homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-27

#495 2009-08-28 13:51:02

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Fetelor ce se mai aude pe la voi..anna tu cum mai esti? puss

hjarta hjarta

#496 2009-08-28 14:19:11

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

aici nimic nou  kapitulation  la annutza se poate sa fie ceva noutati  angel

when the pomp lights up,you shoot.

#497 2009-08-28 15:50:39

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

eu sunt bine... am o perioada fooarte buna, sunt extrem de bine dispusa si eman o chestie a mea hjarta o siguranta si o atitudine foarte  cool ... de-as fi asa tot timpul  happy ce tare ar mai fi big_smile sunt super fericita si ca am luat examenul pentru permis cu brio hjarta
in rest,  sunt o perversitate in devenire rotfl de cand sunt nf  sexinpat  ma excit si daca adie vantul mai nush cum, si de la o discutie mai  visslar , dar sa vad ceva ce incita a sex lol pfuuai... e jale cu mine  rodnar
al meu scorpion a fost la mare saptamana asta... azi vine big_smile si deseara cica e neaparat sa ne vedem lol sa dau o bere si sa ma sarbatoreasca si el, in felul lui  visslar  pentru permis big_smile am vorbit zilnic la tel, pe mess... mi-a povestit tot ce a facut pe acolo smile si eu lui la fel... nush smile aceeasi nebunie care e intre noi, aceleasi amenintari perverse pe care ni le spunem lol "lasa, nu fii tu cuminte ca vin eu acasa si sa vezi ce patesti" lol sau "poate prinzi vreuna pe acolo sa vezi ce ti-o iei cand vii acasa" (evident, astea redate cenzurat big_smile ) aseara i-am zis ca nu ma simt bine, ca am o stare proasta, eram ingrijorata si cu examenul.. sad si mi-a zis ca vine el acasa si are grija de mine, sa nu mai fiu singurica... iar eu i-am dat replica: "ce smecher ar mai fi daca te-as astepta numai eu pentru grija, atentie&co... insa in conditiile astea nush... " evident... mi-a zis ca n-am eu de unde sa stiu ce va fi si a schimbat subiectul tongue tipic big_smile
Ma innebuneste... asta e adevarul; e ca un drog din ale carui halucinatii aducatoare de boala curata nu te lasa sa nu mai ceri,"macar o doza". Ma simt incorsetata, incalcita intr-o poveste fara sens, cu un protagonist si mai multe ele in rolurile principale... Toata nebunia asta, tot acest "du-te - vino", toata respingerea si apoi atragerea asta ma scoate din minti, ma retrage de pe coordonatele mele si ma arunca intr-o lume straina, total necunoscuta, care traieste dupa alte reguli;
acum nush, privind per total... chiar nush ce o sa fie mai departe si daca o sa fie ceva; pe de alta parca, ma mananca al naiba sa traiesc experienta asta pana la final... daca exista un final; imi doresc la nebunie sa faca din mine o femeie mishto in pat... de restul am eu grija singura, insa asta trebuie sa o invat... de la cineva care ma atrage in primul rand, care stie... si care a trait multe, mai ales in pat big_smile de la cineva care ar avea rabdare si deschidere sa ma invete si sa faca orice cu mine, sa se simta bine si sa ma duca pe mine in al 9lea cer... chiar daca n-o sa fiu a lui... as fi incantata sa fiu "opera lui de arta" cum bine zicea lady smile si chiar cred ca ar iesi ceva bestial, ca potential am lol ma gandesc daca nu fac acum asta, cand pot, cand nu am responsabilitati... nu am griji, nu ma leaga nimic de nimeni... daca nu fac ce ma taie acum la varsta asta... cand o sa fac???  hmm daca acum, cand imi doresc nebuneste un barbat, cand imi simt pielea mirosind a el... cand visez cum ma face a lui si pfuuai... ma trezesc nebuna lol daca acum imi reprim dorintele si ma lovesc de principii, de norme... de ce e bine si ce nu... cand o sa pot sa traiesc libera? sa fac ce vreau... cu cine si cand vreau hjarta ??? chiar e o exagerare a vietii sa continui nebunia asta cu el?? nush, nu ma vad nici curva ( e unul singur cel cu care as face ce am mai facut, de altfel lol ) nici nu vad motive pentru care nu as trai asa cum vreau ultima luna din vara asta big_smile nu vad motive concludente pentru care mi-as refuza mie, in primul rand povestea asta hjarta oricum sunt implicata mai mult decat ar trebui in povestea asta cu el... si intotdeauna sunt genul de om care daca a pasit in rahat nu se lasa pana nu intra putin pana la gat lol intotdeauna am avut darul de a-mi complica viata, de a alege intre un om care ma iubeste pana la cer si inapoi, unul care mai mult ma respinge dar ma atrage... smile asta sunt eu si m-am obisnuit cu mine big_smile
sunt convinsa ca daca sunt tafnoasa in continuare si pastrez relatia assa,la distanta maxima.. nu am nimic de castigat; pe el nu o sa-l schimb eu.. am inteeles asta demult; o sa se schimbe el singur, insa numai daca vrea si constientizeaza asta... asta mi-e clar, foarte clar; si pe de o parte nu as vrea sa cedez, numai asa... de orgoliu...
o sa spuneti probabil ca merit mai mult, ca sunt o tipa nush cum si ca pot gasi ceva mai bun, ceva numai al meu... si sunt intru totul de acord cu asta, insa tineretea nu sta 100 de ani in viata mea... mai alea ca sunt constienta ca nu e el... ca asa cum e acum, nu... chiar nu-l vreau langa mine...
e evident ca nici eu nu stiu ce vreau, nu? big_smile
acum, un sfat sincer astept... si o parere cat de poate de obiectiva puss pentru ca nu am luat o decizie inca... doar ma framanta ideea asta si as vrea sa stiu ce credeti smile si ce ati face daca ati trai ce traiesc eu... si la varsta asta smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#498 2009-08-28 15:54:27

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mai ana, daca te atrage atat de mult si esti atat de nebuna dupa tipul asta, incearca si vezi ce iese. chit ca totul se reduce la sex nebun, e mai greu sa traiesti asa cum o faci tu (pentru ca nu sunt sanse sa-ti treaca), decat sa fii iar cu el si sa te lasi purtata de val

#499 2009-08-28 17:26:14

alexa123
Hero member

yeah..si eu zic la fel..desi, am momente rationale, mandre si orgolioase, dar daca mi s-ar oferi ocazia sa fiu din nou in extaz..n-as ezita  rotfl  anna, go for it girl...vezi ce iese, las-o mai usor cu regulile, normele, chestiile morale...vorba lui annabel_n...gustul lucrului interzis  diablo  ce naiba  lol

Publicitate

loading...

#500 2009-08-28 18:08:05

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

rotfl ce nebune sunteti smile o sa ma gandesc, o sa testez terenul... si o sa vad daca e cazul sa ma las dusa de val ori ba big_smile
thx puss puss puss scumpele mele smile

l.e. si ca sa nu uit, imi cer scuze pentru stilul barbar in care e scris postul meu neutral a mers ca un cur netul asta, si nu puteam sa-l trimit.... m-am chinuit, l-am copiat, l-am rascopiat... si de-aia arata asa big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-28 18:19:36)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#501 2009-08-28 20:33:15

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Oau....am citit subiectul asta cam de pe la inceputuri...si ma fascineaza. Annna eu nu cred ca am trait vreodata ceva atat de intens. In locul tau as trai clipa, l-as tachina ca si pana acum, doar ca ...as merge si mai departe. Eu cred ca esti norocoasa ca ai gasit barbatul care sa te faca sa simti ca traiesti tongue de ce sa nu profiti la maxim? Cand ai pus toate acele intrebari retorice despre tinerete...jur ca m-am deprimat. Eu una..sunt plafonata..si mi-ai ridicat multe intrebari. Chiar ca suntem tinere, cu vremurile astea nu ne mai intalnim... Ia-o din partea unei tipe care e intr-o relatie serioasa unde totul e sigur, cert, stii ca e al tau... E suuper stabilitatea asta, intradevar e ceva profund si mijto... dar (in secret) ...tanjesc dupa ceea ce simti tu cu al tau scorpion tongue Pana la urma..ai toata viata inainte sa fii intr-o relatie serioasa...sa ajungi la etapa aceea a vietii... dar momentele astea poate n use mai intorc. Eu una...simt nevoia de o schimbare in viata mea si tre sa recunosc ca mesajul tau...parca m-a trezit asa..din pilotul -automat pe care aparent il setasem  skitarg  Asa ca ..cu tupeu inainte lol Si gandeste-te ca daca i te daruiesti asta nu inseamna ca dai cu piciorul unei relatii serioase, eu nu cred ca se exclud. Oricum mai bine Fericire si Tristete...decat Plictiseala, nu? tongue  wink

Ultima oara a fost editat de Darrrn (2009-08-28 20:34:36)

#502 2009-08-28 21:55:17

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

Darrrn a scris:

Oau....am citit subiectul asta cam de pe la inceputuri...si ma fascineaza. Annna eu nu cred ca am trait vreodata ceva atat de intens. In locul tau as trai clipa, l-as tachina ca si pana acum, doar ca ...as merge si mai departe. Eu cred ca esti norocoasa ca ai gasit barbatul care sa te faca sa simti ca traiesti tongue de ce sa nu profiti la maxim? Cand ai pus toate acele intrebari retorice despre tinerete...jur ca m-am deprimat. Eu una..sunt plafonata..si mi-ai ridicat multe intrebari. Chiar ca suntem tinere, cu vremurile astea nu ne mai intalnim... Ia-o din partea unei tipe care e intr-o relatie serioasa unde totul e sigur, cert, stii ca e al tau... E suuper stabilitatea asta, intradevar e ceva profund si mijto... dar (in secret) ...tanjesc dupa ceea ce simti tu cu al tau scorpion tongue Pana la urma..ai toata viata inainte sa fii intr-o relatie serioasa...sa ajungi la etapa aceea a vietii... dar momentele astea poate n use mai intorc. Eu una...simt nevoia de o schimbare in viata mea si tre sa recunosc ca mesajul tau...parca m-a trezit asa..din pilotul -automat pe care aparent il setasem  skitarg  Asa ca ..cu tupeu inainte lol Si gandeste-te ca daca i te daruiesti asta nu inseamna ca dai cu piciorul unei relatii serioase, eu nu cred ca se exclud. Oricum mai bine Fericire si Tristete...decat Plictiseala, nu? tongue  wink

imi dai voie sa iti fur vorba?

angel

#503 2009-08-28 23:33:49

Darrrn
Full member

katyi a scris:

Darrrn a scris:

imi dai voie sa iti fur vorba?

smile Bineinteles!

#504 2009-08-28 23:39:26

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Darrrn a scris:

Ieşi la v?nătoare. Trăieşte o poveste de iubire, alături de cineva care iese din tipare. Totul e să vrei şi să ai puterea să evadezi din rutină şi stabilitatea relaţiei serioase ?n care te afli.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#505 2009-08-29 00:15:51

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dupa ce traiesti o poveste de iubire cu un astfel de barbat, cu greu te mai poti multumi apoi cu unul obisnuit. trebuie sa cauti altul la fel si sunt cam rari, din pacate.
daca prin absurd m-as desparti de scorpionul meu, niciodata nu l-as putea uita si cred ca mi-as insela fiecare viitor partener cu el, daca m-ar mai vrea.
nu te mai poti intoarce la ceva mai prost ca si cand n-ai avut niciodata ceva mai bun

#506 2009-08-29 00:28:30

alexa123
Hero member

anabella_n a scris:

dupa ce traiesti o poveste de iubire cu un astfel de barbat, cu greu te mai poti multumi apoi cu unul obisnuit. trebuie sa cauti altul la fel si sunt cam rari, din pacate.
daca prin absurd m-as desparti de scorpionul meu, niciodata nu l-as putea uita si cred ca mi-as insela fiecare viitor partener cu el, daca m-ar mai vrea.
nu te mai poti intoarce la ceva mai prost ca si cand n-ai avut niciodata ceva mai bun

esti criminala fato  rotfl  par  i luv you  happydance

#507 2009-08-29 00:30:51

Darrrn
Full member

@ James: Pana sa ies la vanatoare...eu am ambitie si incerc sa fac relatia actuala..una iesita din tipare. Cum spui tu totul e sa vrei...si sa vrea si cel de langa tine. Totul e sa ne scuturam nitel si sa dam jos prajul... tongue

@Kata  puss  Merge bine. El s-a schimbat, nu mai vorbeste cu ea, se pare ca a inteles. Dar nu-l laud inca tongue Promit sa mai intru p Offtopic, am fost ocupata cu o colaborare smile

#508 2009-08-29 00:31:50

James
Banat

Dacă nu este ea de la sine... nu prea ai cum să o faci. M-am convins de asta de nenumărate ori.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#509 2009-08-29 00:41:43

Darrrn
Full member

James a scris:

Dacă nu este ea de la sine... nu prea ai cum să o faci. M-am convins de asta de nenumărate ori.

Da, inteleg. Ea la sine a fost misto, dar dupa 4 ani i-a trecut lol Acum sunt importante sentimentele, tot ce a fost cladit, e greu sa renunti la asa ceva pt ca vrei fluturi in stomac. Si cand ma gandesc ca n-o sa-i mai am niciodata ma apuca plansu sad Parca sunt la rascruce..ce cliseic suna lol Asta e vina noastra, ne-am cunoscut de prea tineri...ne-am obisnuit unul cu celalalt... dar inca suntem tineri! Eu nu recomand relatiile serioase inainte de 25 de ani, recomand idilele cu potential wink

#510 2009-08-29 00:43:44

James
Banat

Și eu te ?nțeleg... prea bine, din nefericire.

#511 2009-08-29 00:45:37

Darrrn
Full member

James a scris:

Și eu te ?nțeleg... prea bine, din nefericire.

Si la tine cum a iesit? Sau e situatia actuala asa? Daca vrei sa impartasesti, of course tongue

#512 2009-08-29 00:46:55

James
Banat

Fix ca la tine. big_smile

#513 2009-08-29 00:58:09

Darrrn
Full member

James a scris:

Fix ca la tine. big_smile

Atunci multa bafta in reinvierea/ improspatarea relatiei smile Eu cred ca daca iubesti enorm o persoana si stii ca la inceput a fost misto de tot, poti regasi acele sentimente. La mine e situatia gri de vreo 3 luni. Dar a fost un moment ciudat intr-o seara (recent) cand ne-am purtat ca si cum eram la inceput. Efectiv a fost ceva magic, ceva ce am simtit amandoi...si dupa iarasi ne-a luat...somnu skitarg Poate faptul ca ne impartasim totul nu ajuta, faptul ca nu mai e mister. Cred eu ca ar trebui sa ne indepartam nitel, sa ni se faca dor ca sa ne apropiem in stilul ala vulcanic, pasional. Stii ca atunci cand te temi sau cand stii ca nu poti avea ceva... atunci simti fiori. In fine, e tarziu, aberez, oricum planul meu e sa fac un pas inapoi...si sa observ daca ni se face dor smile Daca ai alte sugestii, please share  chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.