homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-99

#1863 2011-01-14 15:52:59

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: SEX ORAL 2

cesafac Acum nu mai esti atat de sigura ca nu te va insela, ca relatia nu se va racii? daca se gandea doar la el nu iti face oral el tie spranceana
eu zic sa o lasi mai moale cu chestia asta mai bine iti vezi de invatatul pentru examene, parerea mea este ca tu nici nu ai discutat cu el pe tema asta, nu ai vb cu el la modul de ex indicat de ?! cesafac

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#1864 2011-01-14 16:29:45

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

?! a scris:

Alina97 a scris:

Am luat o mica pauza de studiu(luni am un examen),asa ca nu pot sta f mult. Vreau sa fie clar ca nu fac misto de nimeni desi am jignit fara sa vreau multe fete. Imi cer scuze si nu se va mai repeta. Spuneti-mi va rog cum sa procedez cu iubitul meu. Aseara a venit dintr-o vizita la ai lui si s-a suparat foarte rau pe mine cand i-am spus ca refuz sa-l mai las sa-mi ofere sex oral. Mai exact,a refuzat sa mai facem dragoste si nu ne-am mai vorbit toata seara,nici azi dimineata,cand eu am plecat la o colega sa invat. Nu stiu ce sa fac,ce sa-i spun ca sa nu mai fie suparat pe mine. Nu vreau sa fac compromisuri in relatie,acceptand sa fac ceva doar de dragul lui. Niste sfaturi ar fi binevenite. Mersi. @Banana,imi pare rau ca gandesti asa despre mine,tot ce am spus e real nu inventat si nu intentionez sa fac misto de nimeni.

sau ai putea sa il lasi sa inteleaga ca vei face sex oral atunci cand vei fi pregatita , cand vei avea destula incredere in el pentru a trece de aceea frica legata de faptul ca el ar putea sa iti denigreze imaginea. Eu cu al meu asa am procedat, el vroia sa ii fac dar i-am explicat ca nu pot sa fac pentru ca nu  simt nevoia si nu imi doresc sa fac asa ceva pentru moment ... al meu a inteles si a asteptat pana m-am decis sa fac . Iar in privinta faptului ca nu il lasi nici pe el sa iti faca tie  poti sa ii spui ca daca il lasi te-ai simti obligata sa ii faci si tu lui, si nu iti doresti sa te simti presata in nici un fel in privinta sexului oral

ceva de genul incercam si eu...sa-i zic in posturile anterioare.. smile

#1865 2011-01-14 17:41:44

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

eu nu o sa iti zic nimic nou din ce ai mai auzit pana acuma , am niste colegi la munca gen "ah ce limbi i-as da lu' aia" , si nu se simt deloc injositi , si nici inlaturati din anturaj, eu chiar ii respect ca sunt multi de fac si nu recunosc , ah si imi pare rau ca am avut si am "curve" in viata mea rotfl2 glumesc , evident, sa iti zic de o fata , fosta colega , era exact ca tine, facea doar normal , si dupa 2 ani si un pic cand s-a despartit de respectivul , ce crezi, i-a supt-o unuia la cinema, care abia il cunostea de 2 sapt , despre iubi tau , din ochii mei nu o sa il faci niciodata sa renunte la ideea asta , e barbat , vede , doreste , VREA, (nu generalizez dar majoritatea gen 90% vor mai devreme sau mai tarziu)daca nu poate cu tine , garantat se va duce la alta , deci degeaba stai cu frica, solutia: ori ii explici ca nu esti pregatita si sa mai astepte or te apuci de treaba de pe acum , sper ca esti constienta de asta, zici tu urmatorul, urmatorul ai 95% sanse sa fie la fel sau mai rau , adica , cum s-a mai zis pe aici sa ti-o bage direct in gura , decizia e ta , tu alegi sfaturile care crezi tu ca sunt bune

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#1866 2011-01-14 18:42:10

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Exact smile explica-i ca nu poti inca (dar sa nu cumva sa ii prezinti argumentele cu care ne-ai dat noua peste fata, ca nu e ok deloc), ca e ceva care nu te incita in nici un fel, ca nu ii vezi rostul in momentul de fata etc etc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1867 2011-01-14 18:56:53

kokomal
Full member

bine punctat yoyo, oare i-a spus si lui cate a insirat pe forum ... Poate e si asta o solutie, spune-i exact ce ne-ai zis si noua, sunt curios daca el te considera curva daca ii faci oral

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

Publicitate

loading...

#1868 2011-01-14 19:06:39

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu in locul ei stii ce as face? la modul cel mai serios... as bea 2-3 pahare de vin, si dupa aia m-as mai gandi o data la situatie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1869 2011-01-14 19:57:59

kokomal
Full member

da sa stii ca ar fi ceva, dar sa fie cu "problema" in mana rotfl2 poate poate ii vine vreo idee , am auzit cazuri care si-au facut curaj asa, daca nici asta nu da rezultate imi pare rau pt ea dar nu stiu daca mai are scapare

#1870 2011-01-14 20:34:54

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Deci nu pot sa cred cum de joaca pe toata lumea pe degete applause Oameni buni, isi bate joc! Sunt cel putin 10 pagini in care fiecare dintre noi ii explica acelasi lucru... Sa fim seriosi...chiar asa batuta in cap poate sa fie?!  va

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-01-14 20:36:26)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1871 2011-01-14 20:47:35

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

yoyolina a scris:

sa mergem la biserica ca sa....bem niste apa sfintita sa ni se curete gurile? sau ce? si cine naiba a incercat sa o convinga ca e tare? asta e parerea noastra,ca e fain si intens; asa cum tu nu poti sa intelegi ca oralul e mai intim si mai intens emotional decat un falus bagat repetat intr-un vagin, asa nici noi nu putem intelege de ce tie ti se pare scarbos, sau dovada de "curvie", "preacurvie" si ce mai vrei tu tongue

rotfl

#1872 2011-01-14 20:51:45

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

iris. imi raspunzi si mie la ce'am intrebat acum cateva pagini in urma?

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1873 2011-01-14 21:00:11

Alina97
Full member

....

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-20 22:45:21)

#1874 2011-01-14 21:02:09

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

k?reste a scris:

Deci nu pot sa cred cum de joaca pe toata lumea pe degete applause Oameni buni, isi bate joc! Sunt cel putin 10 pagini in care fiecare dintre noi ii explica acelasi lucru... Sa fim seriosi...chiar asa batuta in cap poate sa fie?!  va

bravo !!!! exact asta ma gandeam si eu.... s`au dat aceleasi sfaturi... oare de cate ori tre sa ne repetam ? sincer acu, lasati`o balta, ca ati spus acelasi lucru de 100 de ori si ea la fel... parca suntem ca niste caini care se invart in jurul cozii. cine e ea s`o bagati asa in seama ? doamne.... va

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-01-14 21:02:58)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1875 2011-01-14 21:03:25

iris2
Full member

angel_sweety a scris:

yoyolina a scris:

Nu va chinuiti, ca oricum nu ne crede tongue

Aaa, si hai sa-ti zic ceva... secretiile tale vaginale care ies la lumina in timpul oralului unde crezi ca ajung? Iti zic eu, in stomacul lui tongue

nu doar in stomacul lui ci si pe buzele ei , ca doar a spus singura ca o saruta dupa , asta ce inseamna ca te pupi singura in p....a ? scuze dar nu m-am putut abtine

rotfl

#1876 2011-01-14 21:07:06

Alina97
Full member

rosebunny a scris:

k?reste a scris:

bravo !!!! exact asta ma gandeam si eu.... s`au dat aceleasi sfaturi... oare de cate ori tre sa ne repetam ? sincer acu, lasati`o balta, ca ati spus acelasi lucru de 100 de ori si ea la fel... parca suntem ca niste caini care se invart in jurul cozii. cine e ea s`o bagati asa in seama ? doamne.... va

Sfaturi pe care le voi lua in considerare.Am facut unele greseli, si aici pe forum si in relatia mea. Si ma bucur ca am realizat asta. Va multumesc pt sfaturi, dar va voi ruga si eu sa nu mai continuam subiectul asta. Nu am postat aici ca s-o fac pe vedeta , desi poate asa credeti voi.

#1877 2011-01-14 21:29:25

Melita
Hero member

Alina97 a scris:

Va multumesc fetelor,tuturor si lui Soulshard, cu care am vorbit zilele astea pe mess pt sfaturile lui obiective. Si da recunosc ca mi-ati dat sfaturi f bune, doar ca eu nu vroiam sa tin cont de ele...pana in seara asta.Mersi inca o data. puss

Ma bucur ca in final ai inteles ce trebuie si ca nimeni nu ti-a vrut raul. Soulshard meriti un loc acolo sus pt rabdare, intelegere si toleranta  big_smile   applause  Bafta, Alina! puss Era sa uit smile Te asteptam cu impresii. Poate asa ne demonstrezi ca nu am umplut 10 pagini degeaba puss

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-01-14 21:32:38)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1878 2011-01-14 22:24:24

iris2
Full member

Soulshard a scris:

iris. imi raspunzi si mie la ce'am intrebat acum cateva pagini in urma?

Ma refeream la mutrita din pozele ce ni le-ai tot afisat (ganditorul, pe role, etc) smile
De care alta mutrita credeai?

si scuza intarzierea, dar n-am mai intrat de niste zile bune, si vad ca topicul asta e foooarte prolific lol

Ultima oara a fost editat de iris2 (2011-01-14 22:25:45)

#1879 2011-01-14 22:30:29

Soulshard
Banat
Site

aparentele inseala. inca o data nu mi se acorda varsta pe care o am. si toti presupun ca's un pusti cu nasul pe sus din primele secunde cand ma vad. neutral

#1880 2011-01-14 23:02:17

iris2
Full member

smile ce varsta inaintata ai??
asta inseamna ca sufleteste esti pusti, nu?

si pisicul din avatar seamana cu tine smile

.

#1881 2011-01-14 23:04:18

Soulshard
Banat
Site

nu am o varsta atat de "inaintata" dar cel putin pe asta care o am nu mi'o arat...nu se cunoaste vizibil. daca intelegi la ce ma refer. sufleteste lol poti sa spui ca inca mai sunt un pusti. cine nu e? putin acolo tongue.

pentru pisic...10x puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.