|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-27#495 2009-08-28 13:51:02
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFetelor ce se mai aude pe la voi..anna tu cum mai esti? Offline #496 2009-08-28 14:19:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xaici nimic nou la annutza se poate sa fie ceva noutati when the pomp lights up,you shoot. Offline #497 2009-08-28 15:50:39Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeu sunt bine... am o perioada fooarte buna, sunt extrem de bine dispusa si eman o chestie a mea hjarta o siguranta si o atitudine foarte cool ... de-as fi asa tot timpul happy ce tare ar mai fi big_smile sunt super fericita si ca am luat examenul pentru permis cu brio hjarta El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #498 2009-08-28 15:54:27
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmai ana, daca te atrage atat de mult si esti atat de nebuna dupa tipul asta, incearca si vezi ce iese. chit ca totul se reduce la sex nebun, e mai greu sa traiesti asa cum o faci tu (pentru ca nu sunt sanse sa-ti treaca), decat sa fii iar cu el si sa te lasi purtata de val Offline #499 2009-08-28 17:26:14
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xyeah..si eu zic la fel..desi, am momente rationale, mandre si orgolioase, dar daca mi s-ar oferi ocazia sa fiu din nou in extaz..n-as ezita anna, go for it girl...vezi ce iese, las-o mai usor cu regulile, normele, chestiile morale...vorba lui annabel_n...gustul lucrului interzis ce naiba when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#500 2009-08-28 18:08:05Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X ce nebune sunteti o sa ma gandesc, o sa testez terenul... si o sa vad daca e cazul sa ma las dusa de val ori ba Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-28 18:19:36) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #501 2009-08-28 20:33:15
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOau....am citit subiectul asta cam de pe la inceputuri...si ma fascineaza. Annna eu nu cred ca am trait vreodata ceva atat de intens. In locul tau as trai clipa, l-as tachina ca si pana acum, doar ca ...as merge si mai departe. Eu cred ca esti norocoasa ca ai gasit barbatul care sa te faca sa simti ca traiesti de ce sa nu profiti la maxim? Cand ai pus toate acele intrebari retorice despre tinerete...jur ca m-am deprimat. Eu una..sunt plafonata..si mi-ai ridicat multe intrebari. Chiar ca suntem tinere, cu vremurile astea nu ne mai intalnim... Ia-o din partea unei tipe care e intr-o relatie serioasa unde totul e sigur, cert, stii ca e al tau... E suuper stabilitatea asta, intradevar e ceva profund si mijto... dar (in secret) ...tanjesc dupa ceea ce simti tu cu al tau scorpion Pana la urma..ai toata viata inainte sa fii intr-o relatie serioasa...sa ajungi la etapa aceea a vietii... dar momentele astea poate n use mai intorc. Eu una...simt nevoia de o schimbare in viata mea si tre sa recunosc ca mesajul tau...parca m-a trezit asa..din pilotul -automat pe care aparent il setasem Asa ca ..cu tupeu inainte Si gandeste-te ca daca i te daruiesti asta nu inseamna ca dai cu piciorul unei relatii serioase, eu nu cred ca se exclud. Oricum mai bine Fericire si Tristete...decat Plictiseala, nu? Ultima oara a fost editat de Darrrn (2009-08-28 20:34:36) Offline #502 2009-08-28 21:55:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
imi dai voie sa iti fur vorba? Offline #503 2009-08-28 23:33:49
Bineinteles! Offline #504 2009-08-28 23:39:26
Ieşi la v?nătoare. Trăieşte o poveste de iubire, alături de cineva care iese din tipare. Totul e să vrei şi să ai puterea să evadezi din rutină şi stabilitatea relaţiei serioase ?n care te afli. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #505 2009-08-29 00:15:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdupa ce traiesti o poveste de iubire cu un astfel de barbat, cu greu te mai poti multumi apoi cu unul obisnuit. trebuie sa cauti altul la fel si sunt cam rari, din pacate. Offline #506 2009-08-29 00:28:30
esti criminala fato i luv you when the pomp lights up,you shoot. Offline #507 2009-08-29 00:30:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X@ James: Pana sa ies la vanatoare...eu am ambitie si incerc sa fac relatia actuala..una iesita din tipare. Cum spui tu totul e sa vrei...si sa vrea si cel de langa tine. Totul e sa ne scuturam nitel si sa dam jos prajul... Offline #508 2009-08-29 00:31:50
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDacă nu este ea de la sine... nu prea ai cum să o faci. M-am convins de asta de nenumărate ori. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #509 2009-08-29 00:41:43
Da, inteleg. Ea la sine a fost misto, dar dupa 4 ani i-a trecut Acum sunt importante sentimentele, tot ce a fost cladit, e greu sa renunti la asa ceva pt ca vrei fluturi in stomac. Si cand ma gandesc ca n-o sa-i mai am niciodata ma apuca plansu Parca sunt la rascruce..ce cliseic suna Asta e vina noastra, ne-am cunoscut de prea tineri...ne-am obisnuit unul cu celalalt... dar inca suntem tineri! Eu nu recomand relatiile serioase inainte de 25 de ani, recomand idilele cu potential Offline #510 2009-08-29 00:43:44
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XȘi eu te ?nțeleg... prea bine, din nefericire. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #511 2009-08-29 00:45:37
Si la tine cum a iesit? Sau e situatia actuala asa? Daca vrei sa impartasesti, of course Offline #512 2009-08-29 00:46:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFix ca la tine. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #513 2009-08-29 00:58:09
Atunci multa bafta in reinvierea/ improspatarea relatiei Eu cred ca daca iubesti enorm o persoana si stii ca la inceput a fost misto de tot, poti regasi acele sentimente. La mine e situatia gri de vreo 3 luni. Dar a fost un moment ciudat intr-o seara (recent) cand ne-am purtat ca si cum eram la inceput. Efectiv a fost ceva magic, ceva ce am simtit amandoi...si dupa iarasi ne-a luat...somnu Poate faptul ca ne impartasim totul nu ajuta, faptul ca nu mai e mister. Cred eu ca ar trebui sa ne indepartam nitel, sa ni se faca dor ca sa ne apropiem in stilul ala vulcanic, pasional. Stii ca atunci cand te temi sau cand stii ca nu poti avea ceva... atunci simti fiori. In fine, e tarziu, aberez, oricum planul meu e sa fac un pas inapoi...si sa observ daca ni se face dor Daca ai alte sugestii, please share Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|