SEX ORAL 2-97
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Re: SEX ORAL 2
fata mea, imi pare rau de tine, de prietenul tau, de viitorii tai prieteni si de anturajul tau. imi pare rau ca din cauza fetelor ca tine baieti buni se strica, imi pare rau ca din cauza anturajului gen alui tau se strica fete bune.
imi pare rau ca a trebuit sa ma enervez si sa observ ca pana si bunica are o minte mai deschisa decat o fata de 21 de ani.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
In mod f serios, Alina-iubita, demonstreaza-ne ca te-am judecat gresit si ca nu esti nici clona, nici troll si nici nu faci sex oral iubitului tau: nu mai continua sa scrii, cel putin...nu aici la topicul asta. Iti mutumim din suflet !
fucking perfect...
- Alina97
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-07
coraline a scris:fata mea, imi pare rau de tine, de prietenul tau, de viitorii tai prieteni si de anturajul tau. imi pare rau ca din cauza fetelor ca tine baieti buni se strica, imi pare rau ca din cauza anturajului gen alui tau se strica fete bune.
imi pare rau ca a trebuit sa ma enervez si sa observ ca pana si bunica are o minte mai deschisa decat o fata de 21 de ani.
Singura sansa sa-i fac sex oral iubitului meu ar fi sa stiu ca el priveste foarte serios relatia noastra(logodna,casatorie). Si mai ales sa fiu sigura ca nu va povesti altora. dar nu sunt sigura de el in privinta asta. Daca as fi sigura ,poate as accepta ,desi mi-ar fi scarba si rusine.
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Alina97 a scris:Singura sansa sa-i fac sex oral iubitului meu ar fi sa stiu ca el priveste foarte serios relatia noastra(logodna,casatorie). Si mai ales sa fiu sigura ca nu va povesti altora. dar nu sunt sigura de el in privinta asta. Daca as fi sigura ,poate as accepta ,desi mi-ar fi scarba si rusine.
ops , ai inceput sa bati in retragere ? unde iti este respectul de sine ? eu am impresia ca tu oricat te ti mare si tare ca nu ai face nici in ruptul capului asa ceva , de fapt te cam mananca pe sub limba , doar ca in relatia voastra nu exista nici cea mai mica urma de incredere . Fara nici o urma de ironie , iti doresc sa iti gasesti si tu adevarata iubire cu care sa imparti , sex , incredere , respect si dragoste
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Alina97
- Full member
Ma gandeam sa vorbesc cu el si sa-l intreb daca apropoul lui despre logodna e pe bune sau nu. Sa ma asigur ca n-as face o prostie si as regreta dupa. Sa-i zic despre temerile mele... Ar fi o idee buna? E adevarat ca il iubesc si el ma iubeste,dar vreau sa stiu daca are planuri serioase in privinta relatiei. Adica nu mi-ar conveni sa ma despart de el si dupa sa fiu luata de panarama si sa nu mai pot avea nicio relatie serioasa cu vreun alt baiat din oras(chiar daca pare greu de crezut,e f real). Nu bat in retragere,oricum am mari indoieli ca voi face pasul.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Eu daca l-as suspecta pe prietenul meu ca poveste cu prietenii ce si cum facem noi in pat, n-as mai face niciun fel de sex cu el. Crezi ca daca nu faceti oral, nu are altele de "barfit"? Daca o faceti doggy-style, crezi ca ii e greu sa spuna: "Bai, aseara am pus-o capra si i-am tras-o de i-a zburat blana!". Poti sa o faci si in cel mai cuminte mod (misionar) si tot poate sa te faca sa iesi prost din situatie cu o replica de genul: "Bai, prietena-mea nu stie decat sa stea pe spate, zici ca-i moarta cand i-o trag". Asa ca, vezi tu, oricum o dai, poate sa-ti sifoneze imaginea de fetita cuminte. Mai bine va rezolvati intri probleme de incredere reciproca, pentru ca asta te poate afecta pe multe planuri, nu doar sexual.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- florentina irina
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-30
kathrynn a scris:Eu daca l-as suspecta pe prietenul meu ca poveste cu prietenii ce si cum facem noi in pat, n-as mai face niciun fel de sex cu el. Crezi ca daca nu faceti oral, nu are altele de "barfit"? Daca o faceti doggy-style, crezi ca ii e greu sa spuna: "Bai, aseara am pus-o capra si i-am tras-o de i-a zburat blana!". Poti sa o faci si in cel mai cuminte mod (misionar) si tot poate sa te faca sa iesi prost din situatie cu o replica de genul: "Bai, prietena-mea nu stie decat sa stea pe spate, zici ca-i moarta cand i-o trag". Asa ca, vezi tu, oricum o dai, poate sa-ti sifoneze imaginea de fetita cuminte. Mai bine va rezolvati intri probleme de incredere reciproca, pentru ca asta te poate afecta pe multe planuri, nu doar sexual.
Nu ca ar avea vreo retinere ,in situatia asta, sa mai adauge cate ceva..
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
Alina97 a scris:Ma gandeam sa vorbesc cu el si sa-l intreb daca apropoul lui despre logodna e pe bune sau nu. Sa ma asigur ca n-as face o prostie si as regreta dupa. Sa-i zic despre temerile mele... Ar fi o idee buna? E adevarat ca il iubesc si el ma iubeste,dar vreau sa stiu daca are planuri serioase in privinta relatiei. Adica nu mi-ar conveni sa ma despart de el si dupa sa fiu luata de panarama si sa nu mai pot avea nicio relatie serioasa cu vreun alt baiat din oras(chiar daca pare greu de crezut,e f real). Nu bat in retragere,oricum am mari indoieli ca voi face pasul.
ti-am zis si eu cu vreo 2-3 pagini mai in urma...sa vb cu el..exact ce vb si cu noi...totusi..aveti 2 ani impreuna...doar nu ti-e rusine sa vb cu el.. bafta...si nu mai repeta acelasi lucru...k nu vrei sa faci, k-l parasesti...sau ca nu mai intri pe forum..pt k fetele au dreptate..e enervant...noi am inteles ideea..acum depinde de tn..sa intelegi ce vb noi aici.. nu-ti cere nimeni sa-i faci sex oral dak nu vrei...da' makr explica-i si lui d c nu vrei..k ti-e frik..si etc... si...dak tot spui k exista o mica sansa sa-i faci pana la urma ( makr sa incerci)..zi-i sa aiba rabdare...pt k se va intampla ..intr-o luna....2...in 3-10 ani..etc...da'..makr nu i-l baga pe "nu" pe gat...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Da, dar ea nu are incredere in el. Degeaba ii spune ea ca nu vrea sa o faca pentru ca ii e teama ca el o sa spuna in dreapta si-n stanga iar el o asigura ca nu ar spune, ca el nu-l crede ca nu spune. Ceea ce e grav.
Alina, increderea si comunicarea sunt baza unei relatii amoroase fericite (cel putin dupa mine). Daca exista astea doua, poti sa ai o viata (sexuala) fericita si implinita cu omul ala. Daca nu, o sa traiesti cu temeri si frustrari si nesiguranta. Si inca ceva, nu trebuie ca intr-o relatie sa faci orice fel de "perversiuni" pe care ti le cere el, doar de teama ca te paraseste, ci trebuie sa gasesti un barbat care sa fie compatibil sexual cu tine. Daca asta nu e, gaseste altul. De ce sa te chinui? (pentru ca, repet, nu o sa-i scoti sexul oral din cap decat poate daca-i faci lobotomie)
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Alina97 a scris:Ma gandeam sa vorbesc cu el si sa-l intreb daca apropoul lui despre logodna e pe bune sau nu. Sa ma asigur ca n-as face o prostie si as regreta dupa. Sa-i zic despre temerile mele... Ar fi o idee buna? E adevarat ca il iubesc si el ma iubeste,dar vreau sa stiu daca are planuri serioase in privinta relatiei. Adica nu mi-ar conveni sa ma despart de el si dupa sa fiu luata de panarama si sa nu mai pot avea nicio relatie serioasa cu vreun alt baiat din oras(chiar daca pare greu de crezut,e f real). Nu bat in retragere,oricum am mari indoieli ca voi face pasul.
Vezi ca se poate vorbi frumos si fara injurii si mistouri? Noi vom fi foarte fericiti/fericite (cel putin eu) cand o sa consideri sexul oral ceea ce este: o chestie intima intr-un cuplu, nicidecum o dovada de "curvasaraie", de proasta crestere, de ateism si mai stiu eu ce-ti trece tie prin cap sau ce-ti zic altii. E scarbos, bun... e ciudat, bun... e parerea ta. Dar de aici si pana la a afirma chestiile pe care le-ai afirmat tu cu pagini in urma (nu te mai citez, stim cu totii ce ai scris) e cale lunga. Si hai sa-ti mai zic o chestie. Daca e genul ALA de baiat, si vrea sa iti denigreze imaginea, poate sa o faca si fara sa faci tu nimic. Crezi ca i-ar fi foarte greu sa spuna tuturor cum "i-ai supt-o" sau ce "ingust e fundul tau"? Asta ipotetic vorbind, ca eu inca vreau sa cred ca baieti de genul nu mai exista. Si din moment ce aveti o relatie de 2 ani, tind sa cred ca are ceva cap pe umerii aia ai lui.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
yoyolina a scris:Si hai sa-ti mai zic o chestie. Daca e genul ALA de baiat, si vrea sa iti denigreze imaginea, poate sa o faca si fara sa faci tu nimic. Crezi ca i-ar fi foarte greu sa spuna tuturor cum "i-ai supt-o" sau ce "ingust e fundul tau"? Asta ipotetic vorbind, ca eu inca vreau sa cred ca baieti de genul nu mai exista. Si din moment ce aveti o relatie de 2 ani, tind sa cred ca are ceva cap pe umerii aia ai lui.
asa e
eu zic k nu strica cu nimic daca vb cu el...ce faci dupa...o sa vezi..
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
Alina97 a scris:Ma gandeam sa vorbesc cu el si sa-l intreb daca apropoul lui despre logodna e pe bune sau nu. Sa ma asigur ca n-as face o prostie si as regreta dupa
si cine iti garanteaza ca daca va logoditi sau va castoriti nu poate vorbi de tine in fel si chip. In ziua de azi, nu poti sa fi convinsa ca o logodna/ casatorie tine o viata intreaga. Cum au zis si fetele, aici e vorba de cata incredere ai in el, nu de un inel sau un act
- Alina97
- Full member
Soulshard a scris:ma intreb cata incredere are el in tine acum ca ti'a facut oral. el nu ar gandi aproape la fel ca tine? el de ce nu si'ar face griji ca ai umbla brambura si ai povesti tuturor....si mai am o dilema. tinand cont ca esti atat de impotriva sa faci oral si ca ai putea fi catalogata urat pentru asta...ma intreb...oare cum te'ar percepe lumea daca ar afla ca ai primit oral. ce ar spune prietenele tale? ele au primit? cum au reactionat si cum le'a perceput lumea? din cate imi dau seama in anturajul tau cam la asta se rezuma totul....ce faceti si ce nu faceti in relatiile voastre....
O sa-ti raspund, ce-i drept cu ceva intarziere. Eram suparata si pur si simplu nu aveam chef... Pai cred ca m-as simti prost in ambele situatii , daca s-ar afla ca primesc sau ofer sex oral. Si nu, prietenele mele majoritatea nu primeau asa ceva din partea iubitilor(asa mi-au spus! ele) Prietena mea cea mai apropiata, zicea ca al ei a vrajit-o c-o sa-i faca, sa fie reciproc pe toata perioada relatiei...ii zicea ca nu se simte bine daca face asta, ca nu poate....ca mai apoi ala sa se laude in cercul de prieteni ca ce buna era ea la "prestat"
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
raspunde'mi la mail daca nu mai vrei sa discuti aici
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- Alina97
- Full member
Soulshard a scris:raspunde'mi la mail daca nu mai vrei sa discuti aici
ok. o sa-ti raspund totusi si aici. Nu,nu cred ca a stat cu mine 2 ani doar pt sex. Daca era asa, ma parasea de muuult...
Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-13 18:16:12)
- angel_sweety
- Platinum member
Soulshard a scris:raspunde'mi la mail daca nu mai vrei sa discuti aici
oau , devine interesant
alina daca el vrea sa se laude o va face chiar daca tu chiar nu vei face nimic , va minti ca sa se simta macho , dar eu te sfatuiesc sa nu faci nimic din obligatie , decat daca asa simti si tu ca vrei , si vezi ce frumos se poate vorbi atunci cand nu se folosesc jigniri
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
angel_sweety a scris:Soulshard a scris:raspunde'mi la mail daca nu mai vrei sa discuti aici
oau , devine interesant
alina daca el vrea sa se laude o va face chiar daca tu chiar nu vei face nimic , va minti ca sa se simta macho , dar eu te sfatuiesc sa nu faci nimic din obligatie , decat daca asa simti si tu ca vrei , si vezi ce frumos se poate vorbi atunci cand nu se folosesc jigniri
nu te gandi la prostii pentru ca nu e cazul.
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- angel_sweety
- Platinum member
cine eu ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|