gresit omul cu ceva ca are dorinte? placeri? pui punct la relatie de doi ani pentru asa ceva? discutati...nu ajungeti la niciun compromis...lasati timpul sa traeca...discutati iar...dar nu da cu piciorul la ceva frumos pentru un gand de al tau...cum ca e scarbos. multe lucruri in lumea asta sunt scarboase dar poti trece peste ele sau cu vederea.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1752 2011-01-12 18:53:55

Alina97
Full member

Soulshard a scris:

de ce ti'e teama? ca o sa te ineci? bun. spui ca baiatul nu este badaran. din cate inteleg si din putin care l'ai spus e un baiat simtit. aveti parte de momente frumoase si partide excelente in celelalte categorii. atunci de ce il tii departe de tine si nu discutati omeneste? e om...nu caine sa'l tii la pres iar cand ai chef de el sa fluieri. chiar si cel mai badaran si incapatanat om e in stare sa poarte o discutie. bun. intelegem ca nu vrei. dar incapatanarea asta a ta de a lua pe nu in brate are la radacina un motiv. e primul baiat cu care ai intretinut relatii de genul. s'a ajuns la a isi dori ceva mai intim decat simplul banalul sex pe care'l faceti voi. nu stiu ce in viata voastra de zi cu zi...nu stiu ce anturaj ai. dar mentalitatea asta cum ca fetele sunt asa si pe dincolo nu te ajuta cu nimic. nu prietenele sau mama ta locuiesc cu voi....peste cativa ani daca se ajunge la logodna si la casatorie nu ele or sa locuiasca zi de zi cu el. cat despre scarba...se poate trece peste. te'a sarutat el dupa oral...e = cu exact acelasi lucru daca'l sarutai tu. nu e absolut nicio diferenta. se poate trece in timp peste teama asta de scarba. si mai gresesti la ceva. la o alta gandire. daca e incapatanat si vrea in continuare sa ii faci si tu (ceea ce e perfect normal si mai intim de atat nici ca se poate) o sa pui punct relatiei. ti'a gresit omul cu ceva ca are dorinte? placeri? pui punct la relatie de doi ani pentru asa ceva? discutati...nu ajungeti la niciun compromis...lasati timpul sa traeca...discutati iar...dar nu da cu piciorul la ceva frumos pentru un gand de al tau...cum ca e scarbos. multe lucruri in lumea asta sunt scarboase dar poti trece peste ele sau cu vederea.

Nu are sens sa discut cu el. Orice i-as zice, oricum ar incerca sa ma convinga de contrariu. O sa-i zic simplu ca nu-mi place si nu vreau sa facem asa ceva. daca ma iubeste o sa accepte hotararea mea! P.S. nu m-a sarutat pe gura, nu l-am lasat eu(doar pe obraz).

#1753 2011-01-12 18:58:04

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai si de atunci doar pe obraz te saruta???

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#1754 2011-01-12 18:59:08

Soulshard
Banat
Site

da tu chiar tii inadins sa schimbi omu ca sa fii tu smechera ca nu pui gura pe morcov. esti culmea. nu nu nu nu nu nu n u nu nu u nu nu si iar nu. da tu nu stii sa spui...poate? daca? cum adica daca ma iubeste accepta hotararea mea? daca ti se nazarea ca vrei sa mori si vroiai inadins sa te injunghie el il convingeai ca asta iti doresti si ca e musai sa o faca? pentru ca te iubeste? ce gandire e asta alina? faci misto de noi? auzi la ea...P.S. ne scriem scrisori acum...stii cine face asa? un copil de 8-9 ani. nu. stai linistita nu spun ca ai fi. dar un copil de 8-9 tine mortis sa aibe el ultimul cuvant....fac ce zici tu dar tot ca mine fac...ps...hai ca a fost buna asta.
"Nu are sens sa discut cu el. Orice i-as zice, oricum ar incerca sa ma convinga de contrariu." nu ti se pare ca e exact acelasi lucru cu care te incapatanezi tu?

#1755 2011-01-12 19:03:44

Melita
Hero member

Chiar nu te inteleg. Sunt atatia barbati pe forum care nu considera femeile curve si tu o ti tot cu a ta. Mi se pare aiurea ca impartasesti cam prea mult din relatia ta sexula cu prietenele. Sa sti ca nu trebuie sa spui tot si nu trebuie sa stie toate prietenele tale absolut ce faci tu in pat. Ce se intampla intre voi se intampla intre 4 pereti si e DOAR AL VOSTRU. Iar tu ai o f. mare lipsa de incredere in el si il crezi cam neserios din moment ce te astepti ca el sa imprastie in cele 4 zari ce ati facut voi. Nu vrei sa faci, foarte bine, rezolva-ti problemele cum sti, nu mai improsca, nu mai jigni, nu mai cataloga. Si daca nu ai vrut sa faci asta atunci demonstraza ca ai 21 de ani si gandeste inainte sa scoti ceva pe gura!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1756 2011-01-12 19:05:15

wild_wind
Platinum member

ss..multaaaa rabdare mai ai...

#1757 2011-01-12 19:08:58

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Alina97 a scris:

Nu are sens sa discut cu el. Orice i-as zice, oricum ar incerca sa ma convinga de contrariu. O sa-i zic simplu ca nu-mi place si nu vreau sa facem asa ceva. daca ma iubeste o sa accepte hotararea mea! P.S. nu m-a sarutat pe gura, nu l-am lasat eu(doar pe obraz).

dar de ce zici ca nu iti place, cum poti sa spui ca nu iti place ceva daca nu ai incercat niciodata... si sincer asa eram si eu cu nu in brate, dar am incercat sa vad cum e si nu mi s-a parut atat de scarbos , injositor sau nu m-am simtit curva; iar nu-ul pe care il spuneam nu era din motivele de mai sus ci pur si simplu imi era teama ca imi vine sa vars, ceea ce nu s-a intamplat.
Nu am nimic cu parerile tale despre sex oral, dar nu mai spune ca nu iti place ceva daca nici macar nu stii cum e, poti sa spui ca nu vrei sa faci ca te simiti injosita, curva sau cum mai vrei dar nu ca nu iti place

#1758 2011-01-12 19:09:58

Soulshard
Banat
Site

stiii. de o idee am luat'o ca pe o gluma. dar vad ca tot insista pe ideea asta cu nu si nu. bun. ok. intelegem asta. dar in fiecare post tine sa ne aduca aminte. sa ma scuzati dar mi se pare lipsa de atentie si nesimtire. isi bate joc de noi. vrea sa o ajutam...ii dam sfaturi...in lipsa de detalii...si tot noua ne spune ca nu e multumita...ca tot ii e scarba. ca tot nu vrea. OOOOOOOOK. am inteles din primul post ca nu vrei. mai ai putin si iti scrii si la semnatura....nu sug morcovi. las'o incolo de treaba. nu ne'am ales noi 15 prosti si tu desteapta.
si vazand ca tot insista inteleg ca are o problema. si cauta ajutor. cum sa scape de el. in mare cam asta vrei. vrei sa'ti spunem cum sa'i dai papucii baiatului in eventualitatea cand iti spune...treci jos..in genunchi si baga meserie...? eu unu n'am s'o fac. pentru ca'mi pare rau ca gandesti asa ceva si n'am sa te ajut sa distrugi o relatie ce tine mai mult de 2 ani.

#1759 2011-01-12 19:11:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

citystar in varianta feminina: dati'mi sfaturi ca io oricum nu le ascult.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1760 2011-01-12 19:11:58

Alina97
Full member

Oricum nu prea mai e nimic de spus. Pur si simplu nu pot si nu vreau... GATA! Ce tot atata teoria chibritului? Nu ma poate convinge nimeni si nimic(nici voi, nici EL,nimeni). O seara frumoasa tuturor.
Fratilor, eu n-am cerut sfaturi si incurajari "fa-o"! E asa greu de priceput? eu vroiam doar sa rezolv pb asta cu iubi, fara sa fac sex oral. va Eu NU VREAU SA MA DESPART DE EL, vreau doar sa-l fac sa uite de subiectul asta.....tampit! sad

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-12 19:16:50)

#1761 2011-01-12 19:13:29

Soulshard
Banat
Site

pa alina. sa ne spui si noua data viitoare cand iti face unde te'a sarutat dupa. sau daca te mai saruta pe buze dupa 1 zi 2. post negru scrie pe el.

#1762 2011-01-12 19:17:55

wild_wind
Platinum member

pai si alina,ti s-a explicat in cateva pagini si ti s-au dat si sfaturi.
iar eu iti dau acelasi sfat care l-ai mai primit..ok..nu vrei sex oral,foarte bine,insa nu mai fii atat de ingusta si accepta ca exista si asa ceva si nu mai judeca pe altii.
daca este,tine-ti parerea pentru tine.

#1763 2011-01-12 19:19:25

Alina97
Full member

Soulshard a scris:

pa alina. sa ne spui si noua data viitoare cand iti face unde te'a sarutat dupa. sau daca te mai saruta pe buze dupa 1 zi 2. post negru scrie pe el.

Nu va mai exista data viitoare, sper eu.... neutral

#1764 2011-01-12 19:20:34

Soulshard
Banat
Site

pai spui ca ti'a placut cand ti'a facut. sau ne'ai mintit? nu ai ajuns la orgasm prin oral? de'asta nu esti multumita de oral?

#1765 2011-01-12 19:46:28

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Doamne da fata asta de dimineata ne tot sacaie cu copilariile ei?
oricum, tind sa cred ca fata asta e o gluma, sau vreo membra banata sau ceva care a vrut doar sa mai faca putin misto.. sincer nu inteleg altfel de ce a lungit-o atat ... ori nu o duce capu si se repeta intruna.

#1766 2011-01-12 19:47:35

Alina97
Full member

Soulshard a scris:

pai spui ca ti'a placut cand ti'a facut. sau ne'ai mintit? nu ai ajuns la orgasm prin oral? de'asta nu esti multumita de oral?

A fost ..placut, dar nu cred ca am avut orgasm...Ma rog, faza e ca nu l-am lasat nici eu mult(gen cateva minute).Oricum nu mai insistati, ca e inutil, sincer.
@ Banana:sunt singura de dimineata acasa, lucrez la un proiect pt facultate.Iubi e plecat la ai lui si vine abia maine si de asta am postat pe aici(nu vreau sa vada ce am scris)... Nu fac misto de nimeni.

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-12 19:50:19)

#1767 2011-01-12 19:48:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Desteptul cedeaza primul, nu?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.