|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-98#1844 2011-01-13 18:58:56
Re: SEX ORAL 2Soulshard cata rabdare poti avea. Sper ca mailul sa te poata ajuta sa comunici cu ea intr-un fel si sa inteleaga ce trebuie. Bafta! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1845 2011-01-13 19:23:42
Re: SEX ORAL 2Si pana la urma ce te intereseaza atata daca ar zice ceva? ia uite! parca tot ce se vorbeste e si adevarat. Eu am patit-o cu un prost (tot asa, intr-un oras mic, ca si al tau), sa zica la toata lumea ca el m-a f****, (mai eram si virgina pe vremea aia) doar pentru ca era ofticat ca nu l-am bagat in seama. Asa si? Ce trebuia sa fac? sa ma sinucid ca vai doamne mi-a stricat reputatia? Offline #1846 2011-01-14 10:48:12
Re: SEX ORAL 2
Nu pot crede ce am citit pana acum, de ce sa fii luata drept panarama? Daca tot esti la faculta...banuiesc ca intr-un orasel mic nu exista faculta nu? majoritatea vin la oras din provincie pentru faculta....nu inteleg de ce ai parerea asta despre oral? am vazut cum ne-ai etichetat pe noi "curvele" dar hai sa iti spun ceva, acum chiar bati in retragere si nu stiu de ce ai revenit la lucruri mai pamantesti si mai ales de ce pana acum erai o "iubita perfecta" care nu se injosea...destul de ciudata am mai auzit eu pe cineva ca prietena lui vrea sa intre virgina in biserica si din cauza asta facea doar oral si anal barbatii pot promite marea cu sarea ca sa obtina ce vor in opinia mea o relatie si bazeaza pe dragoste, incredere, comunicare si nu in ultimul rand compromisuri iar eu sunt intr-o relatie de 6 ani si ceva asa ca ....pot spune ca sunt pt iubi si iubita, prietena, amanta...daca tu ii oferi acasa tot ce ii trebuie nu se mai duce in alta parte mai reflecteaza la relatia ta si la viitorul tau ca daca o tii tot asa nu stiu cate relatii serioase vei avea Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1847 2011-01-14 11:30:41
Buna! Sunt dintr-un orasel mic din Moldova(nu-i voi spune numele) , dar suntem studenti amandoi in Iasi. Cu toata astea venim cam odata la 1-2 saptamani acasa, iesim cu prietenii... o parte din ei studiaza si ei in acelasi oras... Ma rog, am deviat... am vorbit aseara cu el , cand s-a intors dintr-o vizita la parintii lui( a fost plecat 2 zile). I-am spus ca nu vreau sa mai aud vorbindu-se de sex oral, ca nu vreau nici sa-mi faca si nici sa-i fac si sa nu-mi ceara explicatii pt ca e inutil.A parut cam dezamagit, mai ales ca asta s-a intamplat dupa ce el a luat initiativa sa facem dragoste, dar asta e va trebui sa se obisnuiasca cu ideea. Nu ma poate forta sa fac ceva ce nu-mi doresc. Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-14 11:32:06) Offline #1848 2011-01-14 11:31:23
Re: SEX ORAL 2fluturascrys , incearca sa nu mai fi atat de dura , e adevarat ca ne-a jignit pe toate , dar se vede clar ca are o problema si nu a stiut sa se exprime . O a doua sansa o merita oricine Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-01-14 11:40:34) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#1849 2011-01-14 12:11:43
Re: SEX ORAL 2m-am calmat. dar oricum limbajul ei a fost total deplasat. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1850 2011-01-14 12:22:29
Pe mine nu ma intereseaza alti baieti. Eu vreau sa am o relatie ok in continuare cu actulalul iubit. Si sunt sigura ca voi reusi asta, chiar si fara sex oral. Chiar daca imi va fi destul de greu sa-l conving pe iubitul meu sa renunte, sunt sigura ca voi reusi Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-01-14 12:23:18) Offline #1851 2011-01-14 12:38:57
Re: SEX ORAL 2fara comentarii Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1852 2011-01-14 13:16:27
Re: SEX ORAL 2fluturascrys si pe mine m-a deranjat enorm ceea ce a zis si faptul ca ne-a etichetat pe toate , dar asta e in viata mai trebuie sa si iertam , si nu iti cere scuze ca nu are rost iti inteleg perfect supararea un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #1853 2011-01-14 13:25:39
Re: SEX ORAL 2iti multumesc pentru intelegere angel_sweety Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1854 2011-01-14 14:17:56
Re: SEX ORAL 2eu nu cred ca a fost rautacioasa deloc, si oricum nu-i pasa, am fost eu destul de acida in post-urile mele anterioare si nici nu a deranjat-o. sincer va pierdeti timpul cu persoana asta care n-are nicio coerenta in ceea ce spune, se contrazice singura si tot ce cauta e atentie. chiar imi vine si mie sa rad cand vad cum va chinuiti sa o faceti sa vada adevarul, sunt sigura ca ea rade de se prapadeste in fata PC-ului... Offline #1855 2011-01-14 14:19:29
Vrei sa facem pariu ca NU vrei reusi? Chiar crezi ca o sa-l convingi sa se impace cu faptul ca daca ramane cu tine, nu va afla in vecii vecilor cum e sexul oral? Mi se pare cam drastic. (Asta in idea ca iti ramane fidel si nu merge prin alte parti sa primeasca). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1856 2011-01-14 14:36:02
Re: SEX ORAL 2mai fetito, nu fa sex oral si gata! poate intr-o zi iti vei dori sa-i faci lui sau altuia! pana atunci continua-ti viata linistita si lasa naibii odata gura lumii!!! daca el se apuca sa spuna in stanga si-n dreapta in ce pozitii ti-o trage sau mai stiu eu ce, la fel de bine poti si tu sa spui ca de fapt el e impotent! na! doar nu te filmeaza in timp ce ti-o trage ca sa poata dovedi ceva ....asa ca termina odata cu paranoia asta lipsita de sens! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1857 2011-01-14 14:37:21
Ai dreptate, gura lumii vorbeste oricum fie din invidie fie din rautate gratuita Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1858 2011-01-14 14:58:12
Re: SEX ORAL 2Am luat o mica pauza de studiu(luni am un examen),asa ca nu pot sta f mult. Vreau sa fie clar ca nu fac misto de nimeni desi am jignit fara sa vreau multe fete. Imi cer scuze si nu se va mai repeta. Spuneti-mi va rog cum sa procedez cu iubitul meu. Aseara a venit dintr-o vizita la ai lui si s-a suparat foarte rau pe mine cand i-am spus ca refuz sa-l mai las sa-mi ofere sex oral. Mai exact,a refuzat sa mai facem dragoste si nu ne-am mai vorbit toata seara,nici azi dimineata,cand eu am plecat la o colega sa invat. Nu stiu ce sa fac,ce sa-i spun ca sa nu mai fie suparat pe mine. Nu vreau sa fac compromisuri in relatie,acceptand sa fac ceva doar de dragul lui. Niste sfaturi ar fi binevenite. Mersi. @Banana,imi pare rau ca gandesti asa despre mine,tot ce am spus e real nu inventat si nu intentionez sa fac misto de nimeni. Offline #1859 2011-01-14 15:13:43
Re: SEX ORAL 2eu am cedat nervos nu mai inteleg nimic, fata mea este viata ta, faci cu ea ce vrei asa cum si noi facem ce vrem cu vietile noastre m-am cam saturat sa te aud cum te contrazici singura. Si nu la genul asta de compromisuri ma refeream...Dumnezeule in viata ta totul se invarte in jurul sexului oral? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #1860 2011-01-14 15:26:36
of,sincer nici eu nu prea mai stiu ce vreau. Ma gandesc cum ar trebui sa procedez ca sa revina totul la normal si nu gasesc nicio solutie. Si da. ma gandesc doar la subiectul asta in ultimele zile. Mi-e teama sa nu ma insele din acest motiv,sa nu se raceasca relatia. Nu inteleg de ce iubitul meu insista atat de mult si se supara ca il refuz...asta nu e oare egoism,ca se gandeste doar la el? Offline #1861 2011-01-14 15:32:00
Mai Alina, relatie fara compromisuri nu exista. Nu se poate ca doar unul sa lase de la el si celalalt sa-l priveasca de sus. Nu zic ca trebuie sa accepti orice cai verzi pe pereti iti cere el doar ca sa nu-l pierzi (de asta iti ziceam intr-un post anterior ca e de preferat sa-ti gasesti un partener cu aceleasi preferinte sexuale ca tine). Dar trebuie sa intelegi ca intr-o relatie sunt 2, cu drepturi egale. Nu e unu mai fraier ca altul sau unul superior celuilalt. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1862 2011-01-14 15:32:47
sau ai putea sa il lasi sa inteleaga ca vei face sex oral atunci cand vei fi pregatita , cand vei avea destula incredere in el pentru a trece de aceea frica legata de faptul ca el ar putea sa iti denigreze imaginea. Eu cu al meu asa am procedat, el vroia sa ii fac dar i-am explicat ca nu pot sa fac pentru ca nu simt nevoia si nu imi doresc sa fac asa ceva pentru moment ... al meu a inteles si a asteptat pana m-am decis sa fac . Iar in privinta faptului ca nu il lasi nici pe el sa iti faca tie poti sa ii spui ca daca il lasi te-ai simti obligata sa ii faci si tu lui, si nu iti doresti sa te simti presata in nici un fel in privinta sexului oral Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|