homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-29

#533 2009-08-29 22:15:36

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

karinne a scris:

Lasa-i pe ei sa te potoleasca pe tine si sa te faca femeie ''de casa''.

huh  cu mine vb? scuze dar sunt cam adormita si nu ma prind ce vrei sa zici.... big_smile

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#534 2009-08-29 22:34:11

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

pufu a scris:

karinne a scris:

huh  cu mine vb? scuze dar sunt cam adormita si nu ma prind ce vrei sa zici.... big_smile

Nu mai era un raspuns la intrebarea topicului acestuia. parerea mea.....

#535 2009-08-29 22:35:08

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

probabil raspundea la titlu wink

hjarta hjarta

#536 2009-08-29 23:18:08

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

applause offf pufu, ce frumos par  ma bucur pt voi happydance

when the pomp lights up,you shoot.

#537 2009-08-29 23:35:21

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

yuhuuuu...bestial partydance
scorpionul tau s`a dat pe brazdaaaaa happy
felicitari annna...si la mai multeeee happydance  majoreta  majoreta  majoreta

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

Publicitate

loading...

#538 2009-08-29 23:58:41

pufu
Sr. member

karinne a scris:

pufu a scris:

karinne a scris:

Nu mai era un raspuns la intrebarea topicului acestuia. parerea mea.....

cred k ai dreptate....caraghioasa am mai fost.... rotfl  rotfl

#539 2009-08-30 00:02:52

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Annna  puss  Ma bucur sincer ca ai ales sa fi fericita...pana la urma tongue Merci mult pt sfaturi. Faza cu apropierea/ indepartarea o voi face. Momentan chiar se petrec niste schimbari in viata mea, am prins un job fff misto si asta inseamna ca ne vom vedea muuuuult mai putin... deci indepartarea va fi inevitabila...dar apropierea va fi duuulce, sper eu hjarta  La cat mai multe nopti bestiale cu scorpionul tau tongue Eu chiar cred ca in viitor va realiza ce femeie are langa el si el va alerga dupa tine sa te faca doar a lui wink Timpul cred ca va va aseza..impreuna, prea va potriviti smile  Si apropo, ai un mod fff tare de a povesti lol Pe mine chiar ma captivezi cu vorbele smile Poate e si indragosteala de vina  chicot

#540 2009-08-30 00:05:12

pufu
Sr. member

multumesc fetelor!
katalyna nu am fost mereu atat de libera....inainte sa fiu cu iuby am avut o relatie de 4 ani si nu am dormit la el decat de revelion.....adik dimineata dupa petrecere....el al mine nici atat.....in schimb cu iuby sunt de 8 luni si am dormit la el vreo 10 weekenduri...plus alte zile...si el la mine de vreo 3 ori(sa stie ai mei....k fara sa stie ei....uuuuuuuu  rotfl )si asta poate pt k il plac mai mult, pt k m-am facut si eu mai mare....nush exact....ideea e k imi place la nebunie....mai bombane ai mei uneori dar le trece lor....big_smile

#541 2009-08-30 01:44:24

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

Tocmai am terminat de citit mesajele voastre anterioare.... f.f.interesant. Si eu sunt cu un scorpion de 9 ani si casatorita cu el de 8,5 ani. Sunt persoane foarte senzuale care fac fixatie pentru sex si jocurile erotice. Al meu este  foarte posesiv, gelos si obsedat sa detina controlul.
Dar ar face orice sa ma faca fericita , sa nu ma stresez si preia el toate responsabilitatile. Nu este genul de barbat  care isi doreste o femeie buna in casa, gospodina, supusa, slaba de inger etc. Eu sunt o persoana f complicata si capricioasa si cred ca este singurul care stie cum sa ma aduca pe linia normalitatii. Nu este delasator si munceste mereu sa te cucereasca , sa te seduca, sa te faca sa te simti bine si frumoasa si speciala , sa nu iti lipseasca absolut nimic nici material nici emotional. Nu ii pasa de faptul ca ma comport ca o tampiztica  alintata cu crize de personalitate si frivola cu cei din jur dar nu ar tolera niciodata o atitudine frivola fata de el sau un comportament care i-ar da motive de gelozie.Sunt barbatii langa care nu te vei plictisi ,iar dragostea si sexul sunt absolut senzationale. Sunt foooarte familisti iar inainte sa il cunosc pe el refuzam cu inversunare ideea casatoriei. Al meu mi-a spus ca el cu mine se va insura de la a doua intalnire insa pe atunci imi displacea teribil ideea maritisului( in 6 luni eram deja oficializati), asa ca nu mi-a trebuit ceva anume ca sa-l fac barbat de casa.Cred ca tocmai lipsa de interes la adresa lor ii incita si mai tare.
Ahh si inca ceva sunt destul de versati sa nu incerci sa ii prinzi cu trucuri ieftine sau cu melodrame ca nu prea merge. Eu cu al meu mai avem altercatii pentru ca si eu am o personalitate puternica si sunt incapatanata ca un catar iar el imi reproseaza ( nu fara motiv) ca sunt foarte imatura si ca am stationat pe undeva pe la 14 ani..Iar uneori ma scoate din sarite ca te provoaca sexual in cele mai nepotrivite momente si nu cedeaza niciodata pana nu te face pe tine sa iti doresti ca el sa faca sex cu tine.Si ce ii mai place cand te comporti ca o depravata sexual
De inselat nu cred ca o face...imi este imposibil sa cred asta...dar cine stie poate  vreun pacient sau asistenta ii capteaza interesul de a le studia anatomia si fiziologia sistemului reproducator...oops( este chirurg ginecolog)

Asa ca mult succes cu scorpionul vostru!

#542 2009-08-30 14:31:24

alexa123
Hero member

punish

#543 2009-08-30 14:32:19

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

al meu e ofticat acum cand a aflat ca mai sunt si alti scorpioni care fac ca el. l-am linistit spunandu-i ca pentru mine e unic lol

#544 2009-08-30 14:33:57

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Să stea relaxat, sunt şi alte zodii care fac asta. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#545 2009-08-30 14:35:38

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cred ca era mai corect daca spuneam ca sunt si alti barbati care fac ca el. cu gandul la numele topicului mi-a iesit scorpioni big_smile

#546 2009-08-30 18:48:08

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

lol scuuuze ca am disparut ca magarul in ceata; am fost pleacata la tara de aseara si totul a fost pe fuga, n-am apucat sa va mai scriu ca plec big_smile

ana, da... am facut sex si a fost bestial big_smile dupa atata tiiimp... pfuaai hjarta a fost super lol am avut o discutie destul de lunga pana ne-am apropiat iar smile am coborat din masina si statea cu curul pe capota, iar eu in fata lui si vorbeam... m-a mirosit din start ca sunt reticenta, ca nu stiu ce vreau, ce ar trebui... m-a luat in brate si ma mangaia ca pe un copil mic, care nu e capabil sa se decida intre papusa cu rochie roz si cea cu rochie galbena lol mi-a explicat ca e pacat sa ne calcam pe maini cand amandoi vrem mai mult, e pacat sa nu ne bucuram de faptul ca exista atractia asta nebuna intre noi, ca nu se stie niciodata de unde sare lipeala de nu ne mai dezlipeste nimeni... nu se stie ce va fi; si ca numai tineretea pe care inca o traim ne permite sa facem ce depravari vrem lol ea nu tine la infinit... eu tot insistam ca nu stiu ce vreau, a inceput sa rada de mine ca sa nu-l intarat... ca imi arata in 2 secunde ce vreau, ma hotarasc instant lol si evident, i-am zis ca n-are tupeu... si mi-a aratat rotfl m-a innebunit in mai putin de un minut smile  iar ce a urmat dupa a fost demential hjarta mai demential decat e de obicei, desi mereu e super... de data asta a fost peste lol m-a sunat aseara sa vina sa ma ia de la tara ca e festivalul medieval la sibeu sa mergem la sibiu lol (noi stam in buzau si tel era la 22:30 cam asa lol ) i-am explicat: "mai baiaaatule... tu nu esti zdravan la cap" lol si a ramas ca ne vedem in seara asta...
mi-e bine, sunt taare fericita si nu dau senzatiile si starea mea de acum happy pe nimic in lumea asta disperat
james, mersi pt melodie hjarta asta fac si mi-e taare bine asa smile puss
alexa, baby, pufu  puss puss puss
karinne, bun sfat lol sa stii ca in ritmul asta, in ceva timp... s-ar putea sa fie cazul si eu sa fiu cea de potolit rotfl ai dreptate in tot ceea ce spui despre ei smile ador ritmul asta de viata pe care il au... si felul lor de a fi cu omul de langa ei smile
the.duchess puss doamne ajuta... la cat mai multe big_smile ca e taaare bine lol
Darrrn, sper din tot sufletul sa fie bine la tine smile puss si multumesc de urari, doamne ajuta smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 18:54:16)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#547 2009-08-30 19:04:23

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

anna..mereu astept cu sufletul la gura sa vad ce mai povestesti de voi doi... ai un stil de a descrie ce simti.. wow hjarta

#548 2009-08-30 19:04:58

alexa123
Hero member

ahh..si mie  applause  f tare anna. Asta da atitudine  diablo  distreaza-te iubita  par

#549 2009-08-30 19:10:15

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

kata smile nush daca miroase a relatie smile tongue insa stiu ca suntem 2 nebuni, care se plac si care traiesc viata in felul lor lol care incearca sa se cunoasca din ce in ce mai bine, care petrec foarte mult timp impreuna pentru ca se simt bine impreuna, nu numai acnd si-o trag tongue
pfuuai, "m-a innebunit" e un cuvant asa, o metafora prin care am incercat sa exprim cum ma simteam disperat eram topita ce sa mai... la propiu rodnar lol
iar tu, kata, mi-esti draga rau puss
ioana_4 puss povestesc exact ce simt si ec traiesc hjarta iti dai seama ce stare am, nu? big_smile
alexa puss fac si eu ce pot big_smile
la fel si voi, tare dragi imi sunteti rodnar puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 19:13:46)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#550 2009-08-30 19:16:02

alexa123
Hero member

par  la mai multe vesti bune anna  happy

#551 2009-08-30 19:28:44

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, anna, imi dau seama.. am avut si eu o perioada de genul asta.. mai scurta si parca nu atat de intensa, dar oricum pe aproape smile bucura-te la maxim de perioada asta puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.