homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-95

#1787 2011-01-13 10:44:19

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: SEX ORAL 2

acu pacpac e offline iar alina97 online , oare or fi aceeasi persoana, ca au aceleasi idei rotfl zic si eu tongue

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1788 2011-01-13 10:45:51

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

coraline a scris:

anca, da, asa este, daca ei tac, totul e perfect big_smile insa teama ei cred ca apare gandindu-se daca ajung sa se desparta, ca atunci cine ii garanteaza ca el isi va tine gura? plus alte mii de povestiri afla de la prietenele ei.

daca ea nu are incredere in prietenul ei, nu o sa ii oferim noi increderea pe tava. totul de aici pleaca, nu de la oras, nu de la prietene, de la incredea ei in el si in ei. noi nu vom putea in veci sa ii oferim acest sentiment, daca ea nu il are

Chiar daca suna urat ai dreptate. Ai pus perfect punctul pe "i"! Daca ne despartim poate spune unui prieten la o bere(chiar fara intentie clara sa ma vorbeasca de rau. Asta o poate face şi in timpul relatiei) ...ala zice prietenei...etc. Eu acum ce ar trebui sa fac ,sa-l pun sa jure ca nu va zice nimic,nimanui??? In plus,mi se pare ceva scarbos si oricum nu ma tenteaza sa fac asa ceva!

#1789 2011-01-13 10:47:22

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

inseamna ca nu ai incredere deloc in el.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1790 2011-01-13 10:47:23

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Alina97 a scris:

coraline a scris:

anca, da, asa este, daca ei tac, totul e perfect big_smile insa teama ei cred ca apare gandindu-se daca ajung sa se desparta, ca atunci cine ii garanteaza ca el isi va tine gura? plus alte mii de povestiri afla de la prietenele ei.

daca ea nu are incredere in prietenul ei, nu o sa ii oferim noi increderea pe tava. totul de aici pleaca, nu de la oras, nu de la prietene, de la incredea ei in el si in ei. noi nu vom putea in veci sa ii oferim acest sentiment, daca ea nu il are

Chiar daca suna urat ai dreptate. Ai pus perfect punctul pe "i"! Daca ne despartim poate spune unui prieten la o bere(chiar fara intentie clara sa ma vorbeasca de rau. Asta o poate face şi in timpul relatiei) ...ala zice prietenei...etc. Eu acum ce ar trebui sa fac ,sa-l pun sa jure ca nu va zice nimic,nimanui??? In plus,mi se pare ceva scarbos si oricum nu ma tenteaza sa fac asa ceva!

auzi... daca vrei ca subiectul sa se inchida cum tot ai "cerut" tu, ar trebui TU sa fii aia care inceteaza. tu dai apa la moara daca tot raspunzi... doamne... fiinta mai enervanta ca tine n`am vazut neutral

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1791 2011-01-13 10:47:41

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

ops , nu sa incheiat inca distractia? eu am crezut ca alina nu mai intra, doar a zis la revedere

anca90 a scris:

Pacpac, succes la gasit virgine! chicot

cat despre alina, e clar ca-i clona pusa pe scandal si distractie prosteasca: e cand online, cand offline. probabil intra si de pe contul original si isi raspunde singura chicot.

virgine , in timpurile astea , doar daca o pazeste el de la gradinita si o asteapta sa cresca  chicot

ok , deci avem un caz de dubla personalitate , alina e partea sfanta, dar partea dracoasa cine o fi  nustiu

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#1792 2011-01-13 10:49:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

distractia continua, a intrat si pacpac in ea big_smile desi si el a zis la revedere, oare o mai reveni?  nustiu

m-au socat uneie idei venite din partea unei fete, dar din partea unui baiat??

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-13 10:50:36)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1793 2011-01-13 10:55:22

Alina97
Full member

Scriu mesajele de pe telefon. Poate uerifica orice moderator asta.de asta is cand online,cand offline. Dar,nah,credeti ce vreti. Eu ies,merg la cursuri. Nu pot sta toata ziua pe un forum.bye.

#1794 2011-01-13 10:59:44

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

ma intreb cata incredere are el in tine acum ca ti'a facut oral. el nu ar gandi aproape la fel ca tine? el de ce nu si'ar face griji ca ai umbla brambura si ai povesti tuturor....si mai am o dilema. tinand cont ca esti atat de impotriva sa faci oral si ca ai putea fi catalogata urat pentru asta...ma intreb...oare cum te'ar percepe lumea daca ar afla ca ai primit oral. ce ar spune prietenele tale? ele au primit? cum au reactionat si cum le'a perceput lumea? din cate imi dau seama in anturajul tau cam la asta se rezuma totul....ce faceti si ce nu faceti in relatiile voastre....

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1795 2011-01-13 11:00:01

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

bafta la scoala alina , sper ca azi nu ai cursuri de religie  chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1796 2011-01-13 11:03:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alina e trist daca alegi ce sa faci in intimitate cu partenerul in fct de cat de "grav" ar suna asta in urechile concetatenilor, dupa o eventuala despartire.

offtopic ss, vai ce-mi place avatarul tau! hjarta

#1797 2011-01-13 13:13:25

Alina97
Full member

Rog un moderator sa verifice toate ip-urile de pe care am intrat,pt ca sunt f multe acuzatii nefondate la adresa mea:clona,troll etc. Si sincer,cand am postat pe forum,eram deja o "cititoare fidela",daca pot sa ma exprim asa, doar ca nu aveam cont. Am crezut ca voi gasi aici un raspuns ok,dar m-am inselat. E drept ca e si vina mea ca m-am contrazis cu voi si am formulat etichetari aiurea... cat despre faptul ca sunt nesuferita,enervanta antipatica...probabil asa etichetati pe toti cei care nu gandesc la fel ca voi,pe toate fetele care nu sunt de acord cu sexul oral. Si credeti-ma sunt destule fete(si baieti) care nu sunt de acord cu asa ceva. Viata reala bate forumul... Ca o ultima concluzie: nu voi accepta sa fac,nici sa-i faca. Daca nu-i convine,n-are decat sa mearga la altele si sa ma insele! Sincer,nu mi-ar pasa absolut deloc,pt ca sunt destui baieti care nu au asemenea pretentii de la iubitele lor. Bye!

#1798 2011-01-13 13:38:23

Melita
Hero member

Esti nesuferita, antipatica si enervanta pt ca tot insisti pe un subiect fata de care 90% din persoane sunt de acord cu el. Aici toti au incercat sa-ti explice cate ceva din experientele lor si nu ti-au vrut raul. E problema ta ce faci nu ne mai spune nicio concluzie ca efectiv nu ne intereseaza daca o sa-i faci sau nu. Pe noi nu ne intereseaza ce faci tu intre 4 pereti cu iubitul tau spre deosebire de persoanele din anturajul tau. Ti s-au dat si sfaturi cum sa-ti rezolvi problema, uita-te cu 10 pagini inapoi ca o sa le gasesti.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1799 2011-01-13 13:50:55

coraline
Addicted member

nustiu

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 18:21:41)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1800 2011-01-13 13:58:23

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Pacpac a scris:

nu..nu sunt idiot..pur si simplu is constient de ce se intampla in jurul meu..daca tu nu ai scarba de nimic si te doare undeva de cineva inteleg ca poti trece cu vederea peste niste chestii...in fine...pacat ca se ajunge din ce in ce mai rau..pacat de oamenii care merita cu adevarat..o seara faina.

faptul ca asa o fi sau nu o fi adevarat despre prietena ta te priveste. asta nu inseamna ca toate sunt ca ea, asa ca fa bine si nu generaliza smile

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#1801 2011-01-13 14:00:10

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pacpac a scris:

Legat de sexul oral..ati auzit voi de vorba aia intre baieti ceva de genu pupi o fata pe gura si pupi totodata p**a nu stiu cator baieti? lol
sincer..n-as putea fi in veci cu aproape niciuna din voi la cate am citit pe forumul asta...iar daca baietii vostri stau cu voi ori va iubesc mult prea mult ori pur si simplu nu le pasa si tot ce ii intereseaza e sexul.

banuiesc ca tu ai avut contacte cu fete... normale, nu oral, anal si alte chestii.
acum ele sunt cu altii... deci tipii aia indirect au contacte cu tine, asa, bazandu-ma pe teoria ta; asta in cazul in care tipele nu s-au calugarit intre timp si nu le mai atinge nimeni, in afara de duhul sfant.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-13 14:01:11)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1802 2011-01-13 14:05:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Alina97 a scris:

cand am postat pe forum,eram deja o "cititoare fidela"

in cazul asta ar fi trebuit sa stii ce cred persoanele care frecventeaza topicul asta despre sexul oral. stiai ca sunt "curve" toate, de ce ai mai apelat la ajutorul lor? tongue

#1803 2011-01-13 14:15:59

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

haideti sa ignoram userii.. alina97 si pacpac... intrucat treaba este clara... ea este ba nestiutoare in ale it-ului... ba stie exact ca nu e clona... si nici troll... si ne explica si cum e treaba cu ip-urile wink.... asa ca hai sa incheiem ca cineva n-are activitate si nici viata personala...
am mai zis... nu are ce cauta la topic daca nu face sex oral si este un user "real"... e clar ca ideea este sa se faca atmosfera, deci de voi depinde sa ignorati!!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#1804 2011-01-13 14:18:58

Alina97
Full member

anca90 a scris:

Alina97 a scris:

cand am postat pe forum,eram deja o "cititoare fidela"

in cazul asta ar fi trebuit sa stii ce cred persoanele care frecventeaza topicul asta despre sexul oral. stiai ca sunt "curve" toate, de ce ai mai apelat la ajutorul lor? tongue

pai nu am intrat pana acum pe topicul  sex oral,nu ma interesa. Acum da,ma intereseazatpt ca iubi e obsedat de asta si l-a apucat brusc cheful de perversitati(o sa-mi sariti iar in cap,dar asta e. Eu asa vad sexul oral,e parerea mea si atat) . Daca ma va insela din acest motiv il voi parasi. Daca ma va parasi el,nu e pierderea mea.

#1805 2011-01-13 14:24:28

coraline
Addicted member

pai de pacpac ce sa mai spun.......  vorbea de parca noi femeile am alerga dupa el si l-am dori din toata fiinta noastra si el ne-ar da cu flit rotfl2   nu as sta dupa un barbat ca el nici sa stiu ca mor singura cu vibratorul in brate. nu ii convine adio! pa si la gara! da, fac sex oral, da imi place sa imi vad prietenul fericit si nu consider ca trebuie sa imi fie rusine cu asta.

daca vreunui barbat nu ii convine asta, sa se duca frumos cu d-zeu si femeile lui sfinte! nu am de gand sa imi irosesc nici macar 2 minute din viata stand cu un astfel de specimen. mai ales ca tot el se da mare ca ar refuza o femeie...pardon o femeie l-ar refuza!!

alina gataaaaa du-te sanatoasa! du-te si spune-le prietenelor tale ce panarame nenorocite sunt pe forumurile din Romania, vaitati-va impreuna, faceti o rugaciune si paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.